FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Picke obicne sve fol igrali ozbiljan fudbal pucaju penale ko zadnje pickice.KosevoZove je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:34Moj luka ti satro igrac **** si ti jedan obicni, sta je sljedece poraz od veleza, idu kola nizbrdo jeli mario strucnjak na klupi??!!!
Kaze malo raje na stadionu i to je previse da prate ove curice koji su poceli da gube zaredom bodove pa i super kup.!
Za ovo bi im **** mater.
Pa vise cjenim kad nabije preko gola ili u precku al je opali s mudima a ne ko jad jadni ziherasko pucanje nadas se da ce ovaj fulit stranu fuj kakvi jadovi fuj.Idite kuje iz klub svi redom **** vas onaj ko vas brani i pusta da ovo radite.
ljudi i dalje njeguju mit mamica, vi niste normalni
-
KosevoZove
- Kontakt:
J*** li im familiju za ovo ponasanje ce snositi posljedice mi zivimo za ovaj klub, picke neka sutra idu iz kluba, dovedite igrace **** vas dan koji ce igrati za ovaj sveti dres, gurajte nasu djecu, sta je problem?????belosevic23 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 20:35Veci luzeri nisu nosili ovaj dres jel moguce da nemaju zelju osvojit trofej. Preplaceni invalidi
Idite u tri lijepe pm!
Nikad gore igrace nisam gledao da se uopste ne zalazu kako u ligi tako i za kupove, pa sta misle oni?!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Kad shvatimo da ne trebamo doboditi igrace koji su zavrsili sa fudbalom i neke lafo zvjezdice onda ce nesto i biti od nas.
Kakav menalo, ristovski, adem i ostala imena. Daj nasu mladost i akademce. Tim putem krenuti i stvoriti respektabilnu ekipu.
Kakav menalo, ristovski, adem i ostala imena. Daj nasu mladost i akademce. Tim putem krenuti i stvoriti respektabilnu ekipu.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Kakav je ovo skup luzera ne mozes vjerovat...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne znam navijaca Sarajeva da je ocekivao prolaz kada je sviran kraj utakmice.
U Mostaru smijeniti ovu pi*ku od trenera koja ceka penale. A ovo smece Menalo je prica za sebe, kud ga Nijaz ne uze u Vasu Miskina Crnog
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Adem,Carlos,Elezi,Keremeh(valjda usao zbog penala),nama Bralic puca...Ovo su namjerno fulili,ovaj pristup penalima mozes samo namjerno
Elezi, Ljajic i Carlos gledaju kako penale izvode Ristovski, Bralic i curica Menalo.. dvojica su mozda trebala sutati 4. i 5. penal, ali jel moguce da eto jedan sigurno nije medju 5 izvodjaca??
Al Banica cirkusa. Njihov odbrani isti penal koji on sebi gurne u gol. Isprdase ga ljudi sve penale u jednu stranu sutali. O izboru nasih izvodjaca ne treba trositi rijeci. Kao da se islo da izgube. Sto neko rece pored napadaca kojem je primarna djelatnost zabijati golove iz tih pozicija, Ljajica i Elezia, j.ebeni Bralic uzima loptu da izvede. Valja biti debil za to.
Ma postali smo pravo luzerski klub godinama unazad
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
Ljudi pljuju samo kad se izgubi, tj. kakav rezultat bude, a nama igra ista vec duzi period. Pa sa ovakvom igrom smo i dobijali utakmice, na guzove, srecu ili uzasnog protivnika. Ja I dalje tvrdim, sto se tice igra mi smo jedan od 3 najgora tima u bhpl, a ako se uzme u obzir potrosnja DALEKO najgori.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
A sad nas ne handre inačeTracy3McGrady je napisao/la: ↑18 mar 2026, 19:53Rozmane vrati se, najozbiljnije ovo mislim. Tada da nas sudije nisu handrile, uzeli bi titulu
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Umro majci na rukama usta ga J*** grbava
Ademe gdje penal da pucas gdje idgovornost kad se igra utakmica trcis za loptu da ga tuces sad pustas stopere da pucaju penale.
To je ono sto sam rekao ovo nikad nebi dopustio krste nit ahmet sebi..
Sakri se Ademe jado a trazi platu 600k€
To je ono sto sam rekao ovo nikad nebi dopustio krste nit ahmet sebi..
Sakri se Ademe jado a trazi platu 600k€
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Idi se lizi sa grbavicahram fino mu ga coki neka bude bala na sve strane
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Ova utakmica se trebala uzet u regularnom toku. Ali šta očekivati od čovjeka koji izmjene pravi u 80-toj.