Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa da je Zrinjski zadnja 2 fulao, a Sarajevo pogodilo, 3-3.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nije stvar u glupostima, čak da ima dobrih zajebancija i podržao bih, uvijek sam za to, al ovdje vrhunac "pitari u rupe", "curi sperma" (i to uglavnom pišu likovi koji istu nisu počeli ni izlučivati), pa onda onaj debil replicira sam sebi. S druge strane, kad vi zijanite, pored debila bez smisla za humor, vazda bude i neke dobre zajebancije, a vama su izgleda na prvoj crti ostali samo najgluplji.
Husref Musemić - Babuka.
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
🇵🇸
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Mozda najgori trener kojeg je Sarajevo ikad imalo.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
ultrazonfa
- Kontakt:
Imali smo i losije sigurno, ali ova je daleko najneuspjesnija gledajuci ulaganja.ultrazonfa je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:49Pitari neka vrate Mirzu Varesanovica, mozda tad i osvoje neki trofej. Bas me interesuje evo 30 godina pratim nas fudbal, jel ikad bila losija sezona od ove u Sarajevu?
Ovaj momak je lijepo nasao dijagnozu ovom timu Sarajeva, da zanemarimo ovo oko vjere.siroki1991 je napisao/la: ↑18 mar 2026, 10:12S tim da je Sarajevo postalo ekipa bez "duse". Nekada si znao tko ti dolazi na Pecaru, Husref trener, Mersudin u komunikaciji sa Hordama, Handzic se hvata za mala jaja i pokazuje publici, Hebibovic klanja namaz na terenu... Volio ih ili ne volio bili su prava muslimanska ekipa sa identitetom. Ovo danas su Miki-Maus placenici...
Navijaci i sam klub toliko bjeze od te carsije i samo daj strance, daj samo nek trener nije domaci i u tom bjezanju su izgubili identitet.
Hoce da budu klub carsije, a da ne igra niko iz carsije.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Klub ulozio milione, zavrsit ce na 5om mjestu, najavili titulu 6ta godina za redom, navijaci ne dolaze na utakmice, dijaspora jedino kad dodje pa se potrefi i onda su najbolji u drzavi .
Iako nije bojkot, ne pojave se danas, jer ih ku rac boli za fks , kao i sviju nas , gasi udbasku oyebinu bice cak i hordama drago
Masper sos Nijazzzzeeeee
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sigurno se prepali da ćeš ih ti tj. virto dočekat na Bradini...
Strah i trepet
- DoktorXabaras
- Kontakt:
+1
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Kad večeras niste uzeli super kup ne znam kada ćete opet imati priliku jer je ovo najgori Zrinjski u eri Danka Šulente.
Umjesto da nas spasite vi nas u **** ostavljate.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Tamo gdje udari lova koje nije bilo, i dodju igraci sa egom i zamijene one koji su ginuli za to Sarajevo, tesko da ces bolji rezultat i dobiti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:59Pitari moram vam reći da ste nesposobni.Ovakav Zrinjski kojeg rutinira Posušje niste u stanju pobjediti.Trener koji pola treninga propusti radi noćnih izlazaka i koji je uništio pobjednički mentalitet vi ga uspijete svojom nesposobnošću održati još uvijek na životu.
Kad večeras niste uzeli super kup ne znam kada ćete opet imati priliku jer je ovo najgori Zrinjski u eri Danka Šulente.
Mozemo se mi pljuvati, ali Sarajevo nije taj klub, kao ni Zeljo.
Ko sto rece ovaj iznad, kad si imao neki dinar u ekipi husrefa i sve one momke koji su ginuli za taj dres, znali sta to znaci, Sarajevo je i osvajalo pehare. Ova sezona im je najveci promasaj u novijoj istoriji. Po parama, sponzorima i imenima u ekipi, covjek bi rekao Liga evorpe u najmanju ruku. A njima visi 2 pretkolo kvalifikacija za evropu.
To isto vrijedi i za Zelju. Kakav Savo Milosevic, kakve pichke materine. Njima bi Osim legao ko budali samar, bez ovih crnaca pokusaja fudbalera. Ali ebi ga..
To je zato što se pecate na par njih koji vas namjerno tako sprdaju, ili su i sami ograničeni, stavite ih na blok i nema ih, barem ja tako radimZutti je napisao/la: ↑18 mar 2026, 21:46Ma nije stvar u glupostima, čak da ima dobrih zajebancija i podržao bih, uvijek sam za to, al ovdje vrhunac "pitari u rupe", "curi sperma" (i to uglavnom pišu likovi koji istu nisu počeli ni izlučivati), pa onda onaj debil replicira sam sebi. S druge strane, kad vi zijanite, pored debila bez smisla za humor, vazda bude i neke dobre zajebancije, a vama su izgleda na prvoj crti ostali samo najgluplji.
Sve je ovo takticki potez, u nadanju da ce Stico dobiti visegodisnji ugovorZaboljesutra je napisao/la: ↑18 mar 2026, 22:59Pitari moram vam reći da ste nesposobni.Ovakav Zrinjski kojeg rutinira Posušje niste u stanju pobjediti.Trener koji pola treninga propusti radi noćnih izlazaka i koji je uništio pobjednički mentalitet vi ga uspijete svojom nesposobnošću održati još uvijek na životu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 2sb1996, akobasmoram13, Anpa, Austinpowers, benko21, BetonskiMozgovi, bordobijeli, COYGBiH, CudanLik, DUVNO1921, edinedin, ErosViverosViv, f16, Faraon iz Visokog, Ferroviere1987, Fouzi1, GrbavicaHrammm, haklamas, held9, imekorisnicko, itatabisine, Jaled7, Jet2Holiday, JohannWolfgang, Jurica95, kogmagie46, labostarmomosa, lakilone, Mahalac1987, Marokanci58, MikiPirs, MrkiMedo, Napapijri, NazorUso, NeSamSafetee, nmkdak1ng, Noke995, rimljanin90, Riziko, Samba71, Seher1921, spursman, Tihi, UtdBiH21, Venom, Vorovus, Wagner96, WeekendOffender, zeljovolimte, Zrinjaaaa i 433 gosta.

.png)