Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. - Gdje mogu ovo da potpišem?fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:36Taj isti Široki je igrao sa željkanom, jel oh željkan pusti da oni nama puste. Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. Takvi ljudi imaju neke lične interese, jesi li ikada u povijesti nogometa pročitao , da je navijač rekao da mu klub namješta utakmice. Željkanovi nikada to nisu rekli iako su im igrači bili presuđeni za namještanje. Stidi se , ako si uopšte navijač Sarajeva. I horde koje vodi čovjek koji ne živi u državi posluju sa manijacima, bojim se da sva ta priča kreće od njih.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:09Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?
Jel ovo ono kad smo ih sa igračem manje mlatnuli u BL, a oni nas ubili za 3 dana u ligi?
E moji doktori nauka, konobar zna sabrat 2 i 2, a da vam ne kažem torture koje ljudi prolaze radi toga što su iznijeli saznanja Mirviću i njegovo crvenilo.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od koga ste vi dobili da ga napadate ? Nabijem i tebe i Mirvića i slične tebi, bili smo bez poraza 12 utakmica, gdje ste bili ? Već je problem što željkanu ne ide planirano, pa ste zatalasali i kod nas. Na pogrešnoj adresi tražite uzroke uzroke neuspjeha, samo što ste pičqe pa ne smijete ništa Vici i njemu sličnim. Što niste Bandića našli kad nas je pokrao ?
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ovo ne pišem za one koji su na sjevernoj tribini i predstavljaju se kao HZ, ovo pišem za one koji su u tom udruženju i vode to famozno udruženje Hordi zla. Ti ljudi, siguran sam, rade za nekoga ko želi da Sarajevo ne izdaje u Evropu. Od pisanja famoznog saopštenja, do sada nekog "preuzimanja". Ne pada mi niko drugi do Gice, a vrlo moguće i Čolpe , koje je nekom u tom udruženje gurnu nesto u džep pa se pišu i dižu tenzije. Evo, krao nas je Pilav dok je bio neku karton u savezu, sta je to udruženje i ti predstavnici udruženja uradili da se bar zaustavi isti na Viksonovom šetalištu gdje je uvije šetao, pa da se samo popriča s njim, sta su uradili isti sa Đemiđicem koji nas i sada sakati, da li su ti fantonski predstavnici udruženja pokušali stupiti u kontakt sa Dzemiđicem i vidjeti sto to radi. O kakvim titulama i idkoraku pričate kada nas Gico I Beus uništavaju kada god i kako god mogu. Sta su iz tog fanoznog udruženja uradili da obave razgovor sa Gicom kada pije kafu u Evropi ili seta gradom? Evo jednostavno, nisu ništa uradili. Od onog dopisa o kupovini kupa, to udruženje dotaklo dno i id tada, da sam na mjestu Mirvica, tim famoznim predstavnicim udruženja bih zabranio ulazak na Koševo. Boli me briga za Mirvica, Tana i koga god, mene je briga samo za FKSarajevo, a ovi svaki put kada je bas nesto gutavo se nadju sa nekim saopštenjem. Da nisu predstavnici udruženja i bombe postavljali na stadion i ispred kluba? Gadite mi se....
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 21 mar 2026, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- Maroon1946
- Kontakt:
Po tebi je znaci najbolje zabiti glavu u pijesak? U ligi gdje SVAKI KLUB namjesta utakmice naš klub nazalost nije izuzetak. Nisu to licni interesi jer nemas marke od pracenja fudbala, ovo je samo hobi...Horde Zla su 1000 puta pokazali koliko vole klub, da igramo na Antartiku oni bi bili tu i navijali. Smijesna prica.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:36Taj isti Široki je igrao sa željkanom, jel oh željkan pusti da oni nama puste. Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. Takvi ljudi imaju neke lične interese, jesi li ikada u povijesti nogometa pročitao , da je navijač rekao da mu klub namješta utakmice. Željkanovi nikada to nisu rekli iako su im igrači bili presuđeni za namještanje. Stidi se , ako si uopšte navijač Sarajeva. I horde koje vodi čovjek koji ne živi u državi posluju sa manijacima, bojim se da sva ta priča kreće od njih.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:09Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?
Jel ovo ono kad smo ih sa igračem manje mlatnuli u BL, a oni nas ubili za 3 dana u ligi?
E moji doktori nauka, konobar zna sabrat 2 i 2, a da vam ne kažem torture koje ljudi prolaze radi toga što su iznijeli saznanja Mirviću i njegovo crvenilo.
Ovo nije nacin i 20 godina ce proci mi cemo ko Hajduk biti i nijednu titulu uzeti necemo, **** to...
Ljudima koji vode Hz to nije hobi, oni imaju korist itekako. Ostala naivna balavurdija koja ih prati, slažem se nemaju korist. Izdati saopštenje sa kojim optužuješ klub za namještanje je debilizam koji se ne može nikome oprostiti.Maroon1946 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:01Po tebi je znaci najbolje zabiti glavu u pijesak? U ligi gdje SVAKI KLUB namjesta utakmice naš klub nazalost nije izuzetak. Nisu to licni interesi jer nemas marke od pracenja fudbala, ovo je samo hobi...Horde Zla su 1000 puta pokazali koliko vole klub, da igramo na Antartiku oni bi bili tu i navijali. Smijesna prica.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:36Taj isti Široki je igrao sa željkanom, jel oh željkan pusti da oni nama puste. Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. Takvi ljudi imaju neke lične interese, jesi li ikada u povijesti nogometa pročitao , da je navijač rekao da mu klub namješta utakmice. Željkanovi nikada to nisu rekli iako su im igrači bili presuđeni za namještanje. Stidi se , ako si uopšte navijač Sarajeva. I horde koje vodi čovjek koji ne živi u državi posluju sa manijacima, bojim se da sva ta priča kreće od njih.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:09Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?
Ovo nije nacin i 20 godina ce proci mi cemo ko Hajduk biti i nijednu titulu uzeti necemo, **** to...
Nisu odavno o namještenim tekmama

Takvi nisu ni n od navijača već najveći dušmani i mrzitelji kluba.
Takvi nisu ni n od navijača već najveći dušmani i mrzitelji kluba.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zamisli stanes ma stranu covjeka koji sve sto je mogao od navijaca zelje da ubaci na sisu kluba, on je to i uradio.
Stojis iza covjeka koji ti javno kaze da Ajla nije vise zaposlena, pa ubiti skontas da bez nje ni toalet papir ne mozes kupiti.
Stojis iza lika koji medju prvim potezima je bilo to da Stojnicu uruci dres Sarajeva.
Lik koji je u talu sa menadjerima i nacin na koji izvlaci pare iz kluba
Ko daje plate Turkesu po 30 milja, Menalu 50 milja... Eee malom liku iz zenice plata 15 milja KM.
I onda neko se cudi sto se trazi odgovoranost, jer ulozeno i ono sto se vratilo od tog ulozenog ne mogu jedno s drugim nikako
Stojis iza covjeka koji ti javno kaze da Ajla nije vise zaposlena, pa ubiti skontas da bez nje ni toalet papir ne mozes kupiti.
Stojis iza lika koji medju prvim potezima je bilo to da Stojnicu uruci dres Sarajeva.
Ko daje plate Turkesu po 30 milja, Menalu 50 milja... Eee malom liku iz zenice plata 15 milja KM.
I onda neko se cudi sto se trazi odgovoranost, jer ulozeno i ono sto se vratilo od tog ulozenog ne mogu jedno s drugim nikako
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
A ko je ovdje gori; shrek ili ove tzv HZ?
Debeli krmak sramoti klub an ova grupica narkomana ime nekada jedne od najjacih grupa u jugi ili sto bi neki rekli regionu.
Da hoce nego ugasiti i njega i njih, to bi za klub bilo najbolje rijesenje.
Debeli krmak sramoti klub an ova grupica narkomana ime nekada jedne od najjacih grupa u jugi ili sto bi neki rekli regionu.
Da hoce nego ugasiti i njega i njih, to bi za klub bilo najbolje rijesenje.
Jesi li ti glup ili šta, on može dati platu i molion ako hoće. On ulaže pare, nisu zo budžetske pare pa da mora tebi ili meni polagati račune. Čovjek drži 98 % upravljačkih prava u klubu, ako radiš u firmi pitaj gazdu zašto daje plate kakve on hoće.Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:09Zamisli stanes ma stranu covjeka koji sve sto je mogao od navijaca zelje da ubaci na sisu kluba, on je to i uradio.
Da. Kad skontaš savršen su spoj, zlo i naopako
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hordama ne mogu halaliti ono saopstenje nikako.Popisali se i po klubu i po grupi.Sebi prepolovili brojku,klubu nanijeli ogromnu stetu i pali svima u ocima.Sve se moze platiti i kazna i bakljada i topovski ali onako pljunuti klub radi mahalski prica koje nemaju veze sa vezom o istini i kvota u kladionici je jadno.Ako su se nekima izvlacile izjave 10 godina stare red je i oni da se oglase oko toga i razjasne sta je u pitanju.Da li neciji licni interes(99.9%) ili imaju dokaze sto su napisali a nisu nikads objavili.Ako vec tjeraju Mirvica to ce im odlicno doci sad.
Oko Mirvica ne treba uopste ulaziti u neke analize.Jednostavno kupuje sebi pojacanjima vrijeme vec 5 godina a sve vise tonemo i brukamo se,dosta je.I najvecoj budali je jasno sta se radi ovdje.
Oko Mirvica ne treba uopste ulaziti u neke analize.Jednostavno kupuje sebi pojacanjima vrijeme vec 5 godina a sve vise tonemo i brukamo se,dosta je.I najvecoj budali je jasno sta se radi ovdje.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 mar 2026, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Horde nakon saopstenja za kup, gdje govore da je kup i utakmica u ligi sa ubicama namjesteno a daju podrsku igracima je potpuno nelogicna. Od tada ih ne shvatam ozbiljno uopste, a i sama brojka na sjeveru nakon toga je rekla sve.
Mirvica nema potrebe komentarisati, tvrdoglav, glup i malouman ocigledno. Vidi se da fudbal ni na tjelesnom nije igrao. Svake sezone milion promjena, trenera, sportskih direktora. Ne zna koji pravac da uzme, ni sta hoce.
Da je prije 5 godina rekao hocu da ulazem pare samo u kamp akademiju i skaunting, masno platio sportskog direktora danas bi svi uzivali.
Napravis jedan sistem koji ce trenirati djeca od pionira do prve ekipe, a ne da svako godiste igra nesto drugacije. Em bi imali nasu djecu koja bi ginula za klub, em bi i on zaradio x puta vise.
Drugo, okruziti se takvim ljudima, i takve ljude po klubu drzati meni nije jasno. Pojma nemas o fudbalu i okruzis se sa zenturacama nekim koje se jos manje razumiju oko fudbala i na to sve konstantno te unazaduju. Debilu, majmune, retarde, glavonja, srek i koji sve si nadimak dobio moguci na svijetu nadji mi jedan klub da se zene pitaju vise nego u nas ja cu prestat pratit fudbal iste sekunde. Malouman neko da je mislim da bi prije skontao da to treba rastjerat, a ne tolike milione spickat i opet to ne vidit meni nije jasno.
Trece, "napokon" nakon toliko godina dovedes trenera koji vrijedi, vidis navijaci zadovoljni i svi su mislili da je to to, da cemo napokon docekati neki kontinuitet. Sasvim solidne igre, ti pustis da prosle sezone na polusezoni imas 13 kardinalnih gresaka od kojih je bar 7 direktno uticalo na bodove. Da si tu rekao odma necemo da igramo vise, samo zaprijetio druga bi prica bila, vec jok ti pustis i drugu polusezonu da te kolju momacki i onda slag na tortu Zekic ti u novoj sezoni odlazi nakon 3 sedmice.
Mirvica nema potrebe komentarisati, tvrdoglav, glup i malouman ocigledno. Vidi se da fudbal ni na tjelesnom nije igrao. Svake sezone milion promjena, trenera, sportskih direktora. Ne zna koji pravac da uzme, ni sta hoce.
Da je prije 5 godina rekao hocu da ulazem pare samo u kamp akademiju i skaunting, masno platio sportskog direktora danas bi svi uzivali.
Napravis jedan sistem koji ce trenirati djeca od pionira do prve ekipe, a ne da svako godiste igra nesto drugacije. Em bi imali nasu djecu koja bi ginula za klub, em bi i on zaradio x puta vise.
Drugo, okruziti se takvim ljudima, i takve ljude po klubu drzati meni nije jasno. Pojma nemas o fudbalu i okruzis se sa zenturacama nekim koje se jos manje razumiju oko fudbala i na to sve konstantno te unazaduju. Debilu, majmune, retarde, glavonja, srek i koji sve si nadimak dobio moguci na svijetu nadji mi jedan klub da se zene pitaju vise nego u nas ja cu prestat pratit fudbal iste sekunde. Malouman neko da je mislim da bi prije skontao da to treba rastjerat, a ne tolike milione spickat i opet to ne vidit meni nije jasno.
Trece, "napokon" nakon toliko godina dovedes trenera koji vrijedi, vidis navijaci zadovoljni i svi su mislili da je to to, da cemo napokon docekati neki kontinuitet. Sasvim solidne igre, ti pustis da prosle sezone na polusezoni imas 13 kardinalnih gresaka od kojih je bar 7 direktno uticalo na bodove. Da si tu rekao odma necemo da igramo vise, samo zaprijetio druga bi prica bila, vec jok ti pustis i drugu polusezonu da te kolju momacki i onda slag na tortu Zekic ti u novoj sezoni odlazi nakon 3 sedmice.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Prvo, smiri dozivljaj sa vrijedjanjem.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:16Jesi li ti glup ili šta, on može dati platu i molion ako hoće. On ulaže pare, nisu zo budžetske pare pa da mora tebi ili meni polagati račune. Čovjek drži 98 % upravljačkih prava u klubu, ako radiš u firmi pitaj gazdu zašto daje plate kakve on hoće.Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:09Zamisli stanes ma stranu covjeka koji sve sto je mogao od navijaca zelje da ubaci na sisu kluba, on je to i uradio.
Drugo, lik daje pozajmice klubu(na ovaj ili onaj nacin). Klub je duzan te pozajmice da vrati.
Vidimo kakvi su mu rezultati, to sto on radi.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
kraljlavova
- Kontakt:
Te pozajmice daje njegov brat a kod nas nije to tako definisano kroz statutJet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 17:17Prvo, smiri dozivljaj sa vrijedjanjem.fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:16Jesi li ti glup ili šta, on može dati platu i molion ako hoće. On ulaže pare, nisu zo budžetske pare pa da mora tebi ili meni polagati račune. Čovjek drži 98 % upravljačkih prava u klubu, ako radiš u firmi pitaj gazdu zašto daje plate kakve on hoće.Jet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 16:09Zamisli stanes ma stranu covjeka koji sve sto je mogao od navijaca zelje da ubaci na sisu kluba, on je to i uradio.
Drugo, lik daje pozajmice klubu(na ovaj ili onaj nacin). Klub je duzan te pozajmice da vrati.
Potpisujem. HZ i jesu pravo zlo za ovaj klub. Vise stete za klub od njih jos niko nije napravio. Od silnih kazni i glupih saopstenja.obrijanopile je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:56Ovo ne pišem za one koji su na sjevernoj tribini i predstavljaju se kao HZ, ovo pišem za one koji su u tom udruženju i vode to famozno udruženje Hordi zla. Ti ljudi, siguran sam, rade za nekoga ko želi da Sarajevo ne izdaje u Evropu. Od pisanja famoznog saopštenja, do sada nekog "preuzimanja". Ne pada mi niko drugi do Gice, a vrlo moguće i Čolpe , koje je nekom u tom udruženje gurnu nesto u džep pa se pišu i dižu tenzije. Evo, krao nas je Pilav dok je bio neku karton u savezu, sta je to udruženje i ti predstavnici udruženja uradili da se bar zaustavi isti na Viksonovom šetalištu gdje je uvije šetao, pa da se samo popriča s njim, sta su uradili isti sa Đemiđicem koji nas i sada sakati, da li su ti fantonski predstavnici udruženja pokušali stupiti u kontakt sa Dzemiđicem i vidjeti sto to radi. O kakvim titulama i idkoraku pričate kada nas Gico I Beus uništavaju kada god i kako god mogu. Sta su iz tog fanoznog udruženja uradili da obave razgovor sa Gicom kada pije kafu u Evropi ili seta gradom? Evo jednostavno, nisu ništa uradili. Od onog dopisa o kupovini kupa, to udruženje dotaklo dno i id tada, da sam na mjestu Mirvica, tim famoznim predstavnicim udruženja bih zabranio ulazak na Koševo. Boli me briga za Mirvica, Tana i koga god, mene je briga samo za FKSarajevo, a ovi svaki put kada je bas nesto gutavo se nadju sa nekim saopštenjem. Da nisu predstavnici udruženja i bombe postavljali na stadion i ispred kluba? Gadite mi se....
- feniksptica
- Kontakt:
Dodju neki j napisu nas klub namjesta i osvaja namjestene trofeje...
Toliko nas vole da nam jedva cekaju namjestit trofej.
Nasjeli nasi lahkovjernici na price navijaca drugih klubova koji svaki nas pozitivni rez pokusavaju osporiti. Nije ni cudo sto su u vicevima Mujo i Haso.
I na kraju kad stanes uz klub i osudis ove sto pricaju da namjestamo ispadas bot.
Nabijem i horde i Ismira i vas sto lazete da namjestamo.
Samo da znate koliko nas mrze nikad nam ne bi dali trofej ako debelo ne zasluzimo
Toliko nas vole da nam jedva cekaju namjestit trofej.
Nasjeli nasi lahkovjernici na price navijaca drugih klubova koji svaki nas pozitivni rez pokusavaju osporiti. Nije ni cudo sto su u vicevima Mujo i Haso.
I na kraju kad stanes uz klub i osudis ove sto pricaju da namjestamo ispadas bot.
Nabijem i horde i Ismira i vas sto lazete da namjestamo.
Samo da znate koliko nas mrze nikad nam ne bi dali trofej ako debelo ne zasluzimo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
On je i mislio na svoj klub, holidej je jedan od najčešćih protivnika svega u klubu.kraljlavova je napisao/la: ↑21 mar 2026, 17:21Te pozajmice daje njegov brat a kod nas nije to tako definisano kroz statutJet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 17:17Prvo, smiri dozivljaj sa vrijedjanjem.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bordospartanac, head88, Laganini1986, PapakIzSa, Serha i 33 gosta.