Shvatam ja tebe odlično. Znao sam sam i ja za neke stvari u klubu, u zadnje dvije sezone ne toliko više, i ne bi ni ja o tome, jer je ogavno, a i nemam želju da znam. Njega ne može niko otjerat, o tome je glupost pričati, jer onda ljudi nisu upućeni u taj čitav proces, ali ga može natjerati da proda. On pravi štetu klubu, a on smatra da radi ispravno, jer je ego manijak koji ne vidi šumu od drveća. On je problem broj 1 kluba, a u isto vrijeme i rješenje za klub da/kad ga se riješimo konačno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:13Evidentno je da ispašta klub, to je najgore u svemu i svakog ko god ovo prati boli i frustrira. Igrom slučaja generalno znam kakvih cirkusa bude u klubu i vjeruj da što čovjek manje zna, to je više rahat.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:06Pa radi se o tome da klub ispašta za koji valjda navijamo svi, a ne da nam Mirvić bude u prvom planu, nego klub i što bolji rezultati. Na našu žalost, Mirvić je u prvom planu, i dalje se gura sam tu, pa tek klub, jer to govore zadnjih 4,5 godina rezultati. To što je kod nas narod naučio da se pati i da koliko god da je loše, je postalo normalno i treba se kao naviknut i nemoj mijenjati. Ako ne ide mijenjaj, traži promjene, to kako će i šta će i kome prodsti, iskreno me kita zaboli, al nek ide samo i proda, jer je meni bitno FK SARAJEVO a ne vlasnik ili investitor.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:46
Pa to što je neozbiljan nama ništa ne pomaže u potencijalnoj prodaji kluba. Slažem se ja da mi nemamo jasnu strategiju, to je od sad svima jasno ybg.
On će razmišljati o tome da ide kad njemu qurcu cejf bude, po nas je to loše, ali je to realnost.
Pri tome, evidentno je da nema niko trenutno ko je zainteresovan da naslijedi silne troškove koji te sljeduju kao investitora.
Jer je sastančio i sa princom po Dubaiju po pitanju toga, a i ovdje je bio zajedno sa Mamićem i co. kod Violete, pa evo vidimo ishode tih silnih sastanka.
Ja ti samo kažem da evidentno nema zainteresovanih za kupovinu, i dok god je tako nema ni 1% šanse da će Ismir igdje otići.
Meni je ok da se izrazi nezadovoljstvo, ali poenta mog posta je bila da ljudi misle da je odlazak Ismira na princip da će on podnijeti ostavku na mjestu predsjednika UO, i eto, tu se sve završava. On ode, neće nam ni marke tražiti, cijelu svoju investiciju halali i mi nastavljamo dalje, how yes no![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
rimljanin90
- Kontakt:
Pokazao se kao nesposobna osoba 1/1. Ali smo njegovi taoci trenutno. Zavisimo o njegovim parama a nemamo rezultate s njim i to je najveci problem. S njim smo ekipa za 3. mjesta a bez njega Boga pitaj da li bi ostali u ligi. On kad bi otiso sveo bi se na to da igras sa igracima poput dzafica, hebibovica i slicnih. Slag na tortu jos dodje ovaj nemir od strane hordi kojih se ne moze 100 skupiti za gostovanjaStroj1946 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:22Shvatam ja tebe odlično. Znao sam sam i ja za neke stvari u klubu, u zadnje dvije sezone ne toliko više, i ne bi ni ja o tome, jer je ogavno, a i nemam želju da znam. Njega ne može niko otjerat, o tome je glupost pričati, jer onda ljudi nisu upućeni u taj čitav proces, ali ga može natjerati da proda. On pravi štetu klubu, a on smatra da radi ispravno, jer je ego manijak koji ne vidi šumu od drveća. On je problem broj 1 kluba, a u isto vrijeme i rješenje za klub da/kad ga se riješimo konačno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:13Evidentno je da ispašta klub, to je najgore u svemu i svakog ko god ovo prati boli i frustrira. Igrom slučaja generalno znam kakvih cirkusa bude u klubu i vjeruj da što čovjek manje zna, to je više rahat.Stroj1946 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:06
Pa radi se o tome da klub ispašta za koji valjda navijamo svi, a ne da nam Mirvić bude u prvom planu, nego klub i što bolji rezultati. Na našu žalost, Mirvić je u prvom planu, i dalje se gura sam tu, pa tek klub, jer to govore zadnjih 4,5 godina rezultati. To što je kod nas narod naučio da se pati i da koliko god da je loše, je postalo normalno i treba se kao naviknut i nemoj mijenjati. Ako ne ide mijenjaj, traži promjene, to kako će i šta će i kome prodsti, iskreno me kita zaboli, al nek ide samo i proda, jer je meni bitno FK SARAJEVO a ne vlasnik ili investitor.
Ja ti samo kažem da evidentno nema zainteresovanih za kupovinu, i dok god je tako nema ni 1% šanse da će Ismir igdje otići.
Meni je ok da se izrazi nezadovoljstvo, ali poenta mog posta je bila da ljudi misle da je odlazak Ismira na princip da će on podnijeti ostavku na mjestu predsjednika UO, i eto, tu se sve završava. On ode, neće nam ni marke tražiti, cijelu svoju investiciju halali i mi nastavljamo dalje, how yes no![]()
Pa ne bi sigurno, ali svi ti igraci sad da odu u Zrinjski bili bi 50% bolji. Zasto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:51Balerine bi nam sigurno znale igrati fudbal da je Ismir otišao, daj ba.. ne pretjerujJet2Holiday je napisao/la: ↑21 mar 2026, 13:39Ovo je trebalo poceti onda kada se saznalo zvanicno za Aylu. Mozda bi sad imali Superkup u rukama i polufinale kupa.
Sada nemamo nista, i ova borba za evropu je zaqurac. Neka ovo bude borba protiv mirvica i ozdravljenje kluba.
Nadam se da ce se princ opet aktivirati.
Ristovski bi postao prime Maldini, Adem bi odigrao kao u svom primeu, Banić bi imao reflekse Neuera..
daBogda Ismir sutra otišao, ali strašno se pretjeruje.
Zato sto kod je kod njih uspostavljen drugaciji sistem od naseg ho-ruk sistema gdje kad igrac dode se jednostavno uklopi u sivilo, svi vide kako stvari funkcionisu u klubu i samo se prilagode tome, sto bi radio 8 sati kad mozes 4. Isto kad se zaposlis u telecomu.
Tu je Ismirova krivica najvise, nije ni u cemu unaprijedio klub u odnosu na stanje prije njega, cak sta vise.
Niti znam lično njega, niti bilo koga iz kluba ili bilo kakvu vezu sa nekim u klubu. Nikad bio ovisan o nekome. Čak sam iz drugog grada, dolazio po kišama, snijegu, gutao dim suzavca i ko zna šta sve ne. Ne volim uopće pomenuti da sam pokušao pomoći na neki način udruženje UNFKS ali vidim da mi nemamo mira niti pola godine da ti nešto ne ohladi i ne ogadi i fudbal i sve oko njega. Ako imaju ideju ili nešto što ce doprinijeti klubu podržavam svakako.Maroon1946 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:30Je li bolja dnevnica za bajram?adMire je napisao/la: ↑21 mar 2026, 12:19Ovdje su nečiji privatni interesi bitniji od kluba. Pa otkupite upravljačka prava i upravljate klubom, lako jel tako?
Volim Horde, ali Sarajevo ne može u ovom vremenu opstati bez ozbiljnog investitora. Može za one koji bi da svojoj djeci kroje mjesta, transfere itd... Podrška Mirvicu!![]()
Volim te Sarajevo!
Allaha mi sad bi potpisao to. A ne da satro navijamo za Mirvica i kriminalce, i ove lezbace koje imaju platu po 3,4 milje a mi se sikiramo. Ili satro radujemo se dobrim transferima, ja ne znam da li ovi slijepi vide da su ohladili ovi retardi lopovski, narkomanski, nase bolesnike od kluba , da nas je sve manje na tribinama zbog njih ?
Ili cemo se praviti budale i samo sutiti i dalje, a njih boli briga. Mirvic na poluvremenu ode sa utakmice toliko se dusa draga sikira, ja ne znam da li to ijedan predsjednik kluba na svijetu uradi ikada.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U ovom klubu nikad dosadno. Neka tjera ko sta hoce, ja cu opet na pauzu mjesec-dva.
Bajram serif mubarek olsun
Bajram serif mubarek olsun
Na tribinama nas je manje jer rezultat koji ocekujemo izostaje. Glavni razlog zbog kojeg rezultat isostaje je cetnicko-uzp koalcija. Ujedinimo se u borbi protiv miletovog isptdka? Razmislja li se o tome?guadalupe je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:39Allaha mi sad bi potpisao to. A ne da satro navijamo za Mirvica i kriminalce, i ove lezbace koje imaju platu po 3,4 milje a mi se sikiramo. Ili satro radujemo se dobrim transferima, ja ne znam dal vi alijepi vidite da su ohladili ovi retardi lopovski, narkomanski, nase bolesnike od kluba , da nas je sve manje na tribinama zbog njih ?
Ili cemo se praviti budale i samo sutiti i dalje, a njih boli briga. Mirvic na poluvremenu ode sa utakmice toliko se dusa draga sikira, ja ne znam da li to ijedan predajednik kluba na svijetu uradi ikada.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
A zbog cega je vazna utakmica?
Sta nama znaci jedna utakmica u Evropi?
Ako nema trofeja, sezona mora biti neuspjesna.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ko bolan da se ujedini ?pa on i direktorica su prijetili svim zivim koji vole ovaj klub sa raznim likovima . Ko je kriv za taj rezultat, nije mirvic ? sto suti predsjednik na lopovluke, ako nije saucesnik, ako nema hajra, kad se oglasio ? Zar vi stvarno ne vidite da njega boli k.urac za trofeje rezultate, bitno je prodati igraca, rastalit se. Zar je moguce da ima jos ljudi koji ga brane, frajera kojem je bitno koliko mu ekipa vrijedi na transfermarktu.bozovic10 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:44Na tribinama nas je manje jer rezultat koji ocekujemo izostaje. Glavni razlog zbog kojeg rezultat isostaje je cetnicko-uzp koalcija. Ujedinimo se u borbi protiv miletovog isptdka? Razmislja li se o tome?guadalupe je napisao/la: ↑21 mar 2026, 14:39Allaha mi sad bi potpisao to. A ne da satro navijamo za Mirvica i kriminalce, i ove lezbace koje imaju platu po 3,4 milje a mi se sikiramo. Ili satro radujemo se dobrim transferima, ja ne znam dal vi alijepi vidite da su ohladili ovi retardi lopovski, narkomanski, nase bolesnike od kluba , da nas je sve manje na tribinama zbog njih ?
Ili cemo se praviti budale i samo sutiti i dalje, a njih boli briga. Mirvic na poluvremenu ode sa utakmice toliko se dusa draga sikira, ja ne znam da li to ijedan predajednik kluba na svijetu uradi ikada.
- belosevic23
- Kontakt:
Po cemu je bitna? Bitne su bile utakmice kupa i superkupa i sve smo popusili. Bas me briga hocemo li biti 3. Ili 7. Iako se plasiramo u evropu ispadanje u prvom pretkolu je neminovno
Ponekad zajedno, ponekad protiv – ali uvijek za svoje interese.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Maroon1946
- Kontakt:
Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?

Jel ovo ono kad smo ih sa igračem manje mlatnuli u BL, a oni nas ubili za 3 dana u ligi?

E moji doktori nauka, konobar zna sabrat 2 i 2, a da vam ne kažem torture koje ljudi prolaze radi toga što su iznijeli saznanja Mirviću i njegovo crvenilo.

Jel ovo ono kad smo ih sa igračem manje mlatnuli u BL, a oni nas ubili za 3 dana u ligi?

E moji doktori nauka, konobar zna sabrat 2 i 2, a da vam ne kažem torture koje ljudi prolaze radi toga što su iznijeli saznanja Mirviću i njegovo crvenilo.
🇵🇸
Mi smo bez Mirvića, nažalost jedna velika nula!
Nisam bot, ali stvarno nisam za odlazak predsjednika. Ne može me niko ubijediti da dovoðenje Adema, Gojka, Renata ili Rileta nije potez koji je za dobrobit kluba. Smatram nešto drugo puno većim problemom od toga, a to su naši svileni akademci koji su konstantno neki projekti kluba a ustvari su ****** kluba. Nažalost kada smo imali dobre akademce gledali smo da ih prodamo što prije, a ustvari su oni ti koji su trebali biti nosioci ekipe za 4-5 godina. Prvenstveno mislim na malog Buljubašića, i sad se od Ignatkova, Telalovića i Mujkića prave Buljubašići i slični. Mnogi će reći poslije komentara da pričam u dvije teze, a jednom pobijam drugu ali pogledajte suštinu. Praviti igrače od neigrača, a igrače prodavati odmah čim neki ‘velikan’(veći klub) pošalje koju hiljadu više mi je suludo. Očigledno je da Mirvić ne razumije kako funkcioniše jedan Fudbalski klub danas, i da mijenjanjem igrača svaku sezonu samo uništavaš kostur za iduću sezonu. U tom pogledu njegov posao je loš i baš za to mu trebaju Mamići koji su to napravili u Dinamu i smatram da bi kombinacija Mirvić-Mamić proradila tek za dvije sezone. Podrška Sarajevu, podrška Cvitanoviću i upravi kluba od bolesnog sa istoka.
Moram samo naglasiti da Horde zla, drugu godinu za redom pred utakmicu sezone prave nered. Možda vama nije utakmica sezone, ali smatram da smo mi posljednje četiri utakmice imali utakmice sezone i sve smo izgubili. Možda vama nije utakmica sezone, ali meni jeste, maksimalno (jedino) što možemo je Evropa ove godine.
K’o dijete ja sam s tobom…
Nisam bot, ali stvarno nisam za odlazak predsjednika. Ne može me niko ubijediti da dovoðenje Adema, Gojka, Renata ili Rileta nije potez koji je za dobrobit kluba. Smatram nešto drugo puno većim problemom od toga, a to su naši svileni akademci koji su konstantno neki projekti kluba a ustvari su ****** kluba. Nažalost kada smo imali dobre akademce gledali smo da ih prodamo što prije, a ustvari su oni ti koji su trebali biti nosioci ekipe za 4-5 godina. Prvenstveno mislim na malog Buljubašića, i sad se od Ignatkova, Telalovića i Mujkića prave Buljubašići i slični. Mnogi će reći poslije komentara da pričam u dvije teze, a jednom pobijam drugu ali pogledajte suštinu. Praviti igrače od neigrača, a igrače prodavati odmah čim neki ‘velikan’(veći klub) pošalje koju hiljadu više mi je suludo. Očigledno je da Mirvić ne razumije kako funkcioniše jedan Fudbalski klub danas, i da mijenjanjem igrača svaku sezonu samo uništavaš kostur za iduću sezonu. U tom pogledu njegov posao je loš i baš za to mu trebaju Mamići koji su to napravili u Dinamu i smatram da bi kombinacija Mirvić-Mamić proradila tek za dvije sezone. Podrška Sarajevu, podrška Cvitanoviću i upravi kluba od bolesnog sa istoka.
Moram samo naglasiti da Horde zla, drugu godinu za redom pred utakmicu sezone prave nered. Možda vama nije utakmica sezone, ali smatram da smo mi posljednje četiri utakmice imali utakmice sezone i sve smo izgubili. Možda vama nije utakmica sezone, ali meni jeste, maksimalno (jedino) što možemo je Evropa ove godine.
K’o dijete ja sam s tobom…
Znači ipak palamudiš po forumu - nisam ni sumnjao. "Dokazi" su ti odlični. Ovo prolazi na sudu, 100%.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:09Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Taj isti Široki je igrao sa željkanom, jel oh željkan pusti da oni nama puste. Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. Takvi ljudi imaju neke lične interese, jesi li ikada u povijesti nogometa pročitao , da je navijač rekao da mu klub namješta utakmice. Željkanovi nikada to nisu rekli iako su im igrači bili presuđeni za namještanje. Stidi se , ako si uopšte navijač Sarajeva. I horde koje vodi čovjek koji ne živi u državi posluju sa manijacima, bojim se da sva ta priča kreće od njih.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:09Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Mirvic out!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mi smo vec do proljeca sve zivo popusili.Titulu vec u 2.kolu,u kupu glat ispali,super kup izgubili na penale.Jedino sto je ostalo a ne bi me iznenadilo da mirvahovi galaktikosi uspiju,to je da nekako zavrse 5.i popuse Evropu.Vjerovatno bi sezonu predstavili kao veliki uspjeh.
Mi do kraja igramo za prestiž sa Velezom i da probamo izjednaciti ili prestici kone u derbi pobjedama.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 mar 2026, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. - Gdje mogu ovo da potpišem?fks74 je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:36Taj isti Široki je igrao sa željkanom, jel oh željkan pusti da oni nama puste. Čovjek koji otvoreno kaže da mu klub namješta, ne može biti navijač tog kluba. Takvi ljudi imaju neke lične interese, jesi li ikada u povijesti nogometa pročitao , da je navijač rekao da mu klub namješta utakmice. Željkanovi nikada to nisu rekli iako su im igrači bili presuđeni za namještanje. Stidi se , ako si uopšte navijač Sarajeva. I horde koje vodi čovjek koji ne živi u državi posluju sa manijacima, bojim se da sva ta priča kreće od njih.Torino je napisao/la: ↑21 mar 2026, 15:09Jel ovo kad su Zekića uvalili da pegla stvari. Doktori nauka?
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, head88, Laganini1986, PapakIzSa, Serha i 30 gostiju.