NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 mar 2026, 23:37Bio u CLE Irving fransizni igrac i 1.opcija od drafta 2011., pa sve do dolaska Jamesa.Eto gdje je bio.
Joj najjaci si lik, zivota mi.Poklopi te covjek u jednoj prici, ti otvoris drugu.Prvo s Ginobilia na Kawhia, pa sad dodje i do Parkera.Sta je slijedece, George Gervin?
Ja za Parkera nisam govorio da je bolji igrac, govorio sam da je ostvareniji i to i jeste ako se racunaju titule.Nista cudno.Meni je titula vrijednija od svake individualne nagrade, jer se to pika svakom navijacu.To sto je neko MVP, ovo ono je fino za neke individualne rasprave.
P.S.I jednu stvar koju nikako da skontas, a gledas toliko NBA i toliko dugo ti je SA rival.To je fransiza u kojoj je titula prioritet i u kojoj se ne nakucavaju brojke i individualna priznanja.Ona najboljem igracu SA i svim ostalim dodju prirodno.Mislis da Wemby ne bi mogao imati vise od 24-25ppg? Naravno da bi, ali ga to ne zanima.Zanima ga PRVENSTVENO titula, a SA bi mogao, po pravi put u historiji NBA , imati 8 igraca koji imaju dvocifren ppg.Procitaj to jos jednom.
Usput, u tom klipu sto postavih jedan Pierce i Garnett kazu da je Manu bilo gdje mogao biti AS igrac 10 puta, ali je.bo to.Zna @alem da on nije mogao biti.Smijesno, zivota mi.![]()
Ne vidim gdje si me poklopio? Za Manu i Kawhija je jasno u mojim postovima, ko god cita vidi da je 1 kroz 1, dok se ti vrtis iz praznog u prazno. Wemby je superstar od prvog dana, on je taj potencijal/talent, to se odma znalo. Cudno kako ti niko nije niti dovodi to u pitanje (mozda samo zdravlje a status ne), dok ti za Parkera i Manu-a svako zivi dovodi, jel uocavas razliku?
Jasta si nego tvrdio da je Parker bolji igrac od CP, isto kao sad za Manu-a (hipoteze), pa evo ne vidim niti jednu listu gdje Parker ispred CP. CP se vrti oko top 7 pg svih vremena, dok Parker ne moze ni u top 10.