NBA 2025-26 Regular Season

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

alemsa
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Regular Season

Post Postao/la alemsa » 24 mar 2026, 20:27

ArtemisFowl je napisao/la:
24 mar 2026, 20:20

Status i ostalo formiraju novinari, ljudi koji prave priče. Dokaz tome je i mijenjanje mišljenje čim je osvojio prvu titulu. A šta se stvarno promijenilo s Jordanom tad - ništa posebno, isti igrač bio.

Ja pričam o tome ko je kakav igrač, superhero origin story ostavljam stripovima i američkim novinarima.
Nije istina, nego se u njegovom slucaju trazili razlozi ispadanja, jel previse sebican, jel ne pravi saigrace boljim itd. A kad je osvojio onda im zacepio usta u smislu kakav god da mi je stil uzeo sam titulu a u njegovom slucaju 6, sta mozes reci nego pokrij se usima/dekom i cao.

Pa ti nivou se i odredjuju igrom na parketu.

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 24 mar 2026, 21:19

Ti kao igrač možeš biti najbolji na terenu i svejedno izgubiti. Košarka nije individualni sport.
Zato i kažem da je besmisleno gledati individualnu kvalitetu kroz osvajanje titule i pripisivanje sve to nekakvom legacyju, superstaru, superheroju, pobjedniku wwe, nasljedniku Iron Mana, ko je Batman a ko Robin... Sve je to šuplja.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 mar 2026, 21:34

24 mar 2026, 21:19
Ti kao igrač možeš biti najbolji na terenu i svejedno izgubiti. Košarka nije individualni sport.
Zato i kažem da je besmisleno gledati individualnu kvalitetu kroz osvajanje titule i pripisivanje sve to nekakvom legacyju, superstaru, superheroju, pobjedniku wwe, nasljedniku Iron Mana, ko je Batman a ko Robin... Sve je to šuplja.
Upravo tako, plus okolnosti i sve ostalo ali upravo se zbog tog daje toliko znacaja onim koji zapravo osvoje legitimno kao prve opcije. ;)

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 24 mar 2026, 22:26

24 mar 2026, 16:05
NEZALAGANJE je napisao/la:
24 mar 2026, 15:45
@Artemis Nema se sta dalje diskustovsti kad pokazes elementarno neznanje o Ginobiliju.
Ostatak posta ti nisam ni citao.

Meni JESTE jedan od najboljih bekova svoje generacije.To svaki laik zna, ocigledno ne i ti.
Ispravio sam ti post.

Kako može biti jedan od najboljih bekova ako su u svakom trenutku njegove karijere bila makar 4 bolja beka?
Ovo je cinjenica, mozda cak i vise od 4.

Smijesno je praviti famu oko igraca i raspravljati se sa pola foruma samo zato jer gajis emocije prema legendi fransize za koju navijas. Pa tako bih ja trebao reci da je Lamar Odom bio medju najboljim krilima u ligi i da je mogao biti all star svake godine da je igrao u nekoj drugoj ekipi, a to veze s vezom nema.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 mar 2026, 22:34

Volim ove rasprave iz krajnosti u krajnost :D Lamar je bio vrhunski role igrac,ali neuporediv sa Ginobilijem.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 25 mar 2026, 03:14

Je li Klay Thompson bolji igrac od Ginobilija? Da se nije povrijedio 2019. hladno bi okrenuo Raptorse i vjerovatno uzeo FMVP. Da ne govorimo o mnogobrojnim clutch nastupima u playoffu.

Obojica su igrali u ekipama okruzeni sa jos bar dva vrhunska igraca.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.