Amir Hadziahmetovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

kolezeljovac
Kontakt:

Re: Amir Hadziahmetovic

Post Postao/la kolezeljovac » 29 mar 2026, 00:28

zikerrz21 je napisao/la:
29 mar 2026, 00:25
Beduin je napisao/la:
29 mar 2026, 00:22
Pa na forumu se nerijetko upravo spocitavaju ti alibi pasovi kod nekih igraca kao negativna stvar, limitiranost, a sad je to vrlina kod Amira.
Nikako da se dogovorimo 😁
Pa ****,jel bolje da doda loptu prvom do sebe,il da ko tahirovic uvijek pokusava neki rizican pas koji odma stvara sansu za protivnika. Stvarno mi neće bit jasno ako tahir krene od 1 protiv talijana
Svako ko je trenirao zna šta je najbolje u fudbalu, jedino ako su mene svi moji treneri pogrešno učili da je najbolje rješenje najjednostavnije rješenje!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 mar 2026, 09:34

Beduin je napisao/la:
Pa na forumu se nerijetko upravo spocitavaju ti alibi pasovi kod nekih igraca kao negativna stvar, limitiranost, a sad je to vrlina kod Amira.
Haha istina.

Fazon je sto nam sad i takav valja jer imamo krila. Ranije dok su nam gojak i krunic bili na krilu ti alibi pasovi nisu nista donosili
naprijed rejal

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 mar 2026, 12:52

kolezeljovac je napisao/la:
29 mar 2026, 00:28
zikerrz21 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Pa ****,jel bolje da doda loptu prvom do sebe,il da ko tahirovic uvijek pokusava neki rizican pas koji odma stvara sansu za protivnika. Stvarno mi neće bit jasno ako tahir krene od 1 protiv talijana
Svako ko je trenirao zna šta je najbolje u fudbalu, jedino ako su mene svi moji treneri pogrešno učili da je najbolje rješenje najjednostavnije rješenje!
Ako si trenirao u nasoj ligi, e onda su te sigurno naucili fudbalu, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 mar 2026, 12:55

Ja sam ga priželjkivao u startnih 11 umjesto Tahirovica jer igra redovnije. Zna se koliko sam uvijek gotivio Amira.
Amir je kao odmoran u produžecima na umorne Welsane pokazao zašto nije bio starter na utakmici.
Toliko od mene.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 mar 2026, 12:58

A Benjo je asistencijom i igrom pokazao zašto nije ni za klupe. Obojica su bezveze igrači, manje bezvezan je trenutno Amir.
Ispred njih je sigurno Bašić.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 29 mar 2026, 13:09

Beduin je napisao/la:
29 mar 2026, 12:52
kolezeljovac je napisao/la:
29 mar 2026, 00:28
zikerrz21 je napisao/la:

Ako si trenirao u nasoj ligi, e onda su te sigurno naucili fudbalu, hhh.
:urnebes:
Auu brate dobar dobar...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 29 mar 2026, 14:48

Beduin je napisao/la:
Upravo to,dupli aršini sta ćeš :D
Mada,ja stojim kod tog da Amir mora startati od prve minute na mjesto Sunjica,međutim mi idalje patimo i patit cemo narednih 100 godina jer nećemo imati veznog igrača kao što je bio Pjanke.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 mar 2026, 14:52

Necemo mi zadugo imati Misketa, Pjanica i Medunjanina npr, svako odlican u razlicitom segmentu igre. Krunica nismo znali iskiristiti adekvatno kad je igrao dobar klupski fudbal. Sve ostalo je prdimahovina.

Mene je dojmio Basic protov Walesa i sa onom energijom sigurno moze nam pomoci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 29 mar 2026, 15:29

hurem je napisao/la:
29 mar 2026, 12:55
Ja sam ga priželjkivao u startnih 11 umjesto Tahirovica jer igra redovnije. Zna se koliko sam uvijek gotivio Amira.
Amir je kao odmoran u produžecima na umorne Welsane pokazao zašto nije bio starter na utakmici.
Toliko od mene.
I ja sam ocekivao vise, pogotovo jer je usao svjez da odigra tih 30-ak minuta u produzecima, ali opet je to mozda premali uzorak. Bilo je tu vjerovatno i straha od greske, jer kad pogrijesis u produzecima - gotov si. S druge strane, Basic je izgledao iznenadjujuce dobro, pogotovo kad je bio jedini nas veznjak na terenu. Mada, oni su meni svi u 5 deka i nikad ne znas kad ce biti od koristi, a kad opasno podbaciti (krenuvsi od Tahirovica koji ima najvise minuta, pa do Sarica koji se sad nasao tek na prosirenom spisku). Busuladzic, Licina i Mahmic nisu ni svjesni da bi preko noci mogli postati novi alajbegovici - prave zvijezde u tinejdzerskim godinama. :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 29 mar 2026, 16:00

Ghuraba je napisao/la:
29 mar 2026, 15:29
hurem je napisao/la:
29 mar 2026, 12:55
Toliko od mene.
I ja sam ocekivao vise, pogotovo jer je usao svjez da odigra tih 30-ak minuta u produzecima, ali opet je to mozda premali uzorak. Bilo je tu vjerovatno i straha od greske, jer kad pogrijesis u produzecima - gotov si. S druge strane, Basic je izgledao iznenadjujuce dobro, pogotovo kad je bio jedini nas veznjak na terenu. Mada, oni su meni svi u 5 deka i nikad ne znas kad ce biti od koristi, a kad opasno podbaciti (krenuvsi od Tahirovica koji ima najvise minuta, pa do Sarica koji se sad nasao tek na prosirenom spisku). Busuladzic, Licina i Mahmic nisu ni svjesni da bi preko noci mogli postati novi alajbegovici - prave zvijezde u tinejdzerskim godinama. :mrgreen:
Bio sam napisao par rečenica o našim veznjacima na utakmici Wales-BiH i izbrisao da ne širim priču jer otprilike jedini ili medju rijetkima drugačije sagledavam situaciju.
Pa evo i za Amira. Drago mi je da ipak nisam jedini i da si i ti očekivao vise od njega.
Gore sam rekao šta mislim o njemu inače ali i o partiji u produžecima. Hvala mu na odlično izvedenom penalu i sto je u tim trenucima zaboravio na Luksemburg.
Želim mu da protiv Italije bude bolji ako mu se ukaze prilika.
Nisam upratio tvoj osvrt na utakmicu?!

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 29 mar 2026, 16:08

Hvalite me usta moja! (Huremovic) :?

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 29 mar 2026, 17:45

hurem je napisao/la:
29 mar 2026, 16:00
Bio sam napisao par rečenica o našim veznjacima na utakmici Wales-BiH i izbrisao da ne širim priču jer otprilike jedini ili medju rijetkima drugačije sagledavam situaciju.
Pa evo i za Amira. Drago mi je da ipak nisam jedini i da si i ti očekivao vise od njega.
Gore sam rekao šta mislim o njemu inače ali i o partiji u produžecima. Hvala mu na odlično izvedenom penalu i sto je u tim trenucima zaboravio na Luksemburg.
Želim mu da protiv Italije bude bolji ako mu se ukaze prilika.
Nisam upratio tvoj osvrt na utakmicu?!
Ma kakav moj osvrt, utakmica me toliko iscrpila da sam bar 2 dana poslije osjecao bolove u cijelom tijelu (ko kad se nakon godina pauze ponovo krene s teretanom), a o grlu da ne pricam. :mrgreen:

Recimo, za razliku od Amira, Burnic me bas iznenadio i zadovoljan sam kako je odigrao u oba pravca. Ne bih smio poceti s njim u veznom redu protiv Italijana, ali je definitivno dobro imati ga u rosteru.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 29 mar 2026, 18:07

Amir jednostavno izgleda prelagan za repke i nekog veceg nivoa. Bez zelje za ponizavanjem al ne mogu da nadjem bolju rijec nego mi izgleda kao juniorcic. Doduse izgleda fantastican momak i timski igrac. Njegov penal je bio neprocjenjivo bitan. Kada onako frarjerski osutas penal ne samo da se pika go postignut nego se stekne psiholoska prednost u toku izvodjenja penala. Pozitivno sa sledece izvodjace iz tvoje ekipe a negativno za protivnika. Svi ti detalju su bitni. Tako i pored nedostatka kvalitete njegove karakteristike timskog igraca meni su mozda dovoljne da bude mozda pozvan al za mjesta na klupi za neke situacije gdje bi on mogao pripomoci, Kao penal protiv Velsa. Naravno dok se ne pojavi nekog bolji.

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 29 mar 2026, 18:32

MostarNeretva je napisao/la:
29 mar 2026, 18:07
Amir jednostavno izgleda prelagan za repke i nekog veceg nivoa. Bez zelje za ponizavanjem al ne mogu da nadjem bolju rijec nego mi izgleda kao juniorcic. Doduse izgleda fantastican momak i timski igrac. Njegov penal je bio neprocjenjivo bitan. Kada onako frarjerski osutas penal ne samo da se pika go postignut nego se stekne psiholoska prednost u toku izvodjenja penala. Pozitivno sa sledece izvodjace iz tvoje ekipe a negativno za protivnika. Svi ti detalju su bitni. Tako i pored nedostatka kvalitete njegove karakteristike timskog igraca meni su mozda dovoljne da bude mozda pozvan al za mjesta na klupi za neke situacije gdje bi on mogao pripomoci, Kao penal protiv Velsa. Naravno dok se ne pojavi nekog bolji.
Za benju tahirovica viera gilberto silva i berkamp u jednom

al dzaba opet ce tahir poceti i protiv italije

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 29 mar 2026, 19:11

torbica je napisao/la:
29 mar 2026, 18:32
MostarNeretva je napisao/la:
29 mar 2026, 18:07
Za benju tahirovica viera gilberto silva i berkamp u jednom

al dzaba opet ce tahir poceti i protiv italije
Makelele. Njega si zaboravio.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 mar 2026, 20:40

Amir nije rođen u Gradu Sarajevo
Rođen je u Danskoj

Sasvim slučajno je trenirao u Želji

Tako da može igrat bez problema u reprezentaciji

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic, Zeko87 i 32 gosta.