Svako ko je trenirao zna šta je najbolje u fudbalu, jedino ako su mene svi moji treneri pogrešno učili da je najbolje rješenje najjednostavnije rješenje!
Amir Hadziahmetovic
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Amir Hadziahmetovic
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Haha istina.
Fazon je sto nam sad i takav valja jer imamo krila. Ranije dok su nam gojak i krunic bili na krilu ti alibi pasovi nisu nista donosili
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Ako si trenirao u nasoj ligi, e onda su te sigurno naucili fudbalu, hhh.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 mar 2026, 00:28Svako ko je trenirao zna šta je najbolje u fudbalu, jedino ako su mene svi moji treneri pogrešno učili da je najbolje rješenje najjednostavnije rješenje!
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja sam ga priželjkivao u startnih 11 umjesto Tahirovica jer igra redovnije. Zna se koliko sam uvijek gotivio Amira.
Amir je kao odmoran u produžecima na umorne Welsane pokazao zašto nije bio starter na utakmici.
Toliko od mene.
Amir je kao odmoran u produžecima na umorne Welsane pokazao zašto nije bio starter na utakmici.
Toliko od mene.
A Benjo je asistencijom i igrom pokazao zašto nije ni za klupe. Obojica su bezveze igrači, manje bezvezan je trenutno Amir.
Ispred njih je sigurno Bašić.
Ispred njih je sigurno Bašić.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:52Ako si trenirao u nasoj ligi, e onda su te sigurno naucili fudbalu, hhh.kolezeljovac je napisao/la: ↑29 mar 2026, 00:28Svako ko je trenirao zna šta je najbolje u fudbalu, jedino ako su mene svi moji treneri pogrešno učili da je najbolje rješenje najjednostavnije rješenje!
Auu brate dobar dobar...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Upravo to,dupli aršini sta ćeš
Mada,ja stojim kod tog da Amir mora startati od prve minute na mjesto Sunjica,međutim mi idalje patimo i patit cemo narednih 100 godina jer nećemo imati veznog igrača kao što je bio Pjanke.
- Beduin
- Kontakt:
Necemo mi zadugo imati Misketa, Pjanica i Medunjanina npr, svako odlican u razlicitom segmentu igre. Krunica nismo znali iskiristiti adekvatno kad je igrao dobar klupski fudbal. Sve ostalo je prdimahovina.
Mene je dojmio Basic protov Walesa i sa onom energijom sigurno moze nam pomoci.
Mene je dojmio Basic protov Walesa i sa onom energijom sigurno moze nam pomoci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
I ja sam ocekivao vise, pogotovo jer je usao svjez da odigra tih 30-ak minuta u produzecima, ali opet je to mozda premali uzorak. Bilo je tu vjerovatno i straha od greske, jer kad pogrijesis u produzecima - gotov si. S druge strane, Basic je izgledao iznenadjujuce dobro, pogotovo kad je bio jedini nas veznjak na terenu. Mada, oni su meni svi u 5 deka i nikad ne znas kad ce biti od koristi, a kad opasno podbaciti (krenuvsi od Tahirovica koji ima najvise minuta, pa do Sarica koji se sad nasao tek na prosirenom spisku). Busuladzic, Licina i Mahmic nisu ni svjesni da bi preko noci mogli postati novi alajbegovici - prave zvijezde u tinejdzerskim godinama.
Bio sam napisao par rečenica o našim veznjacima na utakmici Wales-BiH i izbrisao da ne širim priču jer otprilike jedini ili medju rijetkima drugačije sagledavam situaciju.Ghuraba je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:29I ja sam ocekivao vise, pogotovo jer je usao svjez da odigra tih 30-ak minuta u produzecima, ali opet je to mozda premali uzorak. Bilo je tu vjerovatno i straha od greske, jer kad pogrijesis u produzecima - gotov si. S druge strane, Basic je izgledao iznenadjujuce dobro, pogotovo kad je bio jedini nas veznjak na terenu. Mada, oni su meni svi u 5 deka i nikad ne znas kad ce biti od koristi, a kad opasno podbaciti (krenuvsi od Tahirovica koji ima najvise minuta, pa do Sarica koji se sad nasao tek na prosirenom spisku). Busuladzic, Licina i Mahmic nisu ni svjesni da bi preko noci mogli postati novi alajbegovici - prave zvijezde u tinejdzerskim godinama.![]()
Pa evo i za Amira. Drago mi je da ipak nisam jedini i da si i ti očekivao vise od njega.
Gore sam rekao šta mislim o njemu inače ali i o partiji u produžecima. Hvala mu na odlično izvedenom penalu i sto je u tim trenucima zaboravio na Luksemburg.
Želim mu da protiv Italije bude bolji ako mu se ukaze prilika.
Nisam upratio tvoj osvrt na utakmicu?!
- NerminFatic
- Kontakt:
Hvalite me usta moja! (Huremovic) 
Ma kakav moj osvrt, utakmica me toliko iscrpila da sam bar 2 dana poslije osjecao bolove u cijelom tijelu (ko kad se nakon godina pauze ponovo krene s teretanom), a o grlu da ne pricam.hurem je napisao/la: ↑29 mar 2026, 16:00Bio sam napisao par rečenica o našim veznjacima na utakmici Wales-BiH i izbrisao da ne širim priču jer otprilike jedini ili medju rijetkima drugačije sagledavam situaciju.
Pa evo i za Amira. Drago mi je da ipak nisam jedini i da si i ti očekivao vise od njega.
Gore sam rekao šta mislim o njemu inače ali i o partiji u produžecima. Hvala mu na odlično izvedenom penalu i sto je u tim trenucima zaboravio na Luksemburg.
Želim mu da protiv Italije bude bolji ako mu se ukaze prilika.
Nisam upratio tvoj osvrt na utakmicu?!
Recimo, za razliku od Amira, Burnic me bas iznenadio i zadovoljan sam kako je odigrao u oba pravca. Ne bih smio poceti s njim u veznom redu protiv Italijana, ali je definitivno dobro imati ga u rosteru.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Amir jednostavno izgleda prelagan za repke i nekog veceg nivoa. Bez zelje za ponizavanjem al ne mogu da nadjem bolju rijec nego mi izgleda kao juniorcic. Doduse izgleda fantastican momak i timski igrac. Njegov penal je bio neprocjenjivo bitan. Kada onako frarjerski osutas penal ne samo da se pika go postignut nego se stekne psiholoska prednost u toku izvodjenja penala. Pozitivno sa sledece izvodjace iz tvoje ekipe a negativno za protivnika. Svi ti detalju su bitni. Tako i pored nedostatka kvalitete njegove karakteristike timskog igraca meni su mozda dovoljne da bude mozda pozvan al za mjesta na klupi za neke situacije gdje bi on mogao pripomoci, Kao penal protiv Velsa. Naravno dok se ne pojavi nekog bolji.
Za benju tahirovica viera gilberto silva i berkamp u jednomMostarNeretva je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:07Amir jednostavno izgleda prelagan za repke i nekog veceg nivoa. Bez zelje za ponizavanjem al ne mogu da nadjem bolju rijec nego mi izgleda kao juniorcic. Doduse izgleda fantastican momak i timski igrac. Njegov penal je bio neprocjenjivo bitan. Kada onako frarjerski osutas penal ne samo da se pika go postignut nego se stekne psiholoska prednost u toku izvodjenja penala. Pozitivno sa sledece izvodjace iz tvoje ekipe a negativno za protivnika. Svi ti detalju su bitni. Tako i pored nedostatka kvalitete njegove karakteristike timskog igraca meni su mozda dovoljne da bude mozda pozvan al za mjesta na klupi za neke situacije gdje bi on mogao pripomoci, Kao penal protiv Velsa. Naravno dok se ne pojavi nekog bolji.
al dzaba opet ce tahir poceti i protiv italije
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Makelele. Njega si zaboravio.torbica je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:32Za benju tahirovica viera gilberto silva i berkamp u jednomMostarNeretva je napisao/la: ↑29 mar 2026, 18:07Amir jednostavno izgleda prelagan za repke i nekog veceg nivoa. Bez zelje za ponizavanjem al ne mogu da nadjem bolju rijec nego mi izgleda kao juniorcic. Doduse izgleda fantastican momak i timski igrac. Njegov penal je bio neprocjenjivo bitan. Kada onako frarjerski osutas penal ne samo da se pika go postignut nego se stekne psiholoska prednost u toku izvodjenja penala. Pozitivno sa sledece izvodjace iz tvoje ekipe a negativno za protivnika. Svi ti detalju su bitni. Tako i pored nedostatka kvalitete njegove karakteristike timskog igraca meni su mozda dovoljne da bude mozda pozvan al za mjesta na klupi za neke situacije gdje bi on mogao pripomoci, Kao penal protiv Velsa. Naravno dok se ne pojavi nekog bolji.
al dzaba opet ce tahir poceti i protiv italije
- svrakino1921
- Kontakt:
Amir nije rođen u Gradu Sarajevo
Rođen je u Danskoj
Sasvim slučajno je trenirao u Želji
Tako da može igrat bez problema u reprezentaciji
Rođen je u Danskoj
Sasvim slučajno je trenirao u Želji
Tako da može igrat bez problema u reprezentaciji
Trenutno korisnika/ca: Napapijri, stokastoka23, Sveti i 69 gostiju.