Hvala selektore,hvala strucni stab,hvala Spaha,hvala igraci.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Hvala na pisanju po nama!Nek uvijek bude vako.Priznajem da sam pogrijesio,prvi ja a onda i svi ostali koji smo kritikovali,cesto i neopravdano.
Brko iz druge galaksije!
Mišljenja sam da nisi neki trenerski znalac, stojim iza toga i dalje, ali hvala ti na svemu što očigledno znaš da radiš, a to je divna komunikacija sa igračima koje spremaš za velike stvari. 
Vratilo mu se za Dansku i SCG
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Barba halali mi
FK BORAC BANJA LUKA - ZVANIČNO PODRŽAVA TERORIZAM!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Isti sam.Najpostenije.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 apr 2026, 11:32Kritikovao sam, ne malo, i opet ću
Međutim, samo izuzetno bezobrazna i maliciozna osoba neće priznati da je ovo NAJBOLJE što smo napravili u historiji.
- Beduin
- Kontakt:
Neutral twinkericaBenjooJutub je napisao/la: ↑01 apr 2026, 11:19Nema drugog objašnjenja nego da si twink i da te loži kad te drugi vrijeđaju.
Nije sramota ne znati i biti naporan, sramota je svima na forumu to dokazivati iz dana u dan.
Ovo je neki zgoljo kojeg niko ne dozivljava pa je kontriranje i bauljanje jedini nacin privlacenja pozornosti. Taj bi i kad mu navigacija kaze da skrene lijeno namjerno skrenuo desno radi kontre.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Umijeće je biti glup 7 dana u sedmici. Ja to cijenim.Beduin je napisao/la: ↑01 apr 2026, 18:37Neutral twinkericaBenjooJutub je napisao/la: ↑01 apr 2026, 11:19Nema drugog objašnjenja nego da si twink i da te loži kad te drugi vrijeđaju.
Nije sramota ne znati i biti naporan, sramota je svima na forumu to dokazivati iz dana u dan.
Ovo je neki zgoljo kojeg niko ne dozivljava pa je kontriranje i bauljanje jedini nacin privlacenja pozornosti. Taj bi i kad mu navigacija kaze da skrene lijeno namjerno skrenuo desno radi kontre.
Jos jednom kapa dole Barbarezu
Zanimljivo 2026 ce biti godina sa najvise utakmica u historiji repke
26.03 Wales - BIH 1:1 (2:4)
31.03 BiH - Italy 1:1 (4:1)
31.05 BiH - ? Prijateljska
05.06 BiH - ? Prjateljska
Svjetsko Prvestvo
12.06 Canada - BIH
18.06 Switzerland - BiH
24.06 BiH - Qatar
Liga Nacija
25.09 Poland - BiH
28.09 Romania - BiH
02.10 BiH - Sweden
05.10 BiH - Poland
14.11 Sweden - BiH
17.11 BiH - Romania
Cak 13 utakmica i plus dodatne ukoliko prodjemo grupnu fazu
Zanimljivo 2026 ce biti godina sa najvise utakmica u historiji repke
26.03 Wales - BIH 1:1 (2:4)
31.03 BiH - Italy 1:1 (4:1)
31.05 BiH - ? Prijateljska
05.06 BiH - ? Prjateljska
Svjetsko Prvestvo
12.06 Canada - BIH
18.06 Switzerland - BiH
24.06 BiH - Qatar
Liga Nacija
25.09 Poland - BiH
28.09 Romania - BiH
02.10 BiH - Sweden
05.10 BiH - Poland
14.11 Sweden - BiH
17.11 BiH - Romania
Cak 13 utakmica i plus dodatne ukoliko prodjemo grupnu fazu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
kaže Džeko:
"Pokeraš, pokeraš... Sve ih je izblefirao"

"Pokeraš, pokeraš... Sve ih je izblefirao"
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Pisaj nam u usta, Sergej!
Ne spori brate niko greske pa forum i jeste da se naprdjujemo oko tih stvari. Ali pljuvacina koja je radjena je degutantna. Ismijavan je jer ide gledati beka Rumunije protiv Reala?? Jer je izjavio da je cilj Euro pa je u njihovim malenim glupim glavama to = otpisali svjetsko, jer je poceo nesto uigravati ali prvo naletila grupa A lige nacija pa nas busili itd. Odvratne su se stvari pisale i nek jedu **** i brisu lica od sperme kerovimeecko je napisao/la: ↑01 apr 2026, 11:22Kritikovao sam ga, još uvijek smatram da ima mnogo toga za ispravak, ali da svakim danom uči, da prati i mijenja igrača koji ne zadovoljavaju kriterije i da to popravlja to radi.
Da mu treba znanja ili još jedan pomoćni trener sa taktičkim znanjem treba i to mnogo.
Također sam ga branio na pdf-u naročito kada ovo pametolozi napišu nešto što nema veze sa realnošću.
Da je imao sreće i to je tačno.
Ali je proširio igrački spisak, da ubacuje talente u ekipu to je savršeno radio. Skauting talenata selektora i Stručnog štaba je vrhunski. Napravio je atmosferu i timski duh u reprezentaciji, uspostavio red i profesionalni pristup također. Učio je samopouzdanje mladim igračima i selektirao grupu igrača koji će se boriti i dizati bez obzira na teren. Po prvi put imamo igrače koji ne padaju nakon 70 minuta igre, nego se igra puni gas svih 90 minuta.
Hvala selektore i kapitenu na svemu što si uradio za ovu državu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Mi kao narod smo skloni potcjenjivanju/procjenjivanju nekoga. Zbog toga nisam bio sretan kada je Barbarez imenovan za selektora. Znao sam šta smo kao narod spremni uraditi legendi našeg fudbala, jer je dosta poganog naroda. To se i pokazalo od podsmjehivanja, pljuvanja, nazivanja raznoraznim imenima čovjeka koji je igrao u Borussia Dortmund, Hansa, HSV, Bayer Leverkusen, a većina ovih koji ga pljuju nisu dalje otišli od Sarajeva, eventualno do Hrvatske na more....Madal je napisao/la: ↑01 apr 2026, 20:54Ne spori brate niko greske pa forum i jeste da se naprdjujemo oko tih stvari. Ali pljuvacina koja je radjena je degutantna. Ismijavan je jer ide gledati beka Rumunije protiv Reala?? Jer je izjavio da je cilj Euro pa je u njihovim malenim glupim glavama to = otpisali svjetsko, jer je poceo nesto uigravati ali prvo naletila grupa A lige nacija pa nas busili itd. Odvratne su se stvari pisale i nek jedu **** i brisu lica od sperme kerovimeecko je napisao/la: ↑01 apr 2026, 11:22Kritikovao sam ga, još uvijek smatram da ima mnogo toga za ispravak, ali da svakim danom uči, da prati i mijenja igrača koji ne zadovoljavaju kriterije i da to popravlja to radi.
Da mu treba znanja ili još jedan pomoćni trener sa taktičkim znanjem treba i to mnogo.
Također sam ga branio na pdf-u naročito kada ovo pametolozi napišu nešto što nema veze sa realnošću.
Da je imao sreće i to je tačno.
Ali je proširio igrački spisak, da ubacuje talente u ekipu to je savršeno radio. Skauting talenata selektora i Stručnog štaba je vrhunski. Napravio je atmosferu i timski duh u reprezentaciji, uspostavio red i profesionalni pristup također. Učio je samopouzdanje mladim igračima i selektirao grupu igrača koji će se boriti i dizati bez obzira na teren. Po prvi put imamo igrače koji ne padaju nakon 70 minuta igre, nego se igra puni gas svih 90 minuta.
Hvala selektore i kapitenu na svemu što si uradio za ovu državu.![]()
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
BobRock je napisao/la: ↑12 okt 2024, 10:191987 prva tekma Osima kao selektora Yugoslavije - Yu England u Beogradu, borba za prvo mjesto u grupi i plasman na EP
Prvo poluvrijeme 0:4
Nije bilo ovog foruma da pisaju po njemu al jesu svi ko je imo usta od Vardara do Triglava imali slicne komentare
Psovali ga redom, rugali se, pljuvali
U Splitu navijaju Zeeeljoooo umjesto Yugoslavia itd itd
Nema sjecanja na to, samo znamo da je Osim legenda
Nov 1987- ljeto1990 zamalo u polufinale da prodje, a i tad je bio sve osim dobar trener, Milojka Pantica izbacio iz komunikacije koliko ga je lik puta opro itd itd
Potezak je put do legende….
-
LukavacBHF
- Kontakt:
Sergej Barbarez.
Emir Spahić
Domovina
Izuzetno mi je drago vidjeti tvoj povratak @dubrovnik. Sjećam se perioda od prije desetak i više godina, kada sam ulazio na forum, a zatim na tvoj profil da pročitam tvoje postove na temama. Uvijek je bio kvalitetan sadržaj tvojih postova, racionalna razmišljanja, te korektan način komunikacije. Po meni ti si jedan od kvalitetnijih forumaša, istina ima ih još nekoliko od te stare garde.
U svakom slučaju, srdačan pozdrav!
Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino!
Samo je jedan - SERGEJ BARBAREZ!
BobRock je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:30Nama treba pozitivna prica oko reprezentacije da se stvari pokrenu iz pesimizma u kojem se vecinom nalazimo u optimisticnom pravcu, tada ce svima biti ljepsa slika, i samim igracima pa svima nama.
Ako bi nam kojim slucajem krenulo makar i sretnim spletom okolnosti svi bi okrenuli plocu za 180 stepeni, a sobzirom kolko nas dugo peh prati i kolko smo puta is pu sili nesretno moglo bi se okrenuti na nas mlin, a onda ide i vjera u sebe i izgradnja mentaliteta.
Dobra stvar je da su nam igraci uglavnom iz stranih omladinskih pogona u zadnje vrijeme koji imaju usadjen sportski drajv da igraju do kraja, i nemaju kompleksa od “velikih” igraca, timova itd, tako da moze to brzo da klikneu tom pravcu.
Naravno, srecu treba i zasluziti na terenu, nije samo do lutrije ali sreca ako se potrefi nam moze izazvati dugorocan efekat
Barbarez ima nekih nelogicnih poteza,al realno nakon sinoc nek radi sta hoce i kako hoce ,ocigledno prolazi i boli me k i necu vise a rec
Kad mu je dva meca zaredom proslo da igra 40min da igra sa jednim veznim igracem ,on moze sve
Salu na stranu,ocigledno ima dobru komunikaciju sa igracima,a to je vazda najbitnija stavka.
Kad mu je dva meca zaredom proslo da igra 40min da igra sa jednim veznim igracem ,on moze sve
Salu na stranu,ocigledno ima dobru komunikaciju sa igracima,a to je vazda najbitnija stavka.
I da su otisli negdje duse su im prazne a mozak malen. Sergej je kapitenski na sebe preuzeo uvrede i kritike a momke zastitio i ostavio da igraju. Najveci je!meecko je napisao/la: ↑01 apr 2026, 21:16Mi kao narod smo skloni potcjenjivanju/procjenjivanju nekoga. Zbog toga nisam bio sretan kada je Barbarez imenovan za selektora. Znao sam šta smo kao narod spremni uraditi legendi našeg fudbala, jer je dosta poganog naroda. To se i pokazalo od podsmjehivanja, pljuvanja, nazivanja raznoraznim imenima čovjeka koji je igrao u Borussia Dortmund, Hansa, HSV, Bayer Leverkusen, a većina ovih koji ga pljuju nisu dalje otišli od Sarajeva, eventualno do Hrvatske na more....
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mnogo sam ga kritikovao.
Ali kapa do poda kapitenu i trenercino!
Dobiti napokon nekog velikog i otici na mudnijal.
Da nas obradujes sa puno jos prvenstava!
Ali kapa do poda kapitenu i trenercino!
Dobiti napokon nekog velikog i otici na mudnijal.
Da nas obradujes sa puno jos prvenstava!
Sad kad bih poceo pisati sta je sve Sergej uradio knjiga bi ispala citava
Nevjerovatna je bila energija koja se utrosila na pljuvanje negiranje dokazivanje da je Sergej u sustini jedan prevarant, nikakav karakter,, nebosnjak- manipulator niskim strastima bosnjackim emocijama, prakticno samoubaceni trojanski konj u dosluhu sa destruktivcem Vicom, Dodikovim agentom na razbijanjunjedine svjetle tacke nase sadasnjosti ( Lux:BiH 4:1) a sve u svrhu samobogacenja i uporpastavanja nam jedine nase zemlje/drzave:repke itd itd
Zalud objektivno dokazivanje pojedinaca, narocito hurem nije gubio strast da dokaze suprotno, zalud sto je sve bilo vidljivo i transprentno, nije se trebalo imaginirati niti razvijati conspiracy, mase su se udruzile i skocile da ga uniste sateru unakaze pred svima ospore ovaj podmetnuti projekat i da napokon dovedu selektora po mjeri, Murinja, Ancelotija, Pepa, koji bi sigurno uzeli nasu cijenjenu repku ako nista bar zbog ogromne svote kao nakanade, ako ne vec zbog prestiza koje nosi nase cijenjeno ime, ali ovaj opaki i u sustini zli Sergej neznalica icega osim pokera po tamnim sobičcima i obskurnim cumezima oko Zenice, je zelio drugo, zelio je da sve satere i da nam vise nema lijeka.
Tacno je, ovo je forum, sluzi da se foruma tj da se lupeta bez kazne i da se otvoreno prica sta god ti padne na pamet.
Ali, ljudi stoje iza tih recenica, emocije, vjerovanja, uvjerenja, vi ste potrosili svoje neke divne sate sopstvenuh zivota da bi negativom trovali druge, a ispalo je vise sebe.
Po mom misljenju iz ove skoro dvije godine od kako znamo za Svjetsko, kroz furiozne rasprave vecine sa manjinom oko Segeja i strucnog staba, doslo se u situaciju da se moze reci da smo ispratili jedan projkeat od pocetka do kraja koji smo pratili i analizirali svak prema svojim mogucnostima, i javno ovde iznosili sve do cega se moglo doci vezano za sport o kojem ipak jako malo znamo a puno pametujemo.
Puno se moze izvuci iz svega, ali najvaznija za mene od svih lekcija koje nam je Sergej sa SS dao je kako se mirno i stalozeno kretati po unaprijed postavljenom planu, uprkos teskim napadima, ostati sabran ne gubiti integritet i kad si jedini jos koji vjeruje u sebe i svoj plan
Lijepo je sto ovde sad imamo epidemiju samopriznanja ali bi bilo vaznije za svakog pojedinca ako bi izvukao pouku za ubuduce koja bi njemu licno pomogla da uvidi nesto sto nije znao o sebi a sto ga nije pravilo boljim covjekomi da pokusa da to koriguje,
Jedno priznanje uz promjenu pristupa diskusiji bi nam unijelo puno bolje i razumnije diskusije za opste dobro
Pozz svima
Nevjerovatna je bila energija koja se utrosila na pljuvanje negiranje dokazivanje da je Sergej u sustini jedan prevarant, nikakav karakter,, nebosnjak- manipulator niskim strastima bosnjackim emocijama, prakticno samoubaceni trojanski konj u dosluhu sa destruktivcem Vicom, Dodikovim agentom na razbijanjunjedine svjetle tacke nase sadasnjosti ( Lux:BiH 4:1) a sve u svrhu samobogacenja i uporpastavanja nam jedine nase zemlje/drzave:repke itd itd
Zalud objektivno dokazivanje pojedinaca, narocito hurem nije gubio strast da dokaze suprotno, zalud sto je sve bilo vidljivo i transprentno, nije se trebalo imaginirati niti razvijati conspiracy, mase su se udruzile i skocile da ga uniste sateru unakaze pred svima ospore ovaj podmetnuti projekat i da napokon dovedu selektora po mjeri, Murinja, Ancelotija, Pepa, koji bi sigurno uzeli nasu cijenjenu repku ako nista bar zbog ogromne svote kao nakanade, ako ne vec zbog prestiza koje nosi nase cijenjeno ime, ali ovaj opaki i u sustini zli Sergej neznalica icega osim pokera po tamnim sobičcima i obskurnim cumezima oko Zenice, je zelio drugo, zelio je da sve satere i da nam vise nema lijeka.
Tacno je, ovo je forum, sluzi da se foruma tj da se lupeta bez kazne i da se otvoreno prica sta god ti padne na pamet.
Ali, ljudi stoje iza tih recenica, emocije, vjerovanja, uvjerenja, vi ste potrosili svoje neke divne sate sopstvenuh zivota da bi negativom trovali druge, a ispalo je vise sebe.
Po mom misljenju iz ove skoro dvije godine od kako znamo za Svjetsko, kroz furiozne rasprave vecine sa manjinom oko Segeja i strucnog staba, doslo se u situaciju da se moze reci da smo ispratili jedan projkeat od pocetka do kraja koji smo pratili i analizirali svak prema svojim mogucnostima, i javno ovde iznosili sve do cega se moglo doci vezano za sport o kojem ipak jako malo znamo a puno pametujemo.
Puno se moze izvuci iz svega, ali najvaznija za mene od svih lekcija koje nam je Sergej sa SS dao je kako se mirno i stalozeno kretati po unaprijed postavljenom planu, uprkos teskim napadima, ostati sabran ne gubiti integritet i kad si jedini jos koji vjeruje u sebe i svoj plan
Lijepo je sto ovde sad imamo epidemiju samopriznanja ali bi bilo vaznije za svakog pojedinca ako bi izvukao pouku za ubuduce koja bi njemu licno pomogla da uvidi nesto sto nije znao o sebi a sto ga nije pravilo boljim covjekomi da pokusa da to koriguje,
Jedno priznanje uz promjenu pristupa diskusiji bi nam unijelo puno bolje i razumnije diskusije za opste dobro
Pozz svima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Chony533, CudanLik, eldo, GIBRA, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, iliyaa8, LukavacBHF, Maverick, meecko, MiranGlasnic, Plavamamba, RobijasiZenica1988, Sport90, zikerrz21 i 69 gostiju.