Neka rumunska sportska stranica objavila
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Da cetvrtina moja greskasoxx je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:59Do cetvrtine smo mi stigli onda kako so ti to nabrojao.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:47Ma drugi najbolji. Idemo na Mexico, to prolazimo. Cekamo pobjednika izmedju Švedske i Maroka tu prodjemo na penale. I onda ispadamo od francuza u osmini
![]()
1/16 mexico
1/8 svedska, maroko
1/4 francuzi
![]()
Ma kakav Mexico, samo to treba izbjeci. Kao prvo oni su kuci i sudija ce biti na njihovoj strani. Plus su solidan tim.Sindikat12 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 13:47Ma drugi najbolji. Idemo na Mexico, to prolazimo. Cekamo pobjednika izmedju Švedske i Maroka tu prodjemo na penale. I onda ispadamo od francuza u osmini
![]()
Za kanadu nema ispod 2000$GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
On je Barbin miljenik i sigurno ce uci u uzi krug potencijalnih putnika ako uhvati dobru formu do juna. Trenutno ne igra pretjerano dobro u Turskoj. Ako se desi da njega pozove, onda ce vjerovatno Burnica racunati kao zamjenu za Kolasinca na beku, a Karic ce izvisiti. To bi, po meni, bila katastrofalna odluka.
Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):Scholl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:04Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
Teško će ti neko tu pomoći, i dalje kartica mora biti na ime vlasnika naloga. Uvijek postoji rizik ako se plaća tuđom.jasonstatham je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:07A vama kojima može, iako mi nije jasno kako, ima li ko raspoložen da nam pomogne oko kupovine?
I to što kažeš.Virtu4l je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:15Teško će ti neko tu pomoći, i dalje kartica mora biti na ime vlasnika naloga. Uvijek postoji rizik ako se plaća tuđom.jasonstatham je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:07A vama kojima može, iako mi nije jasno kako, ima li ko raspoložen da nam pomogne oko kupovine?
Ja do ovog tignem i nista ne mogu dalje. Znaci tebi dole stoje jos utakmice da mozes uzeti karte? kod mene pise "no products available"GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):Scholl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:04Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Klikni na “Sign in” ili “Register” i napravi FIFA račun (ako ga nemaš).
Nakon prijave:
Idi na dio za FIFA World Cup 2026 i klikni na “Tickets” / “Explore details”.
Kada uđeš u prodaju karata:
Pronađi sekciju “PMA Supporters” (Late Qualifier Supporters)
VAŽNO:
Nemoj unositi nikakav kod
BiH koristi “Fan Of” sistem (bez koda)
Pronađi utakmicu:
Bosnia and Herzegovina – Switzerland (18. juni 2026, Los Angeles)
Klikni na utakmicu i izaberi:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
“Supporter Value Tier” (oko 180$ – najjeftinija opcija)
Odaberi broj karata i potvrdi.
Unesi podatke za plaćanje i završi kupovinu.
Problem je sto kada se to uradi ne izadje nista. Nikakve karte. Pise samo no products available.GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:09Evo kako kupiti kartu za utakmicu BiH – Švicarska preko “Fan Of” sistema (oko 180$):Scholl je napisao/la: ↑02 apr 2026, 15:04Gdje to?GoldenLilies je napisao/la: ↑02 apr 2026, 14:59Mogu se jos naruciti karte (Fan Of Bosnia-Herzegovina) gjde su dosta jeftinije. Ja sad maloprije narucio po cijeni 180$ za utakmicu BiH-Svajcarska.
Moze li link
Idi na stranicu:
FIFA.com/tickets
Klikni na “Sign in” ili “Register” i napravi FIFA račun (ako ga nemaš).
Nakon prijave:
Idi na dio za FIFA World Cup 2026 i klikni na “Tickets” / “Explore details”.
Kada uđeš u prodaju karata:
Pronađi sekciju “PMA Supporters” (Late Qualifier Supporters)
VAŽNO:
Nemoj unositi nikakav kod
BiH koristi “Fan Of” sistem (bez koda)
Pronađi utakmicu:
Bosnia and Herzegovina – Switzerland (18. juni 2026, Los Angeles)
Klikni na utakmicu i izaberi:
“Supporter Tickets”
Izaberi kategoriju:
“Supporter Value Tier” (oko 180$ – najjeftinija opcija)
Odaberi broj karata i potvrdi.
Unesi podatke za plaćanje i završi kupovinu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, Google Adsense [Bot], greenwood, LukavacBHF, MiranGlasnic, perodeformero, PointBlank, soccerfan, torbica, zikerrz21 i 54 gosta.