Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

GG3
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la GG3 » 03 apr 2026, 09:42

Balorda je napisao/la:
03 apr 2026, 09:07
Poganim forumašima, najvećim mogućim go.vnarima i maloumnicima nema oprosta, ono nisu bile kritike, ono je maloumno iživljavanje, sadističko izdrkavanje bez trunke razuma i sad bi neko da napiše joj izvnite, zayebo sam se malo, pogriješio sam. Ma mrš.
Pogotovo ona konjusina fanatik. 🤮

Ne želim se nasladjivat al stvarno nas je bilo nekoliko koji smo pokušavali objasnit da treba imati strpljenja (i ako iskreno plasman nisam ni očekivao ni vjerovao) ali i da smo ispali od Velsa ostao bih dosljedan toga da je jedini ispravan nastavak sa ovim SŠ.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 apr 2026, 09:47

:rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 apr 2026, 09:48

Ja sam ponosan na nase navijace kako na stadionu, tako i van njega, jer nema onih komsijakih cetnicko-ustaskih divljanja i velicanja zlocina sto oni pripisuju navijanju.
Gospodski se navijalo, slavilo, bez da ijedan igrac se moze naci uvrijedjen ili zapitati sto mu je ovo trebalo i da li nastaviti dalje. Nema ratnih poruka, nema prozivanja srba ili hrvata, zivo nam se j3be je li Kosovo srce Srbije, nego samo bodrenje igraca, velicanje fudbala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 apr 2026, 11:35

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 mar 2025, 19:29
Arvid je napisao/la:
09 mar 2025, 19:20
Parama saveza otisao gledati Reala, pardon, skautirati desnog beka Rumunije :rol: :rol: :tokralju:
Ako ništa, ima najbolje društvene mreže od svih selektora. Ni Ragnick ne skautira ovako igrače protivnika :rol:
Jel' ok ako ide gledati igrače Kanade i Švice? Molim stručno mišljenje velikih umova?

Jesu li ovo normalne kritike ili iživljavanje, izdrkavanje i liječenje ličnih frustracija?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 03 apr 2026, 11:43

Ibrahim Šehić, Anel Ahmedhodžić, Gojko Cimirot, Rade Krunić, Kenan Pirić, Adnan Kovačević, Eldar Ćivić, Miralem Pjanić, Amar Rahmanović, Dal Varešanović i Smail Prevljak. To su sve igrači koji su bili u zapisniku protiv Ukrajine, a nisu dobili nijedan poziv u ovim kvalifikacijama. Dvije godine poslije pola ekipe izgleda drugačije i idemo na svjetsko. Golemo.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 03 apr 2026, 11:44

Beduin je napisao/la:
03 apr 2026, 09:48
Ja sam ponosan na nase navijace kako na stadionu, tako i van njega, jer nema onih komsijakih cetnicko-ustaskih divljanja i velicanja zlocina sto oni pripisuju navijanju.
Gospodski se navijalo, slavilo, bez da ijedan igrac se moze naci uvrijedjen ili zapitati sto mu je ovo trebalo i da li nastaviti dalje. Nema ratnih poruka, nema prozivanja srba ili hrvata, zivo nam se j3be je li Kosovo srce Srbije, nego samo bodrenje igraca, velicanje fudbala.
Potpis. To je ono što i mene čini najviše ponosnim.

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 03 apr 2026, 12:41

Kada se Sergej Barbarez oglašavao na društvenim mrežama i provocirao, pa u jednu ruku skoro naslađivao nelogičnim i pogrešnim potezima prethodnih stručnih štabova, bio mi je zanimljiv ali ništa više od toga. Nikada nisam dijelio mišljenje navijača da on treba postati selektor. Poštovao sam ga i volio, naravno – idol, ali sam uvijek razmišljao rezonski i bio stava da ti ne može biti pripravnički staž selektorsko mjesto. Volim te druže, ali nemoj. Međutim, uspio je izlobirati da ga imenuju, ali još bitnija činjenica je, a koju mnogi zaboravljaju, da je uspio dogovoriti da dovede svoje ljude. To niko prije njega nije imao, a ispostaviti će se naknadno da je to jedan od najbitnijih faktora koji je doveo do uspjeha. Ugovor od 4 godine ja nisam shvatao previše ozbiljno. Obzirom kako su druge selektore tjerali, našli bi oni načina da se i njega riješe (čuj kaže nije usvojen izvještaj, otkaz – sjećate se naravno).

Imao je više medijskih nastupa nakon imenovanja, a nekoliko rečenica, odnosno stavova, upada u oči. Prvo je potencirao da smo manje – više na dnu, da moramo shvatiti da nismo repka iz Brazila (poslije će biti i da nam je Rumunija velesila), odnosno krećemo od početka i da moramo prevashodno vratiti kult reprezentacije. Govorio je i to, da je jedan od razloga zašto je preuzeo poziciju, taj što igramo ligu nacija sa najtežim protivnicima, pa su čak i prijateljske dogovorene sa jednom Engleskom i Italijom (iako smo ih izbacili, ne treba se zanositi, i dalje su velesila za nas). Iza toga ima itekako logike. Kao prvo, te utakmice igraš kada narod nije u hajpu, pa onda pritisak teškog rezultata možeš lakše podnijeti, a naročito uzimajući u obzir da agresivno počinješ sa procesom smjene generacije. Kao drugo, ko igra šah, zna za ovo: ako s nekim često igraš i ne možeš ga pobijediti, nađi nekoga ko igra još bolje od toga, pa se poslije vrati ovom prvom da ga pobijediš i uspjeti ćeš. Mi smo tih mjeseci igrali sa kremom fudbala, i onda poslije Engleske, Italije, Nizozemske i Njemačke dođeš da igraš protiv Rumunije, Kipra i Austrije. Osim u Njemačkoj, nismo mi protiv tih velikana odigrali tako loše, bilo je tu i dobrih momenata, tako da nam se onda kvalifikacije nisu činile kao nemoguća misija. Poklopi ti se i grupa, pa onda jednostavno dobiješ taj pritisak da pokušaš nešto napraviti, iako će svako realan priznati da je očigledno da se ova ekipa projektovala za sljedeće EP.

Nadalje, Sergej se u tom vremenu pravdao da je selektorsko mjesto ustvari menadžersko i da nije hendikep što nema iskustva, odnosno da se svakako nema mnogo vremena za uvježbavanje taktike. Međutim, i ono što se bude radilo na tom planu, odradit će njegovi saradnici - čitaj Bajramović. Zvuči suludo, iracionalno, fatalno, ali upalilo je. Stiglo se do rezultata.

I treći dio, koji on do danas potencira je taj famozni voljni momenat. U prevodu, trčati do iznemoglosti i bacati se na glavu za svaku loptu. I tu je zaista uspio. Ej, da mi od jedne od najljenjih reprezentacija postanemo ona koja trči više od skoro svakog protivnika, da ovi naši trče i u 120. minuti i to u dvije utakmice zaredom, mi da trčimo 15 km koji nismo mogli igrati 2 utakmice a da ne promijenimo pola tima - golemo, baš golemo.

Elem, sve gore nabrojano su procesi koji trebaju vrijeme i često traju između 5 i 10 godina. Sjetimo se da su nas bombardovali sa načinom smjene generacije reprezentacije Belgije, da su oni angažovali univerzitete, da su se pravili dugogodišnji planovi i projekti, da se krenulo od dječaka koji imaju 14 godina (1990-1991 godište), odnosno da su tek ti dječaci naposljetku izrasli u kvalitetne A reprezentativce. I to je naravno trajalo godinama, a u kojem periodu su rezultati trpili. Kada mi sada skontamo da je naš stručni štab sve to „strpao“ u malo više od 2 godine i kroz sve te procese odveo repku na svjetsko, onda je to višestruko veći uspjeh. Ne samo da ideš na najveće svjetsko takmičenje, nego oni ostavljaju reprezentaciju koja može ugrabiti sigurno još 3-4 prvenstva.

Kvalifikacije smo odigrali iznad svih mojih očekivanja. Spiskovi su mi bili manje više ok, ali sa prvih 11 se nisam skoro nikada slagao. Jednostavno mi nije jasno zašto stavljaš čovjeka na neprirodno poziciju, a imaš izbor. Ali eto nekakav razlog ima, iako ga ja ni danas ne razumijem. Međutim, uspjeh je napravljen i to je jedina suština, sve ostalo je ukras. U većini utakmica smo zaista igrali borbeno (voljni momenat), a to navijači vole, a ako se uz to i rezultati poklope, podiže se optimizam, atmosfera, atraktivnost, stadion se popunjava itd. (kult reprezentacije).

U prolazak kroz baraž nisam vjerovao ni 1%, zbog svih prethodnih trauma to je valjda i razumljivo. Bajraktarević šuta penal za odlazak na SP, ma reko nema šanse. Ni tada nisam vjerovao. Prije bih povjerovao da će grom udariti, prekinuti se utakmica (pa sjetimo se one magle jbt) i da ćemo sutradan izgubiti, nego da će ga Esmir zabiti. Međutim, emocije poslije toga ne mogu riječima opisati. Jače su bile samo kada mi se sin rodio, sve drugo ni blizu.

Razlika između Brazila i sada je, što sam tada potpuno vjerovao, sada apsolutno nisam. Ma kao na bingu da sam dobio; uplatio si, imaš šansu ali de ba – gdje ćeš dobiti. Smatram ovo najvećim uspjehom naše reprezentacije, višestruko većim nego odlazak u Brazil. Sušića nikad nisam poštovao kao selektora. Uvijek sam vjerovao da je on ubirao Ćirine plodove. A i sad kada ga slušam, pa kad kaže da nije gledao utakmicu – meni muka odmah. Ipak, ovaj stručni štab je sve sam napravio i to je uradio kroz najmanji mogući vremenski period. Neki će reći da smo imali sreće, eh pa trebaš se dobro oznojiti, mnoge stvari ispravno uraditi, pa i rizikovati da bi zaradio tu sreću. Moraš naći čovjeka loptom, ovaj mora istrčati u priliku da bi naveo suparnika da reaguje rizično i da dobije crveni karton. Moraš rizikovati da igraš 40-50 minuta bez veznog reda, sa 5 napadača, da bi dao gol, ali imao i sreće da će suparnik profulati kod svoje kontre. Moraš pronaći momka, vjerovati u njega i dati mu priliku kroz repku da bi došao do kluba, da bi stekao seniorsko iskustvo i samopouzdanje, da bi ti taj momak skinuo loptu sa gol linije ili zabio penal. Iza svakog tog jednog detalja na utakmici ima jedna čitava priča koja bi mogla da se napiše

U mnogim stvarima sam bio u krivu, iako sam se većinom trudio konstruktivno kritikovati, pa i pokušati razumjeti nelogične poteze ( i sada smatram da su nelogični ili pogrešni ), ali hvala stručnom štabu što su pokazali da ipak razumiju šta rade, iako ja nisam na tom „fonu“, u nekim stvarima nisam ni sada.

Naposljetku, drago mi je što nisam zamrzio Barbareza, a plašio sam se da hoću i sve je išlo ka tome. Drago mi je što mi je ostao idol. Hvala stručnom štabu i igračima na ovom osjećaju. Hvala im što mogu navijati za svoju Bosnu i Hercegovinu na svjetskom prvenstvu, i da me baš zaboli briga za sve druge. I ono što je najbolje, mi se tek zagrijavamo, ovo je samo početak, ali kakav početak. :bih:
Zadnja izmjena: edvaE2, dana/u 03 apr 2026, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2026, 12:48

Padovan je napisao/la:
02 apr 2026, 22:35
Ovdje se nije kritikovalo, nego vecinom ponizavalo Barbareza, to je ogromna razlika.
Tačno.
Barbu nazvat četnikom zaslužuje i uvrede i degenek sve do otvorenog i javnog izvinjenja.

Izvinite svi, ali za neke postupke nema halala. Jedno je kritikovati - svi mi to radimo i to je ok. Drugo je ponižavati.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 03 apr 2026, 12:52

MostaracVelezovac je napisao/la:
03 apr 2026, 12:48
Barbu nazvat četnikom zaslužuje i uvrede i degenek sve do otvorenog i javnog izvinjenja.
Druze, da budemo posteni, to je radio samo onaj umobolnik Tobe tj. Brundo ili kako mu vec ide najnoviji profil. To je mentalno poremecena osoba.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 apr 2026, 12:57

Madal je napisao/la:
03 apr 2026, 11:35
baboedindzeko09 je napisao/la:
09 mar 2025, 19:29
Arvid je napisao/la:
09 mar 2025, 19:20
Parama saveza otisao gledati Reala, pardon, skautirati desnog beka Rumunije :rol: :rol: :tokralju:
Ako ništa, ima najbolje društvene mreže od svih selektora. Ni Ragnick ne skautira ovako igrače protivnika :rol:
Jel' ok ako ide gledati igrače Kanade i Švice? Molim stručno mišljenje velikih umova?

Jesu li ovo normalne kritike ili iživljavanje, izdrkavanje i liječenje ličnih frustracija?
Kakav panj :urnebes:
naprijed rejal

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2026, 13:07

Bumbaclat je napisao/la:
03 apr 2026, 12:52
Druze, da budemo posteni, to je radio samo onaj umobolnik Tobe tj. Brundo ili kako mu vec ide najnoviji profil. To je mentalno poremecena osoba.
Možda su i ta dvojica. Ne znam.
Ali ja sam ovo pisao onom imbecilu što se zove Neutral.

Mi ne smijemo postati ko Beogradsko-Zagrebačka nacionalistička stoka da ljude vrijeđamo radi porijekla ko dobar dan. To je njihov odgoj i njihov način života. Kad bi 500,000 ljudi se skupilo u Sarajevu da sluša neku Bošnjačku verziju Thompsona, ja bi umro od sramote.

U ovom narodu se vrijeđanje ljudi ne smije tolerisati. Ne samo Barbe koji to pogotovo nije zaslužio nego i svih ostalih.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 03 apr 2026, 13:08

https://video.historija.ba/video/1029

Emisija "Nasa brazilska prica". Ono sto hocu naglasiti reci ce se od 36:22 minute sta ce covjek reci. Pametnom dosta.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 03 apr 2026, 13:13

03 apr 2026, 13:07
Bumbaclat je napisao/la:
03 apr 2026, 12:52
Možda su i ta dvojica. Ne znam.
Ali ja sam ovo pisao onom imbecilu što se zove Neutral.

Mi ne smijemo postati ko Beogradsko-Zagrebačka nacionalistička stoka da ljude vrijeđamo radi porijekla ko dobar dan. To je njihov odgoj i njihov način života. Kad bi 500,000 ljudi se skupilo u Sarajevu da sluša neku Bošnjačku verziju Thompsona, ja bi umro od sramote.

U ovom narodu se vrijeđanje ljudi ne smije tolerisati. Ne samo Barbe koji to pogotovo nije zaslužio nego i svih ostalih.
Nisam upratio, ali ne cudi me nista. Nazalost, to nam je postalo normalno. Jedan kockar, drugi alkoholicar, treci trnokop itd, da ne nabrajam kakve su se uvrede ispisale za ovaj stab i igrace. Barbareza smo svi kritikovali, rekao bih cesto i s razlogom, ali van pameti je psovati i vrijedjati. Hvala Bogu takvi su samo na internetu glasni.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2026, 13:32

Brate i kockar i alkoholičar i sve to je po meni mahalaštvo i neukusno, ali nekako u granicama nečega pa makar i primitivnog. Ali čovjeka nazvat četnikom, ono … da ti pamet stane.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 apr 2026, 13:49

Ja ne znam ali kako strucni stozer salta igrace po bokovima ja bi reko da je Capello na klupi. Izvade Kolasinca ja se hvatam za glavu sta ce sad. Ulijece oni mali Burnic i zakrpi poziciju bez problema. Ode Dedic na lijevo krilio ulijece mali Alajbegovic do njega. Ludilo. Ode Memic na desnog beka, Bajraktarevic ispred njega ulijece u sredinu. To Hrvatski komentator na Sport Klubu vise ne moze ispratit. Talijanima nista nije jasno a sve funkcionira. Katic vodi igru u sredini bez problema. Sredinu terena igra jedan igrac i ispomazu ga bokovi i sve radi.Golman skrivi gol, svi ga podrzavaju nakon pola sata ko vaterpolo golman vadi loptu iz gola. Ludilo, filmska bajka. Njih je na klupi 5-6 prijatelja a svi su igrali nogomet. Mislim da je Barbarez samo glasnogovornik ove ekipe na klupi, ali svaka cast mu na svemu. On ih je izabrao.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 03 apr 2026, 13:55

dubrovnik je napisao/la:
03 apr 2026, 13:49
Ja ne znam ali kako strucni stozer salta igrace po bokovima ja bi reko da je Capello na klupi. Izvade Kolasinca ja se hvatam za glavu sta ce sad. Ulijece oni mali Burnic i zakrpi poziciju bez problema. Ode Dedic na lijevo krilio ulijece mali Alajbegovic do njega. Ludilo. Ode Memic na desnog beka, Bajraktarevic ispred njega ulijece u sredinu. To Hrvatski komentator na Sport Klubu vise ne moze ispratit. Talijanima nista nije jasno a sve funkcionira. Katic vodi igru u sredini bez problema. Sredinu terena igra jedan igrac i ispomazu ga bokovi i sve radi.Golman skrivi gol, svi ga podrzavaju nakon pola sata ko vaterpolo golman vadi loptu iz gola. Ludilo, filmska bajka. Njih je na klupi 5-6 prijatelja a svi su igrali nogomet. Mislim da je Barbarez samo glasnogovornik ove ekipe na klupi, ali svaka cast mu na svemu. On ih je izabrao. E da jos i ovo. Hrgovic na laptopu sve provjerava u real time. Kako bi to Susic radio? Trebo bi neko premitavat kasete.🤣

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 apr 2026, 14:01

Barba je implementirao staru zapadnjačku izreku - okruži se ljudima pametnijim od sebe.

Ovo se ne misli bukvalno kako bi to Neutral i njemu slični razumjeli, da si ti glup a svi pametni, nego se misli u smislu da svaki čovjek oko tebe je u nečem bolji. Barba ne boluje od neke bolesti ega i njemu je ok ako neko nešto bolje zna od njega. On je tako od nekoliko ljudi napravio menadžerski tim koji bira igru. I oni zajedno su bolji od svakog od njih pojedinačno. Ukratko, Barba ne želi da bude ni Mourinho ni Capello. On samo želi da pobjedi i ne zanima ga hoće li to uradit on ili njih 20.

BiH nikad neće imati klupu kao jedan Brazil, Španija ili Njemačka. Ali zato ima šta ima i od tog što ima praviš šta možeš. To je to. Čovjek sa zapada uzeo ono što valja i to što je uzeo, spojio je sa BH emocijom. Rezultat je odličan.

BobRock
Kontakt:

Post Postao/la BobRock » 03 apr 2026, 17:59

Sveti je napisao/la:
03 apr 2026, 06:56
BobRock je napisao/la:
03 apr 2026, 06:45
Sveti je napisao/la:
03 apr 2026, 06:13
Celava ubleha, celavi kockar, celavi pokeras... nastavi niz
Postavljen da unisti reprezentaciju do kraja
Najgori selektor u historiji
Unistice sjajnu generaciju igraca
Treba ga smijeniti ako zelimo ista da postignemo... itd

Samo su neke u moru "konstruktivnih" kritika koje su znalci sa foruma izbljuvali, tako da nemojte srat o nekom ciljanom guranju reprezentacije naprijed svojim gnusnim uvredama kad ste maltene svi dolazili ovde da se izivljavate i ismijavate svaku selektorovu pogresku, krenuvsi od onih u pozivima pa preko onih tokom igre. Yebote kad se sjetim koliko ste slavili svaki tahirovicev pad covjek se stvarno zapita da li volimo istu reprezentaciju.

I zasluzili ste da vas se pere na ruke svaki dan do pocetka :D narednih kvala kad cete vrlo vjerovatno krenut sa istom mantrom poslije prvog slipupa reprezentacije. Ali otom potom. Uzivajmo do tad :bih:
Sve 5
Ogadili su normalnom svijetu dolazak na forum 😂 hurem PTSD zaradio al doceko je slobodu, nije jos pao, samo je morao skoknuti nedje 😜
Uzeo brat godinu odmora da dodje sebi, valjalo se borit s tolikom mrznjom :urnebes:
Brinem se da se covjek mozda ne lijeci zastarjelim netodama u kakom samozatajnom bircuzu :hmmmmm:

Daj nek neko dovede nazad Hurema Blagoglagoljivog Prosvjetitelja nema boljeg lijeka od PTSDa od zajebancije na forumu na racun ovih nasih pokislih promasenih prognosticara, a i zasluzio je najvise da u ovoj euforiji dobije i licnu satisfakciju od strane pokajnika 😅

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 03 apr 2026, 18:45

ArtemisFowl je napisao/la:
03 apr 2026, 11:43
Ibrahim Šehić, Anel Ahmedhodžić, Gojko Cimirot, Rade Krunić, Kenan Pirić, Adnan Kovačević, Eldar Ćivić, Miralem Pjanić, Amar Rahmanović, Dal Varešanović i Smail Prevljak. To su sve igrači koji su bili u zapisniku protiv Ukrajine, a nisu dobili nijedan poziv u ovim kvalifikacijama. Dvije godine poslije pola ekipe izgleda drugačije i idemo na svjetsko. Golemo.
Gledam ovaj spisak i uhvatim se da ne mogu zamisliti nijednog od navedenih u pobjedničkom mentalitetu ove repke.
Doduše, mogao bi spisak biti još duži.

:bih:
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 03 apr 2026, 19:00

GG3 je napisao/la:
03 apr 2026, 09:42
Balorda je napisao/la:
03 apr 2026, 09:07
Poganim forumašima, najvećim mogućim go.vnarima i maloumnicima nema oprosta, ono nisu bile kritike, ono je maloumno iživljavanje, sadističko izdrkavanje bez trunke razuma i sad bi neko da napiše joj izvnite, zayebo sam se malo, pogriješio sam. Ma mrš.
Pogotovo ona konjusina fanatik. 🤮

Ne želim se nasladjivat al stvarno nas je bilo nekoliko koji smo pokušavali objasnit da treba imati strpljenja (i ako iskreno plasman nisam ni očekivao ni vjerovao) ali i da smo ispali od Velsa ostao bih dosljedan toga da je jedini ispravan nastavak sa ovim SŠ.
Skidam kapu vama svima koji ste trošili vrijeme da pokušate objasniti materiju fudbalsko nepismenim givitima nošenim ličnom netrpeljivosti prema onima koji im iz ovog ili onog razloga stoje na putu.
Ja sam izabrao lakši put i izbacio ih na listu gnjavatora. Ne treba ih doživljavati i takvima je ignorisanje najveća kazna.

Jednostavno, umno ograničenom čovjeku ne pokušavaj nešto da objasniš jer ćeš doći u mogućnost da se sukobiš s njim.

P.S.
Izmigoljiće ta plaćena mišja družina iz rupa čim se ukaže prilika, predviđam u vezi spiska za SP.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], D97, ExEsPerac, Goalgetter, Iobit, izdzezveubrazil, Leotar, Mostarska, random11, zeljooo13 i 70 gostiju.