Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Mogli su nam sa ss.ba platit opremu i put do Goražda očigledno je da većina forumaša imaju problem s njim 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Zile će u onu diskoteku da pjeva ,a ja ću da mlatim tebePuma je napisao/la:ma dodjite ti i Zilelegenda reala je napisao/la:sad si počo i vrijeđati ,e vidjećemo se sutra u Hrasnici ,najebo si momčino ,sa Ziletom dolazimPuma je napisao/la:ima ovaj da nas pobaca ko pilice![]()
seljak je to jbg, guzi kobile, ima snage, sta cemo mi zakrzljali![]()
nemamo mi sanse protiv njega, djaba kolko god da nas je, posamarat ce nas Zile
samo, ima jedan problem, ja nisam iz Hrasnice znasal tu sam blizu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@Interista
Koji balvan od covjeka
Najbolje da mi organizujemo jedan bus preko centrotransa,koji smo,kad pocnemo izlazit,ima da se legenda i zisko ukenjaju
Koji balvan od covjeka
Najbolje da mi organizujemo jedan bus preko centrotransa,koji smo,kad pocnemo izlazit,ima da se legenda i zisko ukenjaju
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zile će u onu diskoteku da pjeva ,a ja ću da mlatim tebe
koja diskoteka je u pitanju ? a bolan kako ces me mlatiti kad dolazis u moj region, pa sta kad dovedem 20-ak svojih ?
nisi o tome razmisljao ?
nista, vi ako se dogovorite za put u Gorazde, javite, ja sam za
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
nešta ste se ušutili ,haa
[youtube][/youtube]
nešta ste se ušutili ,haa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odo ja spavat,samo ne znam hocu li moci ,posto me je legenda svojim prijetnjama uplasio
Laku noc svima
Laku noc svima
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ljudi laku noc idem ja samo sredite prevoz ne pitajte za cijenu 
- legenda reala
- Kontakt:
koja ima ,samo nek pjeva u bilo kojoj (moderator Šaban će doći da ga sluša ,to mu je jedan od omiljeni pjevačaPuma je napisao/la:Zile će u onu diskoteku da pjeva ,a ja ću da mlatim tebe![]()
![]()
koja diskoteka je u pitanju ? a bolan kako ces me mlatiti kad dolazis u moj region, pa sta kad dovedem 20-ak svojih ?
nisi o tome razmisljao ?
nista, vi ako se dogovorite za put u Gorazde, javite, ja sam za
još jedan dokaz koja si picka ,čuj 20 a ja bi samo jednog zovno
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
**** nas legenda 
- legenda reala
- Kontakt:
e što su se djeca uzvrtila ,pekar polahko ,tek si bez posla ostoInterista je napisao/la:ljudi laku noc idem ja samo sredite prevoz ne pitajte za cijenu
Ma mene jedino strah dobar on sa Miletom pa ne valja da ovako javno pišemo o tome svi znaju kako se on odnosi sa neprijateljima njegovih prijatelja
:/
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ti si mi puno drag ne bi ti ništa ,žao bi mi te bilo ,a od njih me najviše strah malog sarajlije on je zajeban pravo ,a ovi Puma i ekipa to su male mace ,vidiš da su se ušutili otišli spavati od strahaLBJ MVP je napisao/la:Ma mene jedino strah dobar on sa Miletom pa ne valja da ovako javno pišemo o tome svi znaju kako se on odnosi sa neprijateljima njegovih prijatelja
Ma kakav pitar oni su inače takvi laje al ne ujeda 
Odo i ja potroši kredit zeza me nešto adsl
P.S.Jesi mi ugovorio odlazak u Švedsku sinoć me konekcija zajeba
Odo i ja potroši kredit zeza me nešto adsl
P.S.Jesi mi ugovorio odlazak u Švedsku sinoć me konekcija zajeba
- legenda reala
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

kaže da nađemo mi njemu vamo ona nama tamo ,ma dok budemo na haxu pa ćemo se dogovoriti
kaže da nađemo mi njemu vamo ona nama tamo ,ma dok budemo na haxu pa ćemo se dogovoriti
- legenda reala
- Kontakt:
ja sam čeko ,vidim ovi jaki momci koji se tuču maljevima se razbježali ,vidimo kako su jaki
zavukli se u mišiju rupu svi 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Vidimo ko se zavukolegenda reala je napisao/la:ja sam čeko ,vidim ovi jaki momci koji se tuču maljevima se razbježali ,vidimo kako su jaki![]()
![]()
zavukli se u mišiju rupu svi
Ako ima neko ko zna rukovat sa photoshopom nek mi se javi treba mi samo da se dopise nesto na slici jednoj
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
CoDe je napisao/la:Pa i jesu Ameri krivi ! Amerika i Rusija za naš ratNazalost mi smo najvise ispusili tu Rusi podrzavali Srbe , Amerika Hrvate a nas niko nije hebavao !
koga vas ?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
oooooo rufkasAnaliticar__ je napisao/la:Pozdrav ljudi dobre volje
Evo i mene, dugo me nije bilo haman.....Cim macka nema, misevi kolo vode.....
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:@dubrava
Zapad ( SAD ) je znao kakav se scenario sprema na Balkanu , te je na taj nacin i saucesnik u njemu .
JNA se ponasala u Yugosl. kao domaca armija , te su BiH pogotovo gdje se vjerovalo da nece biti problema i rata a uveliko su se spremali za njega .
Lijepo su dosli zauzeli polozaje po svome izboru te se ukopali i poceli pucati i unistavati gradove i mjesta po BiH .
Pruzio se otpor u pocetku te se stvorila ARBiH , koja ce malo po malo da zadaje sve jaci i jaci otpor agresoru i da oslobadja dio po dio svoje teritorije , uz nametnuti famozni embargo na naoruzanje .
JNA nije nista borbom zauzela niti osvojila , vec sto su od samog starta 1992. god. uspjeli zadrzati to im je na kraju i ostalo , nista oni nisu uspjeli zauzeti,
Cekao se pad i poraz skoro pune 4 . god. BiH se odbranila i pocela ozbiljno da zadaje udarac agresoru , koji je u tome momentu bio na velikom broju ratista u rasulu .
Jednostavno , sprijeceno je naredovanje i oslobadjanje teritorije BiH od strane mocnih sila na celu sa SAD i kontakt grupe za bivsu ex-Yu .
SAD da hoce i zele , kao sto su to zeljele 1995 god. kada su organizirali mirovnu konferenciju , danas bi kod nas mogle mnoge stvari poboljsati i unaprijediti ,
npr. da "smire" laktaskog vozdaili da nam pomognu barem sa ovim statutom u NSBiH
.
je li 15 godina imamo visokog predstavnika međunarodne zajednice?,koji je faktički glavni čovjek u državi
- HeavensWonder
- Kontakt:
Dobro jutro 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.