Subota 18:30
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HordeSaSjevera
- Kontakt:
-
AuroraBorealis
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Maita
Marodza
Krdzalic
Musija
Mujkic
Telalovic
Sasvim dovoljan broj omladine, Telalovic je najmanje pokazo, i njega bi vratio u juniore do kraja sezone.
Svi ovi igraci osim Telalovica (mozda i on kad prodje pripreme ljetne sa ekipom) trebaju da budu i bice medju prvih 14 igraca.
Began
Elezi
Banic
Bralic
Kupresak
Menalo
CARLOS
KEREMEH
CIMIROT
ADEM
RISTOVSKI
GOJKOVIC
OVIH 17 -18 igraca dopunit sa Mehmedovicem i onim malim sa 15 godina sto nije imo pravo radi godina da igra
To 20 igraca. Sve ove ostale otjerat
Dovest jos jednog spica i jos jedno krilo.
Marodza
Krdzalic
Musija
Mujkic
Telalovic
Sasvim dovoljan broj omladine, Telalovic je najmanje pokazo, i njega bi vratio u juniore do kraja sezone.
Svi ovi igraci osim Telalovica (mozda i on kad prodje pripreme ljetne sa ekipom) trebaju da budu i bice medju prvih 14 igraca.
Began
Elezi
Banic
Bralic
Kupresak
Menalo
CARLOS
KEREMEH
CIMIROT
ADEM
RISTOVSKI
GOJKOVIC
OVIH 17 -18 igraca dopunit sa Mehmedovicem i onim malim sa 15 godina sto nije imo pravo radi godina da igra
To 20 igraca. Sve ove ostale otjerat
Dovest jos jednog spica i jos jedno krilo.
Kad sam na miru opet pregledao tekmu vidim da smo protiv ovih nesrecnika trebali hladno voditi 2:0,helem bili smo bolja ekipa dosta i njih je opet sadaka sacuvala..Oni su imali dvije sanse neke,plus cisto ponisten gol kad onaj ludjak punim udara Mujkica u zglob.Ja ne znam ovi nasi sto se uvlace u supak malima kad je cist faul.Ugl dosta smo bili bolji i zasluzili smo pobjedu.Zeljo je nesta na ho ruk pokusavao al tanki su bas.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ja mislim da Carlos ima tri žuta.
Biti bolji od ovakvog Želje nije neki uspjeh, niti nešto što bi nas trebalo ohrabriti i zadovoljiti. Zabrinjava ta tromost i anemičnost ekipe, a posebno bezidejnost u fazi napada. Gledamo to već duže vrijeme, a Cvitanović se ne čini kao neko ko bi to mogao riješiti. Zekić je imao mana, da se sad ne vraćamo na tu temu, ali uživanje je bilo gledati tranziciju po osvojenoj lopti. Ovo što gledamo danas je loše, svaki segment igre.mma_hz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 08:06Kad sam na miru opet pregledao tekmu vidim da smo protiv ovih nesrecnika trebali hladno voditi 2:0,helem bili smo bolja ekipa dosta i njih je opet sadaka sacuvala..Oni su imali dvije sanse neke,plus cisto ponisten gol kad onaj ludjak punim udara Mujkica u zglob.Ja ne znam ovi nasi sto se uvlace u supak malima kad je cist faul.Ugl dosta smo bili bolji i zasluzili smo pobjedu.Zeljo je nesta na ho ruk pokusavao al tanki su bas.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Čemu ovaj sastav drug?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- muhamedhulk
- Kontakt:
upuceni djesu ti novi investitori? zasto mirvic koji je bez love jos vodi Klub? imal kakve gradjevinske za istok ili jos snimaju po stadionu i mjere?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
propoklopac
- Kontakt:
Kako mislis bez lovemuhamedhulk je napisao/la: ↑06 apr 2026, 10:10upuceni djesu ti novi investitori? zasto mirvic koji je bez love jos vodi Klub? imal kakve gradjevinske za istok ili jos snimaju po stadionu i mjere?
Medijski mozda i najmanje ispracen derbi poslije rata. Najvise pridonijela sigurno reprezentacija sa plasmanom na SP pa se to jos nije sleglo do kraja. Ali sigurno su za to zasluzna i oba kluba, koja evo nebore se za nista 10 kola prije kraja.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije imao muuda da napadne tj došao je na Grbavicu da ne izgubi i igrači su igrali previše oprezno na siguricu što je na kraju izgledalo anemično i bezvoljno.
Al et valjda smo sažvakali derbi, idemo "operacija Zrinski"
Ja sam uprati da je Carlos dobio karton i da ga neće biti jel ima još neko da će faliti?, nadati se oporavku Cimirota i ovakvom vremenu do subote.
Al et valjda smo sažvakali derbi, idemo "operacija Zrinski"
Ja sam uprati da je Carlos dobio karton i da ga neće biti jel ima još neko da će faliti?, nadati se oporavku Cimirota i ovakvom vremenu do subote.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Maroon1946
- Kontakt:
Ovo optimizam ko da smo na prvi na tabeli i bjezimo drugom 15 bodova.DoktorXabaras je napisao/la: ↑06 apr 2026, 11:06Nije imao muuda da napadne tj došao je na Grbavicu da ne izgubi i igrači su igrali previše oprezno na siguricu što je na kraju izgledalo anemično i bezvoljno.
Al et valjda smo sažvakali derbi, idemo "operacija Zrinski"![]()
Klub je imao sansu za 3 trofeja, ispali smo iz kupa, izgubili smo superkup. Titule smo se halali prosle godine.
Klub ne pokazuje nikakav interes da se situacija promijeni naprotiv izgleda da im godi da se oprastamo titule nakon 2 mjeseca igranja. Bitno je samo da se prodaje.
Nadam se da ce krenuti bojkot utakmica kao nekada.
Sramota je ono i nazvati derbijem. Dovoljno je da pogledaš 5 minuta one utakmice i da shvataš o koliko lošem i amaterskom nivou fudbala se radi. Sportski mediji kod nas su dotakli dno, ali možda je i dobro što nisu toliko izvještavali o ovoj utakmici. Fuj.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- teamnorth1989
- Kontakt:
nakon 7 godina imas jedinstvenu priliku da ih pobijedis dole jer imas 5x bolju ekipu i onako odigras bojazljivo i samo da ne izgubis. Sa ovom igrom ako ostane Mario trener nemamo sta traziti u Europi, lik je ogranicen trener.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nismo im gol zabili dole 4 godine tj.5 utakmica.Sraman podatakteamnorth1989 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 12:32nakon 7 godina imas jedinstvenu priliku da ih pobijedis dole jer imas 5x bolju ekipu i onako odigras bojazljivo i samo da ne izgubis. Sa ovom igrom ako ostane Mario trener nemamo sta traziti u Europi, lik je ogranicen trener.
Sad su bas kar.ina zesca i to smo trebali iskoristiti.Jos slag na tortu lik uvodi 3 juniora u drugom poluvremenu bez minute seniorskog fudbala a mi se branimo i cuvamo bod ko u Bergamu.
Pozicija po poziciju na svakoj smo bolji x puta ali dzaba kad vidis ko nam je na klupi.Ovo je 110% do trenera i nista drugo.
Mogao bi preci i preko toga da ne zna da nije ovi izjava sto nam valja svako kolo kako mi drzimo kontrolu,dominiramo a mi ne stvorimo 2 sanse po utakmici.Isto ko da smo maloumni i slijepi.Fuj,najgori derbi u historiji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Moglo bi se na ljeto desiti da se duska vrati na forum 
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Ovo na grbavici je nešto najjadnije što sam vidio za svojih haman 30 godina...
Kakva neozbiljnost, kakav pi.čkast pristup Maria samo da se ne izgubi, izbij nabij, ma fuj.
Ovakvog Želju ne napasti i ne natrpati ih jer ih nije natrpao samo onaj ko nije probao, a taj "onaj" smo mi !!
FUJ FUJ FUJ!
Krivo mi je što nismo izgubili samo zbog Maria koji bi valjda tada dobio otkaz. Nikada ne bih svome klubu loše želio, ali ako bi poraz otjerao Marija odmah bih pristao.
Svaki put kad si neki pritisak izvršio, tačno vidiš da im je odbrana lopate teške koje ne znaju šta da rade i pogube se. ALII JOK HAJMO MALO RAZVUČI I ČEKATI KRAJ PROTIV NAJLOŠIJE EKIPE U LIGI.
Tako sam bio popišan iako je ovo prvi derbi koji mi je protekao bez ikakve euforije.
MARIO ZAŠTO MUJKIĆ ISPRED KUPREŠAKA ZAŠTO???
ZAŠTO TAJ KUPREŠAK I KADA UĐE U IGRU IGRA POZICIJU KOJA NIJE LWB ??? ZAŠTO RETARDE ???
ZAŠTO MENALU NE DAŠ U KONTINUIITETU PAR TEKMI ILI U ŠPICU SA CARLOSOM ILI KAO KRILO NJEGOVA PRIRODNA ???
ZAŠTO NE IGRA TELALOVIĆ NIKAKO, A DEČKO JE POKAZAO DA IMA POTENCIJALA???
ZAŠTO JE MEHMEDOVIĆ SKLONJEN U JUNIORE???
FUJ FUJ FUJ NIKAD SE NISAM GORE OSJEĆAO NEGO POSLIJE OVOG DERBIJA, JOŠ GLEDAM ONI NAŠI SE MORBIDI POBILI FUJ.
DOK GOD JE OVA GARNITURA NA SJEVERU, NAMA NEMA HAJRA. PRAVE HORDE TRENUTNO NISU NA SJEVERU, NEGO OBIČNE POTRČKE OD BJEGUNCA I HIKETA IM FUJJ.
Vratit će se horde aBd ponovo, a vi možete sa bjeguncem zajedno u hrvatsku ili CG ! M.R.Š S.T.O.K.O.
Kakva neozbiljnost, kakav pi.čkast pristup Maria samo da se ne izgubi, izbij nabij, ma fuj.
Ovakvog Želju ne napasti i ne natrpati ih jer ih nije natrpao samo onaj ko nije probao, a taj "onaj" smo mi !!
FUJ FUJ FUJ!
Krivo mi je što nismo izgubili samo zbog Maria koji bi valjda tada dobio otkaz. Nikada ne bih svome klubu loše želio, ali ako bi poraz otjerao Marija odmah bih pristao.
Svaki put kad si neki pritisak izvršio, tačno vidiš da im je odbrana lopate teške koje ne znaju šta da rade i pogube se. ALII JOK HAJMO MALO RAZVUČI I ČEKATI KRAJ PROTIV NAJLOŠIJE EKIPE U LIGI.
Tako sam bio popišan iako je ovo prvi derbi koji mi je protekao bez ikakve euforije.
ZAŠTO TAJ KUPREŠAK I KADA UĐE U IGRU IGRA POZICIJU KOJA NIJE LWB ??? ZAŠTO RETARDE ???
ZAŠTO MENALU NE DAŠ U KONTINUIITETU PAR TEKMI ILI U ŠPICU SA CARLOSOM ILI KAO KRILO NJEGOVA PRIRODNA ???
FUJ FUJ FUJ NIKAD SE NISAM GORE OSJEĆAO NEGO POSLIJE OVOG DERBIJA, JOŠ GLEDAM ONI NAŠI SE MORBIDI POBILI FUJ.
DOK GOD JE OVA GARNITURA NA SJEVERU, NAMA NEMA HAJRA. PRAVE HORDE TRENUTNO NISU NA SJEVERU, NEGO OBIČNE POTRČKE OD BJEGUNCA I HIKETA IM FUJJ.
Vratit će se horde aBd ponovo, a vi možete sa bjeguncem zajedno u hrvatsku ili CG ! M.R.Š S.T.O.K.O.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
ma napusis se i pravim i krivim hordama kurca, samo mahalate, a nemate pojma, bitno je da se baci kost
Mujkic vjerovatno igra tj "gura se" da bi se prodao ovo ljetoStriktnoZlo je napisao/la: ↑06 apr 2026, 13:43Ovo na grbavici je nešto najjadnije što sam vidio za svojih haman 30 godina...
FUJ FUJ FUJ!
Mehmedovic ne znam,na pripremama pokazao da moze
Telalovicu bi odgovorala neka posudba da skuplja minute,on nema nista od ovog sjedenja na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.
.png)