Svjetsko prvenstvo 2026

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Spahic98

Re: Svjetsko prvenstvo 2026

Post Postao/la Spahic98 » 07 apr 2026, 18:02

Amarinho je napisao/la:
07 apr 2026, 17:32
Spahic98 je napisao/la:
07 apr 2026, 17:20
DamirT je napisao/la:
07 apr 2026, 17:18

Shvati covjece dragi da nije problem on, nego njegovi postupci jbt.
Prvi put u historiji da smo mi B opcija nekom igracu?
ajde voz ima tema ove livada lige i ovih kvazi klubova tamo prosipaj se.
Ne smeta vama nasa liga vama smeta FK Sarajevo
Recimo ne pamtim losijeg veznjaka od Hadziahmetovica u repki pa eto slucajno vam on ne smeta
To sto nam je golman najlosiji dio ekipe isto nema veze samo je bitno da pitar nije u prvih 11

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2026, 18:02

invincible1921 je napisao/la:
07 apr 2026, 17:52

Ja sam forsirao prije jer i bilo je talenta da se ne lazemo. Moze me sad neko ismijavati al od Hodzica i Duljevica sam ocekivao da budu nesto sto su Esmir i Kerim sad,,,,ali eto jbg oni su imali druge planove. Forsirao sam prije svega jer neki talentovan igrac je kroz pozive u rep mogao obezbjediti bolji transfer i samim tim vise napredovati....medjutim i to malo talenta kojeg je bilo u ligi vise ga nema. Kolo vode polovanjaci iz Srbije i Hrvatske i prepalaceni stranci.....

Naprimjer moj Zeljo je u jednom trenutku imao pola repreztnacije, sada ne moze napravit igraca da je dovoljno dobar za prvih 11 Zelje a kamol da ga se proda nedje i da u buducnosti reprezentacija racuna na njega...

Jedini nacin da neko iz nase lige bude u sastavu rep, je da mu se kao nagrada da da bude treci golman ili 26. igrac onako reda radi da ima neko i to je sve.....liga je propala ko kauc sto se toga tice. Jeste da klubovi prave bolje rezultate, ali u pogledu pravljenja igraca nikad gore nismo stajali.

Doslovno nemas igraca da moze prismrditi reprezetnaciji....
Treba pisati o igračima koji su talentovani i koji imaju perspektivu da imaju neku barem solidnu karijeru. Mala smo mi država da te stvari zanemarimo.

Nikakav problem tim momcima dati šansu.. pa ima prijateljskih tekmi (čitaj Liga Nacija) gdje se eventualno ima prostora za neku minutažu, što da ne..

Tebe sam upratio još godinama unazad da si aktivan na temama reprezentacije. Vjerujem da si iskreni navijač i da ti je stalo da BiH ostvari što bolje rezultate.
Ja sam se ovdje više fokusirao na one koji nikada upis nisu imali, a toliko komentara (ne samo na ovom forumu, nego na drugim portalima pa i uživo) je bilo "Šta me boli qrac za repkom, ne igra moje Sarajevo, Željo..".
Onda, odjednom su tu, odjednom treba praviti prostor igračima, ne bi li se koja marka "ugurala" u klub preko leđa reprezentacije.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 07 apr 2026, 18:08

Spahic98 je napisao/la:
07 apr 2026, 18:02
Recimo ne pamtim losijeg veznjaka od Hadziahmetovica u repki pa eto slucajno vam on ne smeta
To sto nam je golman najlosiji dio ekipe isto nema veze samo je bitno da pitar nije u prvih 11
slika

:kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2026, 18:10

HariTz je napisao/la:
07 apr 2026, 18:08
Spahic98 je napisao/la:
slika

:kafa:
Debil, bio i ostao. :thumbup:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 apr 2026, 18:10

De ba, na šta trošite vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 apr 2026, 18:13

HariTz je napisao/la:
07 apr 2026, 17:39
DamirT je napisao/la:
07 apr 2026, 17:18
Spahic98 je napisao/la:
07 apr 2026, 17:13
Znaci nije problem ganjati da neki svabo zaigra za BIH koji ne zna pokazati BIH na mapi
To je u redu
Ali kada momak iz Banja Luke ,dijete fudbalskog kluba Sarajevo ,ponos Sarajevske akademije treba igrati za BIH jer je nas najbolji golman e to je vec problem i ne moze :rol: :rol:
Shvati covjece dragi da nije problem on, nego njegovi postupci jbt.
Od svega ovdje mi je pravo interesantno da mnogo njih (čast izuzecima) uopšte ne navija za repku niti je doživljava na neki način. Ravnodušno ponašanje.

Međutim, odmah postoji interes ako se može neki igrač njihovog kluba uvaliti, pa daj kako bilo. Hajde razumijem, klubovi dobijaju naknadu za igrače koji odu na SP, pa je to za naše klubove prilično visoka cifra, ali nekada se ide u krajnost, da ne kažem bezobrazluk.
To je nazalost oduvijek tako. Evo ovom sad smeta sto ga necemo u reprezentaciji jer ima veze sa Sarajevom. Pa sta je sa Mujakicem pa i Celikom? Oni imaju veze sa Sarajevom. Mada pojedini navijaci Sarajeva (kazem pojedini jer ima izuzetno normalnih ovdje na forumu) bi sutra potpisali da sve izgubimo, samo da bude sto vise igraca u reprezentaciji koji imaju veze sa Sarajevom. Dokaz je ovaj lik trenutno.

Mene zaboli odakle je bilo koji igrac, a vjerujem i 98% drugih ljudi ovdje, daj nam neki rezultat kao ovo SP. Ja ne mogu docekat jos ova 2 mjeseca, sto Barba kaze da nam himna zasvira u Torontu :ljepota: :bih:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 07 apr 2026, 18:15

HariTz je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
07 apr 2026, 17:52

Ja sam forsirao prije jer i bilo je talenta da se ne lazemo. Moze me sad neko ismijavati al od Hodzica i Duljevica sam ocekivao da budu nesto sto su Esmir i Kerim sad,,,,ali eto jbg oni su imali druge planove. Forsirao sam prije svega jer neki talentovan igrac je kroz pozive u rep mogao obezbjediti bolji transfer i samim tim vise napredovati....medjutim i to malo talenta kojeg je bilo u ligi vise ga nema. Kolo vode polovanjaci iz Srbije i Hrvatske i prepalaceni stranci.....

Naprimjer moj Zeljo je u jednom trenutku imao pola repreztnacije, sada ne moze napravit igraca da je dovoljno dobar za prvih 11 Zelje a kamol da ga se proda nedje i da u buducnosti reprezentacija racuna na njega...

Jedini nacin da neko iz nase lige bude u sastavu rep, je da mu se kao nagrada da da bude treci golman ili 26. igrac onako reda radi da ima neko i to je sve.....liga je propala ko kauc sto se toga tice. Jeste da klubovi prave bolje rezultate, ali u pogledu pravljenja igraca nikad gore nismo stajali.

Doslovno nemas igraca da moze prismrditi reprezetnaciji....
Treba pisati o igračima koji su talentovani i koji imaju perspektivu da imaju neku barem solidnu karijeru. Mala smo mi država da te stvari zanemarimo.

Nikakav problem tim momcima dati šansu.. pa ima prijateljskih tekmi (čitaj Liga Nacija) gdje se eventualno ima prostora za neku minutažu, što da ne..

Tebe sam upratio još godinama unazad da si aktivan na temama reprezentacije. Vjerujem da si iskreni navijač i da ti je stalo da BiH ostvari što bolje rezultate.
Ja sam se ovdje više fokusirao na one koji nikada upis nisu imali, a toliko komentara (ne samo na ovom forumu, nego na drugim portalima pa i uživo) je bilo "Šta me boli qrac za repkom, ne igra moje Sarajevo, Željo..".
Onda, odjednom su tu, odjednom treba praviti prostor igračima, ne bi li se koja marka "ugurala" u klub preko leđa reprezentacije.
Ne osudujem ni ove kojima je obratno, ali reperzentacija je uvijek prije svega i iznad svega....mozda je i do mene jer sam za istu vezan kako od mog djetinstva tako i od njenih pocetaka....usudio bih se reci da je dio mog identiteta. Ja mogu shvatit da je nekom Ajax ispred Holandije, ali s obzirom sta nasa fudbalska repreztnacija predstavlja za drzavu i u kakvoj drzavi zivimo, ne mogu shvatit da je kod nas nekom klub iznad nje...ponavljam ne osudujem one koijma jes, ali ne mogu shvatit jbg, mozda sam zanesenjak....Nista se sa rep ne moze mjerit...dokaz tome da vecina nas tako misli je i trneutni savez.

Necu da pocinjem price u ovom trenutku oko dobro poznatih tema, ali je cinjenica da je vico pokusao ugasiti repreztnaciju bar odvojiti je od navijaca i naroda i da jednostavno nije uspio....repreztnacije ipak nije repa bez korijena da moze sta se kome prohtije, sto nazalost za ligu i klubove nije slucaj...
=\_1921_/=

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 07 apr 2026, 18:22

Madal je napisao/la:
07 apr 2026, 16:15
PeppermintSA je napisao/la:
07 apr 2026, 12:59
U rangu Urugvaja iz prajma..? Ne bih rekao. Urugvaj iz prajma sa Suarezom, Cavanijem i Forlanom prema naprijed, u zadnjoj liniji dugogodišnjim kapitenom Atletico Madrida, Godinom, koji je godinama bio među boljim štoperima u Evropi, Garganom koji je držao vezni red Napolija itd. Na kraju krajeva, nisu bezveze bili treći na svijetu.

Što se Čilea tiče, potpuno neuporedive reprezentacije. U ovakvim razgovorima se ne smije zanemariti profil igrača koji igraju u nekoj reprezentaciji. 2014. smo bili, mogu slobodno reći, najsporija reprezentacija na prvenstvu. Reprezentacija sastavljena od tempaša, dizelaša koji lopte nisu mogli osvojiti. Na kraju krajeva, razlog zbog kojeg ta generacija nije pravila rezultate je upravo to. Vezni red Misimović-Pjanić-Medjunjanin može se lijepo dodavati, ali će u 10 utakmica protiv ozbiljnih protivnika izgubiti 8 puta, što na kraju krajeva statistika i pokazuje. Na tom prvenstvu smo, kao i godinama prije i godinama poslije, igrali bez modernih krila, nismo imali NI JEDNOG JEDINOG igrača koji je pravio višak 1 na 1, a bez toga nema ni rezultata. Manchester City se godinu i po dana raspadao nakon odlaska De Bruynea jer nisu mogli pronaći zamjenu za igrača koji višak pravi jedan na jedan. Pjanić, Medunjanin, Višća, Ibišević, Salihović i Lulić su u zajedno u životu nekog predriblari dvaput. Miske možda triput. Hoću reći, takva reprzentacija koja je užasno sklopljena, u kojoj se ponavljaju isti profili igrača koje je moderni fudbal pregazio nije i ne može biti vrhunska. E sad, ovo je bio duži uvod. Čile, kojeg spominješ, taj problem nije imao. Pored svjetskih zvijezda poput Alexis Sancheza i Arturo Vidala, ekipa im je bila sastavljena od modernih, trkački vrhunskih fudbalera. Brdo ih je igralo klupski fudbal po južnoj Americi što možda nama ne znači puno, ali nisu bezveze u tom periodu dvaput osvajali Copa America, i to protiv Argentine s Messijem.

Naša reprezentacija 2014. je bila negdje u rangu Grčke ili Austrije danas, poimenično slabija od naprimjer Švicarske sa Šaćirijem, Xhakom, Mehmedijem, Džemailijem, Inlerom, Rodriguezom Itd., što na kraju krajeva pokazuje niz Švicarake na velikim takmičenjiima, dok smo mi hladili muda kući. Premda, ruku na srce, mislim da kvalitativno nisu bili puno ispred nas.

Postoji razlog zašto je ta generacija od 4 kvalifikacionih ciklusa uspjela da se plasira samo jednom (2010, 2012, 2014, 2016) - nedovoljan kvalitet jer kvalitet u fudbal na kraju krajeva ispliva ili ne ispliva. Hrvatsku nema ko nije vodio. I Čačić, i Štimac, i Niko Kovač, i Bilić, i prije toga Otto Barić i Cico Kranjčar, sada ih vodi Dalić - neki od njih su dobri treneri, neki su se ugasili kao sijalice, neki evo danas rade u našoj ligi, no Hrvatska je uvijek igrala velika takmičenja. Odigra očajne kvalifikacije, kiksa više puta, kao nosilac završi u baražu, ali kad dođe stani-pani, pregazi kao plitak potok tu posljednju stepenicu. Evo sada Talijani kmeče - ne valja Gattuso, ne valja predsjednik Saveza, ne valja trava u Zenici, sistem kvalifikacija, igrači ne igraju srcem, nemaju muda, atmosfera ne valja, u svlačionici vlada klubaštvo blah blah blah. No kad povuces liniju, ako se tri put zaredom ne plasiraš, prosto nemaš kvalitet.

Po mom mišljenju i viđenju fudbala mi sad imamo kvalitet, premda je ovo još uvijek reprezentacija u stvaranju. Alajbegović i Bajraktarević su najbolja krila koja smo ikad imali u reprzentaciji. Zašto? JER PRAVE VIŠAK jedan na jedan. Porediti njih sa Lulićem je kao porediti Ferrari sa Spačekom, da citiram Hadžibegića. Muharemović je po meni već sad najbolji štoper koji je igrao za našu reprzentaciju jer momak ima sve: brzinu, zatvaranje, skok igru, uklizivanje, pas igru, okretanje strane, fantastičnu lijevu nogu, iznošenje lopte. Pogledas highlightse protiv Italije i shvatiš zašto će sigurno, ali sigurno završiti u nekom Unitedu ili Cityju. Dedić je već sad bolji od raznoraznih mujdži, vršajevića i co. Hem u 23. godini već igra za klub poput Benfice u LŠ pod Murinjom, hem ima sve karakteristike vrhunskog beka - i defanzivna i ofanzivna svojstva, i brzinu, i igru u polju. I da sad ne idem dalje poimenično. Profilom, načinom na koji je za sad složena ova reprezentacija, premda je, kako rekoh, još uvijek u izgradnji, ona prosto bolja, ozbiljnija, konkurentnija. Kada se smjena generacija dovrši, tek ćemo govoriti o zaista vrhunskoj reprezentaciji. I da, ondašnji vezni red jeste bio kvalitetniji nego ovaj - ali samo u fazi imanja lopte. Fudbal se igra u dva pravca. Opet ponavljam, ako odigraš 4 ili 5 kvalifikacionih ciklusa i samo se jednom plasiraš, nisi dovoljno kvalitetan.
Za Urugvaj si nabrojao petoricu, kao i za nas takodjer i njih glorifikujes a za nas kazes imali smo samo 5 i uz to si dodao jos 2. Sto njima ne uze za primjer igrace van Europe u prvih 11 na tom SP ili ove zadnje na spisku kao sto si nama Vranjesa? Ja uopste ni ne kazem da smo 2014 bili bolji od njihovog prajma ali smo se mogli porediti.

Za Čile se slazem, potpuno drugaciji tim su imali iz prajma. Ali imali su ojebine koje trce i udaraju iz Juzne Amerike i sad ispade to su top klubovi naspram nasih polovnjaka po tebi poput Bicakcica, Hajrovica, Salihovica i slicnih. Copu igra par reprezentacija, ostalo je miki maus, a cesto je i tih par reprezentacija miki maus, sigurno je da si gledao utakmice Cope i uvjerio se u to.

I jedna veoma bitna stavka gdje si otisao u ofsajd jeste da si napisao kako je reprezentacija uzasno sklopljena, klubovi se sklapaju a u reprezentaciji igras kakve igrace imas. Nismo mi progledali sada u barazu u odnosu na ligu nacija jer je Barbarez odlucio da ne bunarimo ili sto smo se nesto posebno uigrali nego prvenstveno sto smo dobili 2 igraca koji znaju napraviti visak u odnosu na Ligu Nacija kada su oni bili poluprofesionalan i juniorski igrac.

Tu Svicarsku bi mi sahranili. Mi smo mljeli protivnike slabije od nas u stilu Njemacke, i da imali smo problem protiv jacih. I na prvu moze se reci da smo imali dizelasku ekipu ali kad je trebalo trcati i igrati protiv najjacih - Francuska i Argentina, tu smo i odigrali majstorski i trcali kao budale.

Za Hrvate nemam sta reci osim da su uvijek imali veliki kvalitet a u jednom periodu su bili i sama elita fudbala sto su rezultatima i pokazali.

I ja se u nekim stvarima i slazem s tobom - cesto nismo imali kvalitet da se plasiramo ali konkretno sam pricao o formi i igri iskljucivo 2014god na SP gdje smo underachivali i to debelo.
I slazem se da smo sada reprezentacija puna potencijala pa cak i trenutnog kvaliteta jer da nemamo i taj trenutni kvalitet ne bi postojala ova tema.
Generalno mi je samo poenta da smo bili u B kategoriji fudbala ali pri samom vrhu te kategorije dok ti tvrdis da smo bili pri dnu.

Sto smo underachivali na SP i sto se nismo plasirali na vise takmicenja je neka druga tema i razlozi.
U globalu, mislim da su nam stavovi bliži nego što se čini isprva. Naravno da smo mogli više 2014., ali ne bih rekao ra je to bio neki golemi underachievement. Argentina je realno bila puno bolja od nas, mi smo bili bolji od Irana, a s Nigerijom je bilo 50-50, premda mislim da jesmo bili bolja ekipa od Nigerije - i igrački i svakako. Tu nismo imali sreće, poništen nam čist gol, pogodili stativu itd. Ali da je to sad bio neki mega giga podbačaj, vala nije. Sa SP jedna Njemacka ispadne u grupi. Jedna Engleska. Jedna Italija.

E sad, food for thought. Ne mislim da je 2014. bila peak te generacije. Mislim da je peak bio 2011/2012. Ako pokusas da se sjetiš, vidjeces da je velika većina naših igrača igrala na mnogo većem nivou tada, kako u klubovima, tako i u pojedinim utakmicama za reprezentaciju. Pjanic je ubjedljvo najbolje partije pružao u ciklusu za Euro 2012. Miske je još uvijek bio ozbiljan igrač, 2011., dok recimo na SP realno nije mogao meda. Džeko je svoj najbolji fudbal, po mom mišljenju, igrao 2011. kalendarske godine. Mujdza je bio preozbiljan bundesligaški bek prije povrede u Parizu. Rahimić je bio dvije-tri godine mlađi i još uvijek je igrao fudbal. Papac je bio tu sa svojim iskustvom. Medunjanin je bio bolji. Lulić se tek pojavio i nikad, ali doslovno nikad nije nadišao igre iz tog ciklusa. Kad se sjetim Rumunije na BP, frajer je izgledao preozbiljno. I dalje mislim da je najbolja utakmica naše reprezentacije ikad bila ona u Parizu. U prvih 6-7 sigurno ulazi i ona na BP protiv Rumuna jer onakva opsada gola je bila nevjerovatna. Kao sad protiv Talijana ali puta dva. Takođe ona utakmica protiv Bjelorusije u gostima protiv jedne vrlo dobre selekcije sa Aleksandrom Hlebom na čelu, koju smo glat 0:2 rutirali.

Naravno, 2014. su se pojavili neki novi igrači tipa Bičakčića, Hajrovića i Bešića, ali kao što već rekoh, ne držim ih za neke igrače. Čak bih rekao da smo sam Mundijal dočekali u mnogo slabijoj formi nego same kvalifikacije.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 07 apr 2026, 18:42

Jeste 2011. godine bio peak generacije, ali držao se taj nivo negdje do 2013. godine, do onog gaženja Latvije.

Sve nakon toga je bilo lošije, osvježenje su bile partije protiv Meksika i Obale pred prvenstvo i prvo kolo sa Argentinom, a onda je Safet sve prekomponovao bespotrebno i rasturio nas protiv Nigerije. Nakon toga nikad nismo postigli taj nivo, osim na momente, sve do utakmice protiv Italije.

Ono neku noć je bila čista poezija.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 07 apr 2026, 18:48

Sušić nikada nije izvukao rezultatski maksimum iz one generacije. Od Nigerije do otkaza je unakazio najbolju generaciju u historiji bh fudbala.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 07 apr 2026, 18:50

CAGarfia je napisao/la:
07 apr 2026, 18:48
Sušić nikada nije izvukao rezultatski maksimum iz one generacije. Od Nigerije do otkaza je unakazio najbolju generaciju u historiji bh fudbala.
Vidjelo se na ovom zadnjem razgovoru za ne znam koji portal kakav je to covjek kad je rekao da nije ni gledao protiv Walesa jer "nije nasao kanal". Koji je to fosil boze sacuvaj sto dalje od reprezentacije u bilo kojem smislu.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 07 apr 2026, 18:53

Amarinho je napisao/la:
07 apr 2026, 18:50
CAGarfia je napisao/la:
07 apr 2026, 18:48
Vidjelo se na ovom zadnjem razgovoru za ne znam koji portal kakav je to covjek kad je rekao da nije ni gledao protiv Walesa jer "nije nasao kanal". Koji je to fosil boze sacuvaj sto dalje od reprezentacije u bilo kojem smislu.
Mah, pisao sam na njegovoj temi da ego izbija iz njega i kao da mu je krivo što smo se kvalifikovali. On mi je i najgotivniji kada pričamo o tim jugoslovenskim fosilima jer se najmanje javlja.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 apr 2026, 18:56

Iz perioda dok smo jos "ganjali" Kolasinca:
Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?
– Nisam gledao tu utakmicu, već Milan – Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
:rol:

Brix
Kontakt:

Post Postao/la Brix » 07 apr 2026, 19:06

Zna li neko kad ce u prodaju karte za utakmicu protiv Makedonije na Koševu?

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 07 apr 2026, 19:11

izdzezveubrazil je napisao/la:
07 apr 2026, 18:42
Jeste 2011. godine bio peak generacije, ali držao se taj nivo negdje do 2013. godine, do onog gaženja Latvije.

Sve nakon toga je bilo lošije, osvježenje su bile partije protiv Meksika i Obale pred prvenstvo i prvo kolo sa Argentinom, a onda je Safet sve prekomponovao bespotrebno i rasturio nas protiv Nigerije. Nakon toga nikad nismo postigli taj nivo, osim na momente, sve do utakmice protiv Italije.

Ono neku noć je bila čista poezija.
Razlika izmedju one i ove generacije je u tome sto su oni svoj maksimum dostigli upravo u tim kvalama i na samom SP, dok ova generacija jos nije ni blizu svog maksimuma.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 07 apr 2026, 19:16

Ma da, slažem se, ove kvalifikacije su, uslovno rečeno, ovim novima ono što su onima bile kvalifikacije za Svjetsko 2010.

S tim da smo ipak sada bolje pozicionirani sa svime što se dešava u dijaspori nego što smo bili tada, moglo bi još dosta dobrih igrača iskočiti već u narednih 2-3 godine.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 07 apr 2026, 19:20

Spahic98 je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
07 apr 2026, 17:32
Spahic98 je napisao/la:
07 apr 2026, 17:20

Prvi put u historiji da smo mi B opcija nekom igracu?
ajde voz ima tema ove livada lige i ovih kvazi klubova tamo prosipaj se.
Hadžiahmetović nije četnik k'o Kovačević. Kako možeš u istu ravan staviti naše dijete sa smradom Gavrilom koji je sve zaboravio šta mu je "bošnjačko" Sarajevo dalo?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2026, 19:22

Najjače je kad svi vidimo da je lik debil i njih 10 onda citira tog debila, kao eto oni će mu objasniti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 07 apr 2026, 19:38

slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 apr 2026, 19:54

Jedna bitna stvar vezana za ovu raspravu generacija 2014 vs generacija 2026. Prije 12 godina je iz Europe išlo 13 ekipa, sada 16. Otprilike od 4 repke iz baraža, 3 ne bi išle po starom sistemu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, greenwood, Hazre, Iceplayer, MostarReds22, Napapijri, PeppermintSA, Zglavkar i 59 gostiju.