Dupovac je bio dobar samo onu sezonu u paru sa Milicevicem(stoper decenije)kada je osvojio Ismir Pintol.napoleon72 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 10:27Naravno da je do nas. Ko je Kaku iz Sandzaka nafurao da moze radit sta hoce? Gospoda iz kluba koji su mu majicu napravili. Kad sam tad pisao o tom, 80% foruma je bilo u fazonu "top majica, jedva cekam da kupim". Pa kupite eto i dizite mu ego, da fula prazne golove 3 mjeseca kasnije. Istu gresku smo uradili kao Zeljo sa majicama Stilicu, pa ga se par mjeseci kasnije nisu mogli rijesit. Kome bolan majicu posvetit? Trebao bi neko da nas zaduzi ko Drogba Chelsea, da u 10 godina osvoji sve sto se moze osvojit pa da ga onda uzdizemo. Mi doveli lika u septembru, on u novembru vec ima svoju majicu i izgradjen kult licnosti. A svakako ima najvecu platu i ego k'o Igman.ajdohordas je napisao/la: ↑06 apr 2026, 23:20I dalje mislimo da je problem u svim tim igračima, a ne zapitamo se da možda mi nismo problem ?napoleon72 je napisao/la: ↑06 apr 2026, 21:32Benko je jedina zvijezda ovdje koja je fakat opravdala hajp. A nadovodili smo se "kapitalaca" i bivsih igraca evropskih velikana od tad, Susic, Penaranda, Kapic, Vrancic, Stepanov, Ikande, Crnicki, Ljajic. Niko nije opravdao ni 5% hajpa.
Možeš promašit sa 3/4/5 imena, ali druže ne može 12 igrača koji su imali vrhunske karijere da budu promašaji kod nas. Pa sve da dodju odigrat na 50% trebalo bi da odskoče i donesu prevagu. I to se samo kod nas dešava.
Ne kažem da ostali klubovi nemaju sa tim problem, ali ni blizu nisu kao mi.
Jednostavno nemamo plana, nemamo sistema, nemamo ambicija, sve u i oko kluba je truhlo, ambivalentno, potrošeno. Klub vode nestručni ljudi koje boli qrac za uspjesima i na sve to dodaj sudijske lakrdije koje ti ubiju i ono malo morala i euforije, dobiješ upravo ovo što mi gledamo godinama.
I nije on jedini, svr.sava se na Cimirota, priziva se Rahman, prizivao se Husref. I to sve rade navijaci, koji misle da je neko 10 godina na istom nivou. Da je tako Barca bi vratila Neymara, Suareza i Messija i osvojila sve, jednostavno je, sto ce im neki Raphina i Yamal? Samo mi se vracamo unazad i dovodimo povratnike, yebeni jojo klub. Hladno se moze sastavit prvih 11 od igraca sa 2 mandata u klubu.
Delac (2014 i 2015)
Serbecic (2020 i 2023)
Dupovac (2014 i 2019)
Lazic (2019 i 2022)
Mujakic (2019 i 2022)
Adukor (2019 i 2022)
Cimirot (2015 i 2026)
Kapic (2019 i 2023)
Duljevic (2015 i 2024)
Velkoski (2015 i 2019)
Suljic (2013 i 2023)
I mozes i klupu komotno sastavit. Od svih navedenih dobre igre u drugom mandatu pruzili su Velkoski i Dupovac (Delac je dosao u back to back sezonama pa se jedva i smatra povratnikom). Strasno koliko nemamo vizije, iz ovog se vidi da mahom vracamo igrace koji su bili prvaci prije 5 ili cak 10 godina. I mislimo da ce isto radit i sad, kako da nece.
Krle je dao veliki doprinos.Uz njega istakao bi jos Catakovica koji je eksplodirao kod Rozmana i nastavio kod Zekica mada i njega smo dugo cekali ali strasan igrac.
Ovo ostalo Boze sacuvaj.Isto ce bit sa Rahmanom.Ponovo ce se na ljeto prizivati i vjerujem da ce se sada vratiti jer mu istice ugovor ali ne ocekujem previse osim da bude dobar motivator za ekipu jer on ima to nesto sto dugo neki igrac Sarajeva nije imao
Nama treba novi Rahman,novi Ahmo.Ja npr Bubanju najmanje 5 godina ne bi dao nikako.Znaci nema sanse ali eto forumski puk ubjedjivao da je dobro prodavati i mijenjati 10 igraca svake sezone samo ako se uzmu pare,e moji levati pa oni i hoce da tako mislite.

.png)