FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
129
34%
Četvrti
76
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 384

insegnante
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la insegnante » 08 apr 2026, 10:46

Ne valja ovo ništa, Borcu gledamo u leđa sa 22 boda zaostatka, kao da smo u talijanskoj ligi. Mirvić je uložio ogroman novac da bi se evo borili za treće mjesto, ja stvarno ne znam ko može biti zadovoljan. sa stanjem našeg kluba u zadnjih pet sezona Razbi nas Velež u kupu, izbaci nas zrinjski u superkupu, o čemu mi pričamo??? Ima li taj Mirvić uopšte želju za trofejom, imaju li ti ljudi koji rade u klubu želju za trofejom ili su bitni samo transferi (oko 7 miliona eura od prodaje igrača)??? Pet sezona smo treći na tabeli, borac i zrinjski nam nedostižni??????

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 08 apr 2026, 11:52

teamnorth1989 je napisao/la:
08 apr 2026, 09:06
Nasoj ekipi treba kontinuitet ne da svaku sezonu mijenjas maltene prvih 11. Ljetos kad je Pazar igrao protiv nas svi su ovdje pisali kako je Ljajic doktor i da se sprda sa nasim igracima a sad ispade i on kao placenik. U ovom sistemu sto mi igramo svi stagniraju, pa Guli sad u Segundi bolje igra nego sto je kod nas ove sezone. Obzirom kakvo mi imamo sudjenje mi trebamo uvijek igrati napadacki a ne da igras ziheraski da stvoris 2 sanse po utakmici pa da poslije pricas kako si imao neku dominaciju.
Ljajic dosao u svoj grad da zavrsi karijeru, nasi majmuni uletr s ogromnim parama da ga dovedu, da se hajp neki stvori. Kod nas nema ni motiv ni pritisak da igra kao u Pazaru, ovdje dosao kao superzvijezda s najvecom platom i nekim VIP sobama. Uostalom, srpska liga je puno laksa od nase, tamo je Melunovic bio medju najboljim strijelcima jedne sezone, pa Haskic itd. Velika liga, dva prvaka u 21. vijeku i jos 14 ekipa koje su totalno nebitne. Nasa liga je 3x teza za igranje.

Nikad nam te zvijezde na zalasku nista dobro nisu donijele. Vrancica otjeraju iz Rijeke a mi se uzdamo da ce nam pomoc. Za Suljica i Dulju ne vrijedi ni pricat. Cimirot prespor, i dalje je solidan i drzi nam vezni red al ne sumnjam da ima previsoku platu a nema realno ni 40% ucinka jednog Bubanje. Generalno nam je ekipa prespora.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Laganini1986
Kontakt:

Post Postao/la Laganini1986 » 08 apr 2026, 12:48

napoleon72 je napisao/la:
08 apr 2026, 11:52
teamnorth1989 je napisao/la:
08 apr 2026, 09:06
Nasoj ekipi treba kontinuitet ne da svaku sezonu mijenjas maltene prvih 11. Ljetos kad je Pazar igrao protiv nas svi su ovdje pisali kako je Ljajic doktor i da se sprda sa nasim igracima a sad ispade i on kao placenik. U ovom sistemu sto mi igramo svi stagniraju, pa Guli sad u Segundi bolje igra nego sto je kod nas ove sezone. Obzirom kakvo mi imamo sudjenje mi trebamo uvijek igrati napadacki a ne da igras ziheraski da stvoris 2 sanse po utakmici pa da poslije pricas kako si imao neku dominaciju.
Ljajic dosao u svoj grad da zavrsi karijeru, nasi majmuni uletr s ogromnim parama da ga dovedu, da se hajp neki stvori. Kod nas nema ni motiv ni pritisak da igra kao u Pazaru, ovdje dosao kao superzvijezda s najvecom platom i nekim VIP sobama. Uostalom, srpska liga je puno laksa od nase, tamo je Melunovic bio medju najboljim strijelcima jedne sezone, pa Haskic itd. Velika liga, dva prvaka u 21. vijeku i jos 14 ekipa koje su totalno nebitne. Nasa liga je 3x teza za igranje.

Nikad nam te zvijezde na zalasku nista dobro nisu donijele. Vrancica otjeraju iz Rijeke a mi se uzdamo da ce nam pomoc. Za Suljica i Dulju ne vrijedi ni pricat. Cimirot prespor, i dalje je solidan i drzi nam vezni red al ne sumnjam da ima previsoku platu a nema realno ni 40% ucinka jednog Bubanje. Generalno nam je ekipa prespora.
Suljic bio dobar prvih 6 mjeseci kad je tek dosao,cak bio izabran u idealnih 11 te sezone koliko se sjecam . Poslije je bio odron slazem se. O Dulji ne treba nista pricati ,njemu se nesto desilo odlaskom u Fra.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 apr 2026, 14:32

tabba77 je napisao/la:
08 apr 2026, 10:06
DoktorXabaras je napisao/la:
07 apr 2026, 18:27
Željezničar:
Assists
0
Expected assists (xA)
0.38
Key passes
3
Crosses (accurate)
1 (1)
Accurate passes
41/46 (89%)
Passes in opposition half (acc.)
28/32 (88%)

Velež:

Key passes
5
Crosses (accurate)
0 (0)
Accurate passes
34/39 (87%)
25/30 (83%)
Passes in own half (acc.)
9/9 (100%)
Long balls (accurate)
1/1 (100%

Široki:

Big chances created
1
Key passes
5
Crosses (accurate)
2 (2)
Accurate passes
25/31 (81%)
21/27 (78%)
4/4 (100%)
Long balls (accurate)
1/3 (33%)

Najbolji naš igrač u svakoj od tih utakmica, eh sad što se Elezi, Krdžalić, Mujkić, Hujber vuku po terenu je izgleda i to Ademov problem.
Naša dva defanzivna vezna i dva wing-beka nisu u stanju iznjeti niti jedne lopte nego se Adem mora spuštati do našeg šesnesterca da bi orgazovali napad. Stvarno je loš, treba da predribla 10 igrača i onda da ga u rašlje zabije.
To što se Adem spušta po loptu je taktička zamisao našeg stručnjaka. A druga stvar, ne možeš za Krdžalića reći da se vuče po terenu kad na kraju svake utakmice ima najviše pretrčanih kilometara.*
*Gdje se može pronaći ovaj podatak, pošto ove app za statistiku nemaju te info.

O taktičkim zamislima našeg "stručnjaka" nema se šta komentarisat, dovoljno je pogledati par utakmica i sve ti bude jasno, pa evo i sa posljednjom odlukom da mu se igrač sa AM vrača na DM i organizuje napad, rotacije koje je radio sa igračima u ključnim utakmicama su za posebnog izučavanja.
Krdžalić i EKlezi su bili loši, za Anesa možda i opravdano pošto je onaj mu rođak rekao da je bio baš umoran ali Agon pada iz utakmice u utakmicu i to niko ne komentariše.
Zatim ovaj Hujber koji je trebao biti upgrade u odnosu na Beganovića on čak uspjeva da bude gori od njega, Mujkić za kojeg ne znaš jel gori defanzivno ili ofanzivno, Keremeh, Menalo bez ikakvog naboja i žara nikakvog kuveta u njima, trčkaraju po terenu samo da se broje, jedino ovaj Carlos pokazuje neku borbenost i volju za pobjedu a od njega se to najmanje očekuje a opet s druge strane i kod njega umjesto golova zbog kojih bi trebao da je tu, mi gledamo nekog novog Butića.
Infuensera Ristovskog svako kolo neko dijete baci na guzicu.
Ono na šta sam se ja referisao jeste da na prste obe ruke možeš nabrojati igrače koji imaju gori učinak od Adema da bi se njemu nešto prigovorilo i stavljalo u kontekst loše igre i rezultata.

Priče oko plate i koliko ko zarađuje su već pomalo idiotske, kao da pola forumaša radi kod nas u računovodstu a ostala polovina u bankama.

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 08 apr 2026, 14:44

08 apr 2026, 14:32
tabba77 je napisao/la:
07 apr 2026, 18:27
Željezničar:
Assists
0
Expected assists (xA)
0.38
Key passes
3
Crosses (accurate)
1 (1)
Accurate passes
41/46 (89%)
28/32 (88%)

Velež:

Key passes
5
Crosses (accurate)
0 (0)
Accurate passes
34/39 (87%)
25/30 (83%)
9/9 (100%)
Long balls (accurate)
1/1 (100%

Široki:

Big chances created
1
Key passes
5
Crosses (accurate)
2 (2)
Accurate passes
25/31 (81%)
21/27 (78%)
4/4 (100%)
Long balls (accurate)
1/3 (33%)

Najbolji naš igrač u svakoj od tih utakmica, eh sad što se Elezi, Krdžalić, Mujkić, Hujber vuku po terenu je izgleda i to Ademov problem.
Naša dva defanzivna vezna i dva wing-beka nisu u stanju iznjeti niti jedne lopte nego se Adem mora spuštati do našeg šesnesterca da bi orgazovali napad. Stvarno je loš, treba da predribla 10 igrača i onda da ga u rašlje zabije.
To što se Adem spušta po loptu je taktička zamisao našeg stručnjaka. A druga stvar, ne možeš za Krdžalića reći da se vuče po terenu kad na kraju svake utakmice ima najviše pretrčanih kilometara.*

O taktičkim zamislima našeg "stručnjaka" nema se šta komentarisat, dovoljno je pogledati par utakmica i sve ti bude jasno, pa evo i sa posljednjom odlukom da mu se igrač sa AM vrača na DM i organizuje napad, rotacije koje je radio sa igračima u ključnim utakmicama su za posebnog izučavanja.
Krdžalić i EKlezi su bili loši, za Anesa možda i opravdano pošto je onaj mu rođak rekao da je bio baš umoran ali Agon pada iz utakmice u utakmicu i to niko ne komentariše.
Zatim ovaj Hujber koji je trebao biti upgrade u odnosu na Beganovića on čak uspjeva da bude gori od njega, Mujkić za kojeg ne znaš jel gori defanzivno ili ofanzivno, Keremeh, Menalo bez ikakvog naboja i žara nikakvog kuveta u njima, trčkaraju po terenu samo da se broje, jedino ovaj Carlos pokazuje neku borbenost i volju za pobjedu a od njega se to najmanje očekuje a opet s druge strane i kod njega umjesto golova zbog kojih bi trebao da je tu, mi gledamo nekog novog Butića.
Ono na šta sam se ja referisao jeste da na prste obe ruke možeš nabrojati igrače koji imaju gori učinak od Adema da bi se njemu nešto prigovorilo i stavljalo u kontekst loše igre i rezultata.

Priče oko plate i koliko ko zarađuje su već pomalo idiotske, kao da pola forumaša radi kod nas u računovodstu a ostala polovina u bankama.
Nepopularno mišljenje ali mislim da je Elezi ugašen dolaskom Menala pa možda se može reći i Ljajić.Meni se sviđala formacija 3-4-3 sa Elezijem i Laljicem u vrhu napada gdje je Ljajić imao više slobode a Elezi bio opasan iz drugog plana.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 08 apr 2026, 14:52

Turkeš je dao intervju za švicarski medij SRF te će zbog pojedinih izjava sigurno privući dosta pažnje u gradu na Miljacki.

- Prošlog ljeta sam želio da se vrati u Švicarsku, moj menadžer je imao dvije ili tri ponude iz Superlige, ali je predsjednik Sarajeva odlučio da ostanem - rekao je iskusni napadač na početku razgovora.

Turkeš je počeo sezonu u Sarajevu te je dobivao prilike kod Zorana Zekića, da bi otišao u Al Ittifaq (UAE) kad je na klupu sjeo Husref Musemić.

- Bilo je dosta trenerskih promjena i novi treneri su odlučili da ne računaju na mene. Ne znam zašto. Treniram dobro i spreman sam.
- U septembru sam otišao u Dubai i tu su stvari za mene išle dobro, da bi me u decembru Sarajevo vratilo nazad.
- Nadam se da ću otići na ljeto. Povratak u Švicarsku je sigurno opcija. Bilo bi lijepo vratiti se u moju zemlju. Ako sve bude dobro, sljedećih sedmica ću saznati gdje idem.

Turkeš je rodom iz BiH, ali je rođen i odrastao u Švicarskoj. Igrao je za omladinske selekcije Švicaraca, a zatim upisao jedan nastup za U-21 selekciju Zmajeva. Na Svjetskom prvenstvu snage će odmjeriti A selekcije te dvije zemlje.

- Rođen sam u Švicarskoj i tu sam trenirao da postanem profesionalni fudbaler. Navijat ću za oba tima, ali mi je Švicarska dala sve. Osjećam se kao Švicarac - poručio je Turkeš.

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 08 apr 2026, 15:04

Turo je napisao/la:
08 apr 2026, 14:52
Turkeš je dao intervju za švicarski medij SRF te će zbog pojedinih izjava sigurno privući dosta pažnje u gradu na Miljacki.

- Prošlog ljeta sam želio da se vrati u Švicarsku, moj menadžer je imao dvije ili tri ponude iz Superlige, ali je predsjednik Sarajeva odlučio da ostanem - rekao je iskusni napadač na početku razgovora.

Turkeš je počeo sezonu u Sarajevu te je dobivao prilike kod Zorana Zekića, da bi otišao u Al Ittifaq (UAE) kad je na klupu sjeo Husref Musemić.

- Bilo je dosta trenerskih promjena i novi treneri su odlučili da ne računaju na mene. Ne znam zašto. Treniram dobro i spreman sam.
- U septembru sam otišao u Dubai i tu su stvari za mene išle dobro, da bi me u decembru Sarajevo vratilo nazad.
- Nadam se da ću otići na ljeto. Povratak u Švicarsku je sigurno opcija. Bilo bi lijepo vratiti se u moju zemlju. Ako sve bude dobro, sljedećih sedmica ću saznati gdje idem.

Turkeš je rodom iz BiH, ali je rođen i odrastao u Švicarskoj. Igrao je za omladinske selekcije Švicaraca, a zatim upisao jedan nastup za U-21 selekciju Zmajeva. Na Svjetskom prvenstvu snage će odmjeriti A selekcije te dvije zemlje.

- Rođen sam u Švicarskoj i tu sam trenirao da postanem profesionalni fudbaler. Navijat ću za oba tima, ali mi je Švicarska dala sve. Osjećam se kao Švicarac - poručio je Turkeš.
Ako se vrati u Svicarsku i tamo zabije 10 komada ja cu poludit

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 08 apr 2026, 17:06

bvsic je napisao/la:
07 apr 2026, 23:06
Ni slucajno da dobije priliku sljedece sezone.
Meni je fascinantno kako Ristic nikad nije dobio priliku, pokidao u federalnoj
Mladi Amar Cerić, uz nastupe za juniore FK Sarajevo, dobio je priliku da zaigra i za seniore FK Radnik Hadžići – potez koji se već sada pokazuje kao pun pogodak.
Upravo kroz seniorski fudbal stiče dragocjeno iskustvo, sazrijeva i iz meča u meč pokazuje sve više sigurnosti i kvaliteta na terenu.
U prva tri kola nastavka sezone Prve lige FBiH, Cerić je već ostavio trag – upisao je pogodak i asistenciju, ali još važnije, pokazao je hrabrost, želju i potencijal koji nagovještavaju ozbiljnu budućnost. Ako nastavi ovim putem, nema sumnje da se na njega može itekako računati u godinama koje dolaze 👏
Evo mali opet zabio danas

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 08 apr 2026, 17:13

ajdohordas je napisao/la:
07 apr 2026, 22:34
luckystrike je napisao/la:
07 apr 2026, 02:28
Ovdje se nerijetko dobro dijagnosticira ali se nikad ne predloži terapija.
Terapija nije neka naučna fantastika. Vrlo je jednostavno.
Na odgovorne pozicije u klubu zabetoniraš kompetentne ljude ljude koji znaju raditi ovaj posao i koji iza sebe imaju ostvarene rezultate.

Kod nas u klubu je haos i nama treba čovjek da nas posloži po funkcijama, bukvalno od čistačice do trenera i da se u svakom trenutku zna šta je čiji posao.

Malo smo počeli sa tim istina, Zoran će to djelimično posložiti, medjutim problem nastaje opet u tome da ljudi misle da će od nas napraviti Dinamo što je daleko od istine.
Ako ćemo realno, u Hrvatskoj je imao potpunu moć počevši od finansija pa do delegatskih i sudijskih organizacija što mu je u mnogome pomoglo da ostvari rezultate kakve je imao.
Ali da će nas djelimično unaprijediti, siguran sam da hoće.

Primjera radi nama je Ayla vodila pregovore sa igračima, jedno vrijeme se Potura bavila marketingom, raznorazne kuravele iz SFK išle na sastanke za pregovore oko stadiona itd itd.

I naravno, srž svega jeste koliko ćemo mi (kada kažem mi, mislim na Ismira) dopustiti Zoranu da nas posloži obzirom da je dopustio ogromnoj količini šljama da rovari u i oko kluba. Možda čovjek jednostavno ne želi titule, možda je zadovoljan ovim trasnferima i ponekim bljeskom u Evropi, a to je onda druga priča skroz.
Stani malo, znas koliko je njemu godina trebalo za tu potpunu moc, jel se ikad nekome moze dati ciklus od pet godina da radi, pa covjek jos nije imao potpun prelazni rok, nije upoznao sve igrace, polako brate, nece se kafa prosut

Herson

Post Postao/la Herson » 08 apr 2026, 18:02

bvsic je napisao/la:
08 apr 2026, 17:06
bvsic je napisao/la:
07 apr 2026, 23:06
Ni slucajno da dobije priliku sljedece sezone.
Meni je fascinantno kako Ristic nikad nije dobio priliku, pokidao u federalnoj
Mladi Amar Cerić, uz nastupe za juniore FK Sarajevo, dobio je priliku da zaigra i za seniore FK Radnik Hadžići – potez koji se već sada pokazuje kao pun pogodak.
Upravo kroz seniorski fudbal stiče dragocjeno iskustvo, sazrijeva i iz meča u meč pokazuje sve više sigurnosti i kvaliteta na terenu.
U prva tri kola nastavka sezone Prve lige FBiH, Cerić je već ostavio trag – upisao je pogodak i asistenciju, ali još važnije, pokazao je hrabrost, želju i potencijal koji nagovještavaju ozbiljnu budućnost. Ako nastavi ovim putem, nema sumnje da se na njega može itekako računati u godinama koje dolaze 👏
Evo mali opet zabio danas
Mladi su kod nas zapostavljeni i gurnuti u stranu. Forsiraju se Mujkić i Krdžalić koji na kraju sezone izlaze iz zaštićenog godišta i koji ne doprinose ničemu, niti ima kakve šanse da se zaradi na njima. Ove preostale utakmice do kraja sezone su odlična prilika da se popriličan broj njih gurne u vatru i postepeno navikava na seniorski fudbal. Ali, sa ublehašem na klupi nemoguće je očekivati bilo šta racionalno, promišljeno i dugoročno korisno. Izjava sa derbija dovoljno govori, šef je zadovoljan prikazanim na terenu i nekakvom dominacijom.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 08 apr 2026, 18:18

Zrinjski u Bijeljini nije imao šut u okvir gola,moramo ih dobiti u subotu!

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 08 apr 2026, 18:47

Ammko99 je napisao/la:
08 apr 2026, 18:18
Nismo ni mi nista bolji, ocekujem istu utakmicu kao na derbiju.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 08 apr 2026, 18:51

Ammko99 je napisao/la:
I mi smo teški odron nažalost ...

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 08 apr 2026, 19:03

Ammko99 je napisao/la:
Ne moramo mi ništa. :mrgreen:
Nikad poraz, samo lekcija.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 apr 2026, 19:36

Ammko99 je napisao/la:
08 apr 2026, 14:44
08 apr 2026, 14:32
tabba77 je napisao/la:

Nepopularno mišljenje ali mislim da je Elezi ugašen dolaskom Menala pa možda se može reći i Ljajić.Meni se sviđala formacija 3-4-3 sa Elezijem i Laljicem u vrhu napada gdje je Ljajić imao više slobode a Elezi bio opasan iz drugog plana.
Igrali smo dobro sa dvije šestice Cimirot-Ignjatkov i dvije osmice Elezi-Ljajić, plus što se Gulišvili povlačio skroz lijevo na krilo kad bi Ljajić ostao u sredini iza Renana ali "stručnjak" je svojim akrobacijama uspio sve to da razje.be u kratkom roku.

Evo i za subotu 99% će onaj Živković biti u prvih 11.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 08 apr 2026, 19:47

tabba77 je napisao/la:
08 apr 2026, 19:03
Ammko99 je napisao/la:
Upravo tako prije da ce biti X ili nedo bog cadvi, jer mi nikakve igre nemamo, mariu se trese klupa kiksali ovu tekmu po meni. ;)
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 08 apr 2026, 21:15

Ammko99 je napisao/la:
Nije ni Zelju dobio samo ko nije probao pa eto
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 08 apr 2026, 22:07

Naglasio je da se vodilo računa da se termini koncerata ne poklope s utakmicama, te da odluku o iznajmljivanju stadiona donosi Javna ustanova za sport i rekreaciju.

- Volio bih pitati FK Sarajevo kada će titula na Koševo - dodao je Mandić.

Govoreći o terenu na stadionu, Mandić je kazao da Fudbalski savez BiH nije radio na hibridnom terenu, već da je Općina Centar finansirala taj projekat.

- Sve je urađeno u skladu s javno dostupnim ugovorom. Posebna pažnja bit će posvećena zaštiti terena tokom koncerata. Postoji posebna oprema, odnosno pokrivka kojom će teren biti zaštićen. O tome smo razgovarali s Merlinom i njegovim timom. Ukoliko dođe do eventualne štete, predviđene su kazne - zaključio je Mandić.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 08 apr 2026, 22:57

KosevoZove je napisao/la:
08 apr 2026, 19:47
tabba77 je napisao/la:
08 apr 2026, 19:03
Ammko99 je napisao/la:
Upravo tako prije da ce biti X ili nedo bog cadvi, jer mi nikakve igre nemamo, mariu se trese klupa kiksali ovu tekmu po meni. ;)
Smiješan si

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 apr 2026, 23:15

Neke stvari su bile jasne još u januaru, ali eto, volimo biti slijepi na očigledne stvari.
Treba reći da je i Zoran uradio u najmanju ruku blijed posao.
Carlos se izdvaja kao okej dovođenje, a i to je bio panic buy, ali nas je “usralo” da bude solidan igrač.
Hujber ispod očekivanog, Telalović ništa, ma da njega je i mag sa klupe dosta unazadio.
Meite što je odigrao ok, ali ništa vrijedno nekog spomena.
Živkovića smo doveli da se oporavi kvalitetno, ali hajde ako ništa posudba je, ne moramo ga potencijalno gledati još 4 godine kako nas cijedi sa platom( a ostane sa ovakvom tj nepostojećom minutažu ).
Sve u svemu, nek nam je Bog na pomoći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cattivi87, soe i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []