Vjerovatno prvi put u historiji fudbala da ekipa slavi 0-0
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tačno mi nekad dođe da snimim na neki CD, USB, sve ove njihove morbidarije i odnesem u kamp igračima i treneru da pregledaju pred svaki derbi.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- napoleon72
- Kontakt:
Sta ocekivat od sirotinje, bod im ko titula. Al i Ristovski treba da se poklopi po usima i ne spominje trofeje, nek mu neko kaze da je dio rostera koji je bio u igri za 3 trofeja i nije osvojio nista. Kojim trofejima se mi bavimo, koga ce bolji igrac objavit na story? To nije trofej moj Rile.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Maroon1946
- Kontakt:
Koliko god da smo losi sad, osvojili smo Kup prosle godine. Uzeli smo ligu 2020 trebali smo i 2021. Oni su uzeli kup 2018 a titulu 2013, trenutno im je samo vazno da dobiju derbi i to im je utakmica sezone. Nas klub ganja trofeje trebali smo i sa rahmetli Dzenom uzeti Kup bili smo bolja ekipa tako da se slazem sa Ristovskim ovdje 100%, nama su bitniji trofeji nego derbi. Kad bi svaki derbi gubili a uzimali titule meni bi bilo sasvim svejedno.napoleon72 je napisao/la: ↑07 apr 2026, 21:07Sta ocekivat od sirotinje, bod im ko titula. Al i Ristovski treba da se poklopi po usima i ne spominje trofeje, nek mu neko kaze da je dio rostera koji je bio u igri za 3 trofeja i nije osvojio nista. Kojim trofejima se mi bavimo, koga ce bolji igrac objavit na story? To nije trofej moj Rile.
Ako neko misli da bubanja rahmanovic mlinaric began elezi kupresak i takva vrsta igra nisu da idu kad im se situacija otvori kosto se otvorila bubanji NIJE NORMALAN.
Cak da im damo iste pare ko ekipa iz rusije hrvaske poljske austrije itd.
Otice 99% posto. Klub moze zabranit i reci ne al kad je cifra 600-900 k€ za takve igrace 27-29 godina klub ce uradit sto je jedino normalno ko i 99% kluba u pl bh.
Cak da im damo iste pare ko ekipa iz rusije hrvaske poljske austrije itd.
Otice 99% posto. Klub moze zabranit i reci ne al kad je cifra 600-900 k€ za takve igrace 27-29 godina klub ce uradit sto je jedino normalno ko i 99% kluba u pl bh.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Strasan
- kupus army
- Kontakt:
Realno i Ristovskom je bolje da proba barem jedno krilo sacuvati i da ne izgleda kao neki rekreativac.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
ajdohordas
- Kontakt:
Terapija nije neka naučna fantastika. Vrlo je jednostavno.luckystrike je napisao/la: ↑07 apr 2026, 02:28Ovdje se nerijetko dobro dijagnosticira ali se nikad ne predloži terapija.
Na odgovorne pozicije u klubu zabetoniraš kompetentne ljude ljude koji znaju raditi ovaj posao i koji iza sebe imaju ostvarene rezultate.
Kod nas u klubu je haos i nama treba čovjek da nas posloži po funkcijama, bukvalno od čistačice do trenera i da se u svakom trenutku zna šta je čiji posao.
Malo smo počeli sa tim istina, Zoran će to djelimično posložiti, medjutim problem nastaje opet u tome da ljudi misle da će od nas napraviti Dinamo što je daleko od istine.
Ako ćemo realno, u Hrvatskoj je imao potpunu moć počevši od finansija pa do delegatskih i sudijskih organizacija što mu je u mnogome pomoglo da ostvari rezultate kakve je imao.
Ali da će nas djelimično unaprijediti, siguran sam da hoće.
Primjera radi nama je Ayla vodila pregovore sa igračima, jedno vrijeme se Potura bavila marketingom, raznorazne kuravele iz SFK išle na sastanke za pregovore oko stadiona itd itd.
I naravno, srž svega jeste koliko ćemo mi (kada kažem mi, mislim na Ismira) dopustiti Zoranu da nas posloži obzirom da je dopustio ogromnoj količini šljama da rovari u i oko kluba. Možda čovjek jednostavno ne želi titule, možda je zadovoljan ovim trasnferima i ponekim bljeskom u Evropi, a to je onda druga priča skroz.
Ni slucajno da dobije priliku sljedece sezone.
Meni je fascinantno kako Ristic nikad nije dobio priliku, pokidao u federalnoj
Meni je fascinantno kako Ristic nikad nije dobio priliku, pokidao u federalnoj
Mladi Amar Cerić, uz nastupe za juniore FK Sarajevo, dobio je priliku da zaigra i za seniore FK Radnik Hadžići – potez koji se već sada pokazuje kao pun pogodak.
Upravo kroz seniorski fudbal stiče dragocjeno iskustvo, sazrijeva i iz meča u meč pokazuje sve više sigurnosti i kvaliteta na terenu.
U prva tri kola nastavka sezone Prve lige FBiH, Cerić je već ostavio trag – upisao je pogodak i asistenciju, ali još važnije, pokazao je hrabrost, želju i potencijal koji nagovještavaju ozbiljnu budućnost. Ako nastavi ovim putem, nema sumnje da se na njega može itekako računati u godinama koje dolaze
- luckystrike
- Kontakt:
visokohz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 17:55Evo gledam na sofa scoru piše da smo izgubili 2:0 ma da nije još potvrdjeno...e moj ČengićuTuro je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:43Timovi U17 i U19 su danas važniji.
U17 može napraviti važan korak ka osvajanju titule kod kuće protiv Borca. ( FKS 49) i ( Borac 45)
U19
Imao si +4 na Zrinjski a sa Čengićem je to -9 (2 utakmice manje odigrane).![]()
ako danas ne pobijedimo Slaviju u gostima, morat ćemo otpustiti Čengića. davanje posla njemu je ionako bila najveća greška posljednjih godina.

Allahselamet kakve su sve idiote okupili u i oko kluba. Za izučavanja.
- egocentrik
- Kontakt:
U nasem Klubu igrac ostane i sljedecu sezonu samo ako nije stigla ponuda koja je zadovoljavajuca i to je sramota, dakle svi su u izlogu pa ko se proda... E to je braco vizija za ****
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- teamnorth1989
- Kontakt:
Nasoj ekipi treba kontinuitet ne da svaku sezonu mijenjas maltene prvih 11. Ljetos kad je Pazar igrao protiv nas svi su ovdje pisali kako je Ljajic doktor i da se sprda sa nasim igracima a sad ispade i on kao placenik. U ovom sistemu sto mi igramo svi stagniraju, pa Guli sad u Segundi bolje igra nego sto je kod nas ove sezone. Obzirom kakvo mi imamo sudjenje mi trebamo uvijek igrati napadacki a ne da igras ziheraski da stvoris 2 sanse po utakmici pa da poslije pricas kako si imao neku dominaciju.
Torbicom ga nermineeluckystrike je napisao/la: ↑08 apr 2026, 01:11visokohz je napisao/la: ↑06 apr 2026, 17:55Evo gledam na sofa scoru piše da smo izgubili 2:0 ma da nije još potvrdjeno...e moj ČengićuTuro je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:43Timovi U17 i U19 su danas važniji.
U17 može napraviti važan korak ka osvajanju titule kod kuće protiv Borca. ( FKS 49) i ( Borac 45)
U19
Imao si +4 na Zrinjski a sa Čengićem je to -9 (2 utakmice manje odigrane).![]()
ako danas ne pobijedimo Slaviju u gostima, morat ćemo otpustiti Čengića. davanje posla njemu je ionako bila najveća greška posljednjih godina.
Allahselamet kakve su sve idiote okupili u i oko kluba. Za izučavanja.
De ne treba ga shvatati ozbiljno od onda kad reče otjerati sve, dovesti Bilbiju (koji nas mrzi, mi njega isto i spominjemo mu Tamaru svaku utakmicu sa Istoka) i Hiroša štrumfa.plisek je napisao/la: ↑07 apr 2026, 17:36
s ovom izjavom najgluplje osobe na kompletnom forumu se odjavljujem za ovu sezonu. Na temi su svakako ostali samo plave fekalije, mrzitelji kluba i pokoji ovakav padobranac. Sto je bilo normlanih forumasa, ne pise nista poodavno, glavni admin rastjero sve sto valja. Do nekih boljih vremena, dotad fksinfo
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
To što se Adem spušta po loptu je taktička zamisao našeg stručnjaka. A druga stvar, ne možeš za Krdžalića reći da se vuče po terenu kad na kraju svake utakmice ima najviše pretrčanih kilometara.DoktorXabaras je napisao/la: ↑07 apr 2026, 18:27Željezničar:
Assists
0
Expected assists (xA)
0.38
Key passes
3
Crosses (accurate)
1 (1)
Accurate passes
41/46 (89%)
Passes in opposition half (acc.)
28/32 (88%)
Velež:
Key passes
5
Crosses (accurate)
0 (0)
Accurate passes
34/39 (87%)
25/30 (83%)
Passes in own half (acc.)
9/9 (100%)
Long balls (accurate)
1/1 (100%
Široki:
Big chances created
1
Key passes
5
Crosses (accurate)
2 (2)
Accurate passes
25/31 (81%)
21/27 (78%)
Passes in own half (acc.)
4/4 (100%)
Long balls (accurate)
1/3 (33%)
Najbolji naš igrač u svakoj od tih utakmica, eh sad što se Elezi, Krdžalić, Mujkić, Hujber vuku po terenu je izgleda i to Ademov problem.
Naša dva defanzivna vezna i dva wing-beka nisu u stanju iznjeti niti jedne lopte nego se Adem mora spuštati do našeg šesnesterca da bi orgazovali napad. Stvarno je loš, treba da predribla 10 igrača i onda da ga u rašlje zabije.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
insegnante
- Kontakt:
Ne valja ovo ništa, Borcu gledamo u leđa sa 22 boda zaostatka, kao da smo u talijanskoj ligi. Mirvić je uložio ogroman novac da bi se evo borili za treće mjesto, ja stvarno ne znam ko može biti zadovoljan. sa stanjem našeg kluba u zadnjih pet sezona Razbi nas Velež u kupu, izbaci nas zrinjski u superkupu, o čemu mi pričamo??? Ima li taj Mirvić uopšte želju za trofejom, imaju li ti ljudi koji rade u klubu želju za trofejom ili su bitni samo transferi (oko 7 miliona eura od prodaje igrača)??? Pet sezona smo treći na tabeli, borac i zrinjski nam nedostižni??????
- napoleon72
- Kontakt:
Ljajic dosao u svoj grad da zavrsi karijeru, nasi majmuni uletr s ogromnim parama da ga dovedu, da se hajp neki stvori. Kod nas nema ni motiv ni pritisak da igra kao u Pazaru, ovdje dosao kao superzvijezda s najvecom platom i nekim VIP sobama. Uostalom, srpska liga je puno laksa od nase, tamo je Melunovic bio medju najboljim strijelcima jedne sezone, pa Haskic itd. Velika liga, dva prvaka u 21. vijeku i jos 14 ekipa koje su totalno nebitne. Nasa liga je 3x teza za igranje.teamnorth1989 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:06Nasoj ekipi treba kontinuitet ne da svaku sezonu mijenjas maltene prvih 11. Ljetos kad je Pazar igrao protiv nas svi su ovdje pisali kako je Ljajic doktor i da se sprda sa nasim igracima a sad ispade i on kao placenik. U ovom sistemu sto mi igramo svi stagniraju, pa Guli sad u Segundi bolje igra nego sto je kod nas ove sezone. Obzirom kakvo mi imamo sudjenje mi trebamo uvijek igrati napadacki a ne da igras ziheraski da stvoris 2 sanse po utakmici pa da poslije pricas kako si imao neku dominaciju.
Nikad nam te zvijezde na zalasku nista dobro nisu donijele. Vrancica otjeraju iz Rijeke a mi se uzdamo da ce nam pomoc. Za Suljica i Dulju ne vrijedi ni pricat. Cimirot prespor, i dalje je solidan i drzi nam vezni red al ne sumnjam da ima previsoku platu a nema realno ni 40% ucinka jednog Bubanje. Generalno nam je ekipa prespora.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
Laganini1986
- Kontakt:
Suljic bio dobar prvih 6 mjeseci kad je tek dosao,cak bio izabran u idealnih 11 te sezone koliko se sjecam . Poslije je bio odron slazem se. O Dulji ne treba nista pricati ,njemu se nesto desilo odlaskom u Fra.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 11:52Ljajic dosao u svoj grad da zavrsi karijeru, nasi majmuni uletr s ogromnim parama da ga dovedu, da se hajp neki stvori. Kod nas nema ni motiv ni pritisak da igra kao u Pazaru, ovdje dosao kao superzvijezda s najvecom platom i nekim VIP sobama. Uostalom, srpska liga je puno laksa od nase, tamo je Melunovic bio medju najboljim strijelcima jedne sezone, pa Haskic itd. Velika liga, dva prvaka u 21. vijeku i jos 14 ekipa koje su totalno nebitne. Nasa liga je 3x teza za igranje.teamnorth1989 je napisao/la: ↑08 apr 2026, 09:06Nasoj ekipi treba kontinuitet ne da svaku sezonu mijenjas maltene prvih 11. Ljetos kad je Pazar igrao protiv nas svi su ovdje pisali kako je Ljajic doktor i da se sprda sa nasim igracima a sad ispade i on kao placenik. U ovom sistemu sto mi igramo svi stagniraju, pa Guli sad u Segundi bolje igra nego sto je kod nas ove sezone. Obzirom kakvo mi imamo sudjenje mi trebamo uvijek igrati napadacki a ne da igras ziheraski da stvoris 2 sanse po utakmici pa da poslije pricas kako si imao neku dominaciju.
Nikad nam te zvijezde na zalasku nista dobro nisu donijele. Vrancica otjeraju iz Rijeke a mi se uzdamo da ce nam pomoc. Za Suljica i Dulju ne vrijedi ni pricat. Cimirot prespor, i dalje je solidan i drzi nam vezni red al ne sumnjam da ima previsoku platu a nema realno ni 40% ucinka jednog Bubanje. Generalno nam je ekipa prespora.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, plisek, propoklopac i 30 gostiju.

.png)