VensanKasel je napisao/la: ↑09 apr 2026, 18:17Ovdje ga Luka baš nahvalio , da ga Partizan odmah zaganja . Prednost eto kao čovjek u vjeri ....
Sam Ivey je reko da bi volio u Evropu .
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odlična utakmica u Gardenu večeras, lijepa uvertira za PO, Hart i Scheierman

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ništa ovo, Celticsima falio Brown. Realno, s tim kontekstom, slabo je ovo od Knicksa, još kod kuće.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Hajd sto je on falio al sto je Mazulla izbacio skroz Huga i Garzu iz rotacije. Hajd Vucevic je tu pa ok nema Garze ( iako je Garza bio konkretniji od Vucevica za sada) al sto je Huga skroz izbacio evo ne znam.TripleThreat je napisao/la: ↑10 apr 2026, 03:58Ništa ovo, Celticsima falio Brown. Realno, s tim kontekstom, slabo je ovo od Knicksa, još kod kuće.
Da su White i Hauser bili malo u utakmici veceras dobili bi vas i bez Browna, ali svakako je bila dobra i zanimljiva tekma. Bice to valjda dobra serija u 1/2 .
-
TripleThreat
- Kontakt:
Da Scheirman nije izjednačio vlastiti rekord u postignutim tricama noćas, da su McBride, Bridges i OG bili na svojim prosjecima... da svašta nešto. Ne treba to tako gledati, ali činjenica je da su Knicksi inferiorniji bili s obzirom na kontekst neigranja Browna.ronaldo99 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 06:40Hajd sto je on falio al sto je Mazulla izbacio skroz Huga i Garzu iz rotacije. Hajd Vucevic je tu pa ok nema Garze ( iako je Garza bio konkretniji od Vucevica za sada) al sto je Huga skroz izbacio evo ne znam.TripleThreat je napisao/la: ↑10 apr 2026, 03:58Ništa ovo, Celticsima falio Brown. Realno, s tim kontekstom, slabo je ovo od Knicksa, još kod kuće.
Da su White i Hauser bili malo u utakmici veceras dobili bi vas i bez Browna, ali svakako je bila dobra i zanimljiva tekma. Bice to valjda dobra serija u 1/2 .
Bitno je da obje ekipe budu zdrave u toj potencijalnoj seriji ako se desi i to je to.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Mislio sam da Lakersi do kraja neće dobiti nikoga osim Jute, ali sam zaboravio da su ovi Warriorsi u još većoj banani od njih.
Lakersi se još mogu nadati kreiranju neke ekipe za budućnost oko Luke, a ne znam šta je Warriorsima plan osim totalnog rebuildinga.
Lakersi se još mogu nadati kreiranju neke ekipe za budućnost oko Luke, a ne znam šta je Warriorsima plan osim totalnog rebuildinga.
Zadnja izmjena: jose, dana/u 10 apr 2026, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zanimljiva observacija Johsona, ali iako je KD bio najbolji igrac svijeta od 2014 do 2019 (osim 2016) nije potpuno tacna. gsw jeste uzeo najvecu silu koja je mogla parirati LBJ u tom mometu (izgubili bi lagano finala 2017 i 2018 bez KD) , mislim da im je dosao Kawhi ili PG13 te godine da bi ih opet izdominirali u finalima.
- Shategabri
Luka jest superstar, al on meni djeluje ko lokalni mali koji se tovi hamburgerima
Ono, bucko iz komšiluka. Yebala ga Poli
S tim u vezi, nadati se da neće postat injury prone.
A i ovaj Reaves, nakon što je odigrao cijelu sezonu, kola kreću nizbrdo.
Ne izgleda mi to ko japija oko koje možeš nešto konretno graditi.
Ono, bucko iz komšiluka. Yebala ga Poli
S tim u vezi, nadati se da neće postat injury prone.
A i ovaj Reaves, nakon što je odigrao cijelu sezonu, kola kreću nizbrdo.
Ne izgleda mi to ko japija oko koje možeš nešto konretno graditi.
Koševo Zapad
Koprcaju se Lakers sa ovom pobjedom. Denver ima igrati protiv okc i spursa a Lal vs Suns i Utah. A u slucaju istog omjera Lakers su treci. Zakomplikovase s ovom pobjedom, inace bi bila rijesenja stvar.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
OKC veceras odmara sve zivo protiv DEN (razumljivo jer ih ne zele u svom dijelu POa) , tako da je realno ocekivati da to DEN uzme.
Medjutim, mnogo je bitnije da LAL uzmu PHX kod kojeg sigurno nema Bookera, a vidice se do kraja dana hoce li jos neko izostati!?
Ako se ovo desi, onda ce SA imati u nedjelju mogucnost da pobjedom nad DEN gurnu DEN na 4.poziciju, uz pobjedu LAL nad UTA.
Ova sinocnja pobjeda LAL je ostavila brojne opcije u igri.Kljuc je vecerasnja tekma.
Medjutim, mnogo je bitnije da LAL uzmu PHX kod kojeg sigurno nema Bookera, a vidice se do kraja dana hoce li jos neko izostati!?
Ako se ovo desi, onda ce SA imati u nedjelju mogucnost da pobjedom nad DEN gurnu DEN na 4.poziciju, uz pobjedu LAL nad UTA.
Ova sinocnja pobjeda LAL je ostavila brojne opcije u igri.Kljuc je vecerasnja tekma.
Ma uzima phx, hocemo jokic vs wemby u drugoj rundi 
Treba gurnuti DEN na 4 mjesto,da se rakete vise ne nadaju 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I Denver bi mogao odmarati trojac Jokic, Gordon i Murray cini mi se da su svi upitniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 12:35OKC veceras odmara sve zivo protiv DEN (razumljivo jer ih ne zele u svom dijelu POa) , tako da je realno ocekivati da to DEN uzme.
Slobodna bacanja opet mvp, ovaj nba je zaista postao wwe 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma cisto sumnjam.Nema logike da vi to uradite.Oni jesu "questionable", a to gotovo sigurno znaci da ce igrati.JHam je napisao/la: ↑10 apr 2026, 13:38I Denver bi mogao odmarati trojac Jokic, Gordon i Murray cini mi se da su svi upitniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 12:35OKC veceras odmara sve zivo protiv DEN (razumljivo jer ih ne zele u svom dijelu POa) , tako da je realno ocekivati da to DEN uzme.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Necemo ici u toliku krajnost jbg.Ne daje se MVP Donovanu Mitchellu.Ipak se ovdje radi od glavnom igracu najbolje ekipe lige i beku koji sutira navjerovarnih 55% iz igre na 30ppg. To treba postovati, bez obzira na sra.nja oko slobodnih bacanja koja se, opravdano, kritikuju.
- Shategabri
Po meni je više Brown zaslužio.
Niko nije očekivao Boston tu gdje su na kraju sezone.
Niko nije očekivao Boston tu gdje su na kraju sezone.
Koševo Zapad
mislim da ce biti ali da ih nece forsirati, treba zdrav u PO i svejedno im je ja mislim dal kao 3. ili 4. oduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:04Ma cisto sumnjam.Nema logike da vi to uradite.Oni jesu "questionable", a to gotovo sigurno znaci da ce igrati.JHam je napisao/la: ↑10 apr 2026, 13:38I Denver bi mogao odmarati trojac Jokic, Gordon i Murray cini mi se da su svi upitniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 12:35OKC veceras odmara sve zivo protiv DEN (razumljivo jer ih ne zele u svom dijelu POa) , tako da je realno ocekivati da to DEN uzme.
Nije Denveru svejedno. Denveru je bolje da sto kasnije igraju sa Okc.JHam je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:40mislim da ce biti ali da ih nece forsirati, treba zdrav u PO i svejedno im je ja mislim dal kao 3. ili 4. oduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:04Ma cisto sumnjam.Nema logike da vi to uradite.Oni jesu "questionable", a to gotovo sigurno znaci da ce igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.