Nije Denveru svejedno. Denveru je bolje da sto kasnije igraju sa Okc.JHam je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:40mislim da ce biti ali da ih nece forsirati, treba zdrav u PO i svejedno im je ja mislim dal kao 3. ili 4. oduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:04Ma cisto sumnjam.Nema logike da vi to uradite.Oni jesu "questionable", a to gotovo sigurno znaci da ce igrati.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
- Shategabri
Ovo što večeras radi OKC je za ozbiljne kazne.
Al dobro, NBA je kriva. Pustili su cirkus i nek bude cirkus.
Al dobro, NBA je kriva. Pustili su cirkus i nek bude cirkus.
Koševo Zapad
- Shategabri
Iz fantasy iskustva, q je bliže da neće igrati nego da hoće.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:04Ma cisto sumnjam.Nema logike da vi to uradite.Oni jesu "questionable", a to gotovo sigurno znaci da ce igrati.JHam je napisao/la: ↑10 apr 2026, 13:38I Denver bi mogao odmarati trojac Jokic, Gordon i Murray cini mi se da su svi upitniNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 12:35OKC veceras odmara sve zivo protiv DEN (razumljivo jer ih ne zele u svom dijelu POa) , tako da je realno ocekivati da to DEN uzme.
Medjutim, mnogo je bitnije da LAL uzmu PHX kod kojeg sigurno nema Bookera, a vidice se do kraja dana hoce li jos neko izostati!?
Ako se ovo desi, onda ce SA imati u nedjelju mogucnost da pobjedom nad DEN gurnu DEN na 4.poziciju, uz pobjedu LAL nad UTA.
Ova sinocnja pobjeda LAL je ostavila brojne opcije u igri.Kljuc je vecerasnja tekma.
Ako već OKC odmara komplet ekipu, mogu ih dobiti i ova dva Brauna i Cameron.
Koševo Zapad
zavisi kako gledas,ako u drugom krugu ides na OKC, vjerovatno ides odmorniji i nadat se zdraviji..ako ides u 3., moras proci SAS i MIN, to ti je 11-12 utakmica vjerovatno, dok ce OKC zavrsiti za <=10 2 rundealemsa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:55Nije Denveru svejedno. Denveru je bolje da sto kasnije igraju sa Okc.JHam je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:40mislim da ce biti ali da ih nece forsirati, treba zdrav u PO i svejedno im je ja mislim dal kao 3. ili 4. oduNEZALAGANJE je napisao/la: ↑10 apr 2026, 14:04
Ma cisto sumnjam.Nema logike da vi to uradite.Oni jesu "questionable", a to gotovo sigurno znaci da ce igrati.![]()
Nema veze, imas nadu da ih mozda nekom slucajnosti digne Hou, i ti nemas glavne prepreke. Dok iz perspektive Houstona hoces sto prije sa Okc, jer ako ih slucajno dignes, s tom euforijom te vise niko ne moze izbaciti (sto ne znaci da nece ali ono vjetar u ledja). A ako ispadnes jebga to jd i ocekivano. Znaci Denveru je bolje da igra na okolnosti, sto se cini i da hoce.
ma mislim da ce na 3e ganjat al i jedno i drugo ima neke logike jel, svakako ti je ici i okc i sas ako oces da osvojisalemsa je napisao/la: ↑10 apr 2026, 16:14Nema veze, imas nadu da ih mozda nekom slucajnosti digne Hou, i ti nemas glavne prepreke. Dok iz perspektive Houstona hoces sto prije sa Okc, jer ako ih slucajno dignes, s tom euforijom te vise niko ne moze izbaciti (sto ne znaci da nece ali ono vjetar u ledja). A ako ispadnes jebga to jd i ocekivano. Znaci Denveru je bolje da igra na okolnosti, sto se cini i da hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.