Djokovic je Srbin, a vi ste nazor i Vico je pojasnio neki dan “svojom voljom idu Srbiji”

Prijatelju, ja bih tebi savjetovao da se manes propagande i zapaljivih retorika
Vjerovatno su imali svi neki poguranac ali ovo što radite vi je u domenu naučne fantastike. Ovo niko i nikada na svijetu nije uradio, ja sam siguran u to. Borac je uradio to, da se liga smučila svima. Mene bi bilo stid, vjeruj mi .
Veliki rispekt za Prodigy, na ovome vam zavidim.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:24Simbol generacije
Ekskluzivno: The Prodigy stiže u Sarajevo! Stadion Grbavica 13. augusta postaje mjesto spektakla
"The Prodigy" stiže 13. augusta
2min
Sarajevo će 13. augusta 2026. godine ugostiti The Prodigy, jedan od najutjecajnijih bendova u historiji elektronske muzike, koji na Stadion Grbavica dolazi u organizaciji Garden of Dreams kolektiva.
Opaaaa LJEPOTICE
A šta sam ja napisao, evo ponovit ću ti još jednom. Nije nama Borac kriv što nismo prvi, da imamo svojih problema i sami sebi smo neprijatelji. To je jasno ko dan, ne znam zašto si toliko uporan da pravdaš ove sudijske lakrdije koje se dešavaju na utakmicama Borca i sklanjanje pojedinih klubova da bi Borac došao do bodova nekom našom nesposobnošću da klub/klubovi normalno funkcionišu.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:28Ne, vasi klubovi su krivi sto si gole rineKa.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:23O kakavom povlaštenom suđenju ti pričaš, ovde se radi oo drskom kasapljenju ekipa protiv kojih Borac igra, o 36 bodova sa kojima Borac započinje prvenstvo. Kakve veze sa tim imaju Sarajevo, Velež, Željezničar šta pričaš bolan, mi smo krivi što nam sudije nisu naklonjene i što nam se klubovi ne sklanjaju. Jbt pa šta se sa vama dešava.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:08
Na koji nacin?
Da si ti meni ziv i zdrav, Borac omjer golova ima 65-16. To se namjestiti ne moze. Borac je najbolji i najjaci klub, htjeli vi to priznati ili ne.
I opet kazem, logicno je da ce i Borac i Zrinjski biti povlasteniji kod sudija nego ostali, jer su dve najbolje ekipe u drzavi i bore se za titulu. To sto zelji nece da svira kontakt na centru, ili neki sumnjivi penal, nije Borac kriv.. nego nego ko sjedi u fotelji na stadionu grbavica, igraci itd.
A imali smo ovdje ekipe, kojima se namjestalo, pa ni namjesteno nisu znali dobiti.. znate vi ovdje sve to vrlo dobro.
To sarajevo je milione puklo, trebali su ligu preorati zadnje 2 sezone, a nabija ih radnik sjeebani. Derbi je neki dan bio, pa svima su oci krvarile od antifudbala.
Zeljo ko zeljo, lozenje na pocetku sa budzetom od 15.50 km,i najavom seika u toku sezone, do toga da im vico guzove spasava.
Velez je prica za sebe.
I sta je Borac tu kriv? Pa nece titulu bilo kome od navedenih klubova zavisiti kako ce protiv Borca proci. Ima jos 9 klubova, koje nabrojani nisu u stanju dobiti.. Vi ste sami sebi najveci neprijatelji, za pocetak.
Jel te bilo stid korona titule? Ili moozda kupa i penal serije, koju je Borac protiv vas toliko ocajno sutao i ofirno, da bi i ti i ja bolje sutali?
Čekaj, ne okolišaj, pusti vjerojatno, da li je Sarajevo imalo poguranac ili ne?
Evo gradonacenik istocnog sarajeva
Teren ce biti sacuvan za razliku od ahbaba merlina, a nemas kome vam zavidjeti, na ovome su radili ljudi sa obje strane Miljacke. Ovo je Sarajevska prica.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:42Veliki rispekt za Prodigy, na ovome vam zavidim.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:24Simbol generacije
Ekskluzivno: The Prodigy stiže u Sarajevo! Stadion Grbavica 13. augusta postaje mjesto spektakla
2min
Sarajevo će 13. augusta 2026. godine ugostiti The Prodigy, jedan od najutjecajnijih bendova u historiji elektronske muzike, koji na Stadion Grbavica dolazi u organizaciji Garden of Dreams kolektiva.
Opaaaa LJEPOTICE
Ali da ce grbavica proci ko bosa po trnju, hoce. Teren je ionako ocajan, sta ce tek biti poslije nastupa…
E odlicno, drago mi je da si priznao, ovo prvo.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:43A šta sam ja napisao, evo ponovit ću ti još jednom. Nije nama Borac kriv što nismo prvi, da imamo svojih problema i sami sebi smo neprijatelji. To je jasno ko dan, ne znam zašto si toliko uporan da pravdaš ove sudijske lakrdije koje se dešavaju na utakmicama Borca i sklanjanje pojedinih klubova da bi Borac došao do bodova nekom našom nesposobnošću da klub/klubovi normalno funkcionišu.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:28Ne, vasi klubovi su krivi sto si gole rineKa.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:23
O kakavom povlaštenom suđenju ti pričaš, ovde se radi oo drskom kasapljenju ekipa protiv kojih Borac igra, o 36 bodova sa kojima Borac započinje prvenstvo. Kakve veze sa tim imaju Sarajevo, Velež, Željezničar šta pričaš bolan, mi smo krivi što nam sudije nisu naklonjene i što nam se klubovi ne sklanjaju. Jbt pa šta se sa vama dešava.
To sarajevo je milione puklo, trebali su ligu preorati zadnje 2 sezone, a nabija ih radnik sjeebani. Derbi je neki dan bio, pa svima su oci krvarile od antifudbala.
Zeljo ko zeljo, lozenje na pocetku sa budzetom od 15.50 km,i najavom seika u toku sezone, do toga da im vico guzove spasava.
Velez je prica za sebe.
I sta je Borac tu kriv? Pa nece titulu bilo kome od navedenih klubova zavisiti kako ce protiv Borca proci. Ima jos 9 klubova, koje nabrojani nisu u stanju dobiti.. Vi ste sami sebi najveci neprijatelji, za pocetak.
Jedno s drugim nema veze.
Nađi evo samo jedan post, od bilo kojeg forumaša iz BL da jeikada pravdao sudijske lakrdije...DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:43A šta sam ja napisao, evo ponovit ću ti još jednom. Nije nama Borac kriv što nismo prvi, da imamo svojih problema i sami sebi smo neprijatelji. To je jasno ko dan, ne znam zašto si toliko uporan da pravdaš ove sudijske lakrdije koje se dešavaju na utakmicama Borca i sklanjanje pojedinih klubova da bi Borac došao do bodova nekom našom nesposobnošću da klub/klubovi normalno funkcionišu.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:28Ne, vasi klubovi su krivi sto si gole rineKa.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:23
O kakavom povlaštenom suđenju ti pričaš, ovde se radi oo drskom kasapljenju ekipa protiv kojih Borac igra, o 36 bodova sa kojima Borac započinje prvenstvo. Kakve veze sa tim imaju Sarajevo, Velež, Željezničar šta pričaš bolan, mi smo krivi što nam sudije nisu naklonjene i što nam se klubovi ne sklanjaju. Jbt pa šta se sa vama dešava.
Velez je prica za sebe.
Jedno s drugim nema veze.
Zašto bi đe bilo stid korona titule ? Mi smo bili prvi u trenutku prekida lige, mi je nismo prekinuli i nije jedina liga u svijetu prekinuta . Možda i nebi bila prekinuta da Borcu nije trebalo.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:43Jel te bilo stid korona titule? Ili moozda kupa i penal serije, koju je Borac protiv vas toliko ocajno sutao i ofirno, da bi i ti i ja bolje sutali?
Nista specijalno, diskutabilan ofsajd sviran Rudaru jer da njje bio ofsajd bio bi penal i vjerovatno 1:1, na kraju rutisnki Borac dolazi do drugog gola a i klasa Jojica dolazi do izrazaja, uglavnom Borac bolji prvo poluvrijeme, Rudar dobro otvara drugo ali nista nisu napravili osim ove gore situacija sto sam opisao. Sve u svemu utakmica nista specijalnoWeekendOffender je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:48Udjem da vidim moze li se procitat kakva je utakmica bila u Prijedoru - ne moze.
Izvini molim teOldTownDistrict je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:48Teren ce biti sacuvan za razliku od ahbaba merlina, a nemas kome vam zavidjeti, na ovome su radili ljudi sa obje strane Miljacke. Ovo je Sarajevska prica.Resolute je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:42Veliki rispekt za Prodigy, na ovome vam zavidim.svrakino1921 je napisao/la: ↑10 apr 2026, 22:24Simbol generacije
2min
Opaaaa LJEPOTICE
Ali da ce grbavica proci ko bosa po trnju, hoce. Teren je ionako ocajan, sta ce tek biti poslije nastupa…
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, held9, laszlo, misstianopenaldo i 9 gostiju.