Ovaj bijelac iz Bucksa preko 200 trojki s 40+%, zanimljiv igrac.
Da vidim gdje ce Giannis, ali mislim da je on svoje vec dao.
Cekam PO, bit ce zanimljivo. Nadam se da ce svi zdravi bit, simpaticni su mi Houston i Spursi.
Steta Flagg vec propustio 12 meceva (13 ako ne igra vs bulls), po 21 poena, ca 200 poena manje. Ovo gledam vec dugorocno jer bi momak mogao imati strasnu karijeru s ogromnim brojem poena.
Franz se vratio i opet djeluje jako.
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Ti si i sa povrijeđenim Fredom prognozirao velike domete za Rocketse... na kraju se svelo na priželjkivanje povrijeđenih Lakersa ne bi li se barem prošla prva runda napokon.alemsa je napisao/la: ↑11 apr 2026, 14:02Nije Stockton ali jeste startni PG od 25 milki. Cijeli napad plus rotacije bi bile drugacije. Amen je igrao PG a mnogo bolji je na 4 u napadu, sto se vratio na tu poziciju u zadnje vrijeme. Daj umjesto FVV dva rola igraca ove sezone za njegovu platu, imali bi 8-9 igraca rotaciju, ovako imali jednog legitimnog igraca s klupe, Easona ili Shepparda. Improvizovano sve bilo.
"Your favorite player's favorite player" - MB
A vjeruj da je jako upitno hoce li proci prvu rundu. Da su LaL kompletni rekao bi 4-1 ili 4-2 sigunro ovako ce biti guravo, mozda odu u 7-mu kad se Luka i Austin vrate.TripleThreat je napisao/la: ↑11 apr 2026, 18:01Ti si i sa povrijeđenim Fredom prognozirao velike domete za Rocketse... na kraju se svelo na priželjkivanje povrijeđenih Lakersa ne bi li se barem prošla prva runda napokon.alemsa je napisao/la: ↑11 apr 2026, 14:02Nije Stockton ali jeste startni PG od 25 milki. Cijeli napad plus rotacije bi bile drugacije. Amen je igrao PG a mnogo bolji je na 4 u napadu, sto se vratio na tu poziciju u zadnje vrijeme. Daj umjesto FVV dva rola igraca ove sezone za njegovu platu, imali bi 8-9 igraca rotaciju, ovako imali jednog legitimnog igraca s klupe, Easona ili Shepparda. Improvizovano sve bilo.
Koliko ja shvatam situaciju za Austina nema nade,tek za Luku ponesto i postoji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma ne bojim se Okc. Ono favoriti su, ali nije me nesto hastra. Vidjet cemo. Vise mi se recimo ne igra protiv Denvera nego njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.