Jel fkt trolaš ili hoćeš da kažeš da crna štucna nije odnijela bijelu štucnu ?Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 22:53godrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:51Hajde molim te pogledaj video tog prvog penala pa fa postavi ovdje. Fudbal nisu slikeMukebir je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:34
Slika 1. Eklantan primjer krađe i iznude nepostojećeg penala uz očit faul u napadu. Glavni arbitar slijep, VAR slijep
Slika 2. Igrač se baca i prije minimalnog kontakta. Primjer očiglednog dive-anja.
Postoji još na desetine ovakvih primjera no margine ovog foruma su isuviše male da bi sve stalo. Stoga čitaocu ostavljamo za vježbu da istraži. U miru sa razumijevanjem.
Eto ti pa pogledaj. Mbappe je trebao dobiti barem zuti za ovo gazenje, a ustvari dobije penal![]()
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Zasto se trudis?
Uz sve dokaze, video isjecke, nikad nece priznati, jer su navikli na sudijsku protekciju. Jednoatavno, to im je standard. Njima je skandal kad im sudija posteno sudi.
Uz sve dokaze, video isjecke, nikad nece priznati, jer su navikli na sudijsku protekciju. Jednoatavno, to im je standard. Njima je skandal kad im sudija posteno sudi.
Pojedinim simpatizerima Barcelone nema pomoci nazalost.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Posteno.
Znaci teorija je da igrac u punom trku stane protivnickom igracu na nogu, zglob a ovaj uopste ne reaguje na to ne zaboli ga nikako. Zato haveri na forumu naprave iluziju na osnovu slike da mu je haman nogu slomio. Momci gledaju fudbal po slikama.
Pa pogledaj reakciju tog igraca. Mozes li zamislit da ti neko nagazi nogu a ti ko rahmetli noris nista ?
Mogu ja razumit i zaludjenost nekim timom, i tvrdoglavost ali ovo tvrdit ovako nesto je momci ba bolesno.
Stotinu puta ponovljena laz nece nikad postat istina.
Pero drzi sve pod kontrolom a onda mu ne sviraju najocitiji penal sezone.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Neka hvala, ne trebaju mi tvoje usmrdjele patike.
Remember, remember the 5th of November.
Mislim da je suludo voditi bilo kakvu raspravu sa likovima kojima je ovo penal, a ono gazenje od strane igraca Girone nije bio faul na Kundeu. Najgore od svega je sto se tako i sudi. Laku noc
Ma lik je obican supak. Otisao iz PSG-a i ljudi sve osvojili. Sad tu prosipa svoj ego i svojim sebicnim partijama ispasta hala. Pa eto sam pogledaj rezultate bez njega i sa njim. Sto se mene tice neka vam ga, nek zavrsi karijeru tu. Ali kako je dosao u Spaniju nije nista do placipicke koja pada na svaki kontakt, pa i u situacijama gdje cak nema kontakta, ne bi li dobio penaltik, kao i njegov uzor.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2026, 21:49A vidi, vi ovdje glumite moralne vertikale, galamite nesto, a kad je Real u pitanju, onda tjeramo shegu, neka mu je, sto mu i nogu nije slomio i slicne brljotine.
I onda bi neko nekakvu ozbiljnu konverzaciju na sve to.
Nije problem, mozemo i tako. Bice izgleda psovki i proklinjanja![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Suludo je vodit raspravu sa ljudima koji misle da sudije sude u fazonu ovo nije penal zato sto nije bio penal ono nekad tamo na onoj utakmici.
Ne idu kompenzacije iz proslosti.
Ja sam vec ponavljao, taj nedosudjeni penal nije direktno odlucio ligu jer je Madrid duzi period bio losiji od Barse.
Tim nedosudjenim penalom se rusi glupi mit kako je Perez vlasnik lige. Ono je epska kradja, moze se poredit sa Ovrebom npr.
Pokusavat opravdat ovaj nedosudjeni penal i govorit kako je Mpape nagazio u onoj situaciji covjeka a on to nicim nije pokazao je bas onako trola zestoka.
- Shategabri
Ne, nego su pale u vodu teorije kako se jedna ekipa gura svim silama da osvoji titulu, a druga tretira ko da je Radnik iz Bijeljine.
Koševo Zapad
Onda je citava i ova sezone puna epskih kradja u Realovu koristgodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:33Suludo je vodit raspravu sa ljudima koji misle da sudije sude u fazonu ovo nije penal zato sto nije bio penal ono nekad tamo na onoj utakmici.
Ja sam vec ponavljao, taj nedosudjeni penal nije direktno odlucio ligu jer je Madrid duzi period bio losiji od Barse.
Tim nedosudjenim penalom se rusi glupi mit kako je Perez vlasnik lige. Ono je epska kradja, moze se poredit sa Ovrebom npr.
Pokusavat opravdat ovaj nedosudjeni penal i govorit kako je Mpape nagazio u onoj situaciji covjeka a on to nicim nije pokazao je bas onako trola zestoka.
I sto to meni govoris? Ja sam samo postavio video koji si trazio. Mogao bi postavit jos koji ali nema potrebe. Kad budes opet sta trazio postavit cu
Jedino sta je palo, to da svi ljudi imaju gram obraza. Po tebi i tebi slicnim, vidimo da to nije slucaj.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:37Ne, nego su pale u vodu teorije kako se jedna ekipa gura svim silama da osvoji titulu, a druga tretira ko da je Radnik iz Bijeljine.
Jest puna u tvojim i slicnim glavama.Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:46Onda je citava i ova sezone puna epskih kradja u Realovu koristgodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:33Suludo je vodit raspravu sa ljudima koji misle da sudije sude u fazonu ovo nije penal zato sto nije bio penal ono nekad tamo na onoj utakmici.
Pokusavat opravdat ovaj nedosudjeni penal i govorit kako je Mpape nagazio u onoj situaciji covjeka a on to nicim nije pokazao je bas onako trola zestoka.![]()
I sto to meni govoris? Ja sam samo postavio video koji si trazio. Mogao bi postavit jos koji ali nema potrebe. Kad budes opet sta trazio postavit cu![]()
I hvala za video, dokazao da onaj sto je tu sliku postavio nema pojma. Cuj nagazio ga hahha
Znaci sudije ipak ne guraju Reala a zbog onako nedosudjenog penala, pa crveni karton za Valverdea a slican ponisten igracu barse protiv atletika, sve u nekoliko kola shvatamo ko ima sudijsku naklonost.
Slucaj Negreira se samo siri.
- Shategabri
Gdje ste poštenjačine nismo vas prepoznali.Elrond je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:17Jedino sta je palo, to da svi ljudi imaju gram obraza. Po tebi i tebi slicnim, vidimo da to nije slucaj.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:37Ne, nego su pale u vodu teorije kako se jedna ekipa gura svim silama da osvoji titulu, a druga tretira ko da je Radnik iz Bijeljine.
Jasno, nije vam problem držati se teorija koje veze s vezom nemaju.
E, to je baš obraz!
Nebitno, takva ste klapa (čast izuzecima!), sprem'te se za utorak i kukanje sudija nas opet zayebo.
Koševo Zapad
Za ovaj zadnji dio,spremite se i vi za srijeduShategabri je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:41Gdje ste poštenjačine nismo vas prepoznali.Elrond je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:17Jedino sta je palo, to da svi ljudi imaju gram obraza. Po tebi i tebi slicnim, vidimo da to nije slucaj.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:37
Ne, nego su pale u vodu teorije kako se jedna ekipa gura svim silama da osvoji titulu, a druga tretira ko da je Radnik iz Bijeljine.
Jasno, nije vam problem držati se teorija koje veze s vezom nemaju.
E, to je baš obraz!
Nebitno, takva ste klapa (čast izuzecima!), sprem'te se za utorak i kukanje sudija nas opet zayebo.
Godrina i co rastjerali normalne ljude s teme Reala i onda sve svoje frustracije pokušavaju liječiti na ostalim ali očito neuspješno. Manjak kulture, obraza i inteligencije!
Nakon oprostenog crvenog Rudigeru protiv Getafea, nakon 2 penala protiv Seville (sudija kaznjen), nakon nesviranog penala Atleticu protiv Reala, nakon priznatog gola Gironi protiv Barce, nakon nesviranih penala na Yamalu (koji se Viniciusu sude) itd. sve u nekoliko kola shvatamo ko ima sudijsku naklonostgodrina je napisao/la: ↑13 apr 2026, 08:18Jest puna u tvojim i slicnim glavama.Petardaa je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:46Onda je citava i ova sezone puna epskih kradja u Realovu koristgodrina je napisao/la: ↑12 apr 2026, 23:33
Suludo je vodit raspravu sa ljudima koji misle da sudije sude u fazonu ovo nije penal zato sto nije bio penal ono nekad tamo na onoj utakmici.
Pokusavat opravdat ovaj nedosudjeni penal i govorit kako je Mpape nagazio u onoj situaciji covjeka a on to nicim nije pokazao je bas onako trola zestoka.![]()
I sto to meni govoris? Ja sam samo postavio video koji si trazio. Mogao bi postavit jos koji ali nema potrebe. Kad budes opet sta trazio postavit cu![]()
I hvala za video, dokazao da onaj sto je tu sliku postavio nema pojma. Cuj nagazio ga hahha
Znaci sudije ipak ne guraju Reala a zbog onako nedosudjenog penala, pa crveni karton za Valverdea a slican ponisten igracu barse protiv atletika, sve u nekoliko kola shvatamo ko ima sudijsku naklonost.
Slucaj Negreira se samo siri.