La Liga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Zeko87
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Zeko87 » 12 apr 2026, 22:59

Petardaa je napisao/la:
12 apr 2026, 22:53
godrina je napisao/la:
12 apr 2026, 21:51
Mukebir je napisao/la:
12 apr 2026, 21:34
slika
Slika 1. Eklantan primjer krađe i iznude nepostojećeg penala uz očit faul u napadu. Glavni arbitar slijep, VAR slijep

slika

Slika 2. Igrač se baca i prije minimalnog kontakta. Primjer očiglednog dive-anja.

Postoji još na desetine ovakvih primjera no margine ovog foruma su isuviše male da bi sve stalo. Stoga čitaocu ostavljamo za vježbu da istraži. U miru sa razumijevanjem.
Hajde molim te pogledaj video tog prvog penala pa fa postavi ovdje. Fudbal nisu slike

Eto ti pa pogledaj. Mbappe je trebao dobiti barem zuti za ovo gazenje, a ustvari dobije penal :tokralju:
Jel fkt trolaš ili hoćeš da kažeš da crna štucna nije odnijela bijelu štucnu ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 12 apr 2026, 23:00

Zasto se trudis?
Uz sve dokaze, video isjecke, nikad nece priznati, jer su navikli na sudijsku protekciju. Jednoatavno, to im je standard. Njima je skandal kad im sudija posteno sudi.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 12 apr 2026, 23:04

Zeko87 je napisao/la:
12 apr 2026, 22:59
Jel fkt trolaš ili hoćeš da kažeš da crna štucna nije odnijela bijelu štucnu ?
Jel fkt trolaš ili hoćeš da kažeš da Mbappe prvo nije nagazio njega?

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 12 apr 2026, 23:12

Pojedinim simpatizerima Barcelone nema pomoci nazalost. :roll: :roll:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 apr 2026, 23:13

Mukebir je napisao/la:
12 apr 2026, 21:56
Kako ono godrina kaže. Nemam pametnijeg posla. Uostalom svaki video se u suštini sastoji od slika.
Posteno.
Znaci teorija je da igrac u punom trku stane protivnickom igracu na nogu, zglob a ovaj uopste ne reaguje na to ne zaboli ga nikako. Zato haveri na forumu naprave iluziju na osnovu slike da mu je haman nogu slomio. Momci gledaju fudbal po slikama.
Pa pogledaj reakciju tog igraca. Mozes li zamislit da ti neko nagazi nogu a ti ko rahmetli noris nista ?
Mogu ja razumit i zaludjenost nekim timom, i tvrdoglavost ali ovo tvrdit ovako nesto je momci ba bolesno.
Stotinu puta ponovljena laz nece nikad postat istina.
Pero drzi sve pod kontrolom a onda mu ne sviraju najocitiji penal sezone.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 12 apr 2026, 23:14

Mukebir je napisao/la:
12 apr 2026, 22:23
Nek nam tonysosa objasni kako je igrac van balansa dobio penaltik za ovaj dive? Ako odgovori moze dogovoriti s mukijem 1 na 1 termin. Imam jedne viška Nike Mercurial ako mu trebaju.
Neka hvala, ne trebaju mi tvoje usmrdjele patike.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 12 apr 2026, 23:24

Mislim da je suludo voditi bilo kakvu raspravu sa likovima kojima je ovo penal, a ono gazenje od strane igraca Girone nije bio faul na Kundeu. Najgore od svega je sto se tako i sudi. Laku noc

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 12 apr 2026, 23:32

Shategabri je napisao/la:
12 apr 2026, 21:49
Beli98 je napisao/la:
12 apr 2026, 21:36
Kad se sjetim tih bacanja kornjace, jedno razbijeno oko je malo.
A vidi, vi ovdje glumite moralne vertikale, galamite nesto, a kad je Real u pitanju, onda tjeramo shegu, neka mu je, sto mu i nogu nije slomio i slicne brljotine.
I onda bi neko nekakvu ozbiljnu konverzaciju na sve to.
Nije problem, mozemo i tako. Bice izgleda psovki i proklinjanja :kafa:
Ma lik je obican supak. Otisao iz PSG-a i ljudi sve osvojili. Sad tu prosipa svoj ego i svojim sebicnim partijama ispasta hala. Pa eto sam pogledaj rezultate bez njega i sa njim. Sto se mene tice neka vam ga, nek zavrsi karijeru tu. Ali kako je dosao u Spaniju nije nista do placipicke koja pada na svaki kontakt, pa i u situacijama gdje cak nema kontakta, ne bi li dobio penaltik, kao i njegov uzor.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 12 apr 2026, 23:33

Petardaa je napisao/la:
12 apr 2026, 23:24
Mislim da je suludo voditi bilo kakvu raspravu sa likovima kojima je ovo penal, a ono gazenje od strane igraca Girone nije bio faul na Kundeu. Najgore od svega je sto se tako i sudi. Laku noc
Suludo je vodit raspravu sa ljudima koji misle da sudije sude u fazonu ovo nije penal zato sto nije bio penal ono nekad tamo na onoj utakmici.
Ne idu kompenzacije iz proslosti.
Ja sam vec ponavljao, taj nedosudjeni penal nije direktno odlucio ligu jer je Madrid duzi period bio losiji od Barse.
Tim nedosudjenim penalom se rusi glupi mit kako je Perez vlasnik lige. Ono je epska kradja, moze se poredit sa Ovrebom npr.
Pokusavat opravdat ovaj nedosudjeni penal i govorit kako je Mpape nagazio u onoj situaciji covjeka a on to nicim nije pokazao je bas onako trola zestoka.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 12 apr 2026, 23:37

Mokes je napisao/la:
12 apr 2026, 21:58
Dakle da rezimirano, da je sudenje bilo posteno, Real bi ove sezone vezao 3. titulu u nizu. :bow:
Ne, nego su pale u vodu teorije kako se jedna ekipa gura svim silama da osvoji titulu, a druga tretira ko da je Radnik iz Bijeljine.
Koševo Zapad

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 12 apr 2026, 23:46

godrina je napisao/la:
12 apr 2026, 23:33
Petardaa je napisao/la:
Suludo je vodit raspravu sa ljudima koji misle da sudije sude u fazonu ovo nije penal zato sto nije bio penal ono nekad tamo na onoj utakmici.
Ja sam vec ponavljao, taj nedosudjeni penal nije direktno odlucio ligu jer je Madrid duzi period bio losiji od Barse.
Tim nedosudjenim penalom se rusi glupi mit kako je Perez vlasnik lige. Ono je epska kradja, moze se poredit sa Ovrebom npr.
Pokusavat opravdat ovaj nedosudjeni penal i govorit kako je Mpape nagazio u onoj situaciji covjeka a on to nicim nije pokazao je bas onako trola zestoka.
Onda je citava i ova sezone puna epskih kradja u Realovu korist :mrgreen:

I sto to meni govoris? Ja sam samo postavio video koji si trazio. Mogao bi postavit jos koji ali nema potrebe. Kad budes opet sta trazio postavit cu :kafa:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 apr 2026, 02:13

Mokes je napisao/la:
Dakle da rezimirano, da je sudenje bilo posteno, Real bi ove sezone vezao 3. titulu u nizu. :bow:
I Mastantuono bi imao vise golova nego crvenih kartona.

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 13 apr 2026, 07:03

slika
Igrač ne dajva. On samo gubi balans. Bezkontaktno gubljenje balansa.

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 apr 2026, 07:22

Mukebir je napisao/la:
13 apr 2026, 07:03
slika
Igrač ne dajva. On samo gubi balans. Bezkontaktno gubljenje balansa.
To necu nikad zaboravit,pao bez kontakta kao da ga je tenk zgazio

Elrond
Kontakt:

Post Postao/la Elrond » 13 apr 2026, 08:17

12 apr 2026, 23:37
Mokes je napisao/la:
Ne, nego su pale u vodu teorije kako se jedna ekipa gura svim silama da osvoji titulu, a druga tretira ko da je Radnik iz Bijeljine.
Jedino sta je palo, to da svi ljudi imaju gram obraza. Po tebi i tebi slicnim, vidimo da to nije slucaj.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 13 apr 2026, 08:18

Petardaa je napisao/la:
12 apr 2026, 23:46
godrina je napisao/la:
Petardaa je napisao/la:

I sto to meni govoris? Ja sam samo postavio video koji si trazio. Mogao bi postavit jos koji ali nema potrebe. Kad budes opet sta trazio postavit cu :kafa:
Jest puna u tvojim i slicnim glavama.
I hvala za video, dokazao da onaj sto je tu sliku postavio nema pojma. Cuj nagazio ga hahha
Znaci sudije ipak ne guraju Reala a zbog onako nedosudjenog penala, pa crveni karton za Valverdea a slican ponisten igracu barse protiv atletika, sve u nekoliko kola shvatamo ko ima sudijsku naklonost.
Slucaj Negreira se samo siri.

Shategabri

Post Postao/la Shategabri » 13 apr 2026, 08:41

Elrond je napisao/la:
13 apr 2026, 08:17
Mokes je napisao/la:
Jedino sta je palo, to da svi ljudi imaju gram obraza. Po tebi i tebi slicnim, vidimo da to nije slucaj.
Gdje ste poštenjačine nismo vas prepoznali.

Jasno, nije vam problem držati se teorija koje veze s vezom nemaju.
E, to je baš obraz!

Nebitno, takva ste klapa (čast izuzecima!), sprem'te se za utorak i kukanje sudija nas opet zayebo.
Koševo Zapad

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 13 apr 2026, 08:43

13 apr 2026, 08:41
Elrond je napisao/la:
13 apr 2026, 08:17

Gdje ste poštenjačine nismo vas prepoznali.

Jasno, nije vam problem držati se teorija koje veze s vezom nemaju.
E, to je baš obraz!

Nebitno, takva ste klapa (čast izuzecima!), sprem'te se za utorak i kukanje sudija nas opet zayebo.
Za ovaj zadnji dio,spremite se i vi za srijedu

Mukebir

Post Postao/la Mukebir » 13 apr 2026, 08:49

Godrina i co rastjerali normalne ljude s teme Reala i onda sve svoje frustracije pokušavaju liječiti na ostalim ali očito neuspješno. Manjak kulture, obraza i inteligencije!

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 13 apr 2026, 10:14

godrina je napisao/la:
13 apr 2026, 08:18
Petardaa je napisao/la:
12 apr 2026, 23:46
godrina je napisao/la:

Jest puna u tvojim i slicnim glavama.
I hvala za video, dokazao da onaj sto je tu sliku postavio nema pojma. Cuj nagazio ga hahha
Znaci sudije ipak ne guraju Reala a zbog onako nedosudjenog penala, pa crveni karton za Valverdea a slican ponisten igracu barse protiv atletika, sve u nekoliko kola shvatamo ko ima sudijsku naklonost.
Slucaj Negreira se samo siri.
Nakon oprostenog crvenog Rudigeru protiv Getafea, nakon 2 penala protiv Seville (sudija kaznjen), nakon nesviranog penala Atleticu protiv Reala, nakon priznatog gola Gironi protiv Barce, nakon nesviranih penala na Yamalu (koji se Viniciusu sude) itd. sve u nekoliko kola shvatamo ko ima sudijsku naklonost :kafa:

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.