FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sa Mariom ako ostane i dogodine treci 
Ajde zoranee
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
E kakav klošar moraš biti i reći Zekić nije valjao ili ostavio nas na cjedilju. Klošari jedni, pa u onakvim uslovima, gdje su nas najviše krali od nastanka, čovjek osvoji kup i to dobije zrinjskog u Mostaru i borac u Banja Luci. Isprašili želju u sve tri tekme, ali one završnice i Muftić ...
ekipa koja je imala najviše muda iza rahmana i njih, i ti dođeš i pljuješ čovjeka, kome je Ismir htio da kroji sastav i da ubacuje igrača da bi ga prodao.
Usta ga ybm ko god tako misli klošari raspali.
VRATI GA ISMIRE, URADI NEŠTO PAMETNO !
ekipa koja je imala najviše muda iza rahmana i njih, i ti dođeš i pljuješ čovjeka, kome je Ismir htio da kroji sastav i da ubacuje igrača da bi ga prodao.
Usta ga ybm ko god tako misli klošari raspali.
VRATI GA ISMIRE, URADI NEŠTO PAMETNO !
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Mario, Zoran ili Guardiola, mi smo iduce godine treci. Tako sve u nedogled dok je na celu kluba Mirvic. Sto zbog njegove nesposobnosti, sto zbog zelje da proda sve sto imalo lici na fudbalera, sto zbog Saveza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Ovoj ekipi samo treba trener i desni bek za titulu, nema više izgovora.
Oba beka*
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mešnjak je to bezveze objavio, nije ništa povezano iako bi on volio da se vrati. Baš se vidi da im je ovdje bilo lijepo što se tiče ambijenta.
-
Laganini1986
- Kontakt:
Mamici i ZZ ne idu nikako zajedno sta vam je ljudi.
Niko ozbiljan nece raditi sa ljudima koji su radili sta su radili.
Samo vratite slucaj Svetima (predsjednik ZG saveza) radi jednog rucka sa mamicima dobio je odmah otkaz . Zasto je Mikic odbio poziciju SD ?
Ovdje samo moze doci neki anonimus tipa cvitanovic,ivanisevic,hujber,meite,carlos itd...
Bjelica ,ZZ to se treba zaboraviti ...
Niko ozbiljan nece raditi sa ljudima koji su radili sta su radili.
Samo vratite slucaj Svetima (predsjednik ZG saveza) radi jednog rucka sa mamicima dobio je odmah otkaz . Zasto je Mikic odbio poziciju SD ?
Ovdje samo moze doci neki anonimus tipa cvitanovic,ivanisevic,hujber,meite,carlos itd...
Bjelica ,ZZ to se treba zaboraviti ...
-
pitarcenga
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..
Ljudi su ovdje kukali i za Zekića, evo sada mole da se vrati.
- belosevic23
- Kontakt:
na kakav nacin je otisao? otisao covjek ko gospodin, nije pljuvao klub i bivse gazde po medijima niti bilo gdje. Poslije je uvijek isticao da mu lijepo bilo, kada je skontao da vise ne moze kontrolisati sportski segment otisao je. Doveli mu Ljajića iako on nije bio za to, znao je da će mu poremetiti svlačionicu koja je svakako bila poljuljana.pitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:28ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..
Skontali smo sa patiš za Husrefom i virškama.pitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:28ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da se upišem malo nakon malo pauziranja
Lijepo je bilo nakon 2 i po godine opet doć' na Koševo protiv Zrinjskog. Jedva čekam opet na ljeto i zavidim svima koji imaju priliku da idu svake dvije sedmice (jedan od razloga što se i vraćam aBd), ali isto tako, krivo mi kad vidim koliko ljudi ne dođe. Znam u svom okruženju dosta njih kojima se gadi doći, a išli su svaku tekmu otkako ih znam.
Malo sam razmišljao, evo imamo iz zadnje 3 utakmice ok rezultate. Da smo prije mjesec pitali ljude nakon ispadanja iz kupa da potpišu 7 bodova iz zadnje 3 tekme, svi bi pristali. Treba izgurat do kraja sezone, nahajpat neki inat (mi, ne uprava) pa šta Bog da. Spremat se za Europu i potući se. Dati neki zdrav temelj za ljeto.
Nakon svega, mislim da je najveći problem što smo svi bili ubijeđeni da ćemo mi biti prvi koji će osjetiti slast grupne faze i tako smo blizu bili više puta. Naime, iznova nova razočarenja u Europi, pa Zrinjski i Borac uđu u grupe, i jednostavno raja je ohladila, jer taj neki cilj , vizija i nada su se izgubili. Onda se prenijelo sve na ligu. Ne mogu se oteti osjećaju da je i to jedan veliki faktor, a najviše je u tome svemu kriva uprava sa bombastičnim najavama i slabo (nikako) ispunjenim obećanjima.
Na stranu šta je sve doprinijelo neuspjesima, ali suština je da smo dobili veliku nadu na startu, koja je rezultirala bijednim Kupom koji smo sami sebi posrali, ispadanjem u drugim pretkolima, gledajući konkurenciju kako nabijaju koeficijent preko 10, i zgadilo nam se. Razumijem opet svakog na koga to utiče, ali trebamo iskoristiti tu frustraciju i nabiti onaj inat da se raja podigne i da svima pokažemo da i pored svega što se izdešavalo ko je bio i ostao gazda u ligi. Meni fali era kad smo malerisali i pričali "Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti", ali je stvarno tako bilo u 90% slučajeva, jer smo bili sastav za usrat se. Lijepo se krenulo da smo doveli nekoliko starijih, iskusnih igrača, koji bi mlađe mentorisali, ali voljni momenat nije tu. Da li je to do nekih internih stvari vezanih za upravu i vođenje, ne znam, ali se tako čini. Ima dobrih poteza uprave, ima katastrofalnih, ali opet se nadam novim ljudima u klubu, svježoj krvi, ali dabogda. Ggodinama ste tu, u tim godinama se sve loše i dešavalo. Nije do nas, ali se čini da je do vas.
Malo sam razmišljao, evo imamo iz zadnje 3 utakmice ok rezultate. Da smo prije mjesec pitali ljude nakon ispadanja iz kupa da potpišu 7 bodova iz zadnje 3 tekme, svi bi pristali. Treba izgurat do kraja sezone, nahajpat neki inat (mi, ne uprava) pa šta Bog da. Spremat se za Europu i potući se. Dati neki zdrav temelj za ljeto.
Nakon svega, mislim da je najveći problem što smo svi bili ubijeđeni da ćemo mi biti prvi koji će osjetiti slast grupne faze i tako smo blizu bili više puta. Naime, iznova nova razočarenja u Europi, pa Zrinjski i Borac uđu u grupe, i jednostavno raja je ohladila, jer taj neki cilj , vizija i nada su se izgubili. Onda se prenijelo sve na ligu. Ne mogu se oteti osjećaju da je i to jedan veliki faktor, a najviše je u tome svemu kriva uprava sa bombastičnim najavama i slabo (nikako) ispunjenim obećanjima.
Na stranu šta je sve doprinijelo neuspjesima, ali suština je da smo dobili veliku nadu na startu, koja je rezultirala bijednim Kupom koji smo sami sebi posrali, ispadanjem u drugim pretkolima, gledajući konkurenciju kako nabijaju koeficijent preko 10, i zgadilo nam se. Razumijem opet svakog na koga to utiče, ali trebamo iskoristiti tu frustraciju i nabiti onaj inat da se raja podigne i da svima pokažemo da i pored svega što se izdešavalo ko je bio i ostao gazda u ligi. Meni fali era kad smo malerisali i pričali "Mi smo Sarajevo, izvolite se braniti", ali je stvarno tako bilo u 90% slučajeva, jer smo bili sastav za usrat se. Lijepo se krenulo da smo doveli nekoliko starijih, iskusnih igrača, koji bi mlađe mentorisali, ali voljni momenat nije tu. Da li je to do nekih internih stvari vezanih za upravu i vođenje, ne znam, ali se tako čini. Ima dobrih poteza uprave, ima katastrofalnih, ali opet se nadam novim ljudima u klubu, svježoj krvi, ali dabogda. Ggodinama ste tu, u tim godinama se sve loše i dešavalo. Nije do nas, ali se čini da je do vas.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Da se vrati Zekic nakon nepune godine otkako je pobjegao to bi bio bas cirkus. Ako se vrati za ocekivati je da opet ode kad ga neko ruzno pogleda....
Mislim da ne treba mjenjati strucni stab i igrace svake sezone
Mislim da ne treba mjenjati strucni stab i igrace svake sezone
-
KosevoZove
- Kontakt:
NE ZABORAVITI AHMICE!!
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 16 apr 2026, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
pitarcenga
- Kontakt:
trebao bi i ti sta fali Ibri Rahimicu i našim trenerima , samoo pitam ..i sto Zekica ne vrati Osijek a mi ko nesto žalimo za njimmnon46 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:46Skontali smo sa patiš za Husrefom i virškama.pitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:28ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..
+1Pitar6785 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 16:41Nebi vratio ZZ, prvo on sta je uradio klub i na nacin ksko je uradio taraba ZAUVJEK. UNISTIO NAM JE SEZONU I 2 godine ulaganja. Takodje on se postavlja da je veci od kluba, taku vrstu kurcenja i bahatosti od trenera koji nista nikad nije osvoio nisam vidio. Plus, 22 k km platu koju je imo je takodje pomnozio sa 0 tacnije ponasao se da kao da radi dvije milje, ili kao da tamo drugi klubovi cekaju da mi daju 50 k km platu. Evo godinu dana nikoga nece.Mi smo treci klub koji je ZZ izradio na slican nacin i roku 4 godine.
Drugi razlog je, ova ekipa nema tipove igraca za njegov fudbal, njegovim dovodjenjem moralibi totalno razjebat roster sto je po mom misljenju korak unazad.
Smatram da ovaj roster netreba puno mjenjat, Turkes renan out, jedan spic stoper i lijevi bek
Produzit krdzalica gojkovica bralica
Pokusat odkupit ivkovica
Zekić je otišao na način kakav priliči kad te neko jebbe na poslu, pokupiš se i ćao pa oni koji ostaju nek se zajebavaju.
Čuj šta fali Ibri Rahimiću hahahahhahapitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 11:12trebao bi i ti sta fali Ibri Rahimicu i našim trenerima , samoo pitam ..i sto Zekica ne vrati Osijek a mi ko nesto žalimo za njimmnon46 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:46Skontali smo sa patiš za Husrefom i virškama.pitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:28ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da sumiramo apsolutno sve:
Nama je sezona propala, ovo je ogromno razočaranje sa obzirom da si iz borbe za titulu ispao prije polusezone. Da si iz kupa također ispao tik poslije polusezone i također uspio si i superkup izgubiti.
Meni nije uspjeh da budemo treće mjesto. Radije bi da smo osvojili bar jedan trofej i završili na petom mjestu da ne idemo u europu. Trofeji su ogledalo kluba!
ps. naravno i uspjeh u europi ali daleko daleko daleko smo mi od toga.
Tako da sve u svemu, užas i vjerovatno jedna od najgorih sezona koje smo imali poslije rata pa na vamo... 20 kola do kraja si odustao od titule, poispadao iz svega i sad je "uspjeh" treće mjesto. Da smo komšinice pa bi mi i jasno bilo, za nas je to NEUSPJEH!
Nama je sezona propala, ovo je ogromno razočaranje sa obzirom da si iz borbe za titulu ispao prije polusezone. Da si iz kupa također ispao tik poslije polusezone i također uspio si i superkup izgubiti.
Meni nije uspjeh da budemo treće mjesto. Radije bi da smo osvojili bar jedan trofej i završili na petom mjestu da ne idemo u europu. Trofeji su ogledalo kluba!
ps. naravno i uspjeh u europi ali daleko daleko daleko smo mi od toga.
Tako da sve u svemu, užas i vjerovatno jedna od najgorih sezona koje smo imali poslije rata pa na vamo... 20 kola do kraja si odustao od titule, poispadao iz svega i sad je "uspjeh" treće mjesto. Da smo komšinice pa bi mi i jasno bilo, za nas je to NEUSPJEH!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, SamoTi4000, teamnorth1989 i 43 gosta.