FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zekić je otišao na način kakav priliči kad te neko jebbe na poslu, pokupiš se i ćao pa oni koji ostaju nek se zajebavaju.
Čuj šta fali Ibri Rahimiću hahahahhahapitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 11:12trebao bi i ti sta fali Ibri Rahimicu i našim trenerima , samoo pitam ..i sto Zekica ne vrati Osijek a mi ko nesto žalimo za njimmnon46 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:46Skontali smo sa patiš za Husrefom i virškama.pitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:28ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da sumiramo apsolutno sve:
Nama je sezona propala, ovo je ogromno razočaranje sa obzirom da si iz borbe za titulu ispao prije polusezone. Da si iz kupa također ispao tik poslije polusezone i također uspio si i superkup izgubiti.
Meni nije uspjeh da budemo treće mjesto. Radije bi da smo osvojili bar jedan trofej i završili na petom mjestu da ne idemo u europu. Trofeji su ogledalo kluba!
ps. naravno i uspjeh u europi ali daleko daleko daleko smo mi od toga.
Tako da sve u svemu, užas i vjerovatno jedna od najgorih sezona koje smo imali poslije rata pa na vamo... 20 kola do kraja si odustao od titule, poispadao iz svega i sad je "uspjeh" treće mjesto. Da smo komšinice pa bi mi i jasno bilo, za nas je to NEUSPJEH!
Nama je sezona propala, ovo je ogromno razočaranje sa obzirom da si iz borbe za titulu ispao prije polusezone. Da si iz kupa također ispao tik poslije polusezone i također uspio si i superkup izgubiti.
Meni nije uspjeh da budemo treće mjesto. Radije bi da smo osvojili bar jedan trofej i završili na petom mjestu da ne idemo u europu. Trofeji su ogledalo kluba!
Tako da sve u svemu, užas i vjerovatno jedna od najgorih sezona koje smo imali poslije rata pa na vamo... 20 kola do kraja si odustao od titule, poispadao iz svega i sad je "uspjeh" treće mjesto. Da smo komšinice pa bi mi i jasno bilo, za nas je to NEUSPJEH!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Ja nigdje nisam vidio da je neko napisao da je uspjeh treće mjesto?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
ovo je najbolje receno mi smo na polusezoni zavrsili borbu za titulu, ubrzo poslije toga i ispali iz kupa.n0dix je napisao/la: ↑16 apr 2026, 12:07Da sumiramo apsolutno sve:
i proci ce 4 mjeseca nista se nije poduzelo cak sta vise jos vise tonemo u pripremama za slijedecu.
Trener nije sposoban da pripremi tim za dobru Europu, a kamo li borbu za titulu slijedece godine.
Nismo dali punu minutazu mladim igracima.
Oslanjamo se u nebitnim utakmicama na Ljajica, Ristovskog koji nisu donjeli razliku na terenu (ako izuzmemo par utakmica Ljajica zapravo par poteza u tih par utakmica).
Uci cemo u novu sezonu sa mozda novim trenerom, sa vjerovatno 5 novih igraca, nemamo profilisane u21 igrace koji treba da su bitan dio tima.
Mi smo i ove sezone jako osteceni, ali ako krenemo od sebe nismo nista pripremili za slijedecu sezonu.
Da me pricam o budicnosti i stadionu gdje se vodi imaginarni stavovi o sredjivanju istoka, ali samo za lozu i prostorije, gdje ce gledaoci i dalje kisnuti.
Legendo, pogledaš tribine i posjetu i odgovor na pitanje "Šta raja misli o ovoj sezoni?" ti se sam nameće. Stadion koji zjapi protiv svakog protivnika je savršen odgovor Ismiru Mirviću na to pitanje. Nadam se da će i Horde uskoro krenuti s bojkotom jer se svaka granica odavno prešla.n0dix je napisao/la: ↑16 apr 2026, 12:07Da sumiramo apsolutno sve:
Nažalost ja ovdje ne vidim izlaz. Mi smo uletili u neku prosječnost na svim nivoima.
Raji se zgadilo svake godine novi neki hajp, projekat itd.
Raji se zgadilo sto kad te i krene (kao sa ZZ) gdje igras najbolji fudbal, sasjeći ce te sudije, zaklati.
Raji se zgadio Mirvić i njegov način vođenja kluba i pravca kojim idemo.
Raji se zgadilo biti u nekakvoj prosječnosti.
Zato i imamo posjetu kakvu imamo. Ima tu jos razloga sa cijenama karata, idiotnim potezima kluba itd itd.
Jednostavno ako se ne desi neko jače povezivanje kluba sa navijačima, nama ce sve manje raje biti na stadionu. Hajp bi definitivno bilo kad bi se pocelo nešto ozbiljno sa stadionom ili da nas preuzima neki ozbiljniji investitor.
Ovako, nastavlja se kuburenje ne sredinama tabele, sa 2000 ljudi na tribinama.
Raji se zgadilo svake godine novi neki hajp, projekat itd.
Raji se zgadilo sto kad te i krene (kao sa ZZ) gdje igras najbolji fudbal, sasjeći ce te sudije, zaklati.
Raji se zgadio Mirvić i njegov način vođenja kluba i pravca kojim idemo.
Raji se zgadilo biti u nekakvoj prosječnosti.
Zato i imamo posjetu kakvu imamo. Ima tu jos razloga sa cijenama karata, idiotnim potezima kluba itd itd.
Jednostavno ako se ne desi neko jače povezivanje kluba sa navijačima, nama ce sve manje raje biti na stadionu. Hajp bi definitivno bilo kad bi se pocelo nešto ozbiljno sa stadionom ili da nas preuzima neki ozbiljniji investitor.
Ovako, nastavlja se kuburenje ne sredinama tabele, sa 2000 ljudi na tribinama.
Mirvić pravi loše poteze jer je lik nesposoban i nije jednostavno kadar da vodi sportski klub. Dokazao je to sijasest puta. Namjere su nekad bile dobre, ali jednostavno je on isključivo kriv za loše rezultate. Koliko god nas savez rezo sa sudijama, toliko smo i sami krivi. Pisao sam i prošli put da je bruku raje prestalo ići na tekme zbog loše politike kluba i odluke koje donosi on i ona khurava. Najgore je kad sebi ljudi umisle da su sposobni, umišljeni krembili i da su oni ispravni u svom radu, a rezultati tog njihov njihovog rada, govore suprotno. Nemaju investicije veze, kad imaš ego manijaka i umišljenu osobu. Postao je on svjestan da ne ide ovako, pa bacio se na to ta trguje igračima, jer zna da rezultate neće napraviti sa ovim klubom. Ne znam koliko će bojkot uroditi plodom. Jedino da ga natjeraju da proda uloge, ali Horde su razjedinjene, jer se i on mješao u te stvari pa je napravio probleme. Debilčina na kvadrat.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Titule smo se halalili u septembru
Zbog cega smo mi onu sezonu sa rozmanom imali oko 8k prosjecno na stadionu?
belosevic23 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:39na kakav nacin je otisao? otisao covjek ko gospodin, nije pljuvao klub i bivse gazde po medijima niti bilo gdje. Poslije je uvijek isticao da mu lijepo bilo, kada je skontao da vise ne moze kontrolisati sportski segment otisao je. Doveli mu Ljajića iako on nije bio za to, znao je da će mu poremetiti svlačionicu koja je svakako bila poljuljana.pitarcenga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 10:28ne mogu da vjerujem da ovdje se priziva ZZ najveci licemjer i daleko mu kuca od nas bila . To sto je se prodao navijačima ko neki mangup a otići onako ne znaci da je neki veli stracnjak . Radije bi gledao čičkovo ulje i bolji fudbal smo s njim igrali. Pitarluk klasični j..o ti nas dok je ovako svaki trener mora raditi po uputama a ovdje je bitno samo $$$ ..
ZZ JE RASKINO UGOVOR KOJI JE PODPISAO SAMO 2 mjeseca ranije. OVO SE MOZE GLEDAT I IZ UGLA DA JE PRODUZIO UGOVOR SAMO DA BI ODIGRAO EVROPU, i da je isao da sjebe klub.
Takodje ZZ jeste blatio klub javno al na umotavanje. Kaze lijepo mu bilo navijaci ga postovali, covjek itoso bez pozdrava nakon jedne utakmice. TAKODJE U TOJ UTAKMICI GA NIJE POKRO VICO, ako je rafi VICE i Beusa otisao nije trebao produzavat ugovor.
Da se vratim ZZ je javno rekao kako mu je gazda u americi kako je sd u belgi.
Kako on zeli da i vozac autobusa i cistacica i svi imaju sve na vrijeme.
TAKODJE JE REKAO DA ZA NESTO NEMA PARA PA ONDA ZA NESTO DRUGO IMA PARA I DA TO NIJE HTIO DA TOLERISE.
Znaci i ltekako je blatio klub, AL STO JE NAJGORE ONSKVU PODRSKU NIKO NIJE IMAO KO ON I NJEGOV SS. I sta je uradio nakon 4-4 u PRVOM KOLU, sve sto je uradio dotad je UNISTIO TIM POTEZOM.
Zoran MAMIC je milijardu puta bolji trener od njeg, i sigurno zna dobro procjenit koga ce dovest AKO CVITANOVICA OTJERA.
ZZ sigurno nije ni 30 opcija.
MARIO IMA BOLJE REZULTATE OD ZZ, a dosao je u 50x goroj situaci nego kad je dosao ZZ
Nada da možemo u grupe, lijep se fudbal igrao, i onda nagli pad. Hajcanje da smo bosanski Real Madrid. Doba najava da ćemo postati najbolji klub na Balkanu.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Cekaj sad trebamo da sacekamo i ostavimo sve isto jer kao sezona nam je krenula kao za kkurac pa ovo je sad dobro. 
Da mi imamo nesto pozitivno na terenu i u igri ja bih prvi podrzao. Ovako imamo karinu.. Dovoljno je vidjeti po posjeti i hladnokrvnosti navijaca u zadnje vrijeme. Ne treba stvari usminkavati i biti mitoman.
Da mi imamo nesto pozitivno na terenu i u igri ja bih prvi podrzao. Ovako imamo karinu.. Dovoljno je vidjeti po posjeti i hladnokrvnosti navijaca u zadnje vrijeme. Ne treba stvari usminkavati i biti mitoman.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Ma sljedeca sezona jos gora.
Ispadamo u 1 prekolu,ide sprdanje sta ce vam Kosevo kad i ne igrate itd...
Krece liga i u 3 kolu cemo se rijesiti trenera,doci ce drugi,reci ce nisu igraci koji njemu odgovaraju i eto gaaaa
Krece liga i u 3 kolu cemo se rijesiti trenera,doci ce drugi,reci ce nisu igraci koji njemu odgovaraju i eto gaaaa
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ne kontam narod. Treba ostaviti ovako kako jeste jer smo se plasirali u Evropu. Kad krene nova sezona i kad opet bude igrali ovaj neki pickasti fudbal onda ce se traziti novi trener odmah po pocetku. Ne razumijem..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑16 apr 2026, 15:25Ma sljedeca sezona jos gora.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Ma zamijeniti i pustit da sprema za Europu i novu sezonu. Postaviti jasan cilj. Ako je sudeći po onome za Mamića, ciljevi postoje, nek nađu način da sprovedu u djelo. Meni se prvenstveno ne sviđa kod Maria ovo rotiranje zadnje linije. Bukvalno od odbrane koja nije primila gol tolike utakmice, dovedeš do takve konfuzije nazad, da je za nepovjerovat. Neko davno napisa da ni Liverpool sa tim izmjenama ne bi ispod 2-3 po tekmi primao.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑16 apr 2026, 15:27Ne kontam narod. Treba ostaviti ovako kako jeste jer smo se plasirali u Evropu. Kad krene nova sezona i kad opet bude igrali ovaj neki pickasti fudbal onda ce se traziti novi trener odmah po pocetku. Ne razumijem..VolimoSarajevo je napisao/la: ↑16 apr 2026, 15:25Ma sljedeca sezona jos gora.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta mozemo promjeniti ???
Savez i Vicu ne mozemo , Mirvica isto tako ne mozemo dok se ne nadje neko da kupi dionice .
Ono sto možemo promjeniti je da se dolazi na stadion sve ostalo van našeg dometa.
Savez i Vicu ne mozemo , Mirvica isto tako ne mozemo dok se ne nadje neko da kupi dionice .
Ono sto možemo promjeniti je da se dolazi na stadion sve ostalo van našeg dometa.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jedino kod nas navijači traže izgovor da ne dođu na utakmicu, zamisli "navijača" koji neće da gleda klub zato što neko igra/trenira/upravlja.bordobijeli je napisao/la: ↑16 apr 2026, 16:33Sta mozemo promjeniti ???
Jeli ovo neka navijacka akcija od strane central forsa?Gangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 20:00Od 25 momaka 25 su navijaci i ova dva sto mislite da nisu su na tribini od 2009, i zivot ostavili gore, kad vam je trebalo probleme rjesavat tad su vam bili ok? Evo vise ih nece bit pa da vidimo cega ce te se hvatat. Ne morate pravit 100 profila i pisati, dao sam broj tvom gazdi pa nek nazove.avanti003 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:54Sve uredu al za cf govorit da su "navijaci".. Znam neke lično i tu ima svega osim navijacaGangevil111 je napisao/la: ↑13 apr 2026, 19:51
Evo ja tebi broj ti meni nadjemo se, ja iznesem sve dokaze za ovo napisano i za jos 1000 stvari, a ti iznesi jedan dokaz za ove momke, ako izneseš ja ti dam sta hoces je li moze tako?
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /260416065
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

.png)