NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Hamdo bi sa unistavanjem Jedinstva skinuo glasove Sedicu, i to znaju svi, zato ce i ici na to. Ne pase mu politicki ds Jedinstvo bude dobro i stsbilno. Ne znam zasto se taj covjek ne umiri vise, nije li mu dosta svega. Sjedi uzivaj jbt, imas sve na svijetu. Pusti i nas obicne da se necem veselimo.
Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)nebeskasila je napisao/la: ↑17 apr 2026, 10:00Hamdo bi sa unistavanjem Jedinstva skinuo glasove Sedicu, i to znaju svi, zato ce i ici na to. Ne pase mu politicki ds Jedinstvo bude dobro i stsbilno. Ne znam zasto se taj covjek ne umiri vise, nije li mu dosta svega. Sjedi uzivaj jbt, imas sve na svijetu. Pusti i nas obicne da se necem veselimo.
Velike su to lije kad su politika i pare u pitanju…jer hamdi je zadnji mandat ako prođe ove godine…
Unistis Jedinstvo i Sedic gubi odredjeni broj glasova ( pomazes nekom iz SDA ko bude kandidat vec ). Evo ja prvi kazem da mi Jedinstvo utice na to koga cu izabrati kao politicku opciju, nije najbitniji faktor ali jeste jedan od faktora koji uzimam u obzir.Bihac1299 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:28Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)nebeskasila je napisao/la: ↑17 apr 2026, 10:00Hamdo bi sa unistavanjem Jedinstva skinuo glasove Sedicu, i to znaju svi, zato ce i ici na to. Ne pase mu politicki ds Jedinstvo bude dobro i stsbilno. Ne znam zasto se taj covjek ne umiri vise, nije li mu dosta svega. Sjedi uzivaj jbt, imas sve na svijetu. Pusti i nas obicne da se necem veselimo.
Velike su to lije kad su politika i pare u pitanju…jer hamdi je zadnji mandat ako prođe ove godine…
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ko god misli da Hamdo hoce u Jedinstvo jer voli klub i hoce da nesto napravi ili nema doticaj sa realnoscu pa ne zna (ili se pravi da ne zna) s cim se sve on bavi, ili je u talu sa njim pa gura do zadnjeg.
Dolazak Hamde u klub bi vjerovatno značio i zadnji sanduk u koferu. Možda bi se i preko sudija uvukli u PL, proveli jednu sezonu tamo i kada se mafija naguma para ostavili bi dugove i pitanje u kojem bi rangu zavrsili. Privrednici bi ponovo izgubili povjerenje u klub koje Saša na sve načine pokušava da vrati.
Između ostaloga to je plansko uništavanje kluba i plansko ne dozvoljavanje Bihaću nit USK-u da ima klub u najvišem rangu BiH fudbala ili bilo kojeg sporta.
Dok god nas krene ista bagra dobije nalog da uništi sve što je urađeno do tada i ostalo isto se ponavlja...
Između ostaloga to je plansko uništavanje kluba i plansko ne dozvoljavanje Bihaću nit USK-u da ima klub u najvišem rangu BiH fudbala ili bilo kojeg sporta.
Dok god nas krene ista bagra dobije nalog da uništi sve što je urađeno do tada i ostalo isto se ponavlja...
Izvini drug, kakve veze ima situacija sa Jedinstvom i oko Jedinstva sa biranjem za koju ces se politicku opciju opredijeliti?harden je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:26Unistis Jedinstvo i Sedic gubi odredjeni broj glasova ( pomazes nekom iz SDA ko bude kandidat vec ). Evo ja prvi kazem da mi Jedinstvo utice na to koga cu izabrati kao politicku opciju, nije najbitniji faktor ali jeste jedan od faktora koji uzimam u obzir.Bihac1299 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:28Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)nebeskasila je napisao/la: ↑17 apr 2026, 10:00Hamdo bi sa unistavanjem Jedinstva skinuo glasove Sedicu, i to znaju svi, zato ce i ici na to. Ne pase mu politicki ds Jedinstvo bude dobro i stsbilno. Ne znam zasto se taj covjek ne umiri vise, nije li mu dosta svega. Sjedi uzivaj jbt, imas sve na svijetu. Pusti i nas obicne da se necem veselimo.
Predsjednika bira skupština kluba koja i u slučaju SDA nacelnika moze biti kompletna pomak…
Hamdu da interesuje sad moze biti predsjednik, jer moze sedicu izlobirati neke vece stvari…nije jedinstvo vise žiža politickog interesovanja, bitniji su odbori u savezima, delegacije i ostalo a i sam znas da su on i duric na ratnoj nozi tako da ova prica oko reflektora, terena, predsjednika S komponente pada u vodu.
Hamdo i politicke zvijeri grada bihaca gledaju samo sebe i svoj licni interes!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima Jedinstvo veliku rijec u glasovima. Zasto je pred svake izbore jedna od glavnih tema. Zasto se uvijek ta **** vracaju u klub? Eto jer nema koristi. Iz ljubavi sigurno. Isli su planski, kad uniste povjerenje, smanje broj navijaca i ljudi na stadionu, kad padne interesovanje za klub, tad mogu radtii sta god pozele. To su i radili 20 godina. Samo glup covjek moze reci hamdo voli klub. Za 20 godina nije uradio nista, pa trava nije nicala na stadionu. Sasa neka ostane jos, nisu oni dostigli maksimum kao sto neko kaze. Ljudima treba dati podrsku, imaju jake temelje da nastave i dalje.Bihac1299 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:58Izvini drug, kakve veze ima situacija sa Jedinstvom i oko Jedinstva sa biranjem za koju ces se politicku opciju opredijeliti?harden je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:26Unistis Jedinstvo i Sedic gubi odredjeni broj glasova ( pomazes nekom iz SDA ko bude kandidat vec ). Evo ja prvi kazem da mi Jedinstvo utice na to koga cu izabrati kao politicku opciju, nije najbitniji faktor ali jeste jedan od faktora koji uzimam u obzir.Bihac1299 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:28
Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)
Predsjednika bira skupština kluba koja i u slučaju SDA nacelnika moze biti kompletna pomak…
Hamdu da interesuje sad moze biti predsjednik, jer moze sedicu izlobirati neke vece stvari…nije jedinstvo vise žiža politickog interesovanja, bitniji su odbori u savezima, delegacije i ostalo a i sam znas da su on i duric na ratnoj nozi tako da ova prica oko reflektora, terena, predsjednika S komponente pada u vodu.
Ne bi se slozio za ovo oko Hamde i politike, on moze kad god biti izabran na fed nivou i on je svjestan toga. A ovo sto se pise za teren i talove ljudi moji zar vi mislite da ce Irfo dopustiti tako nesto? Drugo 15 igraca ne moze naci vici za jedinstvo a i da moze ima bsk, rudar prijedor, i ove iz rs klubove koliko hoces, pa nema frajer 100 igraca svojih.Bihac1299 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:58Izvini drug, kakve veze ima situacija sa Jedinstvom i oko Jedinstva sa biranjem za koju ces se politicku opciju opredijeliti?harden je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:26Unistis Jedinstvo i Sedic gubi odredjeni broj glasova ( pomazes nekom iz SDA ko bude kandidat vec ). Evo ja prvi kazem da mi Jedinstvo utice na to koga cu izabrati kao politicku opciju, nije najbitniji faktor ali jeste jedan od faktora koji uzimam u obzir.Bihac1299 je napisao/la: ↑17 apr 2026, 13:28
Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)
Malo su vam ovo predizborne halabuke.
legendarnadruga je napisao/la: ↑16 apr 2026, 11:42InatSilniBosanski je napisao/la: ↑16 apr 2026, 11:35Ako je ovo istina sto se prica nije to nimalo naivno i nemojte skakati na prvu. Sasa i ova citava ekipa su ljetos se sami nudili da odu jel im je bilo dosta. Raditi u nasem fudbalu je zayebano pogotovo kad uzmes u obzir da sigurno 15-16 ljudi zivi od tog tvog rada.nebeskasila je napisao/la: ↑16 apr 2026, 08:58Dodje li Hamdija na bilo kakvo mjesto u upravi to ce biti definitivno moj kraj sa klubom, a vjerujem i 80% trenutnih navijaca. Napokon se pocela vracati vjera u klub, napokon se pocelo nesto raditi, a sve to kako je otisao Hamdo, postavljen semafor, zavrsen pomocni teren, postavljene nove stolice, napravljena atletska staza. Na vrijeme dovedeni treneri, ekipa za 10. Zasto bi sad neko na to sve mijenjao upravu? Gradonacelnik ako ne sacuva upravu gubi moj glas definitivno. Dosta je bilo Hamdi i kumova. SASA, MOJU PODRSKU IMAS DO KRAJA.
Idemo dalje za nase Jedinstvo. Tek nas cekaju bolja vremena.
Bolje druga liga nego vicine picke. Nije nam to potrebno. Nece se Krajina prodati za par miliona.
Hamdo se i tada motao oko kluba uveliko. To sto neko kaze da mu treba para iz Jedinstva je smjesno, ocito narod jos ne zna sta se on ima u gradu. Navodno je ponudjen teren od strane saveza, reflektori u kojima bi savez dobrim djelom ucestvovao, i odmah bi se i tartan radio koji je realno taj Hamdo izganjao kakav god on bio.
Ne branim nikoga pogotovo ne Sedica, svi koji duze pisu na ovome forumu znaju da sam ja pljuvao po svakoj politickoj partiji u gradu, ali ovo bas nije jednostavno. Ja se nadam da necemo prodati dusu djavolu, ali znam za sebe da cu pratiti Jedinstvo ko god sjedio u upravi i koju god ligu da igramo.
Da ne bude opet kao prošle godine pa me napadali svi+1. Upravu si Saša je sam htio otići ali je zamoljen da ostane još ovu sezonu, sto je i pristao. Oni su se zasitili, došli su do maksimuma i sto su uradili sve pozitivno hvala im. Ovo sto se sad nudi je fina priča, a ko misli da prodajemo dusu vragu mislim da grijesi.

Pozdrav. Danas i sutra ujutro sam u Bihaću. Prvi puta u Krajini za svojih 50 godina. Pa me interesuje gdje da se parkiram. Rado bi pogledao i utakmicu. Također gdje se ima šta dobro pojesti.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.