nebeskasila je napisao/la: ↑16 apr 2026, 08:58
Dodje li Hamdija na bilo kakvo mjesto u upravi to ce biti definitivno moj kraj sa klubom, a vjerujem i 80% trenutnih navijaca. Napokon se pocela vracati vjera u klub, napokon se pocelo nesto raditi, a sve to kako je otisao Hamdo, postavljen semafor, zavrsen pomocni teren, postavljene nove stolice, napravljena atletska staza. Na vrijeme dovedeni treneri, ekipa za 10. Zasto bi sad neko na to sve mijenjao upravu? Gradonacelnik ako ne sacuva upravu gubi moj glas definitivno. Dosta je bilo Hamdi i kumova. SASA, MOJU PODRSKU IMAS DO KRAJA.
Idemo dalje za nase Jedinstvo. Tek nas cekaju bolja vremena.
Bolje druga liga nego vicine picke. Nije nam to potrebno. Nece se Krajina prodati za par miliona.
Ako je ovo istina sto se prica nije to nimalo naivno i nemojte skakati na prvu. Sasa i ova citava ekipa su ljetos se sami nudili da odu jel im je bilo dosta. Raditi u nasem fudbalu je zayebano pogotovo kad uzmes u obzir da sigurno 15-16 ljudi zivi od tog tvog rada.
Hamdo se i tada motao oko kluba uveliko. To sto neko kaze da mu treba para iz Jedinstva je smjesno, ocito narod jos ne zna sta se on ima u gradu. Navodno je ponudjen teren od strane saveza, reflektori u kojima bi savez dobrim djelom ucestvovao, i odmah bi se i tartan radio koji je realno taj Hamdo izganjao kakav god on bio.
Ne branim nikoga pogotovo ne Sedica, svi koji duze pisu na ovome forumu znaju da sam ja pljuvao po svakoj politickoj partiji u gradu, ali ovo bas nije jednostavno. Ja se nadam da necemo prodati dusu djavolu, ali znam za sebe da cu pratiti Jedinstvo ko god sjedio u upravi i koju god ligu da igramo.