NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 17 apr 2026, 10:00

Hamdo bi sa unistavanjem Jedinstva skinuo glasove Sedicu, i to znaju svi, zato ce i ici na to. Ne pase mu politicki ds Jedinstvo bude dobro i stsbilno. Ne znam zasto se taj covjek ne umiri vise, nije li mu dosta svega. Sjedi uzivaj jbt, imas sve na svijetu. Pusti i nas obicne da se necem veselimo.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 17 apr 2026, 13:28

nebeskasila je napisao/la:
17 apr 2026, 10:00
Hamdo bi sa unistavanjem Jedinstva skinuo glasove Sedicu, i to znaju svi, zato ce i ici na to. Ne pase mu politicki ds Jedinstvo bude dobro i stsbilno. Ne znam zasto se taj covjek ne umiri vise, nije li mu dosta svega. Sjedi uzivaj jbt, imas sve na svijetu. Pusti i nas obicne da se necem veselimo.
Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)
Velike su to lije kad su politika i pare u pitanju…jer hamdi je zadnji mandat ako prođe ove godine…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 apr 2026, 23:26

Bihac1299 je napisao/la:
17 apr 2026, 13:28
nebeskasila je napisao/la:
17 apr 2026, 10:00
Što će buraz skinuti glasove Sediću, kad se hamdo bori za federalni parlament a Sedić je lokalni nivo tj. gradski nivo jeedino ako sedic ne bude isao sad na listu za parlament federalni sto otvara opciju vanrednih izbora za gradonačelnika…( naravno prošao bi sa 5000 glasova i bio direktna konkurencija hamdi)
Velike su to lije kad su politika i pare u pitanju…jer hamdi je zadnji mandat ako prođe ove godine…
Unistis Jedinstvo i Sedic gubi odredjeni broj glasova ( pomazes nekom iz SDA ko bude kandidat vec ). Evo ja prvi kazem da mi Jedinstvo utice na to koga cu izabrati kao politicku opciju, nije najbitniji faktor ali jeste jedan od faktora koji uzimam u obzir.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 17 apr 2026, 23:39

Ko god misli da Hamdo hoce u Jedinstvo jer voli klub i hoce da nesto napravi ili nema doticaj sa realnoscu pa ne zna (ili se pravi da ne zna) s cim se sve on bavi, ili je u talu sa njim pa gura do zadnjeg.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 apr 2026, 00:03

Dolazak Hamde u klub bi vjerovatno značio i zadnji sanduk u koferu. Možda bi se i preko sudija uvukli u PL, proveli jednu sezonu tamo i kada se mafija naguma para ostavili bi dugove i pitanje u kojem bi rangu zavrsili. Privrednici bi ponovo izgubili povjerenje u klub koje Saša na sve načine pokušava da vrati.

Između ostaloga to je plansko uništavanje kluba i plansko ne dozvoljavanje Bihaću nit USK-u da ima klub u najvišem rangu BiH fudbala ili bilo kojeg sporta.

Dok god nas krene ista bagra dobije nalog da uništi sve što je urađeno do tada i ostalo isto se ponavlja...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []