Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Ne znam čemu ovolike neregularnosti kada se već sve zna u ligi.
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
A i ti ga iz Gracanice seres, taman na izlazu sam bio i u liniji lopta uopste nije prešla. Nemoj srati bezveze nama pobjeda a ni da smo x igrali ništa ne igra, prvi biti ne možemo ispasti isto takoMarokanci58 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:01Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Hvala drug. Jeo sam u City-u. Utakmica onako uzeli ste ih na frku. Dva brza gola. Radnik tvrda i dobra ekipa. I ja mislim da lopta nije prešla. Krajišnici pravi ljudiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:06Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...
A gdje si oko sokolovo...izvini nisam te prepoznaoMarokanci58 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:01Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Dobro si se onda najeoTzv987 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:10Hvala drug. Jeo sam u City-u. Utakmica onako uzeli ste ih na frku. Dva brza gola. Radnik tvrda i dobra ekipa. I ja mislim da lopta nije prešla. Krajišnici pravi ljudiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:06Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.