NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Marokanci58
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Marokanci58 » 18 apr 2026, 19:01

BosnianRahatluk je napisao/la:
18 apr 2026, 18:44
I ovaj sudija jede g..
Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Ne znam čemu ovolike neregularnosti kada se već sve zna u ligi.
BRATSTVO GRAČANiCA

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 18 apr 2026, 19:05

Marokanci58 je napisao/la:
18 apr 2026, 19:01
I ovaj sudija jede g..
Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
A i ti ga iz Gracanice seres, taman na izlazu sam bio i u liniji lopta uopste nije prešla. Nemoj srati bezveze nama pobjeda a ni da smo x igrali ništa ne igra, prvi biti ne možemo ispasti isto tako

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 apr 2026, 19:09

Duvnjak postroji ovo il ce nas Celik obrukati

Setkic ne smije igrati u Zenici
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Tzv987
Kontakt:

Post Postao/la Tzv987 » 18 apr 2026, 19:10

18 apr 2026, 15:06
Tzv987 je napisao/la:
18 apr 2026, 14:15
Pozdrav. Danas i sutra ujutro sam u Bihaću. Prvi puta u Krajini za svojih 50 godina. Pa me interesuje gdje da se parkiram. Rado bi pogledao i utakmicu. Također gdje se ima šta dobro pojesti.
Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...
Hvala drug. Jeo sam u City-u. Utakmica onako uzeli ste ih na frku. Dva brza gola. Radnik tvrda i dobra ekipa. I ja mislim da lopta nije prešla. Krajišnici pravi ljudi :bih:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 apr 2026, 19:43

Kako se**te, ne moze se vidjeti preko yt prenosa da li je gol ili nije, jos ovaj tvrdi pola metra.

Ima kamera u ravnini sesnaesterca pa se preko nje moze vidjeti puno bolje, kamere koje snimaju za savez.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 18 apr 2026, 19:49

Marokanci58 je napisao/la:
18 apr 2026, 19:01
I ovaj sudija jede g..
A gdje si oko sokolovo...izvini nisam te prepoznao :)
Iskreno,nemam pojma je li presla. Neko kaze jeste, vecina da nije.
Ti kao "priznati expert" bi trebao onda znati i da je nama ponisten regularan gol. Zbog offsajda koji nije postojao, jer se lopta od protivnickog igraca odbija u potpunosti mjenja smjer i dolazi do naseg. Znaci ovaj pomocni nema pojma a onaj drugi je mozda slabovidan.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 18 apr 2026, 19:57

Tzv987 je napisao/la:
18 apr 2026, 19:10
18 apr 2026, 15:06
Tzv987 je napisao/la:
18 apr 2026, 14:15
Pozdrav. Danas i sutra ujutro sam u Bihaću. Prvi puta u Krajini za svojih 50 godina. Pa me interesuje gdje da se parkiram. Rado bi pogledao i utakmicu. Također gdje se ima šta dobro pojesti.
Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...
Hvala drug. Jeo sam u City-u. Utakmica onako uzeli ste ih na frku. Dva brza gola. Radnik tvrda i dobra ekipa. I ja mislim da lopta nije prešla. Krajišnici pravi ljudi :bih:
Dobro si se onda najeo ;) ,tamo je hrana super
Utakmica prosjek...Nisu grala 2 najbolja igraca, Bozic i Zgonjanin
Cuvao ih Duvnjak za svoje Zenicane.
Uz max zalaganje i dobru pripremu utakmice trebalo bi biti ugodno i interesantno za gledanje. A planiram aBd biti na BP...pa eto kako bude

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 apr 2026, 11:47

Igru necu komentarisati jer evidentno je da nit mozemo ući nit ispasti nek igraju za svoju dušu ostatak prvenstva.

Za salkanovica vec govorim zadnjih 5 utakmica nije zasluzio prvi sastav, nema borbe, nema agresije, nema trčanja a i vidi se da mu duvnjak sve to sugeriše al momak je od odlaska adzema upotpunosti bezvoljan, ni jedan duel u skoku nije dobio ne zna se zagraditi, lopta se na svakom prijemu odbija od njega, totalno je trom postao, onakav špic nam ne treba…rađe balića malog stavi bez obzira sto je krilo al znam da ce se mali boriti…

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 19 apr 2026, 14:07

Bihac1299 je napisao/la:
19 apr 2026, 11:47
Igru necu komentarisati jer evidentno je da nit mozemo ući nit ispasti nek igraju za svoju dušu ostatak prvenstva.

Za salkanovica vec govorim zadnjih 5 utakmica nije zasluzio prvi sastav, nema borbe, nema agresije, nema trčanja a i vidi se da mu duvnjak sve to sugeriše al momak je od odlaska adzema upotpunosti bezvoljan, ni jedan duel u skoku nije dobio ne zna se zagraditi, lopta se na svakom prijemu odbija od njega, totalno je trom postao, onakav špic nam ne treba…rađe balića malog stavi bez obzira sto je krilo al znam da ce se mali boriti…
Igra je uzas bila, da onaj drugi go nismo onako brzo dali Radnik bi mozda i okrenuo.

Salkanovic nije ni i od igraca prosle sezone. Publika ga voli, meni je licno drag i mislim da moze puno bolje al sve je losiji i losiji. Juce lopta od njega odbija ko od kladu. Skoro bolje Hadru na spic gurnuti barem ima visinu i snagu da se gura sa stoperima

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 apr 2026, 15:35

Ne mogu vjerovati da lik nije uspio jednu loptu primiti kako treba, ocajna mu je tehnika, bas ko od drvo. Pa jebote led razumijem da imas igraca na ledjima konstantno, al od 20 lopti jednu ne primis, onda ne pokazes voljni momenat nego stanes tu i puses nesto. Za mene je razocarenje, ne napreduje, fizicki pogotovo, isti lik ko prije 2 godine kad je dosao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 19 apr 2026, 17:24

harden je napisao/la:
19 apr 2026, 15:35
Ne mogu vjerovati da lik nije uspio jednu loptu primiti kako treba, ocajna mu je tehnika, bas ko od drvo. Pa jebote led razumijem da imas igraca na ledjima konstantno, al od 20 lopti jednu ne primis, onda ne pokazes voljni momenat nego stanes tu i puses nesto. Za mene je razocarenje, ne napreduje, fizicki pogotovo, isti lik ko prije 2 godine kad je dosao.

I losiji nego sto je dosao. Ja sam mislio da je mozda do Žerine taktike pa ga ugusio poput npr Bozica. Ali nije. Bozic mnogo bolji igrac dolaskom Duvnjaka ali Salkanovic se vraza unazad nazalost.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 apr 2026, 20:22

harden je napisao/la:
19 apr 2026, 15:35
Za mene je i dan danas tata napada bio i ostao Uroš Stojanov kakav je to igrač bio u pm, glava, noga, šut, snaga, skok, dribling, fizicki jak ( mislim na zadnjih 15-ak godina)!

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 apr 2026, 20:43

Joj hvatacemo se za glavu na kraju sezone. Ispast ce da nas je yebala Tuzla City koja je 50% bodova uzela od nas.

Sad je test pravi za Duvnjaka i ekipu da vidimo koliko mozemo protiv Celika.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 apr 2026, 21:22

Protiv Celika odigrati muski, mislim da im treba cestitati na ulasku u PL, i drago mi je sto se vracaju. Volio bih da smo dobili TC, jer bi bilo zanimljivije do kraja, ovako igramo samo radi reda, i tesko je motivisati igrace, kad nemas za sta.
Uros Stojanov najbolji nas napadac zadnjih 25 godina. Nez uopste kakvu je karijeru napravio, ali sam se cuo jednom sa njim, i Jedinstvo mu je sigurno ostalo u lijepom sjecanju.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 19 apr 2026, 21:34

Eto nas na 4 boda :mrgreen: :bih:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 apr 2026, 19:14

Momci planirali li neko od vas u Zenicu ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []