Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Ne znam čemu ovolike neregularnosti kada se već sve zna u ligi.
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
A i ti ga iz Gracanice seres, taman na izlazu sam bio i u liniji lopta uopste nije prešla. Nemoj srati bezveze nama pobjeda a ni da smo x igrali ništa ne igra, prvi biti ne možemo ispasti isto takoMarokanci58 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:01Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Hvala drug. Jeo sam u City-u. Utakmica onako uzeli ste ih na frku. Dva brza gola. Radnik tvrda i dobra ekipa. I ja mislim da lopta nije prešla. Krajišnici pravi ljudiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:06Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...
A gdje si oko sokolovo...izvini nisam te prepoznaoMarokanci58 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:01Pa onaj gol sto nije priznao Radniku u 93 minuti kada je lopta prešla pola metra gol liniju je za zatvorske kazne. Slažem se sa tobom, baš jede ****.
Dobro si se onda najeoTzv987 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 19:10Hvala drug. Jeo sam u City-u. Utakmica onako uzeli ste ih na frku. Dva brza gola. Radnik tvrda i dobra ekipa. I ja mislim da lopta nije prešla. Krajišnici pravi ljudiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑18 apr 2026, 15:06Parking imas na stadionu a jesti mozes odmah preko puta stadiona- Restoran Lovac ( sve blizu ili prilicno blizu centra, cak i za pjesacenje)
Ugodan boravak...![]()
Igra je uzas bila, da onaj drugi go nismo onako brzo dali Radnik bi mozda i okrenuo.Bihac1299 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 11:47Igru necu komentarisati jer evidentno je da nit mozemo ući nit ispasti nek igraju za svoju dušu ostatak prvenstva.
Za salkanovica vec govorim zadnjih 5 utakmica nije zasluzio prvi sastav, nema borbe, nema agresije, nema trčanja a i vidi se da mu duvnjak sve to sugeriše al momak je od odlaska adzema upotpunosti bezvoljan, ni jedan duel u skoku nije dobio ne zna se zagraditi, lopta se na svakom prijemu odbija od njega, totalno je trom postao, onakav špic nam ne treba…rađe balića malog stavi bez obzira sto je krilo al znam da ce se mali boriti…
harden je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:35Ne mogu vjerovati da lik nije uspio jednu loptu primiti kako treba, ocajna mu je tehnika, bas ko od drvo. Pa jebote led razumijem da imas igraca na ledjima konstantno, al od 20 lopti jednu ne primis, onda ne pokazes voljni momenat nego stanes tu i puses nesto. Za mene je razocarenje, ne napreduje, fizicki pogotovo, isti lik ko prije 2 godine kad je dosao.
Za mene je i dan danas tata napada bio i ostao Uroš Stojanov kakav je to igrač bio u pm, glava, noga, šut, snaga, skok, dribling, fizicki jak ( mislim na zadnjih 15-ak godina)!harden je napisao/la: ↑19 apr 2026, 15:35Ne mogu vjerovati da lik nije uspio jednu loptu primiti kako treba, ocajna mu je tehnika, bas ko od drvo. Pa jebote led razumijem da imas igraca na ledjima konstantno, al od 20 lopti jednu ne primis, onda ne pokazes voljni momenat nego stanes tu i puses nesto. Za mene je razocarenje, ne napreduje, fizicki pogotovo, isti lik ko prije 2 godine kad je dosao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.