Denis Huseinbašić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

L-Train
Kontakt:

Re: Denis Huseinbašić

Post Postao/la L-Train » 18 apr 2026, 00:12

Meni je najtuznije da je on cekao njemacku,e moj sinovac,ni za nas nivo nisi :yawn:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 18 apr 2026, 05:23

On i Anel ”smrt” za svakog selektora

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 18 apr 2026, 20:08

L-Train je napisao/la:
18 apr 2026, 00:12
Meni je najtuznije da je on cekao njemacku,e moj sinovac,ni za nas nivo nisi :yawn:
Nije ni prvi ni zadnji, Burnic je isto cekao Njemacku, Pejcinovic isto nesto ceka Njemacku, Denis cekao Njemacku, Hamulic cekao Nizozemsku itd..

Jedino Kolasinac je odma koliko se ja sjecam htio igrati za nas, a on je sigurno mogao biti glavni ljevi bek godinama kod njih jer zadnjih 15-20 godina skroz su tanki na ljevom beku a Seo igrao u Arsenalu, Marsielle, Atalanta itd.

Ja koliko znam samo onaj srbin Pavlovic je cekao i na kraju i zaigrao za Njemacku, inace ima dosta balkanaca sto su nesto cekali a nisu ni blizu bili :zviz:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 18 apr 2026, 20:14

Edincapitano je napisao/la:
18 apr 2026, 20:08
L-Train je napisao/la:
Nije ni prvi ni zadnji, Burnic je isto cekao Njemacku, Pejcinovic isto nesto ceka Njemacku, Denis cekao Njemacku, Hamulic cekao Nizozemsku itd..

Jedino Kolasinac je odma koliko se ja sjecam htio igrati za nas, a on je sigurno mogao biti glavni ljevi bek godinama kod njih jer zadnjih 15-20 godina skroz su tanki na ljevom beku a Seo igrao u Arsenalu, Marsielle, Atalanta itd.

Ja koliko znam samo onaj srbin Pavlovic je cekao i na kraju i zaigrao za Njemacku, inace ima dosta balkanaca sto su nesto cekali a nisu ni blizu bili :zviz:
Pavlovića Piksi nije htio zvat, kao stepenicu po stepenicu...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 apr 2026, 11:43

Iceplayer je napisao/la:
18 apr 2026, 20:14
Edincapitano je napisao/la:
18 apr 2026, 20:08
L-Train je napisao/la:

Pavlovića Piksi nije htio zvat, kao stepenicu po stepenicu...
Epitom jugosaurusa.

Svim tim debilima sto su karijere pozavrsavali pocetkom 90tih treba zabranit bavljenje ozbiljnim fudbalom
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, guillermo, Serha, Uknaac, Zglavkar i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []