Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Denis Huseinbašić
Meni je najtuznije da je on cekao njemacku,e moj sinovac,ni za nas nivo nisi 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Sindikat12
- Kontakt:
On i Anel ”smrt” za svakog selektora
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nije ni prvi ni zadnji, Burnic je isto cekao Njemacku, Pejcinovic isto nesto ceka Njemacku, Denis cekao Njemacku, Hamulic cekao Nizozemsku itd..
Jedino Kolasinac je odma koliko se ja sjecam htio igrati za nas, a on je sigurno mogao biti glavni ljevi bek godinama kod njih jer zadnjih 15-20 godina skroz su tanki na ljevom beku a Seo igrao u Arsenalu, Marsielle, Atalanta itd.
Ja koliko znam samo onaj srbin Pavlovic je cekao i na kraju i zaigrao za Njemacku, inace ima dosta balkanaca sto su nesto cekali a nisu ni blizu bili
Pavlovića Piksi nije htio zvat, kao stepenicu po stepenicu...Edincapitano je napisao/la: ↑18 apr 2026, 20:08Nije ni prvi ni zadnji, Burnic je isto cekao Njemacku, Pejcinovic isto nesto ceka Njemacku, Denis cekao Njemacku, Hamulic cekao Nizozemsku itd..
Jedino Kolasinac je odma koliko se ja sjecam htio igrati za nas, a on je sigurno mogao biti glavni ljevi bek godinama kod njih jer zadnjih 15-20 godina skroz su tanki na ljevom beku a Seo igrao u Arsenalu, Marsielle, Atalanta itd.
Ja koliko znam samo onaj srbin Pavlovic je cekao i na kraju i zaigrao za Njemacku, inace ima dosta balkanaca sto su nesto cekali a nisu ni blizu bili![]()
Epitom jugosaurusa.Iceplayer je napisao/la: ↑18 apr 2026, 20:14Pavlovića Piksi nije htio zvat, kao stepenicu po stepenicu...Edincapitano je napisao/la: ↑18 apr 2026, 20:08Nije ni prvi ni zadnji, Burnic je isto cekao Njemacku, Pejcinovic isto nesto ceka Njemacku, Denis cekao Njemacku, Hamulic cekao Nizozemsku itd..
Ja koliko znam samo onaj srbin Pavlovic je cekao i na kraju i zaigrao za Njemacku, inace ima dosta balkanaca sto su nesto cekali a nisu ni blizu bili![]()
Svim tim debilima sto su karijere pozavrsavali pocetkom 90tih treba zabranit bavljenje ozbiljnim fudbalom
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, guillermo, Serha, Uknaac, Zglavkar i 57 gostiju.