Nidal Čelik
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- katalinski
- Kontakt:
Re: Nidal Čelik
Po meni je sistem i taktika iznad kvaliteta
Ima Čelik potencijala ali igra na poziciji štopera, Muharemović i Katić trenutno su prvi pik. Način i stil igre, dominantna noga igra glavom ,ono što trener traẓ̌i tj taktika ,opet su faktori koji utiču na izbor igrača.
Ja sam uvijek za igrača iz lošijeg kluba ili lige , čak i ako nema minutaẓ̌u ali ako ima kvalitet da moẓ̌e obaviti zadatak na svojoj poziciji, da on igra , a ne da se Džeko vraca na štopera, Šunjić na beka.
Dobro Memić i Dedić su igrali sad i lijevo i desno i ofanzivno i defanzivno, ali to je izravno uticalo svaki put na taktiku.
Barbarez se u svoje vrijeme vratio na štopera pa je bio izvrstan ...
Ali opet Čelik je mislim sigurno među 26
Ima Čelik potencijala ali igra na poziciji štopera, Muharemović i Katić trenutno su prvi pik. Način i stil igre, dominantna noga igra glavom ,ono što trener traẓ̌i tj taktika ,opet su faktori koji utiču na izbor igrača.
Ja sam uvijek za igrača iz lošijeg kluba ili lige , čak i ako nema minutaẓ̌u ali ako ima kvalitet da moẓ̌e obaviti zadatak na svojoj poziciji, da on igra , a ne da se Džeko vraca na štopera, Šunjić na beka.
Dobro Memić i Dedić su igrali sad i lijevo i desno i ofanzivno i defanzivno, ali to je izravno uticalo svaki put na taktiku.
Barbarez se u svoje vrijeme vratio na štopera pa je bio izvrstan ...
Ali opet Čelik je mislim sigurno među 26
Ajvatar
Pitar6785 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 07:25Soli je napisao/la: ↑18 apr 2026, 01:15Rezultat vaših premijerligaških zvijezda su 4 primljena komada od Luksemburga.
Napravite svoju reprezentaciju.
I Memić je naše dijete, pa momak uredno igra, zasluženo. Da je kojim slučajem završio u Želji ili Sarajevu uništili bi ga fudbalski i mentalno.
Zadnja utakmica koju sam gledao je ova kup Zrinjski-Sa i nikad više. Samo sudaranje i valjanje, ja ne znam kako vi ono gledate.
Edit:
Evo prijedlog Alajbegovic i Bajraktarevic nek se vrate u maticne zemlje a vi nam dajte dva krila iz vasih tzv akademija. Moze tako ?
Nikad nijedan igrac iz dijaspore (ovi sad koji Su tamo rodjeni i koje je moro misimovic spaha barbarez MOLIT mozda i garantivat mjesto) nece imat emociju i zelju vecu od igraca tipa dzeko celik bolic baljic memic NIKAD, guranje dijasporaca koji Su tu negdje ko domaci igrac je glupost.
Zamisli ovo napisati nakon utakmice BIH vs Italija.
Muharemovic se bukvalno baco glavom na krampon.
Upravo. Nikad za zivota mi klub iz mog grada nece biti ispred reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To stoji druze da postoje profi navijaci repke I takvi su uglavnom dijaspora. To su vecinom ljudi ili djeca ljudi Koji su protjerani sa svojih vjekovnih ognjista I njihov Klub iz rodnog grada danas nosi predznak srpski. Recimo u skandinaviji imas 30-40 hiljada banjalucana( muslimana I katolika). Ljudi Koji su ranih 90tih imali 16-25 godina su bili vatreni navijaci Borca. Svetosavska okupacija ih je genocidom, etnickim ciscenjem protjerala iz rodnog grada u kojem su zivjeli vjekovima, otevsi im bukvalno sve ukljucujuci I lokalni klub. Nije valjda da ocekujes od tih ljudi I njihovih potomaka da se poistovjecuju sa danasnjim borcem Koji je simbol tog pogroma I etnickog ciscenja. Takvi ljudi fanaticnim navijanjem za repku pokazuju svoj prkos jer im nista drugo nije ostalo.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:23U ovoj formulaciji leži sva propast bh fudbala.Diadora je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:17Jel ovo fakat fanovi BH klubova tvrde da je BH Liga jaca od drite? Ljudi vi niste svjesni koliko su trece lige Liga petice jace od nase lige.
Drita je profesionalna liga a BiH Liga je amaterska. Zrinjski Borac I Sarajevo bi mozda mogli izboriti opstanak u istoj ovo ostalo bi bilo zakovano za dno I matematicki ispalo vec na polusezoni.
Catovic igra u driti vec godinu I po dana a ima 19 godina.
Nasa Liga je nivo regionalliga Nord/nordost dakle 4 rang.
Sto se tice spanske trece lige, pa pola tima barce, real sociedada I athletic Bilbao je do jucer igralo u toj ligi. Svake godine prebacuju igrace iz svojih u23 timova u prvi tim. Real sociedad u23 tim ove godine igra u Segundi.
Postoje profesionalni navijači reprezentacije koji uopšte ne navijaju za neki domaći klub. To nigdje ne postoji osim kod nas. Doduše, pretpostavljam da su im očevi prije rata po selima navijali za partizan i cz, a to sad nije više oportuno.
Neko me na prethodnoj stranici takođe prozvao u fazonu bitniji ti je klub od reprezentacije. Naravno da mi je bitniji klub. Svakom Englezu je bitniji njegov klub od reprezentacije, svakom Talijanu takođe. Špancu? Dakako. To je normalna fudbalska kultura. Reprezentacija dođe kao neki šlag na fudbalsku tortu, kao neki karnevalski odušak.
To sto je tebi bitniji klub je sasvim ok. I ja Sam navijac kluba ali puno vise Sam navijac repke. Zasto? Zato sto je ova repka simbol opstanka jedne zemlje I naroda I svaki njen uspjeh pa I onaj minimalni je prst u oko nasim neprijateljima.
Ono sto meni ide na zivce a vjerujem I vecini drugih je kad vi vatreni navijaci BH klubova gurate svoje amatere od 25 26 godina u repku a Sami znate da ne mogu pomoci Ali vi bi ih gurali I dalje cak I po cijenu neuspjeha samo Eto da bi vas klub kratkorocno profitirao dizuci mu cijenu. Kad zeljovci krenu palamuditi o sosicu, mufticu, vi o nekim svojim to toliko smjesno I pateticno zvuci nama koji poblize pratimo repku I znamo za hrpu nasih igraca po ovim osrednjim evropskim ligama koje su za 2 klase jace od BiH lige.
Druze imas u evropi nekoliko liga koje se oficijalno vode Kao amaterske a jace su od nase lige tipa island,Malta, luksemburg.
Igraci iz nase lige su takticki nepismeni, fizicki inferiorni, mentalni patuljci I jedini Koji uspiju nesto vani su momci koji razgule iz BiH prije 20te.
Slazem se mnogo toga, ali island, malta, luxemburg nisu jace lige nase
U repki Luxemburga igrali Mustafic, Selimovic, a bili klupa u Zelji i kod pitara, a kod nas tesko da moze i na klupi biti igrac iz nase lige
Imaju uredjeniji sistem, ulazu i sve to stoji, ali mi smo puno talentovaniji i bolji u fudbalu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 18 apr 2026, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
De drug poklopi se i nemoj nikad vise izaciDiadora je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:05To stoji druze da postoje profi navijaci repke I takvi su uglavnom dijaspora. To su vecinom ljudi ili djeca ljudi Koji su protjerani sa svojih vjekovnih ognjista I njihov Klub iz rodnog grada danas nosi predznak srpski. Recimo u skandinaviji imas 30-40 hiljada banjalucana( muslimana I katolika). Ljudi Koji su ranih 90tih imali 16-25 godina su bili vatreni navijaci Borca. Svetosavska okupacija ih je genocidom, etnickim ciscenjem protjerala iz rodnog grada u kojem su zivjeli vjekovima, otevsi im bukvalno sve ukljucujuci I lokalni klub. Nije valjda da ocekujes od tih ljudi I njihovih potomaka da se poistovjecuju sa danasnjim borcem Koji je simbol tog pogroma I etnickog ciscenja. Takvi ljudi fanaticnim navijanjem za repku pokazuju svoj prkos jer im nista drugo nije ostalo.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:23U ovoj formulaciji leži sva propast bh fudbala.Diadora je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:17Jel ovo fakat fanovi BH klubova tvrde da je BH Liga jaca od drite? Ljudi vi niste svjesni koliko su trece lige Liga petice jace od nase lige.
Drita je profesionalna liga a BiH Liga je amaterska. Zrinjski Borac I Sarajevo bi mozda mogli izboriti opstanak u istoj ovo ostalo bi bilo zakovano za dno I matematicki ispalo vec na polusezoni.
Catovic igra u driti vec godinu I po dana a ima 19 godina.
Nasa Liga je nivo regionalliga Nord/nordost dakle 4 rang.
Sto se tice spanske trece lige, pa pola tima barce, real sociedada I athletic Bilbao je do jucer igralo u toj ligi. Svake godine prebacuju igrace iz svojih u23 timova u prvi tim. Real sociedad u23 tim ove godine igra u Segundi.
Postoje profesionalni navijači reprezentacije koji uopšte ne navijaju za neki domaći klub. To nigdje ne postoji osim kod nas. Doduše, pretpostavljam da su im očevi prije rata po selima navijali za partizan i cz, a to sad nije više oportuno.
Neko me na prethodnoj stranici takođe prozvao u fazonu bitniji ti je klub od reprezentacije. Naravno da mi je bitniji klub. Svakom Englezu je bitniji njegov klub od reprezentacije, svakom Talijanu takođe. Špancu? Dakako. To je normalna fudbalska kultura. Reprezentacija dođe kao neki šlag na fudbalsku tortu, kao neki karnevalski odušak.
To sto je tebi bitniji klub je sasvim ok. I ja Sam navijac kluba ali puno vise Sam navijac repke. Zasto? Zato sto je ova repka simbol opstanka jedne zemlje I naroda I svaki njen uspjeh pa I onaj minimalni je prst u oko nasim neprijateljima.
Ono sto meni ide na zivce a vjerujem I vecini drugih je kad vi vatreni navijaci BH klubova gurate svoje amatere od 25 26 godina u repku a Sami znate da ne mogu pomoci Ali vi bi ih gurali I dalje cak I po cijenu neuspjeha samo Eto da bi vas klub kratkorocno profitirao dizuci mu cijenu. Kad zeljovci krenu palamuditi o sosicu, mufticu, vi o nekim svojim to toliko smjesno I pateticno zvuci nama koji poblize pratimo repku I znamo za hrpu nasih igraca po ovim osrednjim evropskim ligama koje su za 2 klase jace od BiH lige.
Druze imas u evropi nekoliko liga koje se oficijalno vode Kao amaterske a jace su od nase lige tipa island,Malta, luksemburg.
Igraci iz nase lige su takticki nepismeni, fizicki inferiorni, mentalni patuljci I jedini Koji uspiju nesto vani su momci koji razgule iz BiH prije 20te.
Mnogo smo talentovaniji. Pa i od Engleza smo talentovaniji, kakve uslove, struku i trenere iz čitavog svijeta imaju tamo i opet ništa posebno ne mogu napraviti na nacionalnom nivou...NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:49Slazem se mnogo toga, ali island, malta, luxemburg nisu jace lige nase
U repki Luxemburga igrali Mustafic, Selimovic, a bili klupa u Zelji i kod pitara, a kod nas tesko da moze i na klupi biti igrac iz nase lige
Imaju uredjeniji sistem, ulazu i sve to stoji, ali mi smo puno talentovaniji i bolji u fudbalu
Ovo uopce nije potrebno komentirati.DonRamiz je napisao/la: ↑18 apr 2026, 08:43Pitar6785 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 07:25Soli je napisao/la: ↑18 apr 2026, 01:15Rezultat vaših premijerligaških zvijezda su 4 primljena komada od Luksemburga.
Napravite svoju reprezentaciju.
I Memić je naše dijete, pa momak uredno igra, zasluženo. Da je kojim slučajem završio u Želji ili Sarajevu uništili bi ga fudbalski i mentalno.
Zadnja utakmica koju sam gledao je ova kup Zrinjski-Sa i nikad više. Samo sudaranje i valjanje, ja ne znam kako vi ono gledate.
Edit:
Evo prijedlog Alajbegovic i Bajraktarevic nek se vrate u maticne zemlje a vi nam dajte dva krila iz vasih tzv akademija. Moze tako ?
Nikad nijedan igrac iz dijaspore (ovi sad koji Su tamo rodjeni i koje je moro misimovic spaha barbarez MOLIT mozda i garantivat mjesto) nece imat emociju i zelju vecu od igraca tipa dzeko celik bolic baljic memic NIKAD, guranje dijasporaca koji Su tu negdje ko domaci igrac je glupost.
![]()
![]()
Zamisli ovo napisati nakon utakmice BIH vs Italija.
Muharemovic se bukvalno baco glavom na krampon.
Pošto je diadora objasnio mnoge stvari za one koji žele da shvate ja bih samo da ti razbijem i taj mit.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:23
U ovoj formulaciji leži sva propast bh fudbala.
Bio sam dio Fkr godinama, otac mi je navijao za Želju prije rata. Bio sam na svim zadnjim utakmicama Veleža u Europi, Željo Koper bio na jugu, Sarajevo Craiova i Torpedo na istoku. Bio sam na kupu u Zenici Čelik Sarajevo, ligaškim utakmicama Želje, Sarajeva, Veleža ne znam više koliko puta. Sjedim sa simpatizerima i nekadašnjim TM, HZ, RA, RZ svakodnevno. Pratim Prvu ligu federacije, i kad god sam na putu i zatekne me kantonalna liga negdje stanem i pogledam.
I doći ću kad god treba podržati naše klubove u Europi. Ali nemam više snage i mentalnog zdravlja da gledam premijer ligu, odbijam da gledam Posušje, Rudar i Radnik. Zato što ljudi iz tih gradova navijaju za klubove iz susjednih zemalja. Zašto ja moram gledati njihove ? Nemam više snage da gledam utakmicu i čekam koja će sada sudijska tzv greška da se desi. Šta sam puta gladan gledao utakmicu zato što niko na stadionu ne prodaje mrtvi sendvič. Neću nikad zaboraviti onu čašu vode od 3-4 marke što sam kupio protiv Craiove napolju 30 stepeni, temperatura vode 35, eto kaže ne radi nam frižider. Evo ti druže deset maraka za čašu vode samo ga upali. Zašto klubovi tretiraju vlastite navijače kao stoku ?
Reprezentacija BiH je stavila Bosnu na sportsku kartu svijeta izbacivanjem Italije. Svi sportski mediji na kugli zemaljskoj su pričali o tome. Sarajevo treba najmanje da ponovi uspjeh Bodo Glimta od ove godine da bi svijet čuo za Bosnu zbog FK Sarajeva. Da li je to moguće, evo ti mi odgovori ?
Kako si uspio dovesti u istu ravan navijanje za klubove iz Liga petice i klubove iz premijer lige. U kojem je svijetu isto navijati Manchester City i Želju ? Koji klub može biti veći od reprezentacije onaj koji osvaja ligu prvaka ili onaj koji ne može da igra grupnu fazu konferencije ?
Vi ste moj narod, ne mogu da mrzim svoj narod. Budite molim vas iskreni prema sebi i prema drugima.
Ne može dva miliona navijača reprezentacije BiH biti u službi tri hiljade ljudi koliko je došlo da gleda Sarajevo Zrinjski neki dan. Nije to realno.
Talenat je samo 10 posto uspjeha. Ako je i toliko? Kvalitetan trener, kvalitetna selekcija u mladjim kategorijama, dobri uvjeti rada, ispravna prehrana, fizika ... Premjer liga nije stvorila niti jednog trenera koji nesto znaci u regiji a ne u Evropi od svog nastanka. Slicna stvar je i sa igracima. Izuzetci kao Dzeko postoje u svim drzavama na svijetu. Nisam siguran da postoji ijedna liga u Evropi koja je znacajno losija od BiH lige. Doslovno mislim ijedna.NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:49Slazem se mnogo toga, ali island, malta, luxemburg nisu jace lige nase
Upravo. Eto pise se o Jakirovicu kao nasem treneru, a i on je licence zavrsio u HNS-u. Nas hajmo reci najbolji produkt je Dudic, mada je i on daleko i od ovih najboljih balkanskih klubova.dubrovnik je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:20Talenat je samo 10 posto uspjeha. Ako je i toliko? Kvalitetan trener, kvalitetna selekcija u mladjim kategorijama, dobri uvjeti rada, ispravna prehrana, fizika ... Premjer liga nije stvorila niti jednog trenera koji nesto znaci u regiji a ne u Evropi od svog nastanka. Slicna stvar je i sa igracima. Izuzetci kao Dzeko postoje u svim drzavama na svijetu. Nisam siguran da postoji ijedna liga u Evropi koja je znacajno losija od BiH lige. Doslovno mislim ijedna.NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:49Slazem se mnogo toga, ali island, malta, luxemburg nisu jace lige nase
Ja iskreno ne smijem ni zamislit kako kod nas dijele trenerske licence i na sta se to svodi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja ga to isto molim već mjesecima, ali frajer ne odustaje. Piše dok svi spavaju, ne zna č i ć razlikovati...Risonja99 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:50De drug poklopi se i nemoj nikad vise izaciDiadora je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:05To stoji druze da postoje profi navijaci repke I takvi su uglavnom dijaspora. To su vecinom ljudi ili djeca ljudi Koji su protjerani sa svojih vjekovnih ognjista I njihov Klub iz rodnog grada danas nosi predznak srpski. Recimo u skandinaviji imas 30-40 hiljada banjalucana( muslimana I katolika). Ljudi Koji su ranih 90tih imali 16-25 godina su bili vatreni navijaci Borca. Svetosavska okupacija ih je genocidom, etnickim ciscenjem protjerala iz rodnog grada u kojem su zivjeli vjekovima, otevsi im bukvalno sve ukljucujuci I lokalni klub. Nije valjda da ocekujes od tih ljudi I njihovih potomaka da se poistovjecuju sa danasnjim borcem Koji je simbol tog pogroma I etnickog ciscenja. Takvi ljudi fanaticnim navijanjem za repku pokazuju svoj prkos jer im nista drugo nije ostalo.PeppermintSA je napisao/la: ↑17 apr 2026, 23:23
U ovoj formulaciji leži sva propast bh fudbala.
Glory Glory Man United
-
Ajdin6697oh
- Kontakt:
Nemas ti pojma druze BiH liga je trenutno 20 puta jaca nego prije 6 7 godina trecu godinu zaredom se igra evropa klubovi prave milionske transfere imamo veliki broj talenata liga nista nije gora od Srpske lige koja je mislim u top 20 a to za trenere pa koja liga u regionu daje svjetske trenere?dubrovnik je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:20Talenat je samo 10 posto uspjeha. Ako je i toliko? Kvalitetan trener, kvalitetna selekcija u mladjim kategorijama, dobri uvjeti rada, ispravna prehrana, fizika ... Premjer liga nije stvorila niti jednog trenera koji nesto znaci u regiji a ne u Evropi od svog nastanka. Slicna stvar je i sa igracima. Izuzetci kao Dzeko postoje u svim drzavama na svijetu. Nisam siguran da postoji ijedna liga u Evropi koja je znacajno losija od BiH lige. Doslovno mislim ijedna.NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:49Slazem se mnogo toga, ali island, malta, luxemburg nisu jace lige nase
Milionske u cemu? Starim ili novim dinarima? Nema cudo je liga. Tresu se gace Evropskim velikanima kad gostuju na novim stadionima pred mocnim ekipama.Ajdin6697oh je napisao/la: ↑19 apr 2026, 11:57Nemas ti pojma druze BiH liga je trenutno 20 puta jaca nego prije 6 7 godina trecu godinu zaredom se igra evropa klubovi prave milionske transfere imamo veliki broj talenata liga nista nije gora od Srpske lige koja je mislim u top 20 a to za trenere pa koja liga u regionu daje svjetske trenere?dubrovnik je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:20Talenat je samo 10 posto uspjeha. Ako je i toliko? Kvalitetan trener, kvalitetna selekcija u mladjim kategorijama, dobri uvjeti rada, ispravna prehrana, fizika ... Premjer liga nije stvorila niti jednog trenera koji nesto znaci u regiji a ne u Evropi od svog nastanka. Slicna stvar je i sa igracima. Izuzetci kao Dzeko postoje u svim drzavama na svijetu. Nisam siguran da postoji ijedna liga u Evropi koja je znacajno losija od BiH lige. Doslovno mislim ijedna.NoDi80 je napisao/la: ↑18 apr 2026, 10:49
Slazem se mnogo toga, ali island, malta, luxemburg nisu jace lige nase
E jadna majko, jadnih svatova.
Hajd se ba povuci opet , forum je bio bolje mjesto dok te nije bilo ovih zadnjih nekoliko godina. Samo još fali da se i onaj AjaH vrati. Djubrovnik, idi i masturbiraj na Prosinečkog , kao i do sad.dubrovnik je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:12Milionske u cemu? Starim ili novim dinarima? Nema cudo je liga. Tresu se gace Evropskim velikanima kad gostuju na novim stadionima pred mocnim ekipama.Ajdin6697oh je napisao/la: ↑19 apr 2026, 11:57Nemas ti pojma druze BiH liga je trenutno 20 puta jaca nego prije 6 7 godina trecu godinu zaredom se igra evropa klubovi prave milionske transfere imamo veliki broj talenata liga nista nije gora od Srpske lige koja je mislim u top 20 a to za trenere pa koja liga u regionu daje svjetske trenere?dubrovnik je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:20
Talenat je samo 10 posto uspjeha. Ako je i toliko? Kvalitetan trener, kvalitetna selekcija u mladjim kategorijama, dobri uvjeti rada, ispravna prehrana, fizika ... Premjer liga nije stvorila niti jednog trenera koji nesto znaci u regiji a ne u Evropi od svog nastanka. Slicna stvar je i sa igracima. Izuzetci kao Dzeko postoje u svim drzavama na svijetu. Nisam siguran da postoji ijedna liga u Evropi koja je znacajno losija od BiH lige. Doslovno mislim ijedna.
Glory Glory Man United
je li se ovdje vodi rasprava da li je 12. liga evrope bolja od one koja je 38.?
Samo treba zvati fajtere sa Mejtasa i Bjelava, manite se dijaspore. Nemaju ono ono na u sebi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Druze dzabe se trudis da objasnis, navijaci bh klubova su zaslijepljeni malonogometnim potezima virtouza iz svojih klubova Koji nemaju kondicije za 30 minuta ozbiljnog fudbala.dubrovnik je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:12Milionske u cemu? Starim ili novim dinarima? Nema cudo je liga. Tresu se gace Evropskim velikanima kad gostuju na novim stadionima pred mocnim ekipama.Ajdin6697oh je napisao/la: ↑19 apr 2026, 11:57Nemas ti pojma druze BiH liga je trenutno 20 puta jaca nego prije 6 7 godina trecu godinu zaredom se igra evropa klubovi prave milionske transfere imamo veliki broj talenata liga nista nije gora od Srpske lige koja je mislim u top 20 a to za trenere pa koja liga u regionu daje svjetske trenere?dubrovnik je napisao/la: ↑18 apr 2026, 16:20
Talenat je samo 10 posto uspjeha. Ako je i toliko? Kvalitetan trener, kvalitetna selekcija u mladjim kategorijama, dobri uvjeti rada, ispravna prehrana, fizika ... Premjer liga nije stvorila niti jednog trenera koji nesto znaci u regiji a ne u Evropi od svog nastanka. Slicna stvar je i sa igracima. Izuzetci kao Dzeko postoje u svim drzavama na svijetu. Nisam siguran da postoji ijedna liga u Evropi koja je znacajno losija od BiH lige. Doslovno mislim ijedna.
Sta reci za ligu ciji klubovi 2 godine zaredom primaju 4-5 komada od amatera iz andore. Znaci momci Koji rade cijeli dan, dodzu s posla onako rekreativno da igraju fudbal I bez problema pobjede top ekipe u bh ligi.
Da se razumijemo Hnl I srpska liga su jace za dinamo I crvenu zvjezdu ostatak je isti ku..c kao I bh liga. Rezultati u evropi zadnjih par godina to jasno pokazuju.
Svako iz Bh lige ko je uspio ista u fudbalu je razgulio prije 20te npr hajradinovic,hadziahmetovic,basic, celik itd.
Ajde bjezi ba druze uzeo si samo negativan primjer a neces da kazes kako evo trecu godinu imam predstavnika u grupnoj/ligaskoj fazi i kako u zadnje dvije godine nasi timovi prolaz u top 24. Daleko da je ovo neka top liga ali nije sigurno ni onakva kakvu je ti pokusavas predstaviti.Diadora je napisao/la: ↑19 apr 2026, 17:28Druze dzabe se trudis da objasnis, navijaci bh klubova su zaslijepljeni malonogometnim potezima virtouza iz svojih klubova Koji nemaju kondicije za 30 minuta ozbiljnog fudbala.dubrovnik je napisao/la: ↑19 apr 2026, 12:12Milionske u cemu? Starim ili novim dinarima? Nema cudo je liga. Tresu se gace Evropskim velikanima kad gostuju na novim stadionima pred mocnim ekipama.Ajdin6697oh je napisao/la: ↑19 apr 2026, 11:57
Nemas ti pojma druze BiH liga je trenutno 20 puta jaca nego prije 6 7 godina trecu godinu zaredom se igra evropa klubovi prave milionske transfere imamo veliki broj talenata liga nista nije gora od Srpske lige koja je mislim u top 20 a to za trenere pa koja liga u regionu daje svjetske trenere?
Sta reci za ligu ciji klubovi 2 godine zaredom primaju 4-5 komada od amatera iz andore. Znaci momci Koji rade cijeli dan, dodzu s posla onako rekreativno da igraju fudbal I bez problema pobjede top ekipe u bh ligi.
Da se razumijemo Hnl I srpska liga su jace za dinamo I crvenu zvjezdu ostatak je isti ku..c kao I bh liga. Rezultati u evropi zadnjih par godina to jasno pokazuju.
Svako iz Bh lige ko je uspio ista u fudbalu je razgulio prije 20te npr hajradinovic,hadziahmetovic,basic, celik itd.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Evo ti drzave koje u EL nikad nisu imale predstavnika u skupinama.Andora, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, San Marino, Malta, Island, Farski Otoci, Sjeverna Irska, Vels, Gruzija, Armenija, Estonija, Gibraltar, Kosovo. Sto se konferencijske lige tice i Farski Otoci su imali predstavnika u skupinama. Birano drustvo, birane lige.James1987 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 17:44Ajde bjezi ba druze uzeo si samo negativan primjer a neces da kazes kako evo trecu godinu imam predstavnika u grupnoj/ligaskoj fazi i kako u zadnje dvije godine nasi timovi prolaz u top 24. Daleko da je ovo neka top liga ali nije sigurno ni onakva kakvu je ti pokusavas predstaviti.Diadora je napisao/la: ↑19 apr 2026, 17:28Druze dzabe se trudis da objasnis, navijaci bh klubova su zaslijepljeni malonogometnim potezima virtouza iz svojih klubova Koji nemaju kondicije za 30 minuta ozbiljnog fudbala.
Ako si ti sa ovim zadovoljan svaka cast.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.