LeCoq je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:54
Edincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:33
Momak igrao 11 utakmica u Evropi i 15 utakmica u ligi? Naravno nekad starter, nekad ne.
Nemoj zaboraviti da momak ima 18 godina i sigurno je bolji od svakog naseg veznog igraca sto se tice igra s loptom. Mi nemamo igraca koji zna napraviti dva pasa, nekad Benjo zna promjeniti stranu ali inace slabo skroz. Sunjic je pravi krkan, zna klizati i trcati ali veze nema s loptom. Basic zna malo povuci ali grijesi cesto, vidio si protiv zabara.
Kenan mora biti pozvan u ligi nacija i ciklus za EP. Vidjecete da ce momak za 2-3 godine otici negdje u Belgiju/Austriju/Holandiju za 5-6 miljona eura i onda ce biti glavni kod nas na sredini
Nije pitanje da li treba biti pozvan na za LN. Pozivani su i slabiji od njega, pa će i on će biti pozvan barem jednu utakmicu.
U pitanju su očekivanja. Busuladžić u ovom trenutku ne djeluje kao igrač koji će donijeti napredak reprezentaciji, a predstavlja se kao neko veliko pojačanje.
Najveći problem je što na vidiku nema igrača koji bi mogao donijeti kvalitet na poziciji CM.
Na def. veznom se možemo nadati da će Ćatović ostvariti što se očekuje, naravno ako uopšte zaigra za nas. Dakle to je na dugom štapu.
Mislim da Kenan i Catovic bi sigurno bili medju prvi za nas vezni red. Kenan je clan boljeg kluba nego Basic, a Catovic je njemacka skola.
Na SP necu da ide ni Kenan ni Catovic jer treba da idu momci koji su rijesili skroz tezak baraz, zato bi i Mujakica prije pozvao nego Anela, ali LN kad krene, nema tu Basic naprimjer nista traziti, onda treba Kenan, Catovic da su tu i da vidimo jel mogu ili ne igrati za repku trenutno. Anel da ode u Real Madrid, nikad nebi ga zvao vise. Momak i otac su ciste budale/seljaci i nema od njih nista dobro.
I ako mislim da bi makar Catovic mogao biti nesto kao sto je Besic bio 2014, ali opet, treba da idu momci kao Sunjic, Basic, Tahirovic, Gigovic itd jer su dali sve u barazu i otisli na SP.
Esmir - Kenan - Catovic - Kerim
Demirovic - Pejcinovic
Kako bi ovo fino bilo vidjeti kad krene LN...