Amar Memić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Amar Memić
E jesi seljačina Fatiću, pa nisi svjestan koliko sebe pišaš svakim novim upisom.
Nek si ti kolega iz new yorka, pa imas pravo pricati o nekome gradu(ni tad nebi imo al haj eto).
Pa vrlo jednostavnoNerminFatic je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:35U ovo blato me neces uvuci, ali sam duzan par pojasnjenja.DeeWa je napisao/la: ↑24 apr 2026, 13:57Ja ne znam kako se Belmin predstavlja niti me zanima. Ali mi je fascinantno da ne znaš podatak da u BiH, a posebno na Balkanu ima više ljudi koji se bave novinarstvom, a završili su neku lijevu srednju školu nego što ima pravih novinara.NerminFatic je napisao/la: ↑24 apr 2026, 10:02
Sve ok, ali zasto se lazno predstavljati? Pa ljudi zavrse novinarstvo, idu u skolu cetiri godine a on sa srednjom skolom okolo se predstavlja kao novinar jer eto dobar je s nekim reprezentativcima i ode na kafgfu s njima ponekad. Gdje to ima?![]()
Prave novinare možda možeš pronaći na državnim televizijama, a po privatnim televizijama su ti većinom osobe koje nemaju doticaj sa tim fakultetom.
1. Dabome da mi je poznato da ima primjera dobrih novinara koji to nisu studirali, ali to su ljudi obrazovaniji, i s diplomom neke druge studijske grupe pa im se nije bilo tesko snaci u novinarstvu. Lik B. jeste studirao godinu-dvije, ali nema nikakve diplome! Nije islo, okanio se i zavrsio na CNC masini u Osterreich. To sam kaze, ali ti ne vladas informacijama. Zasto se lazno predstavlja?
2. Lik B. jeste pozitivan, siri pricu o reprezentaciji, lijepo je to, ali takvih ima puno, znam ih licno. Ponavljam,zasto se predstavlja kao novinar?
3. Ima i gorih primjera u bh. novinarstvu (pogledati pod Vugdalic. Taj njegov intervju s Van Nistelrooj je bolan), ali zasto se svrstavati u novinare a raditi na CNC masini?
4. Lik B. se treba edukovati pa istupati u medijima. Pogledajte samo kako prica i sta prica. Jadno. Doduse, on je iz Baljvina kod Mrkonjic Grada, ako sam dobro zapamtio, i tamo su medvjedi domace zivotinje. Gore nema filozofije ni knjige, shvatam, ali moze pokusati u Osterreich.
5.I nemas potrebe replicirati. Necu procitati ukoliko nesto napises. Danas igra Arsenal.
Vratimo se Memicu: bilo bi dobro i u Mainz preci, samo da je liga petice.![]()
Koga boli qrac
naprijed rejal
Starter.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Asistencija
Ovo mu je osma asistencija u ligi, tu je u vrhu najboljih asistenata. Golemo s obzirom da su ga saltali na 4 razlicite pozicije tomom sezone.
Ovo mu je osma asistencija u ligi, tu je u vrhu najboljih asistenata. Golemo s obzirom da su ga saltali na 4 razlicite pozicije tomom sezone.
Samo gazi momčino, poslije Mundijala ako Bog da transfer karijere. Zaslužio si kao niko. 
+1
Ili eventualno Freiburg, Hoffenheim. Uglavnom klub koji igra i Ligu Europe ili Konferencijsku ligu
To bi bila prava stepenica dalje
A malo ti da staneš pred ogledalo. Ne bi ti stetilo. Zavist gadna bolest.NerminFatic je napisao/la: ↑25 apr 2026, 09:35U ovo blato me neces uvuci, ali sam duzan par pojasnjenja.DeeWa je napisao/la: ↑24 apr 2026, 13:57Ja ne znam kako se Belmin predstavlja niti me zanima. Ali mi je fascinantno da ne znaš podatak da u BiH, a posebno na Balkanu ima više ljudi koji se bave novinarstvom, a završili su neku lijevu srednju školu nego što ima pravih novinara.NerminFatic je napisao/la: ↑24 apr 2026, 10:02
Sve ok, ali zasto se lazno predstavljati? Pa ljudi zavrse novinarstvo, idu u skolu cetiri godine a on sa srednjom skolom okolo se predstavlja kao novinar jer eto dobar je s nekim reprezentativcima i ode na kafgfu s njima ponekad. Gdje to ima?![]()
Prave novinare možda možeš pronaći na državnim televizijama, a po privatnim televizijama su ti većinom osobe koje nemaju doticaj sa tim fakultetom.
1. Dabome da mi je poznato da ima primjera dobrih novinara koji to nisu studirali, ali to su ljudi obrazovaniji, i s diplomom neke druge studijske grupe pa im se nije bilo tesko snaci u novinarstvu. Lik B. jeste studirao godinu-dvije, ali nema nikakve diplome! Nije islo, okanio se i zavrsio na CNC masini u Osterreich. To sam kaze, ali ti ne vladas informacijama. Zasto se lazno predstavlja?
2. Lik B. jeste pozitivan, siri pricu o reprezentaciji, lijepo je to, ali takvih ima puno, znam ih licno. Ponavljam,zasto se predstavlja kao novinar?
3. Ima i gorih primjera u bh. novinarstvu (pogledati pod Vugdalic. Taj njegov intervju s Van Nistelrooj je bolan), ali zasto se svrstavati u novinare a raditi na CNC masini?
4. Lik B. se treba edukovati pa istupati u medijima. Pogledajte samo kako prica i sta prica. Jadno. Doduse, on je iz Baljvina kod Mrkonjic Grada, ako sam dobro zapamtio, i tamo su medvjedi domace zivotinje. Gore nema filozofije ni knjige, shvatam, ali moze pokusati u Osterreich.
5.I nemas potrebe replicirati. Necu procitati ukoliko nesto napises. Danas igra Arsenal.
Vratimo se Memicu: bilo bi dobro i u Mainz preci, samo da je liga petice.![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Edincapitano, General505, Shevko i 67 gostiju.