Amar Memić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

izdzezveubrazil
Kontakt:

Re: Amar Memić

Post Postao/la izdzezveubrazil » 25 apr 2026, 09:39

E jesi seljačina Fatiću, pa nisi svjestan koliko sebe pišaš svakim novim upisom.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 25 apr 2026, 09:40

Nek si ti kolega iz new yorka, pa imas pravo pricati o nekome gradu(ni tad nebi imo al haj eto).

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 apr 2026, 13:58

NerminFatic je napisao/la:
25 apr 2026, 09:35
DeeWa je napisao/la:
24 apr 2026, 13:57
24 apr 2026, 10:02

Sve ok, ali zasto se lazno predstavljati? Pa ljudi zavrse novinarstvo, idu u skolu cetiri godine a on sa srednjom skolom okolo se predstavlja kao novinar jer eto dobar je s nekim reprezentativcima i ode na kafgfu s njima ponekad. Gdje to ima? :?
Ja ne znam kako se Belmin predstavlja niti me zanima. Ali mi je fascinantno da ne znaš podatak da u BiH, a posebno na Balkanu ima više ljudi koji se bave novinarstvom, a završili su neku lijevu srednju školu nego što ima pravih novinara.
Prave novinare možda možeš pronaći na državnim televizijama, a po privatnim televizijama su ti većinom osobe koje nemaju doticaj sa tim fakultetom.
U ovo blato me neces uvuci, ali sam duzan par pojasnjenja.
1. Dabome da mi je poznato da ima primjera dobrih novinara koji to nisu studirali, ali to su ljudi obrazovaniji, i s diplomom neke druge studijske grupe pa im se nije bilo tesko snaci u novinarstvu. Lik B. jeste studirao godinu-dvije, ali nema nikakve diplome! Nije islo, okanio se i zavrsio na CNC masini u Osterreich. To sam kaze, ali ti ne vladas informacijama. Zasto se lazno predstavlja?
2. Lik B. jeste pozitivan, siri pricu o reprezentaciji, lijepo je to, ali takvih ima puno, znam ih licno. Ponavljam,zasto se predstavlja kao novinar?
3. Ima i gorih primjera u bh. novinarstvu (pogledati pod Vugdalic. Taj njegov intervju s Van Nistelrooj je bolan), ali zasto se svrstavati u novinare a raditi na CNC masini?
4. Lik B. se treba edukovati pa istupati u medijima. Pogledajte samo kako prica i sta prica. Jadno. Doduse, on je iz Baljvina kod Mrkonjic Grada, ako sam dobro zapamtio, i tamo su medvjedi domace zivotinje. Gore nema filozofije ni knjige, shvatam, ali moze pokusati u Osterreich.
5.I nemas potrebe replicirati. Necu procitati ukoliko nesto napises. Danas igra Arsenal.
Vratimo se Memicu: bilo bi dobro i u Mainz preci, samo da je liga petice. :bih:
Pa vrlo jednostavno

Koga boli qrac
naprijed rejal

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 apr 2026, 15:05

Starter.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 25 apr 2026, 16:45

Asistencija :njanjanja:

Ovo mu je osma asistencija u ligi, tu je u vrhu najboljih asistenata. Golemo s obzirom da su ga saltali na 4 razlicite pozicije tomom sezone.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 25 apr 2026, 16:57

Samo gazi momčino, poslije Mundijala ako Bog da transfer karijere. Zaslužio si kao niko. :bih:

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 25 apr 2026, 17:00

CAGarfia je napisao/la:
25 apr 2026, 16:57
Samo gazi momčino, poslije Mundijala ako Bog da transfer karijere. Zaslužio si kao niko. :bih:
Tipujem na Eintracht Frankfurt :bih:

Confiance
Kontakt:

Post Postao/la Confiance » 25 apr 2026, 22:29

Benko123 je napisao/la:
25 apr 2026, 17:00
CAGarfia je napisao/la:
25 apr 2026, 16:57
Tipujem na Eintracht Frankfurt :bih:
+1
Ili eventualno Freiburg, Hoffenheim. Uglavnom klub koji igra i Ligu Europe ili Konferencijsku ligu

To bi bila prava stepenica dalje

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 25 apr 2026, 22:58

25 apr 2026, 09:35
DeeWa je napisao/la:
24 apr 2026, 13:57
24 apr 2026, 10:02

Sve ok, ali zasto se lazno predstavljati? Pa ljudi zavrse novinarstvo, idu u skolu cetiri godine a on sa srednjom skolom okolo se predstavlja kao novinar jer eto dobar je s nekim reprezentativcima i ode na kafgfu s njima ponekad. Gdje to ima? :?
Ja ne znam kako se Belmin predstavlja niti me zanima. Ali mi je fascinantno da ne znaš podatak da u BiH, a posebno na Balkanu ima više ljudi koji se bave novinarstvom, a završili su neku lijevu srednju školu nego što ima pravih novinara.
Prave novinare možda možeš pronaći na državnim televizijama, a po privatnim televizijama su ti većinom osobe koje nemaju doticaj sa tim fakultetom.
U ovo blato me neces uvuci, ali sam duzan par pojasnjenja.
1. Dabome da mi je poznato da ima primjera dobrih novinara koji to nisu studirali, ali to su ljudi obrazovaniji, i s diplomom neke druge studijske grupe pa im se nije bilo tesko snaci u novinarstvu. Lik B. jeste studirao godinu-dvije, ali nema nikakve diplome! Nije islo, okanio se i zavrsio na CNC masini u Osterreich. To sam kaze, ali ti ne vladas informacijama. Zasto se lazno predstavlja?
2. Lik B. jeste pozitivan, siri pricu o reprezentaciji, lijepo je to, ali takvih ima puno, znam ih licno. Ponavljam,zasto se predstavlja kao novinar?
3. Ima i gorih primjera u bh. novinarstvu (pogledati pod Vugdalic. Taj njegov intervju s Van Nistelrooj je bolan), ali zasto se svrstavati u novinare a raditi na CNC masini?
4. Lik B. se treba edukovati pa istupati u medijima. Pogledajte samo kako prica i sta prica. Jadno. Doduse, on je iz Baljvina kod Mrkonjic Grada, ako sam dobro zapamtio, i tamo su medvjedi domace zivotinje. Gore nema filozofije ni knjige, shvatam, ali moze pokusati u Osterreich.
5.I nemas potrebe replicirati. Necu procitati ukoliko nesto napises. Danas igra Arsenal.
Vratimo se Memicu: bilo bi dobro i u Mainz preci, samo da je liga petice. :bih:
A malo ti da staneš pred ogledalo. Ne bi ti stetilo. Zavist gadna bolest.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []