Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitke pomahnitalim željezničarima što su NAMA zločinci srušili most.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Rahatlokum
- Kontakt:
pa vama boljsevicima je draze da ti koju su vam srusili najvazniji simbol grada budu sampioni nego mi, ocito vam je mrznja prema Zelji i bitnija od tog mosta, sto je jadno i tuzno u svakom slucaju...
Prestanite kmečati jer vam nismo pustili utakmicu prije 10+ godina, smiješni ste i patetični.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ne pada jabuka daleko od stabla, velezovci ko pitari poceli spinovat generalno
Uvijek ugrozeni, uvijek neko kriv
Uvijek ugrozeni, uvijek neko kriv
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- LondonBlues
- Kontakt:
E stvarno komsije kako vas nije stid dobit Zelju i titulu dat Zrinji., stvarno najbolje bi bilo da niste ni dosli da se odma 3-0 upisalo i cao zdravo.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
pa onda niste ni vi trebali kmecati prosle sezone sto mi vama nismo pustili na grbavici kad vas je bilo strah od potencijalnog ispadanja i jos jednom niko ne kaze da ste trebali pustit, ali realno utakmica nebitna za vas bila totalno, a to slavlje kao da se liga prvaka osvojila samo da se zeljo zajebe pa makar i zrinja bio sampion
Evo kao sad oni trebali nekom utakmicu pusiti hahah
Kroz historiju Čelik, Sloboda, Siroki, Borac bili konkuretniji za titulu, a ovi sa cetvrtim mjestom glume neku velicinu
Celik trenutno posjeceniji klub od veleza, a oni pricaju o nekom punjenju stadiona
Kroz historiju Čelik, Sloboda, Siroki, Borac bili konkuretniji za titulu, a ovi sa cetvrtim mjestom glume neku velicinu
Celik trenutno posjeceniji klub od veleza, a oni pricaju o nekom punjenju stadiona
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidim ovaj nesretnik se dohvatio isklučenih komentara na facebooku koji su najbolji potez uprave da se stane u kraj pomahnitalim degenericima koji lične frustracije i oskudno fudbalsko znanje izbacuju na javnim klubskim platformama. Imamo prejeben klupski forum gdje je dozvoljeno svako iznošenje svog mišljenja pod uslovom da si član našeg kluba. Interesantno nema ni jednog od onih koji su mlatili po društvenim mrežama što daje odgovor da nemaju jazavci ni člansku. Možda da prekopirate pošto imate najveće fobije o masama pitara koji se na vašim mjestima predstavljaju lažno
-
Rahatlokum
- Kontakt:
to naslijedili iz doba partije kad si samo sa crvenom clanskom imao pravo govoritiThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:02Vidim ovaj nesretnik se dohvatio isklučenih komentara na facebooku koji su najbolji potez uprave da se stane u kraj pomahnitalim degenericima koji lične frustracije i oskudno fudbalsko znanje izbacuju na javnim klubskim platformama. Imamo prejeben klupski forum gdje je dozvoljeno svako iznošenje svog mišljenja pod uslovom da si član našeg kluba. Interesantno nema ni jednog od onih koji su mlatili po društvenim mrežama što daje odgovor da nemaju jazavci ni člansku. Možda da prekopirate pošto imate najveće fobije o masama pitara koji se na vašim mjestima predstavljaju lažno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovaj je čist primjer onih zbog kojih smo ugasili komentare. Seoska lola bi da džabe pomahnitalo mlati po facebooku do mile volje 
- LondonBlues
- Kontakt:
Komsija ova mu je dobra bila

Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
-
Rahatlokum
- Kontakt:
a ovi sto su psovali djecu i majku Dudicu na utakmici protiv Sarajeva, pa ga gadjali i posipali, jesu li imali clanske i da li su ubaceni elementi i zasto ih ti sa clanskom nisu sprijecili da to rade ili niko sa clanskom nije bio na utakmici ili i oni podrzavaju to?Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:07Ovaj je čist primjer onih zbog kojih smo ugasili komentare. Seoska lola bi da džabe pomahnitalo mlati po facebooku do mile volje![]()
Ovakvi se lože međusobno na pobjedu protiv Veleža i nerealnu borbu za Evropu i onda kmeče i pljuju sve živo jer se to ne ostvari. Ludilo među njima koje je uznapredovalo i stvarno ih je neugodno čitati ovako raspamećene.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:07Ovaj je čist primjer onih zbog kojih smo ugasili komentare. Seoska lola bi da džabe pomahnitalo mlati po facebooku do mile volje![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma loš humor komšija jer će degenerik sutra proslavljati šesti april. Ovaj ti je burek u svemiru običan seojak koji nema pojma o tome kako mu je grad oslobođen i ko mu je ocrtao granice države. Sigurno mu je dedo bio jedan od onih što je vukao kočije poglavnika da odmore konje
-
Rahatlokum
- Kontakt:
jednog od mojih pradjedova su na smrt pretukle ustase papcino jedna, to sto sam protiv jednih ne znaci da sam za druge, ali to ogranicene osobe ne mogu skontatThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:12Ma loš humor komšija jer će degenerik sutra proslavljati šesti april. Ovaj ti je burek u svemiru običan seojak koji nema pojma o tome kako mu je grad oslobođen i ko mu je ocrtao granice države. Sigurno mu je dedo bio jedan od onih što je vukao kočije poglavnika da odmore konje![]()
-
Mocvara1991
- Kontakt:
J*bo li vam pampers general Sratko Mladic stare svima redom,a vi njemu. I j*bem mater i Vici Zeljkovicu i nasim balijama u savezu.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
hajd sljedece sezone ako nista liga bar sto se tice posjete ce sigurno biti bolja, ulazi jedan klub koji ima navijacku bazu, a ovi sto ih gleda familija od fudbalera samo ispadaju..
AhaRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:47napisi bolan nesto i na zvanicnoj stranici svog kluba, a ja ne mozes blokirano zbog seljadije koja je pisala Bog te pita kakve komentare...Rodjeni81 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:43Posipaju trenera pivomRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:42
ima oni koju psuju djecu i posipaju pivom jedinog trenera koji im je nakon rata donio trofej, a kakva ste stoka dovoljno govori cinjenica da vam vasa zvanicna brani komentarisanje![]()
![]()
![]()

Pa što onda bockaš i pišeš o ustashama i jos smajliće ostavljaš,umireš od smijeha... Koliko je ljudi poginulo za Mostar a ti ih nazivas nesposobnim,jer je neko s brda gađao i srušio Stari Most...To isto da neko napiše da je narod u Sarajevu nesposoban jer je bio 4 godine okruzen i ginuo od strane chetnika s okolnih brda. Jel te bar malo stid vlastitih gluposti koje pišeš.Rahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:15jednog od mojih pradjedova su na smrt pretukle ustase papcino jedna, to sto sam protiv jednih ne znaci da sam za druge, ali to ogranicene osobe ne mogu skontatThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:12Ma loš humor komšija jer će degenerik sutra proslavljati šesti april. Ovaj ti je burek u svemiru običan seojak koji nema pojma o tome kako mu je grad oslobođen i ko mu je ocrtao granice države. Sigurno mu je dedo bio jedan od onih što je vukao kočije poglavnika da odmore konje![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jesu li ovo strumfovi?Rodjeni81 je napisao/la: ↑26 apr 2026, 19:40AhaRahatlokum je napisao/la: ↑26 apr 2026, 18:47napisi bolan nesto i na zvanicnoj stranici svog kluba, a ja ne mozes blokirano zbog seljadije koja je pisala Bog te pita kakve komentare...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.