Premijer liga BiH - aktuelno

bvsic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bvsic » 02 maj 2026, 09:52

Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2026, 09:44
Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati... :kafa:
Mislim da bi TriplĆ trebao na svjetsko da popravi formu pred ove teze utakmice u nasoj ligi...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2026, 10:08

bvsic je napisao/la:
02 maj 2026, 09:52
Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2026, 09:44
Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati... :kafa:
Mislim da bi TriplĆ trebao na svjetsko da popravi formu pred ove teze utakmice u nasoj ligi...
Organizatori u Americi se zale da imaju problema sa sakupljacima lopti...

Inace kod njih tamo vazda mora biti nesto drugacije, kad gledas tenis, Grand Slam~ove, svuda sakupljaci loptica mladi talenti iz te zemlje, jedino na US Openu, sakupljac dedica od 67 godina ili baka koja ne moze ni onu suknjicu da nosi vec trckara u trenerci, tako da nista me ne bi iznenadilo... :kafa:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 maj 2026, 10:13

I da zaboravih
Velež je obezbjedio 4. mjesto na tabeli a nije pobjedi nit Borac a o Zrinji da ne govorim

😭🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 02 maj 2026, 10:17

svrakino1921 je napisao/la:
02 maj 2026, 10:13
I da zaboravih
Velež je obezbjedio 4. mjesto na tabeli a nije pobjedi nit Borac a o Zrinji da ne govorim

😭🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭
Najveci idiot na ovoj temi definitivno.

Kandidat za kantu godine.

Yebo te zrinja idi odnesi im cvijece.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 maj 2026, 10:31

Moj @NoDi. ti mlatis po forumu, a Mamic ti se vrzma oko Milaka...

Pa majka mu stara, ipak si ti No.1 scaut u BiH, ono sto si ti kao strucnjak od igraca doveo u Zelju, ni ja kao laik i pitar vam ne bih doveo...

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 maj 2026, 10:36

Vanja8 je napisao/la:
02 maj 2026, 10:31
Moj @NoDi. ti mlatis po forumu, a Mamic ti se vrzma oko Milaka...

Pa majka mu stara, ipak si ti No.1 scaut u BiH, ono sto si ti kao strucnjak od igraca doveo u Zelju, ni ja kao laik i pitar vam ne bih doveo...
Milaka zastupa jedan od nodijevih timova, pa oni njemu podnose izvjestaj, ne moze nodi na sve strane. Pogotovo ako se radi o bh ligi, manje je zainteresovan.

Prodaj ga nodi pa onda idi start new game, boli te kurrac..

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 maj 2026, 10:44

Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom :nedam:
U zadnjih 20 utakmica imate cetiri pobjede protiv njih kao i Zeljo
Bezobzira sto igraju dobro, oni su zasticeni ko polarni medvjed. Na Grbavici Zelji ponistili cist gol, a njima sinoc priznali gol nakon ociglednog faula
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 02 maj 2026, 10:59

Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti.

:plac:

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 02 maj 2026, 11:22

Pa i njihovi ih poceli karindjati :tokralju:

"Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 maj 2026, 11:36

Zašto bi mi bili taoci Saveza zbog terena kad se na LJEPOTICI igra finale Eura U-19 za žene u julu mjesecu

Fri 10 JulFinal
Grbavica StadiumSarajevo
Winner Semi-final 1
Winner Semi-final 1
TBC
Winner Semi-Final 2

🤣😭😭😭🤣😭

P.S.
Jel ovo znači ako dobijemo teren nema 4. mjesta nama iduće sezone

😭🤣🤣😭😭😭🤣🤣😭😭😭😭😭😭😭

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 02 maj 2026, 11:50

Jel dns sigura na Rudar 1?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 02 maj 2026, 12:24

Klecnuli su i ranije, ali zanimljivo da su potpuni krah doživjeli pojavom VAR-a. Simptomatično.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 02 maj 2026, 12:31

RobertHrkac555 je napisao/la:
02 maj 2026, 11:50
Jel dns sigura na Rudar 1?
Kazlagic i Kesic u VAR sobi, oni kad idu u Prijedor idu da povale domaćina, vidjeno vise puta ove sezone.
Rudar je lose vodjen, igracki nedorecen i pomalo baksuzan da i kad bi imali sudije na svojoj strani, pitanje je da li bi ista uradili.
Stvara se slika o njihovoj lijepoj igri, a ne vidi se da kreiraju jako malo sansi i to sto kreiraju promase i onda prime gol u sudijskoj nadoknadi.
Ocekujem sudijsko navlačenje za Posusje svakako. Ova ekipa u kombiju ne dolazi slucajno.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 maj 2026, 12:35

ErosViverosViv je napisao/la:
02 maj 2026, 11:22
Pa i njihovi ih poceli karindjati :tokralju:

"Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti."
Kada je se nešto pokušavalo, oni nisu htjeli. Kažu nije sada vrijeme, jer im se nešto obećalo od strane saveza. Sada bi se nešto pitali u savezu i oni i Sarajevo

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 02 maj 2026, 12:49

NoDi80 je napisao/la:
02 maj 2026, 10:44
Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom :nedam:
U zadnjih 20 utakmica imate cetiri pobjede protiv njih kao i Zeljo
Bezobzira sto igraju dobro, oni su zasticeni ko polarni medvjed. Na Grbavici Zelji ponistili cist gol, a njima sinoc priznali gol nakon ociglednog faula
Poslijednjih 20 utakmica je omjer 5-6-9, a od 2020 godine 7-6-10. Ili ako hoces u procentima, na 55% utakmica smo ostali neporazeni. 11/20.

Vi imate 4-1-15. Na 25% utakmica ste ostali neporazeni 5/20.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Braachuka i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []