Mislim da bi TriplĆ trebao na svjetsko da popravi formu pred ove teze utakmice u nasoj ligi...Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:44Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati...![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Organizatori u Americi se zale da imaju problema sa sakupljacima lopti...bvsic je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:52Mislim da bi TriplĆ trebao na svjetsko da popravi formu pred ove teze utakmice u nasoj ligi...Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:44Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati...![]()
Inace kod njih tamo vazda mora biti nesto drugacije, kad gledas tenis, Grand Slam~ove, svuda sakupljaci loptica mladi talenti iz te zemlje, jedino na US Openu, sakupljac dedica od 67 godina ili baka koja ne moze ni onu suknjicu da nosi vec trckara u trenerci, tako da nista me ne bi iznenadilo...
- svrakino1921
- Kontakt:
I da zaboravih
Velež je obezbjedio 4. mjesto na tabeli a nije pobjedi nit Borac a o Zrinji da ne govorim

Velež je obezbjedio 4. mjesto na tabeli a nije pobjedi nit Borac a o Zrinji da ne govorim
Najveci idiot na ovoj temi definitivno.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 10:13I da zaboravih
![]()
Kandidat za kantu godine.
Yebo te zrinja idi odnesi im cvijece.
Moj @NoDi. ti mlatis po forumu, a Mamic ti se vrzma oko Milaka...
Pa majka mu stara, ipak si ti No.1 scaut u BiH, ono sto si ti kao strucnjak od igraca doveo u Zelju, ni ja kao laik i pitar vam ne bih doveo...
Pa majka mu stara, ipak si ti No.1 scaut u BiH, ono sto si ti kao strucnjak od igraca doveo u Zelju, ni ja kao laik i pitar vam ne bih doveo...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Milaka zastupa jedan od nodijevih timova, pa oni njemu podnose izvjestaj, ne moze nodi na sve strane. Pogotovo ako se radi o bh ligi, manje je zainteresovan.
Prodaj ga nodi pa onda idi start new game, boli te kurrac..
Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom 
U zadnjih 20 utakmica imate cetiri pobjede protiv njih kao i Zeljo
Bezobzira sto igraju dobro, oni su zasticeni ko polarni medvjed. Na Grbavici Zelji ponistili cist gol, a njima sinoc priznali gol nakon ociglednog faula
Bezobzira sto igraju dobro, oni su zasticeni ko polarni medvjed. Na Grbavici Zelji ponistili cist gol, a njima sinoc priznali gol nakon ociglednog faula
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i njihovi ih poceli karindjati
"Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti."
"Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti."
- svrakino1921
- Kontakt:
Zašto bi mi bili taoci Saveza zbog terena kad se na LJEPOTICI igra finale Eura U-19 za žene u julu mjesecu
Fri 10 JulFinal
Grbavica StadiumSarajevo
Winner Semi-final 1
Winner Semi-final 1
TBC
Winner Semi-Final 2

P.S.
Jel ovo znači ako dobijemo teren nema 4. mjesta nama iduće sezone

Fri 10 JulFinal
Grbavica StadiumSarajevo
Winner Semi-final 1
Winner Semi-final 1
TBC
Winner Semi-Final 2
P.S.
Jel ovo znači ako dobijemo teren nema 4. mjesta nama iduće sezone
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel dns sigura na Rudar 1?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Klecnuli su i ranije, ali zanimljivo da su potpuni krah doživjeli pojavom VAR-a. Simptomatično.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kazlagic i Kesic u VAR sobi, oni kad idu u Prijedor idu da povale domaćina, vidjeno vise puta ove sezone.
Rudar je lose vodjen, igracki nedorecen i pomalo baksuzan da i kad bi imali sudije na svojoj strani, pitanje je da li bi ista uradili.
Stvara se slika o njihovoj lijepoj igri, a ne vidi se da kreiraju jako malo sansi i to sto kreiraju promase i onda prime gol u sudijskoj nadoknadi.
Ocekujem sudijsko navlačenje za Posusje svakako. Ova ekipa u kombiju ne dolazi slucajno.
Kada je se nešto pokušavalo, oni nisu htjeli. Kažu nije sada vrijeme, jer im se nešto obećalo od strane saveza. Sada bi se nešto pitali u savezu i oni i SarajevoErosViverosViv je napisao/la: ↑02 maj 2026, 11:22Pa i njihovi ih poceli karindjati![]()
- maroonGiant
- Kontakt:
Poslijednjih 20 utakmica je omjer 5-6-9, a od 2020 godine 7-6-10. Ili ako hoces u procentima, na 55% utakmica smo ostali neporazeni. 11/20.NoDi80 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 10:44Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom
Vi imate 4-1-15. Na 25% utakmica ste ostali neporazeni 5/20.