Mislim da bi TriplĆ trebao na svjetsko da popravi formu pred ove teze utakmice u nasoj ligi...Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:44Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati...![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Organizatori u Americi se zale da imaju problema sa sakupljacima lopti...bvsic je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:52Mislim da bi TriplĆ trebao na svjetsko da popravi formu pred ove teze utakmice u nasoj ligi...Vanja8 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 09:44Kao sto je Siroki Borcu ili Posusje Sarajevu, tako i nas Zeljo postao trening ekipa Zrinjskom...Jadno brate...
Kako god ti okrenes, kakav god motiv imaju igraci Zrinjskog, protiv Zelje oni izgledaju kao kombinacija Bayerna i PSG~a u jednoj ekipi ili 2 u 1...
Na Grbavici, uvali im lik 3 gola ,poigrava se sa odbranom na celu sa Bicom ko da je Halland licno, a sve sto je igrao do sada dao jos jedan gol , cini mi se...
I ova medicinska ekipa Zelje mora nesto pod hitno uciniti, Bicakcic svaku tekmu padne u nesvjest, treba malo zeljezo u krvi pregledati...![]()
Inace kod njih tamo vazda mora biti nesto drugacije, kad gledas tenis, Grand Slam~ove, svuda sakupljaci loptica mladi talenti iz te zemlje, jedino na US Openu, sakupljac dedica od 67 godina ili baka koja ne moze ni onu suknjicu da nosi vec trckara u trenerci, tako da nista me ne bi iznenadilo...
- svrakino1921
- Kontakt:
I da zaboravih
Velež je obezbjedio 4. mjesto na tabeli a nije pobjedi nit Borac a o Zrinji da ne govorim

Velež je obezbjedio 4. mjesto na tabeli a nije pobjedi nit Borac a o Zrinji da ne govorim
Najveci idiot na ovoj temi definitivno.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 10:13I da zaboravih
![]()
Kandidat za kantu godine.
Yebo te zrinja idi odnesi im cvijece.
Moj @NoDi. ti mlatis po forumu, a Mamic ti se vrzma oko Milaka...
Pa majka mu stara, ipak si ti No.1 scaut u BiH, ono sto si ti kao strucnjak od igraca doveo u Zelju, ni ja kao laik i pitar vam ne bih doveo...
Pa majka mu stara, ipak si ti No.1 scaut u BiH, ono sto si ti kao strucnjak od igraca doveo u Zelju, ni ja kao laik i pitar vam ne bih doveo...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Milaka zastupa jedan od nodijevih timova, pa oni njemu podnose izvjestaj, ne moze nodi na sve strane. Pogotovo ako se radi o bh ligi, manje je zainteresovan.
Prodaj ga nodi pa onda idi start new game, boli te kurrac..
Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom 
U zadnjih 20 utakmica imate cetiri pobjede protiv njih kao i Zeljo
Bezobzira sto igraju dobro, oni su zasticeni ko polarni medvjed. Na Grbavici Zelji ponistili cist gol, a njima sinoc priznali gol nakon ociglednog faula
Bezobzira sto igraju dobro, oni su zasticeni ko polarni medvjed. Na Grbavici Zelji ponistili cist gol, a njima sinoc priznali gol nakon ociglednog faula
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa i njihovi ih poceli karindjati
"Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti."
"Umjesto da budu na čelu kolone borbe protiv anomalija u bh. klupskom fudbalu u Dolini ćupova su odlučili "šutnjom" i ponekim šturim saopštenjem kojim se zamazuju oči navijačima, boriti se za svoj interes i bolje sutra. Zato po ovom pitanju i jesu na mjestu gdje se pitaju za "ništa" i tako će biti sve dok se aktuelnim vladarima bh. fudbala iz Banja Luke i Mostara ne budu suprostavili argumentima i bez skrivenih namjera. Taoci obećanjima, juče o ovom ili onom, a sutra možda i o obnovi travnjaka, u Dolini ćupova jednostavno ne smiju biti."
- svrakino1921
- Kontakt:
Zašto bi mi bili taoci Saveza zbog terena kad se na LJEPOTICI igra finale Eura U-19 za žene u julu mjesecu
Fri 10 JulFinal
Grbavica StadiumSarajevo
Winner Semi-final 1
Winner Semi-final 1
TBC
Winner Semi-Final 2

P.S.
Jel ovo znači ako dobijemo teren nema 4. mjesta nama iduće sezone

Fri 10 JulFinal
Grbavica StadiumSarajevo
Winner Semi-final 1
Winner Semi-final 1
TBC
Winner Semi-Final 2
P.S.
Jel ovo znači ako dobijemo teren nema 4. mjesta nama iduće sezone
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel dns sigura na Rudar 1?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Klecnuli su i ranije, ali zanimljivo da su potpuni krah doživjeli pojavom VAR-a. Simptomatično.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kazlagic i Kesic u VAR sobi, oni kad idu u Prijedor idu da povale domaćina, vidjeno vise puta ove sezone.
Rudar je lose vodjen, igracki nedorecen i pomalo baksuzan da i kad bi imali sudije na svojoj strani, pitanje je da li bi ista uradili.
Stvara se slika o njihovoj lijepoj igri, a ne vidi se da kreiraju jako malo sansi i to sto kreiraju promase i onda prime gol u sudijskoj nadoknadi.
Ocekujem sudijsko navlačenje za Posusje svakako. Ova ekipa u kombiju ne dolazi slucajno.
Kada je se nešto pokušavalo, oni nisu htjeli. Kažu nije sada vrijeme, jer im se nešto obećalo od strane saveza. Sada bi se nešto pitali u savezu i oni i SarajevoErosViverosViv je napisao/la: ↑02 maj 2026, 11:22Pa i njihovi ih poceli karindjati![]()
- maroonGiant
- Kontakt:
Poslijednjih 20 utakmica je omjer 5-6-9, a od 2020 godine 7-6-10. Ili ako hoces u procentima, na 55% utakmica smo ostali neporazeni. 11/20.NoDi80 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 10:44Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom
Vi imate 4-1-15. Na 25% utakmica ste ostali neporazeni 5/20.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
KriziraThreeplanetrees je napisao/la: ↑01 maj 2026, 23:41Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 maj 2026, 23:39, ukupno mijenjano 6 puta.
Pa jeli noguće ovo ****![]()
Slogi je biti ili nebiti.
Ako ne pobjede, ćao.
Da ne budem nejesan. Možda niko neće ući iz RS, pa je bitno ko će 9. biti.
Ako ne pobjede, ćao.
Da ne budem nejesan. Možda niko neće ući iz RS, pa je bitno ko će 9. biti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Igrace se brate stoposto, klub ce objaviti kad bude vrijemeZvornicka je napisao/la: ↑02 maj 2026, 00:45Kako ti znas da ce se igrati turnir? Ili izmisljas kao za Akademiju Josip Bukal i onaj logo koji si u paintu napravioNoDi80 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 00:43Kad smo kod velikih ekipa bice u Sarajevu i Grazu turnir “Ivica Osim”, na kojem ce Željezničar i prvak Austrije Sturm biti domacini
Ja skauting najvise volim, najradije bih zauvijek pisao o fudbalu, igracima, formacijama, talentima, stadionima
Ovdje je to nemoguce, jer i bez mene 00:24 najmanje se pise o fudbalu
12.06 ekipa nodi scauting report stize u Mostar da gledamo na otvorenom utakmicu Kanada - BiH
Svi Mostar jer to je grad u nasoj drzavi!
Jedino sto sam izmislio je ime akademije, ali unutar kluba prica se i akademiji koja nam je neophodna
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Đesi budalo.NoDi80 je napisao/la: ↑02 maj 2026, 10:44Vanja prica kao da sarajevo nije trening utakmica zrinjskom
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 14 gostiju.

.png)