FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
40
10%
Treći
133
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
32
8%

Ukupno glasova: 394

skoJaa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoJaa » 04 maj 2026, 10:40

Maroon1946 je napisao/la:
04 maj 2026, 10:34
Tek sad gledam intervju Ljajica, kakav genijalan potez naseg kluba da njega i Ristovskog izbace iz ekipe i "daju mladjim igracima sansu". Znaci 2 igraca koja najvise zaradjuju i imaju ozbiljne karijere iza sebe ti sjede na klupi. :clap:
Prije bi rekao da ne žele da učestvuju u ovom cirkusu koji je Mirvah dogovorio sa svojim drugom Vickom.

StriktnoZlo
Kontakt:

Post Postao/la StriktnoZlo » 04 maj 2026, 10:42

Ne znam kako ljudi više nisu skontali da je trenutni sjever leglo plačenika. Nadamo se boljim vremenima za sjever, jer kada gledaš kakva su gostovanja a pogotovo domaće tekme, loše ti bude.

VRATIT ĆE SE ZLO !
"Sve laže onaj mali ..."

ULTRAGOTIVA

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 04 maj 2026, 10:42

04 maj 2026, 09:13
ubipara je napisao/la:
04 maj 2026, 08:09
Davno sam vam ja rekao, nije bitno ni ko je na celu kluba, ni ko je trener ni ko su igraci na terenu. Nikakva nama promjena bilo gdje ne donosi apsolutno nista, sve dok je na celu saveza vico necemo mi titule vidjet i to je cinjenica. Druga je stvar to sto vecina vas nece to da prihvati i misli da su problemu unutar kluba, a nisu.
Glavni krivac je Ismir sa svojom kompletnom upravom a tek onda mozemo pricati o Vici.

Zadnjih 5 sezona nismo nijednom bili blizu tog prvog mjesta na proljece.

A ako nisu problemi unutar kluba, gdje su? Promijenio si 10 trenera i 300 igraca a situacija ista ko i svake prosle godine.
Ne kontam kako moze biti problem unutar kluba ako se dovode igraci sa kvalitetom tipa Elazi, Ljajic, Gojkovic itd, da su im plate na mjestu i da su primamja redovna. To je do kluba da svi dobiju platu. Evo promjenili smo i sportskog direktora jer smo mislili da je tu problem i doveli najveceg maga na balkanu sto se tice transfera i pravljenja mladih igraca, i opet nista. Ja ne branim Mirvica niti ljude u klubu ali kad malo razmislis da se skontati da nije do njih. Evo i sam si rekao da smo promjenili 10 trenera i 300 igraca, znaci da nije ni do njih. Samo sudjenje ti je dokaz do koga je i sve dok je tako bit ce ovako.

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 04 maj 2026, 10:43

skoJaa je napisao/la:
04 maj 2026, 10:40
Tek sad gledam intervju Ljajica, kakav genijalan potez naseg kluba da njega i Ristovskog izbace iz ekipe i "daju mladjim igracima sansu". Znaci 2 igraca koja najvise zaradjuju i imaju ozbiljne karijere iza sebe ti sjede na klupi. :clap:
Prije bi rekao da ne žele da učestvuju u ovom cirkusu koji je Mirvah dogovorio sa svojim drugom Vickom.
A šta je dogovorio? Yebale vas više teorije, jesmo li im to i jučer pustili :tokralju: :urnebes: :rol:

Nama tačno ne trebaju neprijatelji.
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 04 maj 2026, 10:44

bozovic10 je napisao/la:
04 maj 2026, 08:27
ubipara je napisao/la:
Davno sam vam ja rekao, nije bitno ni ko je na celu kluba, ni ko je trener ni ko su igraci na terenu. Nikakva nama promjena bilo gdje ne donosi apsolutno nista, sve dok je na celu saveza vico necemo mi titule vidjet i to je cinjenica. Druga je stvar to sto vecina vas nece to da prihvati i misli da su problemu unutar kluba, a nisu.
Sta smo konkretno uradili da se to promijeni? Klub i mi koji ga volimo.
A sta ti kao pojedinac mozes? Ne mozes nista. Mi smo pokretali akcije i sazive klubovima od taga se je samo velez odazvao pa im predsjenik kluba dobio haman dozivotnu zabranu u fudbalu.

Herson

Post Postao/la Herson » 04 maj 2026, 10:55

Nije nikakva sramota izgubiti od Borca. Trenutno su neuporedivo bolja i uigranija ekipa od nas. Pristup je sramotan. Da smo izašli muški i pofajtali se, niko im ne bi imao šta zamjeriti. Šesta važna utakmica u ovoj sezoni i identičan ishod svaki put, anemično, bezidejno, defanzivno, bez ikakvih ambicija prema naprijed... Pet smislenih akcija nismo imali u tih šest utakmica, e to je sramotno.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 04 maj 2026, 11:01

Lucas je napisao/la:
04 maj 2026, 10:11
teamnorth1989 je napisao/la:
04 maj 2026, 09:30
napoleon72 je napisao/la:
04 maj 2026, 09:20
Budite realni i objektivni: da je sudjenje idealno, znaci level Lige prvaka, i da su klubovi regularni i niko se nikom ne sklanja, koliko puta bismo mi bili prvaci u ovih pet sezona? Znaci samo objektivno, koliko smo puta mi bili bolji i od Borca i od Zrinjskog al nas sudije klale? Ja mislim da nijednom ne bismo bili prvi. Mooozda samo onu sezonu sa Zekicem, a i to samo mozda, bili bismo u top2 sigurno, e sad da li prvi, tesko je reci.
ma tesko je bilo sta reci ko bi bio prvi da je sudjenje regularno ovo sto Borac uzima ligu a pola lige mu se skloni ovako bi uzela titulu i Sloga. Ove godine nas nisu klali ni blizu ko zadnje dvije godine, samo ne kontam nasu raju ne valja Dudic, ne valja Rozman ne valja Zekic... a u Borcu i Zrinjskom svaki trener koji im dodje ispade top trener. Dovedi Stimca u Sarajevo, Marinovica bilo koga ko je njih vodio bit ce gori od nasih prethodnika. Ima i do nas naravno fulalo se itekako, protiv Veleza smo vidjeli koliko smo jaki, ali nije realno da su Borac i Zrinjski nesto puno jaci od nas izuzev dobrih ledja koje imaju u savezu.
Ni jedan trener Zrinjskog, od Jakira do Štimca, odnosno od Maksimovića do Marinovića, nije vršio eksperimente sa stavom, izmišljao toplu vodu, gurao radi prodaje djecu.....Uvijek su u bitnim utakmicama igrali najbolji, maltene u jednoj formaciji. Možda ima i do toga.
vidjeli smo Maksimovica u Slogi, Slobodi gdje je vec vodio poslije koliko je jak trener. Jakiru kapa dole vjerovatno najbolji trener koji je bio u našoj ligi sve ostalo prosjek koji nece van BIH nikoga voditi. To su sve treneri koji u Sarajevu se ne bi zadrzali duze od pola godine kad se uzme u obzir ko vodi sada savez i sudjenje.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 04 maj 2026, 11:08

Igrači tanki i nikakvi
Trener još gori
Mi na tribinama isto tanki

A valjalo je sve na kraju trpiti, ono slavlje, radovanje, itd

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 04 maj 2026, 11:23

FKSzuti je napisao/la:
04 maj 2026, 10:43
skoJaa je napisao/la:
04 maj 2026, 10:40
A šta je dogovorio? Yebale vas više teorije, jesmo li im to i jučer pustili :tokralju: :urnebes: :rol:

Nama tačno ne trebaju neprijatelji.
Jeste, ja sam neprijatelj kluba. Bravo.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 04 maj 2026, 11:29

ubipara je napisao/la:
04 maj 2026, 10:42
04 maj 2026, 09:13
ubipara je napisao/la:
Glavni krivac je Ismir sa svojom kompletnom upravom a tek onda mozemo pricati o Vici.

Zadnjih 5 sezona nismo nijednom bili blizu tog prvog mjesta na proljece.

A ako nisu problemi unutar kluba, gdje su? Promijenio si 10 trenera i 300 igraca a situacija ista ko i svake prosle godine.
Ne kontam kako moze biti problem unutar kluba ako se dovode igraci sa kvalitetom tipa Elazi, Ljajic, Gojkovic itd, da su im plate na mjestu i da su primamja redovna. To je do kluba da svi dobiju platu. Evo promjenili smo i sportskog direktora jer smo mislili da je tu problem i doveli najveceg maga na balkanu sto se tice transfera i pravljenja mladih igraca, i opet nista. Ja ne branim Mirvica niti ljude u klubu ali kad malo razmislis da se skontati da nije do njih. Evo i sam si rekao da smo promjenili 10 trenera i 300 igraca, znaci da nije ni do njih. Samo sudjenje ti je dokaz do koga je i sve dok je tako bit ce ovako.
Inače ovih 10 trenera i 300 igrača su sami dolazili i odlazili.

Ismir je najveći krivac za sve loše! On je na čelu i drži razne balvane i neradnice u Klubu.

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 04 maj 2026, 11:39

Sljedeće sezone jedino što nas treba zanimat je titula, sve da Barcelona igra našu ligu sa Čeferinom iza sebe. Ne zanima kako ali igrače poput Bralića i Cimirota pa pokušaje igrača poput Mujkića, Beganovića, Ignatkova, Renana ... neću da vidim ovde, pa nije ovo Merhamet da se pare zarađuju jer živiš.

Kažu ne treba vraćat igrače. Samo vratit sve što se može vratit od Miličevića, Mujakića, Bubanje, Crepulje, Rahmanovića (C), Čatakovića i Pidre, pa kad igrači sa mudima budu igrali biće i trofeji.

Ja trebam trpit Ignatkova da bi ga neko prodao, frajko može samo zadužit opremu i Donbas ić branit.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 maj 2026, 11:45

Da li neko zna jel onaj Topalbečirevićev sin ilitiga "Baho Junior" obavlja neku funkciju u klubu, gledam ga porđe pored nas u galeriji i sjede u ložu sa nekom akrefitacijom (nisam stigao pročitati šta ono ispd VIP piše)

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 04 maj 2026, 11:59

Ma hej, najlakše se vaditi na sudije i borčevca Vicu, evo El Prezidente Mirvić je u klubu 5 godina, mi smo fiksno na 3.mjestu, uvijek s 20 bodova razlike u odnosu na prvoplasiranog. Jadno i bijedno, toliki novac, a ni na šta ne ličilo. Tužno je bilo gledati sinoćnju utakmicu, nepostojeći vezni red i nezalaganje, a uprava je zadnjih pet godina užasna, katastrofalna, za šta klub dade po 500000 KM Ljajicu i Renanu,?????

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 04 maj 2026, 12:00

DoktorXabaras je napisao/la:
04 maj 2026, 11:45
Da li neko zna jel onaj Topalbečirevićev sin ilitiga "Baho Junior" obavlja neku funkciju u klubu, gledam ga porđe pored nas u galeriji i sjede u ložu sa nekom akrefitacijom (nisam stigao pročitati šta ono ispd VIP piše)
Radi u klubu, negdje sam to upratio.

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 04 maj 2026, 12:03

Vidim pise se kako nije do Vice vec do nas i sta bi osvojili da je sudjenje korektno.

Osvojili bi one 2021. kad je dosao na celo saveza, ko se sjeca tog proljetnog dijela sjeca se i sta su nam svako kolo radili, unistavali nas iz kola u kolo da bi politicka **** iz BL stigla 13 bodova zaostatka.

Mozda bi i sa Zekicem osvojili, doduse tu su te zaklali vec na jesen tako da je tesko reci ali eto vrijedno pomena.

Za sve ostale sezone je apsolutni krivac uprava kluba i politika da je prodaja igraca broj jedan prioritet.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 maj 2026, 12:03

Ono kad prizivaju Pidru da se vrati .. :rol: :rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 04 maj 2026, 12:04

skoJaa je napisao/la:
04 maj 2026, 12:00
DoktorXabaras je napisao/la:
04 maj 2026, 11:45
Radi u klubu, negdje sam to upratio.
Znači, i on uhljebljen. Pa ima ih ko mrava :facepalm: :facepalm:

SamoIzrekno
Kontakt:

Post Postao/la SamoIzrekno » 04 maj 2026, 12:05

Ma ljudi, nema spasa i pomoći što se tice igre, pristupa i toga sve dok to drži Mamic.. Trener tu nema uticaj, on bira Sastav, taktiku, Vodio jedan od najlošijih dinama kao trener i umislio da je Mourinho, sretneš ga i pitas hocel se mjenjat trener frajer hladno odgovori " što bi "

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 04 maj 2026, 12:07

20 miliona budzet.
Plate 5.5 miliona.
Ostali rashodi 8 miliona. :crazy:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 maj 2026, 12:17

roccosiffredi je napisao/la:
04 maj 2026, 12:07
20 miliona budzet.
Plate 5.5 miliona.
Ostali rashodi 8 miliona. :crazy:
A Borac 1.7 milona na plate :rol: :rol: :rol: .
Jesmo mi losi i ima puno pogresni poteza al Vico ,Miske i druzina vrte ligu oko malog prsta kako njima odgovara.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []