Ne namjeravam ulaziti u diskusiju sa tobom jer ti za to nisi sposoban, vrijedjas druge koji ne dijele tvoje misljenje i kada ti ne stane argumenata. Ali, jedno cu ti priznati. Za odredjene stvari u klubu, procese i igrace si u pravu kada kazes da ne valjaju i da su promasaji. Niko nikom ne odredjuje sta ce pisati, ali, moras prihvatiti da ima ljudi sa drugim misljenjem i to postovati.GavranBeli je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:26Čudo da se niste prijavili na forum kad su lobotomoci kolo vodili, lagali, petljati, spinovali, da je Amar lopov, kamatar, sta ti ja znam. Nisam vas vidio nijednog dobrocunog forumasa da se pojavio i suprotstavio takvim. Al zato ste redovni da ono Što je očigledno pojavite se da mafijate, određujete ko ce sta pisati, ko je navijac, a ko nije. Al tad u vrijeme lobotomije nigdje nikog nema orgijalo se redovno. Smiješni ste mogu vam reci bas.
Sto se Amara tice, ja sam svom sinu dao ime po njemu, sto mislim da dovoljno govori. A, da li je lopov, kamatar ili nesto trece, ne znam jer nisam upoznat sa situacijom. Mislim i da je sud rekao svoje po tom pitanju..