FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
75
18%
2. Borbu za Evropu
181
43%
3. Sredinu tabele
72
17%
4. Borbu za opstanak
94
22%

Ukupno glasova: 422

SG1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SG1921 » 10 maj 2026, 10:57

Sommersby je napisao/la:
09 maj 2026, 23:53
SG1921 je napisao/la:
09 maj 2026, 22:43
Može li neko od administracije objasniti zašto je obrisan ovaj post:
“Može se vidjeti zašto sve manje i manje navijača Želje piše na ovoj temi.”
A istovremeno ostavljate ove bolesne botove koji su ovdje sa svojim stotim profilima i vrijeđaju na sve moguće načine. Napisao sam da je sve manje i manje navijača Želje ovdje, što je očigledno istina, jer kad vidiš ko sve piše, ko nameće mišljenja, kakvi se upisi vrše i još kada vidiš da administracija briše postove koji na to ukazuju onda je sve jasno.
Ja sam bio odgovorio na tvoj post, pa sam vidio da ga nema, mislio sam da si ga obrisao. Onda sam ja obrisao to sto sam napisao, jer mi je bilo glupo da stoji samostalno, tj. izvan bilo kakvog konteksta. Ali, ako ga je administracija obrisala, to je bas bezveze.
I ja sam ušao samo da odgovorim na tvoj post, međutim kad sam se logovao vidio sam da nema nigdje postova pa sam vidio da je obrisano. Razumijem iskreno i naše navijače koji odustanu od diskusije kad vide kakvi se sve lažni profili ovdje puštaju i kakve gluposti prolaze bez problema. Ali opet po meni je i naš poraz što prepuštamo jedan od najčitanijih foruma u BiH raznim lažnim profilima i bolesnicima da vode glavnu riječ. Da nas 10 normalnih i aktivnih piše redovno, ovi što žive od botovanja bi sami odustali jer ne bi imali prostor da zatrpavaju temu svojim glupostima kao Nodi Gavran i slični.
The South will rise again

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 maj 2026, 11:02

Ovaj krosan ili pitar SG prve postove napisao 2026
Prvi postovi pljuje nase navijace BiH i velica handzare
Hvali omladinu hordi, a kaze da je nasa omladina losa
Ti da imas pojma znao bi da nasa omladina vodi 90% danasnje tribine i da ih stariji podrzavaju
Nasa omladina je puno jaca organizovanija od pitarske i miran budi
Samo irfo, insider i ljoze su gori od ovih botova, a zbog takvih sam i ja presao na drugi forum, ali sa drugim imenom i nikakvih problema nema. Tamo imamo razlicita misljenja, al tamo su sve navijaci Zelje i nema ovih debila
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

SG1921
Kontakt:

Post Postao/la SG1921 » 10 maj 2026, 11:18

Sa mnom vrlo lahko možeš riješiti sve nedoumice, lično te pozivam na kafu da pričamo o Želji i svim dešavanjima, kako god želiš. Ali pošto si lažni bot znam da ćeš odbiti i da ćeš se vaditi na neke priče kako nisi u državi i slično. Dajem ti ovako pažnju samo da i ostali vide šta je čovjek spreman uraditi od svog života i kakav ponižen život živi provodeći svaku Željinu utakmicu na forumu pišući komentare.
The South will rise again

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 12:10

Daj ba, te fol satrologije tik tok mafija, sad je postala forum mafija. Dodje satro na forum on opasan da prica uzivo, nece on da pise heben lik. Onaj satro trazi ip adresu kao nekog ce prepasti,.ja ne znam sta je s ovim ljudima. Dosli na forum da mafijaju odredjuju ko ce sta pisati, ko je bot, jeste smiješni za price.

Sommersby
Kontakt:

Post Postao/la Sommersby » 10 maj 2026, 12:22

SG1921 je napisao/la:
10 maj 2026, 10:57
Sommersby je napisao/la:
09 maj 2026, 23:53
SG1921 je napisao/la:
09 maj 2026, 22:43
Može li neko od administracije objasniti zašto je obrisan ovaj post:
“Može se vidjeti zašto sve manje i manje navijača Želje piše na ovoj temi.”
A istovremeno ostavljate ove bolesne botove koji su ovdje sa svojim stotim profilima i vrijeđaju na sve moguće načine. Napisao sam da je sve manje i manje navijača Želje ovdje, što je očigledno istina, jer kad vidiš ko sve piše, ko nameće mišljenja, kakvi se upisi vrše i još kada vidiš da administracija briše postove koji na to ukazuju onda je sve jasno.
Ja sam bio odgovorio na tvoj post, pa sam vidio da ga nema, mislio sam da si ga obrisao. Onda sam ja obrisao to sto sam napisao, jer mi je bilo glupo da stoji samostalno, tj. izvan bilo kakvog konteksta. Ali, ako ga je administracija obrisala, to je bas bezveze.
I ja sam ušao samo da odgovorim na tvoj post, međutim kad sam se logovao vidio sam da nema nigdje postova pa sam vidio da je obrisano. Razumijem iskreno i naše navijače koji odustanu od diskusije kad vide kakvi se sve lažni profili ovdje puštaju i kakve gluposti prolaze bez problema. Ali opet po meni je i naš poraz što prepuštamo jedan od najčitanijih foruma u BiH raznim lažnim profilima i bolesnicima da vode glavnu riječ. Da nas 10 normalnih i aktivnih piše redovno, ovi što žive od botovanja bi sami odustali jer ne bi imali prostor da zatrpavaju temu svojim glupostima kao Nodi Gavran i slični.
Napisao sam da bi ovaj forum, kao i sve sto nosi ime Zeljeznicar, trebalo da nas spaja i da nam daje snagu i vraca nadu u bolje sutra. A, ovdje se petlja, vrijedja, laze, izmislja, glume se insajderi, skauti, eksperti. I sad je jos kao mjerodavno kada si se prijavio na forum. Budalastina...

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 12:26

Čudo da se niste prijavili na forum kad su lobotomoci kolo vodili, lagali, petljati, spinovali, da je Amar lopov, kamatar, sta ti ja znam. Nisam vas vidio nijednog dobrocunog forumasa da se pojavio i suprotstavio takvim. Al zato ste redovni da ono Što je očigledno pojavite se da mafijate, određujete ko ce sta pisati, ko je navijac, a ko nije. Al tad u vrijeme lobotomije nigdje nikog nema orgijalo se redovno. Smiješni ste mogu vam reci bas.

Sommersby
Kontakt:

Post Postao/la Sommersby » 10 maj 2026, 12:37

GavranBeli je napisao/la:
10 maj 2026, 12:26
Čudo da se niste prijavili na forum kad su lobotomoci kolo vodili, lagali, petljati, spinovali, da je Amar lopov, kamatar, sta ti ja znam. Nisam vas vidio nijednog dobrocunog forumasa da se pojavio i suprotstavio takvim. Al zato ste redovni da ono Što je očigledno pojavite se da mafijate, određujete ko ce sta pisati, ko je navijac, a ko nije. Al tad u vrijeme lobotomije nigdje nikog nema orgijalo se redovno. Smiješni ste mogu vam reci bas.
Ne namjeravam ulaziti u diskusiju sa tobom jer ti za to nisi sposoban, vrijedjas druge koji ne dijele tvoje misljenje i kada ti ne stane argumenata. Ali, jedno cu ti priznati. Za odredjene stvari u klubu, procese i igrace si u pravu kada kazes da ne valjaju i da su promasaji. Niko nikom ne odredjuje sta ce pisati, ali, moras prihvatiti da ima ljudi sa drugim misljenjem i to postovati.

Sto se Amara tice, ja sam svom sinu dao ime po njemu, sto mislim da dovoljno govori. A, da li je lopov, kamatar ili nesto trece, ne znam jer nisam upoznat sa situacijom. Mislim i da je sud rekao svoje po tom pitanju..

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 maj 2026, 12:46

SG1921 je napisao/la:
10 maj 2026, 11:18
Sa mnom vrlo lahko možeš riješiti sve nedoumice, lično te pozivam na kafu da pričamo o Želji i svim dešavanjima, kako god želiš. Ali pošto si lažni bot znam da ćeš odbiti i da ćeš se vaditi na neke priče kako nisi u državi i slično. Dajem ti ovako pažnju samo da i ostali vide šta je čovjek spreman uraditi od svog života i kakav ponižen život živi provodeći svaku Željinu utakmicu na forumu pišući komentare.

Ako grijesim izvinite svi do mene je :pray:
Ja sam navijac Zelje, ko ti je rekao drugacije laze
Istina je da nikad nisam bio fanatik sa juga i da imam drugacije poglede
Mnogima se ne svidjaju moji stavovi i nacin na koji razmisljam
Moja je greska sto sam ikako komentarisao te navijacke price, jer nisam dio toga i ne treba da se bavim time
Dosao sam u seher, bio sam sa Saninom i danas sam na Grbavici :bih:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

ultra1987
Kontakt:

Post Postao/la ultra1987 » 10 maj 2026, 14:07

Sta je ovo opet kvota na Zelju ko da protiv Levantea igramo ? 🤨

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 15:27

Sommersby je napisao/la:
10 maj 2026, 12:37
GavranBeli je napisao/la:
10 maj 2026, 12:26
Ne namjeravam ulaziti u diskusiju sa tobom jer ti za to nisi sposoban, vrijedjas druge koji ne dijele tvoje misljenje i kada ti ne stane argumenata. Ali, jedno cu ti priznati. Za odredjene stvari u klubu, procese i igrace si u pravu kada kazes da ne valjaju i da su promasaji. Niko nikom ne odredjuje sta ce pisati, ali, moras prihvatiti da ima ljudi sa drugim misljenjem i to postovati.

Sto se Amara tice, ja sam svom sinu dao ime po njemu, sto mislim da dovoljno govori. A, da li je lopov, kamatar ili nesto trece, ne znam jer nisam upoznat sa situacijom. Mislim i da je sud rekao svoje po tom pitanju..
Ja vrijeđam po tebi a drugi ne vrijeđaju mene i ostale. I ti si se bas ufatio za mene, a gle čuda nisi za ove druge pokomene koji su zaduženi da ovdje etiketiraju ljude, prijete, glume neku mafiju i slično. Elem, nebitno samo providno vi to sve radite. Imam pravo da pišem, imam pravo da mislim da sve što se radi u klubu nije dobro, isto tako imamo pravo da kritikujem, kao što svi ostali su imali pravo da npr Amara nazivaju kamatarom, lopovom, kako imaju pravo da sve naše bivše trenere pljuju, igrace pljuju, pa ne vidim da dodjete ovdje suprostaviti se takvim kojih ima ovdje bruku. Od bolesnih lobotomaca koji na forumima kolo vode godinama. Bolesna mašinerija naseg hadžije.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 maj 2026, 16:18

Odlicna akcija , dupli pas Korore i asitencija za Freemana

Bravo za trenera i Željezničar U19
Nezapamcen niz juniora :clap:
8 utakmica, 6 pobjeda i 2 remija
Zabili su cak velikih 29 golova

slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 maj 2026, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

seha77
Kontakt:

Post Postao/la seha77 » 10 maj 2026, 16:30

ma nas neko posteno zayebava.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 maj 2026, 16:33

Razmisljo sam dal da gledam al posto su ista **** u prvih 11 znaci nema se sta posebno gledat, e moj Savo
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 10 maj 2026, 16:37

Joj Save, frajer priznao da je protiv Zrinjskog prvo poluvrijeme bilo katastrofa i da smo proigrali tek nakon izmjena, i sad protiv Sloge opet istih 11 koji u Mostaru za 45 minuta nisu tri uspješna dodavanja u nizu sastavili.

Nevezano kakav će danas rezultat biti, Savo ako ovako nastavi žestoko će izgubiti moju podršku.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 maj 2026, 16:42

Ovako radi trener koji haman i ne planira ni ostat a ni pocet se spremat za narednu sezonu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 maj 2026, 16:47

Joj sastava hljeb ti :puke: :puke:

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 16:47

Trener koji je došao uzeti masnu cifru za par mjeseci. Pametan covjek

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 maj 2026, 16:52

Savo ili je slijep ili mu je neko nametnuo sastav :) ne vidim drugo objasnjenje.

**** Erik, Sabic i Krpic :plac: :plac:

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 10 maj 2026, 16:59

Kad bolje razmislim, nije ovo ni loše, nek Sanin na licu mjesta vidi kakvi mu panjevi igraju za klub. Čast izuzecima zna se ko su.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

Sommersby
Kontakt:

Post Postao/la Sommersby » 10 maj 2026, 17:27

Pa, pet utakmica pocinju isti koji ne mogu napraviti polupriliku, a ne sta vise. Promijeni nesto, zaboga! Ne znam je li "strucnjak" svjestan da mi nismo obezbjedili opstanak ako ne pobijedimo danas. Obzirom na raspored do kraja prvenstva i na evenutalne kuhinje ako nekoga bude trebalo spasavati, mozemo biti dobro ugrozeni..

Iskreno, volim Zeljeznicar i jedva cekam svaku vijest, utakmicu ili slicno, ali, jedva cekam da se sezona zavrsi..

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87 i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []