Dečko je stoper, nemojte me ljudi zayebavat.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:01Zašto je Spahić smiješan![]()
Sigurno je bolji od ovog brazilskog mahaća rukama.
Svaka čast momku, ali…
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dečko je stoper, nemojte me ljudi zayebavat.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:01Zašto je Spahić smiješan![]()
SeresDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:01Zašto je Spahić smiješan![]()
Pa kako je onda Spahic dobar ne razumijem, covjek ima 3 gola u 1 utakmici za 13 kolaDoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:36Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom stoljeća koja je došla da pred kraj karijere uzme još koji dobar ugovor, Tino bio najveće pojačanje ikad, Dal babin igrač, Guli guši ekipu....
Butić dobro igra leđima prema golu, pa za loga je opasan po naš gol![]()
Ako se zna zagradit dobar je, ne daje golove ma to nije bitno![]()
I to 3 gola Spahica u jednoj utakmiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:58Spahić 18 utakmica 6 golova i 2 asistencije - zvijer
Carlos - 10 utakmica 3 gola i 3 asistencije - ubleha
Dame i gospodo, sportsport ba forum![]()
Nećeš napisati da je i ovaj brazilski mahać, dao dva gola na jednoj utakmici, znaći devet utakmica jedan gol. Ma klasa. Nabije nogom reklamu pored terena, vrhinski napadač.bvsic je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:04I to 3 gola Spahica u jednoj utakmiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:58Spahić 18 utakmica 6 golova i 2 asistencije - zvijer
2 gola protiv nas u kupu gdje nije dobio crveni
Nemojte zajebavati Karlos i Spahic je jako dobar napadacki dvojac,pogotovo ako nam je cilj nase omiljeno 3 mjesto i evropabvsic je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:04I to 3 gola Spahica u jednoj utakmiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:58Spahić 18 utakmica 6 golova i 2 asistencije - zvijer
2 gola protiv nas u kupu gdje nije dobio crveni
Pa šta si upravo sad ti uradio?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:36Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom…
Terreasilver je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:53Pa šta si upravo sad ti uradio?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:36Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom…
Izvini novi sam, razumio sam forumske kadije da treba dokaze priložiti za svaku tvrdnju.
ne govorit mu gdje je valter i ne dat mu da ga neka nasa valterusa safataBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:04Karlos obecava nema tu sta
paziti da ga southamerica virus ne uhvati i sasvim oke ce to biti
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 22 gosta.