Carlos - 10 utakmica 3 gola i 3 asistencije - ubleha
Dame i gospodo, sportsport ba forum
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I to 3 gola Spahica u jednoj utakmiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:58Spahić 18 utakmica 6 golova i 2 asistencije - zvijer
Dame i gospodo, sportsport ba forum![]()
Nećeš napisati da je i ovaj brazilski mahać, dao dva gola na jednoj utakmici, znaći devet utakmica jedan gol. Ma klasa. Nabije nogom reklamu pored terena, vrhinski napadač.bvsic je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:04I to 3 gola Spahica u jednoj utakmiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:58Spahić 18 utakmica 6 golova i 2 asistencije - zvijer
2 gola protiv nas u kupu gdje nije dobio crveni
Nemojte zajebavati Karlos i Spahic je jako dobar napadacki dvojac,pogotovo ako nam je cilj nase omiljeno 3 mjesto i evropabvsic je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:04I to 3 gola Spahica u jednoj utakmiciGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:58Spahić 18 utakmica 6 golova i 2 asistencije - zvijer
2 gola protiv nas u kupu gdje nije dobio crveni
Pa šta si upravo sad ti uradio?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:36Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom…
Terreasilver je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:53Pa šta si upravo sad ti uradio?DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:36Pitari su i Ahmetovića na početku bili proglasili pevarom…
Izvini novi sam, razumio sam forumske kadije da treba dokaze priložiti za svaku tvrdnju.
ne govorit mu gdje je valter i ne dat mu da ga neka nasa valterusa safataBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:04Karlos obecava nema tu sta
paziti da ga southamerica virus ne uhvati i sasvim oke ce to biti
Mi smo trenutno nesređena i haotična sredina. Gotovo svaki igrač će u Veležu izgledati 5 puta bolje nego kod nas. Mlinarić je dole bio najbolji igrač lige, a ovdje se pretvorio u Šefkiju Resića. I oni koji su dokazani na neuporedivo većem nivou fudbala, ovdje djeluju kao totalni amateri.
Trenutno korisnika/ca: mire971, mnon46, Napapijri, PLFukare, rimljanin90, SamoTi4000, Vanja8 i 45 gostiju.