Ovaj ugovor je trajao par godina i naravno trazili su ljudi da se ponisti, a ovo je nista koliko toga ima
Sto se nas tice mi cemo opstati i bez ikakve podrske, a vama ce stadion propasti sigurno

Ne znam ko vas je slagao da je bitnije koliko je ljudi culo za tvoj klub od trofeja.rishovski je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:56Pa kad već lupaš da bi neko slavio treće mjesto a to mjesto je već bilo u jednoj sezoni..onda postavi i dokaze...
Pitaj u Crnoj Gori,Srbiji,Hrvatskoj za te gore navedene velike klubove jesu li nekad čuli za njih..pa pitaj za
Velež...Sve bi ti se samo kazalo![]()
Pa eto Zrinjski ima više titula od Želje u premijer ligi pa jel to znači da je Zrinjski veći i poznatiji klub od Želje? Pošto ovdje tvrde da se trofeji kupa ne računaju i da je mnogo bolje biti 2 ili 3 na tabeli nego kup osvojiti...nastrojeni21 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:04
Ne znam ko vas je slagao da je bitnije koliko je ljudi culo za tvoj klub od trofeja.
Eh koliko je para dalo Sarajevo za Velež?
Pa kad sve znaš daj nam cifru koliko je to Skaka oteo od Sarajeva pa dao Veležu... pusti se pretplate..Nije ni Željo 100 godina plaćao porez pa se nekako premunta ko na neke rate reprogram a sve to narod plaća...Pusti šuplju...NoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:17Dovoljno je reci da opstina novi grad plati vise poreza nego grad Mostar, a najvise para iz budzeta ide za mostarake klubove
Takodjer tv taxu ne placate, kao ni manji entitet rs
Gradjani Sarajeva kroz plate placaju dugove rsa i finansiranje Mostara
Najvise turista imate uz Sarajevo, a porez vam na nivou Svrakina

Opstat' ćete. Sigurno. Pogotovo bez politike/ikakve podrške. 6 miliona konvertabilnih maraka. U to ne sumnjam.
Pitam te za donaciju Skake prema FK. Velež koju je donirao kad se Velež plasirao u premijer ligu?
Jesam Sanin dosao, morao sam i ja

Stvarno se nadam Nodi da im nisi ti preporucio i Galceva i NasticaNoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:46Mnogima se ne svidjaju moji stavovi i nacin na koji razmisljam, ali iskreno boli me ****, jer mi ljudi u klubu vjeruju i klubovi drugacije funcionisu od navijacaSG1921 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:18Sa mnom vrlo lahko možeš riješiti sve nedoumice, lično te pozivam na kafu da pričamo o Želji i svim dešavanjima, kako god želiš. Ali pošto si lažni bot znam da ćeš odbiti i da ćeš se vaditi na neke priče kako nisi u državi i slično. Dajem ti ovako pažnju samo da i ostali vide šta je čovjek spreman uraditi od svog života i kakav ponižen život živi provodeći svaku Željinu utakmicu na forumu pišući komentare.
Njegovi su Korora i ostali omladincibvsic je napisao/la: ↑10 maj 2026, 13:23Stvarno se nadam Nodi da im nisi ti preporucio i Galceva i NasticaNoDi80 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:46Mnogima se ne svidjaju moji stavovi i nacin na koji razmisljam, ali iskreno boli me ****, jer mi ljudi u klubu vjeruju i klubovi drugacije funcionisu od navijacaSG1921 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:18Sa mnom vrlo lahko možeš riješiti sve nedoumice, lično te pozivam na kafu da pričamo o Želji i svim dešavanjima, kako god želiš. Ali pošto si lažni bot znam da ćeš odbiti i da ćeš se vaditi na neke priče kako nisi u državi i slično. Dajem ti ovako pažnju samo da i ostali vide šta je čovjek spreman uraditi od svog života i kakav ponižen život živi provodeći svaku Željinu utakmicu na forumu pišući komentare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.