Nidal Čelik

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

bosnas_
Kontakt:

Re: Nidal Čelik

Post Postao/la bosnas_ » 18 maj 2026, 08:28

Velika je stvar sa 19 godina biti starter u viceprvaku Francuske lige, a nije mu to prvi put ove sezone. Svaka cast Celiku, pred njm je velika karijera definitivno.. Zasluzio poziv na SP i treba dobiti sansu u svakom slucaju.. Samo naprijed Zmaju!

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 18 maj 2026, 09:48

Solidno odigrao oko 10 tekmi. Sljedecu sezonu se nadam nekoj posudbi jer ce se tesko izboriti ovdje za startnu poziciju. Treba njemu jos tekmi u nogama za to.

Ali top kako god tek mu je 19 godina… I okej je sto je na spisku on je tek treca opcija na desnom stoperu. Ako se nesto Katicu i Hadziji desi, on ce uletiti i nije to toliko strasno. Mene je vise strah ako Radeljic mora uletiti tu smo odmah u ogromnom padu kvaliteta naspram Tarika…

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 18 maj 2026, 09:51

Sindikat12 je napisao/la:
18 maj 2026, 09:48
Solidno odigrao oko 10 tekmi. Sljedecu sezonu se nadam nekoj posudbi jer ce se tesko izboriti ovdje za startnu poziciju. Treba njemu jos tekmi u nogama za to.

Ali top kako god tek mu je 19 godina… I okej je sto je na spisku on je tek treca opcija na desnom stoperu. Ako se nesto Katicu i Hadziji desi, on ce uletiti i nije to toliko strasno. Mene je vise strah ako Radeljic mora uletiti tu smo odmah u ogromnom padu kvaliteta naspram Tarika…
Treba sačekati, pitanje je kako će trgovati Lens.
Ove sezone su prodali dvojicu iz zadnje linije.
Ako bude mušterija za neke od stopera, rastu mu šanse da bude bar u rotaciji.
Sezona je duga, uvijek bude nekih povreda.
Koševo Zapad

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 maj 2026, 11:01

Pitar6785 je napisao/la:
18 maj 2026, 07:33
Zglavkar je napisao/la:
17 maj 2026, 23:43
Unofficialpage je napisao/la:
17 maj 2026, 23:32

Ima toliko samo iz razloga jer ima 19 god. Sreća je isto sastavni dio sporta i on je imao, manje više iskoristio je šansu. Drugo je što smo mi nerealni pa hoćemo da odmah igra ko Puyol ali polako, tek je počeo, ne pravi ogromne greške, čisti što može i mora.

Nije ni bitno da li će biti ispred Katića ali priča da je zadnja opcija, da ne treba ići na SP i sl je dosadna, da ne kažem glupa. Neko ko igra za viceprvaka Francuske i ima tek 19 god sasvim sigurno da mora biti dio ekipe i biti u nekom užem krugu da igra. Pogotovo kod nas, gdje su nam maltene svi drugoligaši, neće izbaciti Katića odmah ali da može biti dio ekipe, da može u nekom trenutku biti i ispred Katića to sasvim sigurno.
"Ima toliko samo iz razloga jer ima 19 god". I jeste tako ali isto tako to je i razlog zašto je zadnji izbor i u klubu i u reprezentaciji. U tih 9 utakmica itekako je imao dobrih utakmica/perioda ali i katastrofalnih utakmica i par skrivljenih golova. Što je normalno za mladog štopera bez iskustva, i to će se kroz koju godinu ispeglati, ali sad je tako. Ja stvarno vjerujem u njega, ali njega je Lens doveo zbog potencijala za budućnost, a ne zato što je već danas nivo štopera za top 5 klubova u Francuskoj, i tako ga i mi trebamo gledati.

Jel forumaši misle, da ako je liga A bolja od lige B, da je u svakom trenutku svaki igrač iz A bolji od svakog igrača iz B? Tako imam osjećaj.

Prvo kralju, ovo nije A ekipa bolja od B ekipe. To nije taj slucaj.

Poredimo salke koji ima 85000 ljudi po utakmici i koji igra drugu ligu i koji je jedva izborio u prezadnjem kolu prvu ligu. I Poredimo prvu FRANCUSKU ligu cije prestavnik zabio 5 komada naj jacem KLUBU KOJI IMA Njemacja U POLUFINALU LIGE PRVAKA i kojeg je eleminiso. Ja tebe pitam sa ovim sastavom trenutnim mozel salke bit 4 ti i igrat u finalu kupa njemacke?

Takodje dali ti mislis da bi KATIC imao vise minutaze u Lensu od Celika? Bi al u k u r c u grahu.

Trece Katic ima 28-29 godina a Nidalu je 19 i Nidal je vec bolji igrac duplo od katica, naravno da Barbarez vjeruje Katicu vise jer je katic stari iskusni i igrao je 7-8 utakmica za A repku, barbarez nije toliko trenerski strucan niti ima toliku petlju da sad nidala isprobava na svjetsko prvenstvu. Ako mu dadne 90 minuta protiv makedonije i paname nidal ce igrat sve utakmice na svjetskom.

Dzeko sa 19 godina nije mogo u teplicama da bude rezerva morali ga posudjivat, veda doso u psg radi vahe nskon 6 mjeseci druga liga posudba pa ahen

Biti u pozici u kojoj je Nidal je jednako kao da he u borusi dortmund na klupi. Naravno da smatram da Nidal treba igrat i sretan sam sto ce ici na svjetsko prvo zato sto je rodjeni bosanac nije dijasporac kojem spahic MORA objasnjavat i molit ga da igra za bh on drugu drzavu nema i njemu je poziv za drzavu ko zakletva u ratu.

Ovi levati iz dijaspore 95% njih igra za repku radi interesa tacnije radi lakse prodaje. Svaka cast MUHAREMOVICU ostalim hvala a i ne hvala
Valja smisliti i još napisati ovu gomilu gluposti. Čestitke.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 18 maj 2026, 11:12

Ne treba pretjerivati i ići u krajnosti ni s pohvalama ni kritikama.
Bezveze ste se toliko raspisali.
Nekada treba imati sreće. On je imao. Iznenada je dobio priliku u Lensu usljed povreda saigraca iako ga nigdje ni na mapi nije bilo. Iznenadnu priliku je iskoristio kako je iskoristio. Moglo je i bolje. Mlad je a to i jeste najpozitivnije kod njega u ovom slučaju.
Iznenada je dobio priliku za poziv za baraz usljed povrede Barisica jer jednostavno izbora nemamo. Stanje je nepromijenjeno i danas.
Momak ide na SP, ako Bog da i to je to.
Želimo mu sve najbolje i da bude čim prije jedan od bitnih stubova u zadnjoj liniji naše reprezentacije. Bit će duže na pripremama reprezentacije, bolje se upoznati sa saigracima. Dobit ce on minute i na svjetskom!

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 18 maj 2026, 11:57

Sve u svemu, odigrao je 10 utakmica za viceprvaka francuske, ide na svjetsko i tek mu je 19god, znaci iako lens ne planira sa njim za novu sezonu sa ovim podacima moze napravit solidan transfer, i onda ce se sa vremenom pokazati kakav je i sta moze.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 maj 2026, 12:00

Ako Lens ne bude prodavao stopere, iskreno se nadam da ce naci neki klub za posudbu. Mozda cak i ove losije iz Ligue 1, ali gdje ce igrati. Realno bolje i tu da odradi citavu sezonu, nego da ceka kad ce se Lensu stoper povrijediti ili dobiti crveni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 maj 2026, 16:44

Poredit stopera Salkea i poredit stopere Lensa je smjesno. I

Cuj za dvije gidine ce pocet igrat za Repku, s konkurencijamu igraci iz druge lige njemscke, igrac iz hrvasje kige rijeke igrac iz sturma i igrac iz brage. I trebaju ti igraci da igraju prije momka koji igra u ekipi koja je druga u francuskoj (U 3 coj ligi svijeta) i koja ce najvjerovatnija osvoit kup francuske.

Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga J**+ nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 18 maj 2026, 17:02

Lik ne odustaje.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 maj 2026, 17:03

Horor :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 18 maj 2026, 18:17

Iz pouzdanih izvora sam čuo da ćemo igrati u novim dresovima protiv Makedonije i Paname ali da ćemo na SP nositi sadašnje dresove jer smo prekasno prijavili novi dres za sp.

Novi dres će biti predstavljen krajem maja i koristi će se u ligi nacija.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 18 maj 2026, 18:19

A jest se nakotilo imbecila Allahu dragi, jedan imbecil na jednog normalnog forumaša

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 18 maj 2026, 18:49

Varta je napisao/la:
18 maj 2026, 18:17
Iz pouzdanih izvora sam čuo da ćemo igrati u novim dresovima protiv Makedonije i Paname ali da ćemo na SP nositi sadašnje dresove jer smo prekasno prijavili novi dres za sp.

A ko su pouzdani izvori?

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 18 maj 2026, 19:47

Varta je napisao/la:
18 maj 2026, 18:17

Ja sam cuo iz pouzdanih izvora da ti je mati kurvetina svjetske klase i da ti ne znas ko ti je otac.

Novi dnk test necemo radit jer svakako nas boli cuna ko je takvog imbecila napravio.

myself
Kontakt:

Post Postao/la myself » 18 maj 2026, 20:08

Pitar6785 je napisao/la:
18 maj 2026, 16:44

Cuj za dvije gidine ce pocet igrat za Repku, s konkurencijamu igraci iz druge lige njemscke, igrac iz hrvasje kige rijeke igrac iz sturma i igrac iz brage. I trebaju ti igraci da igraju prije momka koji igra u ekipi koja je druga u francuskoj (U 3 coj ligi svijeta) i koja ce najvjerovatnija osvoit kup francuske.

Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga **** nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.
Nidal treba biti u prvih 11 svaki utakmicu, a reprezentacija da igra u dresovima Sarajeva

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 maj 2026, 23:19

Ove prijateljske tekme će baš dobro poslužiti da vidimo šta imamo osim ovih 11 od kojih ako se jedan povrijedi nama je i Katar prijetnja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 18 maj 2026, 23:39

U timu kola :kafa:

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 19 maj 2026, 08:12

Svaka čast!

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 19 maj 2026, 08:58

Ko jos u 2026oj moze navijati za Sarajevo, pa taj klub se raspao i igraci su im smijesni koliko su slabi :crazy:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 maj 2026, 12:10

myself je napisao/la:
18 maj 2026, 20:08
Pitar6785 je napisao/la:
18 maj 2026, 16:44

Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga **** nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.
Nidal treba biti u prvih 11 svaki utakmicu, a reprezentacija da igra u dresovima Sarajeva
Svaka čast za komentar i to ti govorim kao Pitar.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Edincapitano, Goalgetter, Tihi i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []