Nidal Čelik
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Nidal Čelik
Velika je stvar sa 19 godina biti starter u viceprvaku Francuske lige, a nije mu to prvi put ove sezone. Svaka cast Celiku, pred njm je velika karijera definitivno.. Zasluzio poziv na SP i treba dobiti sansu u svakom slucaju.. Samo naprijed Zmaju!
-
Sindikat12
- Kontakt:
Solidno odigrao oko 10 tekmi. Sljedecu sezonu se nadam nekoj posudbi jer ce se tesko izboriti ovdje za startnu poziciju. Treba njemu jos tekmi u nogama za to.
Ali top kako god tek mu je 19 godina… I okej je sto je na spisku on je tek treca opcija na desnom stoperu. Ako se nesto Katicu i Hadziji desi, on ce uletiti i nije to toliko strasno. Mene je vise strah ako Radeljic mora uletiti tu smo odmah u ogromnom padu kvaliteta naspram Tarika…
Ali top kako god tek mu je 19 godina… I okej je sto je na spisku on je tek treca opcija na desnom stoperu. Ako se nesto Katicu i Hadziji desi, on ce uletiti i nije to toliko strasno. Mene je vise strah ako Radeljic mora uletiti tu smo odmah u ogromnom padu kvaliteta naspram Tarika…
- Shategabri
- Kontakt:
Treba sačekati, pitanje je kako će trgovati Lens.Sindikat12 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 09:48Solidno odigrao oko 10 tekmi. Sljedecu sezonu se nadam nekoj posudbi jer ce se tesko izboriti ovdje za startnu poziciju. Treba njemu jos tekmi u nogama za to.
Ove sezone su prodali dvojicu iz zadnje linije.
Ako bude mušterija za neke od stopera, rastu mu šanse da bude bar u rotaciji.
Sezona je duga, uvijek bude nekih povreda.
Koševo Zapad
Valja smisliti i još napisati ovu gomilu gluposti. Čestitke.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:33Zglavkar je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:43"Ima toliko samo iz razloga jer ima 19 god". I jeste tako ali isto tako to je i razlog zašto je zadnji izbor i u klubu i u reprezentaciji. U tih 9 utakmica itekako je imao dobrih utakmica/perioda ali i katastrofalnih utakmica i par skrivljenih golova. Što je normalno za mladog štopera bez iskustva, i to će se kroz koju godinu ispeglati, ali sad je tako. Ja stvarno vjerujem u njega, ali njega je Lens doveo zbog potencijala za budućnost, a ne zato što je već danas nivo štopera za top 5 klubova u Francuskoj, i tako ga i mi trebamo gledati.Unofficialpage je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:32
Ima toliko samo iz razloga jer ima 19 god. Sreća je isto sastavni dio sporta i on je imao, manje više iskoristio je šansu. Drugo je što smo mi nerealni pa hoćemo da odmah igra ko Puyol ali polako, tek je počeo, ne pravi ogromne greške, čisti što može i mora.
Nije ni bitno da li će biti ispred Katića ali priča da je zadnja opcija, da ne treba ići na SP i sl je dosadna, da ne kažem glupa. Neko ko igra za viceprvaka Francuske i ima tek 19 god sasvim sigurno da mora biti dio ekipe i biti u nekom užem krugu da igra. Pogotovo kod nas, gdje su nam maltene svi drugoligaši, neće izbaciti Katića odmah ali da može biti dio ekipe, da može u nekom trenutku biti i ispred Katića to sasvim sigurno.
Jel forumaši misle, da ako je liga A bolja od lige B, da je u svakom trenutku svaki igrač iz A bolji od svakog igrača iz B? Tako imam osjećaj.
Prvo kralju, ovo nije A ekipa bolja od B ekipe. To nije taj slucaj.
Poredimo salke koji ima 85000 ljudi po utakmici i koji igra drugu ligu i koji je jedva izborio u prezadnjem kolu prvu ligu. I Poredimo prvu FRANCUSKU ligu cije prestavnik zabio 5 komada naj jacem KLUBU KOJI IMA Njemacja U POLUFINALU LIGE PRVAKA i kojeg je eleminiso. Ja tebe pitam sa ovim sastavom trenutnim mozel salke bit 4 ti i igrat u finalu kupa njemacke?
Takodje dali ti mislis da bi KATIC imao vise minutaze u Lensu od Celika? Bi al u k u r c u grahu.
Trece Katic ima 28-29 godina a Nidalu je 19 i Nidal je vec bolji igrac duplo od katica, naravno da Barbarez vjeruje Katicu vise jer je katic stari iskusni i igrao je 7-8 utakmica za A repku, barbarez nije toliko trenerski strucan niti ima toliku petlju da sad nidala isprobava na svjetsko prvenstvu. Ako mu dadne 90 minuta protiv makedonije i paname nidal ce igrat sve utakmice na svjetskom.
Dzeko sa 19 godina nije mogo u teplicama da bude rezerva morali ga posudjivat, veda doso u psg radi vahe nskon 6 mjeseci druga liga posudba pa ahen
Biti u pozici u kojoj je Nidal je jednako kao da he u borusi dortmund na klupi. Naravno da smatram da Nidal treba igrat i sretan sam sto ce ici na svjetsko prvo zato sto je rodjeni bosanac nije dijasporac kojem spahic MORA objasnjavat i molit ga da igra za bh on drugu drzavu nema i njemu je poziv za drzavu ko zakletva u ratu.
Ovi levati iz dijaspore 95% njih igra za repku radi interesa tacnije radi lakse prodaje. Svaka cast MUHAREMOVICU ostalim hvala a i ne hvala
Ne treba pretjerivati i ići u krajnosti ni s pohvalama ni kritikama.
Bezveze ste se toliko raspisali.
Nekada treba imati sreće. On je imao. Iznenada je dobio priliku u Lensu usljed povreda saigraca iako ga nigdje ni na mapi nije bilo. Iznenadnu priliku je iskoristio kako je iskoristio. Moglo je i bolje. Mlad je a to i jeste najpozitivnije kod njega u ovom slučaju.
Iznenada je dobio priliku za poziv za baraz usljed povrede Barisica jer jednostavno izbora nemamo. Stanje je nepromijenjeno i danas.
Momak ide na SP, ako Bog da i to je to.
Želimo mu sve najbolje i da bude čim prije jedan od bitnih stubova u zadnjoj liniji naše reprezentacije. Bit će duže na pripremama reprezentacije, bolje se upoznati sa saigracima. Dobit ce on minute i na svjetskom!
Bezveze ste se toliko raspisali.
Nekada treba imati sreće. On je imao. Iznenada je dobio priliku u Lensu usljed povreda saigraca iako ga nigdje ni na mapi nije bilo. Iznenadnu priliku je iskoristio kako je iskoristio. Moglo je i bolje. Mlad je a to i jeste najpozitivnije kod njega u ovom slučaju.
Iznenada je dobio priliku za poziv za baraz usljed povrede Barisica jer jednostavno izbora nemamo. Stanje je nepromijenjeno i danas.
Momak ide na SP, ako Bog da i to je to.
Želimo mu sve najbolje i da bude čim prije jedan od bitnih stubova u zadnjoj liniji naše reprezentacije. Bit će duže na pripremama reprezentacije, bolje se upoznati sa saigracima. Dobit ce on minute i na svjetskom!
Sve u svemu, odigrao je 10 utakmica za viceprvaka francuske, ide na svjetsko i tek mu je 19god, znaci iako lens ne planira sa njim za novu sezonu sa ovim podacima moze napravit solidan transfer, i onda ce se sa vremenom pokazati kakav je i sta moze.
Ako Lens ne bude prodavao stopere, iskreno se nadam da ce naci neki klub za posudbu. Mozda cak i ove losije iz Ligue 1, ali gdje ce igrati. Realno bolje i tu da odradi citavu sezonu, nego da ceka kad ce se Lensu stoper povrijediti ili dobiti crveni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poredit stopera Salkea i poredit stopere Lensa je smjesno. I
Cuj za dvije gidine ce pocet igrat za Repku, s konkurencijamu igraci iz druge lige njemscke, igrac iz hrvasje kige rijeke igrac iz sturma i igrac iz brage. I trebaju ti igraci da igraju prije momka koji igra u ekipi koja je druga u francuskoj (U 3 coj ligi svijeta) i koja ce najvjerovatnija osvoit kup francuske.
Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga J**+ nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.
Cuj za dvije gidine ce pocet igrat za Repku, s konkurencijamu igraci iz druge lige njemscke, igrac iz hrvasje kige rijeke igrac iz sturma i igrac iz brage. I trebaju ti igraci da igraju prije momka koji igra u ekipi koja je druga u francuskoj (U 3 coj ligi svijeta) i koja ce najvjerovatnija osvoit kup francuske.
Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga J**+ nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.
Lik ne odustaje.
Horor 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iz pouzdanih izvora sam čuo da ćemo igrati u novim dresovima protiv Makedonije i Paname ali da ćemo na SP nositi sadašnje dresove jer smo prekasno prijavili novi dres za sp.
Novi dres će biti predstavljen krajem maja i koristi će se u ligi nacija.
Novi dres će biti predstavljen krajem maja i koristi će se u ligi nacija.
A jest se nakotilo imbecila Allahu dragi, jedan imbecil na jednog normalnog forumaša
A ko su pouzdani izvori?
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ja sam cuo iz pouzdanih izvora da ti je mati kurvetina svjetske klase i da ti ne znas ko ti je otac.
Novi dnk test necemo radit jer svakako nas boli cuna ko je takvog imbecila napravio.
Nidal treba biti u prvih 11 svaki utakmicu, a reprezentacija da igra u dresovima SarajevaPitar6785 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:44Poredit stopera Salkea i poredit stopere Lensa je smjesno. I
Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga **** nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.
Ove prijateljske tekme će baš dobro poslužiti da vidimo šta imamo osim ovih 11 od kojih ako se jedan povrijedi nama je i Katar prijetnja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
U timu kola
Svaka čast!
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ko jos u 2026oj moze navijati za Sarajevo, pa taj klub se raspao i igraci su im smijesni koliko su slabi 
Svaka čast za komentar i to ti govorim kao Pitar.myself je napisao/la: ↑18 maj 2026, 20:08Nidal treba biti u prvih 11 svaki utakmicu, a reprezentacija da igra u dresovima SarajevaPitar6785 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:44Poredit stopera Salkea i poredit stopere Lensa je smjesno. I
Al zato djete ci su roditelji pobjegli u njemacku u ratu moze i sa 16/17 godina da igra iako u tom monentu opste neugra profesionalan nogomet, kao i muharemovic covjek igra u SERI C NESTANDARDNO moze igrat jer on je iz austrije zovite ga da igra uzece ga austrija hehe, i sigurno da se Nidal rodio u svicarskoj svedskoj austri on bi bio standardni stoper, al postoje rodjen u bosni i roditelji nisu toliko bogati ko u ivih gore (nemogu podnazat) koga **** nek sjedi po klupi i to mu je puno, igra u Lensu neugra u real madridu. Moj bosnjo nejde to tako.
Trenutno korisnika/ca: BiH26, Edincapitano, Goalgetter, Tihi i 30 gostiju.