Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.
Moderator/ica: insider
na fragrantici potanki komentari, nisu ljudi nesto odusevljeni, kritikuju influensere da lazuWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:25Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.![]()
Iskreno, tako sam i mislio. Ove note su odvratne, na prvu. Ali vjerovatno cu ga na kraju opet kupiti.harden je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:28na fragrantici potanki komentari, nisu ljudi nesto odusevljeni, kritikuju influensere da lazuWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:25Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.![]()
ma kupit cu ga i ja ali za 70-80km, ne vrijedi vise sigurnoWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:36Iskreno, tako sam i mislio. Ove note su odvratne, na prvu. Ali vjerovatno cu ga na kraju opet kupiti.harden je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:28na fragrantici potanki komentari, nisu ljudi nesto odusevljeni, kritikuju influensere da lazuWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:25Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, enobarca, Giuseppe1, Wilshere10 i 21 gost.