Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.
Moderator/ica: insider
na fragrantici potanki komentari, nisu ljudi nesto odusevljeni, kritikuju influensere da lazuWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:25Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.![]()
Iskreno, tako sam i mislio. Ove note su odvratne, na prvu. Ali vjerovatno cu ga na kraju opet kupiti.harden je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:28na fragrantici potanki komentari, nisu ljudi nesto odusevljeni, kritikuju influensere da lazuWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:25Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.![]()
ma kupit cu ga i ja ali za 70-80km, ne vrijedi vise sigurnoWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:36Iskreno, tako sam i mislio. Ove note su odvratne, na prvu. Ali vjerovatno cu ga na kraju opet kupiti.harden je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:28na fragrantici potanki komentari, nisu ljudi nesto odusevljeni, kritikuju influensere da lazuWilshere10 je napisao/la: ↑19 maj 2026, 19:25Jordi Fernández je ovo friško smuckao. Ovi sa instagrama, koji su placeni da govore da je dobar, kazu da je dobar. Ko ima viska kesovine, neka proba. Ja ih nemam vise gdje slagati.![]()
![]()
Koliko dugo ti traje parfem koji svakodnevno koristis?AshburtonG je napisao/la: ↑20 maj 2026, 12:57Joj kakve sam ja pare uzeo na tom Precieuxu.![]()
Kupovao ga za 50, prodavao za duplo dok se nije mogao naci nigdje u EU. Sto se tice Armafa i CDNMI linije, sad je ubjedljivo najjaci Extrait de Parfum, ali ga isto u EU nigdje ne mozes naci. Meni ga rodica donese iz USA. Na jomi vazda na akciji.![]()
A kombinacija Precieuxa i Extraita mi je donijela svaki put kompliment. Znaci nije bilo dana da ljudi ne pitaju koji je parfem. Omjer 2:1 u korist Extraita i laganini.![]()
Nisam siguran sta tacno pitas, koliko dugo mi traje boca parfema? Tesko ocijenit jer u zadnje vrijeme mijenjam dosta, a imam sigurno 60ak razlicitih kuci, plus na poslu sto nekad koristim.PSV je napisao/la: ↑20 maj 2026, 15:00Koliko dugo ti traje parfem koji svakodnevno koristis?AshburtonG je napisao/la: ↑20 maj 2026, 12:57Joj kakve sam ja pare uzeo na tom Precieuxu.![]()
Kupovao ga za 50, prodavao za duplo dok se nije mogao naci nigdje u EU. Sto se tice Armafa i CDNMI linije, sad je ubjedljivo najjaci Extrait de Parfum, ali ga isto u EU nigdje ne mozes naci. Meni ga rodica donese iz USA. Na jomi vazda na akciji.![]()
A kombinacija Precieuxa i Extraita mi je donijela svaki put kompliment. Znaci nije bilo dana da ljudi ne pitaju koji je parfem. Omjer 2:1 u korist Extraita i laganini.![]()
gledaj goretzke sirotana jedan parfem imaPSV je napisao/la: ↑20 maj 2026, 15:00Koliko dugo ti traje parfem koji svakodnevno koristis?AshburtonG je napisao/la: ↑20 maj 2026, 12:57Joj kakve sam ja pare uzeo na tom Precieuxu.![]()
Ma da, mislio sam da imas neki koji koristis bas svaki dan pa mozes procjeniti za koliko ga potrosis. A ne znam vise sta bih za arape rekao, malo su i dosadili. Generalno ne "iskace" sad nesto specijalno na trzistu, ne pamtim kad me je neki parfem ono bas izuo iz cipela kad sam ga pomirisao. Svaki lici ili podsjeca na neki drugi i tako to.AshburtonG je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:37Nisam siguran sta tacno pitas, koliko dugo mi traje boca parfema? Tesko ocijenit jer u zadnje vrijeme mijenjam dosta, a imam sigurno 60ak razlicitih kuci, plus na poslu sto nekad koristim.PSV je napisao/la: ↑20 maj 2026, 15:00Koliko dugo ti traje parfem koji svakodnevno koristis?AshburtonG je napisao/la: ↑20 maj 2026, 12:57Joj kakve sam ja pare uzeo na tom Precieuxu.![]()
Konacno sam dobio ove Montagne Parfums (Imaginary i Vanille Fraiche, klonovi Imaginationa i Laytona) i mogu reci da su jako kvalitetni. Ovaj Vanille Fraiche je bolji od Duska, koji je svakako isto vrhunski dupe. Imaginary je isto tako dobar. Aqua Dubai je malo sladji, dok je ovaj bas ambroxane-powered.![]()
Probaj Le Sel d’Issey Issey Miyake ili ESSENTIAL PARFUMS Bois Imperial, bukvalno dva ista parfema. Isti covjek ih radio za dvije kuce. Sam sebe kopirao.PSV je napisao/la: ↑21 maj 2026, 21:28Ma da, mislio sam da imas neki koji koristis bas svaki dan pa mozes procjeniti za koliko ga potrosis. A ne znam vise sta bih za arape rekao, malo su i dosadili. Generalno ne "iskace" sad nesto specijalno na trzistu, ne pamtim kad me je neki parfem ono bas izuo iz cipela kad sam ga pomirisao. Svaki lici ili podsjeca na neki drugi i tako to.AshburtonG je napisao/la: ↑21 maj 2026, 12:37Nisam siguran sta tacno pitas, koliko dugo mi traje boca parfema? Tesko ocijenit jer u zadnje vrijeme mijenjam dosta, a imam sigurno 60ak razlicitih kuci, plus na poslu sto nekad koristim.
Konacno sam dobio ove Montagne Parfums (Imaginary i Vanille Fraiche, klonovi Imaginationa i Laytona) i mogu reci da su jako kvalitetni. Ovaj Vanille Fraiche je bolji od Duska, koji je svakako isto vrhunski dupe. Imaginary je isto tako dobar. Aqua Dubai je malo sladji, dok je ovaj bas ambroxane-powered.![]()
Eto sad ne znam sta bih na ljeto furao, Mancerini me vise ne privlace, Afnan/Armaf sam uzimao isto, ali raja izofira sto je dobro pa na ulici mozes srest nekoga ko nosi isti parfem kao ti. Ako imas nesto jako dobro, unikatno, salji prijedloge u PP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.